- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.861
yok kız dün geldi uğruyo artık annesinden giriyoo o da 9u yada 16sında doğuracak sanırım:44:
yani adet sancısı gibi ağrı benimde oluyo ama yalancısı sanırsam geçiyo sonra..demek sıklaşınca ciddiye almak lazım....:18: benimkide 17 sinden önce doğar gibi geliyo .....bakalım hayırlısı......ayyy bu oğlan göbeğimi delcek mamamızı yedik geldik...
senin gelinde bbüyük olck desene....
Doğrudur hep adamlar ölüyo bu ara kalp krizi kanser derken..bizim 4 yakınızda dul kaldı...zaten erkek kıtlığı var memlekette biliyosun dimi?
ama topikte kız kıtlığı var heraldee
olsun bi kaç haftadan bişiycik olmaz
Benim 1 hafa once baslamıstı adet sancısı gibi. Bazen de kramp girer gibi geliyordu. Evde kimse inanmıyordu adet sancısı dogum sancısı olur diye ama oyle gittim doguma olur olur diyorlardı :)
Saglıkla dogsun insallah canım.
Benim 1 hafa once baslamıstı adet sancısı gibi. Bazen de kramp girer gibi geliyordu. Evde kimse inanmıyordu adet sancısı dogum sancısı olur diye ama oyle gittim doguma olur olur diyorlardı :)
Saglıkla dogsun insallah canım.
uykusuzzz yorgunnnnnn ahh ahhh gece uyumayı ozledım hemde delıksızznıhleee taze annelık nasıl gıdıyor???
dünürüm doyurdunmu gelinimi.....mama veriyomusun merak ettim...inş sütüm olur ya annemin hiç yoktu benm..mamalarda aşırı pahalı özellikle aptamil...ama sma yı övenler daha çok..aptamil çok gaz yapıyomuş..oda zaten bi tek eczanelerde var..bende onla büyümüşüm..aklınızda olsun....
bu gece doğum yapanlar oğluna mevlüd ismini verirmi acaba.
iyi iyi humanada iyi..kız senin eşin ne becerikli adam yaa maşallah çok yardımı dokundu sana..inş bizimkide becerir....sanmıyorum ama...telaşlı bizimki hep...seLammmmm..
tam gırdım sıteye bakayım dedım kız vıyakladı
yemek hazırlamıslar emdırdım yemege geceyım derken yıne vıyakladı
yanı anlıcanız bu kızın bana kastı var
uykusuzzz yorgunnnnnn ahh ahhh gece uyumayı ozledım hemde delıksızz
ama kızımı koklayınca hepsı gıdıyo(uykusuzluk harıc)
balımmm ozledım senı
mama ılk ıkı gun verdık sonra annesutu emdı sureklı
mama olarak cocuk dru humana sanırım adı esım soyluyordu ben almadıgım ıcın adına bakmadım bıle
onu aldık gerekırse onu kullanacaz aptamıle gore uygun hem
kızlar ben yavaştan eve doğru yol alıyorum
benimolan seni çok özlemişimm lütfen sık gel..
dünyam sende bebeğini güle güle büyüt canımm maşallah çok yakışıklı
herkese iyi akşamlar
yok cnm yapar yapar benım esımde caktırmaz ama kendı aılesı olunca (ben ve aslı) soz konusu cok tedırgın olur.iyi iyi humanada iyi..kız senin eşin ne becerikli adam yaa maşallah çok yardımı dokundu sana..inş bizimkide becerir....sanmıyorum ama...telaşlı bizimki hep...bende valla özledim....sık girmiyo artık kimse tadı kalmadı topiğin ama napalım bebeler gelince böyle oluyo demek... bizde göreceğiz...evet doğuranların derdide uyku bende çok severim uykuyu..bide uyuyamayınca salak gibi olurum..inş oğlum huysuz olmaz fazla yaaa:44:
bende özledim valla ne yalan söylim en çokta seni dünürümü ve bbye ile sık konuştuklarımı özlüyorum..bu arada eşi akvarym ve papağan seven bi arkadaş vardı ondan haber yok sanırsam yahu..girmiyo artık...naptı acaba...:44:hadi git bakalım....
usuttunmu acaba :Sbenmde bugün sol elim çok titriyo niye acaba kocakarı gibiyimmm
Merhaba,
haftaya perşembe sezeryanla doğum yapacağım. Sizinde bildiğiniz gibi gaz yapmayan yiyecekler yemek gerekli.
doğum yapanlar ne yiyip içiyorsunuz. Kış mevsimi nedeniyle seçenek az gibi
kzılar YEMEĞE BUYRUN var mı acıkan.... yaprak sarma, pırasa dolma ,kuru biber dolması yaptım...gelin hep beraber yerizzzz
kızlar mrb öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.uzun süredir giremiyordum geçmişi okuyamadm.ben 39. haftaya girdim daha tık yok çarşamba doktora gittim baktı aÇIKlıgın yok dedi kendini çok kasıyosun rahat deilsin böyle olmaz dedi e sanki onuncu dogumum olacak sinir oldumbence herkes dogum veya muayene anında kasar kendini kim rahatlıkla dururki korkuttu beni.yürü bol bol dedi dogumu başlatmak lazım yavaş yavaş artık ne yapmalıyım bilmiyorum. kapak gibi sıkmışsın kapatmışsın rahim agzını dedi rahat olsan çoktan dogururdun dedi sinir olduuuuuuuuuuuum
kızlar mrb öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.uzun süredir giremiyordum geçmişi okuyamadm.ben 39. haftaya girdim daha tık yok çarşamba doktora gittim baktı aÇIKlıgın yok dedi kendini çok kasıyosun rahat deilsin böyle olmaz dedi e sanki onuncu dogumum olacak sinir oldumbence herkes dogum veya muayene anında kasar kendini kim rahatlıkla dururki korkuttu beni.yürü bol bol dedi dogumu başlatmak lazım yavaş yavaş artık ne yapmalıyım bilmiyorum. kapak gibi sıkmışsın kapatmışsın rahim agzını dedi rahat olsan çoktan dogururdun dedi sinir olduuuuuuuuuuuum
güldürdün cnm beni yaa kapak gibi heeilahi ne çok biliyo o öyle..zamanı gelmemişki daha açılman yok alla alla..olmadı sezeryan olursun cnm sıkma bu kadar kendini..zaten hemşiresin bizden fazla şeyler biliyosundur....boşver aldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?