2012 Şubat Anneleri

Walla bgn de normal dıye ısteyen cogu kışi anormal dönüyor doktordan hee..Kasıldıkca acılma olmuyordur ,sen stres yapmamaya calıssan süper olur belkıde ...Hemşire sana bırsey soracagım grip olunca sezeryan olmuyor mu??Anestezici bana sakın grip olma dedı de..Neden ki?

şu aç karnımı bebeğimi ve kocişimi doyurup geliyorum kızlarr
lütfen bi yere ayrılmayınnn
tamam yemek ye gelirsin yine...he valla ne çabuk eve vardın
kız biliyorum işte sorunda orda gözüm görmeyeydi daha öncce:)) ben hep normaden yanayım bakalım hayırlısı.halbuki kasmıyorum off ne bilim yav hergün dogummu yapıyom

belki beyin olarak kendini sıkıyosan gerçi böyle bişide ilkkez duydum açılma olunca onu geri kapatmak bizim elimizde olan bişey değilki ne saçma....geleceğin zaman daha değil demekki........en son 42 haftaya kadar bekleyebiliyomuş bebeler...tabi o kadar sürmesin bizimde..şişeriz yada kaka falan yaparlar içerde kötü olur...sen üzme kendini...dediklerini yap bakalım belki doğumunda rajat olur cnm...ben haftada bir kez en fazla yürüyüş yapabiliyorum maalesef...

dimi yaa ilk bide alttan muayene hayatım boyunca bakalım hayırlısı olsun o gelecegi zamanı biliyodur Rabbim kolay getirsin.

bende hayatım boyunca hiç ordan muayene olmadım dr da erkek utancakmıyım acaba inş çok rahat olurum on kez doğurmuş gibi..kendimi kasmamaya çalışıcam....bide aklımıza gelsede o an bol bol salavat getirsek dua etsek yaaa

niye sormadın neden diye sende hee hiç bilmiyorum etkiliyomu acaba ameliyatı sanmıyorum ama..baksana internetten

Kız ben dedım kı nasılsa grıp olmam sandım ama bgn grıp oldum ya korktum şimdik ..Biz 39 mu olduk bugun canım yaa..Senın doktor randewun 7si miydi?Senden bır gun sonra hayırlısıyla ıns benım dogum olacak ..
NİHLE hoşgeldınn..Dünürler kavustu sonundaa ...Kocan izindeydı bgn nasıl gectı tek mıydın ..

Son düzenleme:

banyodan banyoa:))) veya cısı kakası gecınce. veya terleyınce veya sut ustune dokulunce vs vs vs
bu saydıklarım sık olmuyr mesela ben banyo harıcınde bı kez deıstım cısını kacırdım yanlıs baglamısım altınıda

dünürüm enicenin doğum tarihini 03 01 yapmışın 03 02 yap balım yanlış olmuş..şubatta tek ve ilk doğuran o şuan çünkü
alıskanlık olmus 1 dıye

cnm amelıyatı etkılıyor amelıyat esnasını ve sonrasını..

acaba spinal yada epiduralden solayı mı grip olmamak gerekiyo ne biliyim merak ettim bende şimdi? yada yorgun argın doğurma diyede demiş olabilir?:26:

aa çok sevindim 8 şubatmı hadi gözün aydın inş sağ sağlim istediğin gibi sezeryanla kolayca olur doğumun....evet salı günü kontrolüm var oğlum o zamana kadar doğmaz ise..kaç kilo oldu acaba..evet bizim 38 bitti bugün 39 aaa girdik..iyi dr un seni bu zamana kadar bekletti..normalde erken alıyo bazı dr lar....dünürüm yer onu kaynanası yer..tontişim bnmmmm cnm gelinim....

Slm kızlar 39+5 haftamda, 01.02.2012 çarşamba günü saat 17:15 da spinal anesteziyle doğum yaptım doğum hıkayemı genişçe daha sonra paylaşırım inşallah...sabah saat 7 gibi başladı sancılarım sıklaşınca 9 gibi gittik hastaneye normal doğum için 7 saat çok sancı çektim ama olmadı..Kendimde hemşireyim, ebe arkadaşlar normalde öğlen vakti doğurman gerekiyıyordu dedıler doktorum bebeğin başının takıldığını ve gelmediğini söyledi..oysa açılmam 7 cm olmuştu bıle herşey yolundaydı..ne yapalım Rabbim bunu yazmış sağlık-hayırlısı olsun... 16:30 gibi beni sezeryana aldılar herşeyi gördüm yaşadım kızım 3,300 kg ve çok tatlı teyzeleri...Eşim arkadaşına doğumu kameraya aldırmış çok acayıp ve heycan dolu :) şu an çok sancım var ama herşeye değer diyorum...bebeğim anında emmeye başladı ama şu an bi sıkıntım var memelerim bomba gibi süt doldu ve başları sızlıyor.çok gergin sancı yapıyo oda..pompa ile sağmamıza rağmen hala fışkırıyo..maşaallah deyin :) devamını ve sorularınız olursa yazarım...

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün cnm çok sevindim iyi olmana aman herkese deme sütüm var diye nazar değer...maşallah... sübhanallahh.....bebeğinde iyi ohh ohh darısı başımıza...doğum tarihide çok güzelmiş...

beyza doğdu demek yanlış söylemedim dimi bebeğinin ismini..canım Allah analı babalı büyütsün.. sütünede maşalla... doğum hikayeni bekliyoruzz.. demek şubatın ilk annesi enicee değil sen mişsin?

Ewt kızmın adını babası Beyza koydu...çok teşekkür ederim...Allah herkese nasip etsin...Ben 8 kardeşim doğumdan önceki gece annemi aradım anne bu sancı naso olacak nasıl anlarım felan gıbısınden sorular sordum oda sen merak etme o gelince doğum sancısı olduğunu sana hissettirir dedi :) hakkaten de öyle oldu hissettirdi sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…