2012 Şubat Anneleri

Benim 1 hafa once baslamıstı adet sancısı gibi. Bazen de kramp girer gibi geliyordu. Evde kimse inanmıyordu adet sancısı dogum sancısı olur diye ama oyle gittim doguma olur olur diyorlardı :)

Saglıkla dogsun insallah canım.

zaten erkek kıtlığı var memlekette biliyosun dimi?
ama topikte kız kıtlığı var heraldee
olsun bi kaç haftadan bişiycik olmaz
Doğrudur hep adamlar ölüyo bu ara kalp krizi kanser derken..bizim 4 yakınızda dul kaldı... anam bnm gelin 2 aylık olck ben doğurana kadar olmaz tabi zengin olurlar...

benmde yakın o zaman desene anamm:18:

dünyam avatarın çok tatlı bu arada oyy oyy yesin teyzesi yaa kıyafete bak hele maşallah....

kızlar ben yavaştan eve doğru yol alıyorum
benimolan seni çok özlemişimm lütfen sık gel..
dünyam sende bebeğini güle güle büyüt canımm maşallah çok yakışıklı
herkese iyi akşamlar

seLammmmm..
tam gırdım sıteye bakayım dedım kız vıyakladı
yemek hazırlamıslar emdırdım yemege geceyım derken yıne vıyakladı
yanı anlıcanız bu kızın bana kastı var

nıhleee taze annelık nasıl gıdıyor???
uykusuzzz yorgunnnnnn ahh ahhh gece uyumayı ozledım hemde delıksızz
ama kızımı koklayınca hepsı gıdıyo(uykusuzluk harıc)

balımmm ozledım senı
mama ılk ıkı gun verdık sonra annesutu emdı sureklı
mama olarak cocuk dru humana sanırım adı esım soyluyordu ben almadıgım ıcın adına bakmadım bıle
onu aldık gerekırse onu kullanacaz aptamıle gore uygun hem

iyi iyi humanada iyi..kız senin eşin ne becerikli adam yaa maşallah çok yardımı dokundu sana..inş bizimkide becerir....sanmıyorum ama...telaşlı bizimki hep...bende valla özledim....sık girmiyo artık kimse tadı kalmadı topiğin ama napalım bebeler gelince böyle oluyo demek...bizde göreceğiz...evet doğuranların derdide uyku bende çok severim uykuyu..bide uyuyamayınca salak gibi olurum..inş oğlum huysuz olmaz fazla yaaa:44:

bende özledim valla ne yalan söylim en çokta seni dünürümü ve bbye ile sık konuştuklarımı özlüyorum..bu arada eşi akvarym ve papağan seven bi arkadaş vardı ondan haber yok sanırsam yahu..girmiyo artık...naptı acaba...:44:hadi git bakalım....

Merhaba,

haftaya perşembe sezeryanla doğum yapacağım. Sizinde bildiğiniz gibi gaz yapmayan yiyecekler yemek gerekli.
doğum yapanlar ne yiyip içiyorsunuz. Kış mevsimi nedeniyle seçenek az gibi

yok cnm yapar yapar benım esımde caktırmaz ama kendı aılesı olunca (ben ve aslı) soz konusu cok tedırgın olur.
emınım dunurum de oledır.
benmde bugün sol elim çok titriyo niye acaba kocakarı gibiyimmm
usuttunmu acaba :S
Merhaba,

haftaya perşembe sezeryanla doğum yapacağım. Sizinde bildiğiniz gibi gaz yapmayan yiyecekler yemek gerekli.
doğum yapanlar ne yiyip içiyorsunuz. Kış mevsimi nedeniyle seçenek az gibi

slm allah yardımcın olsun sag saglım kurtulursun ıns.
sebze yemegı salata corma kayısı suyu hosaf vs vs vs.
ben hala daha katı yemeye 2 gundur basladım ekmek vs. hıc ıstahım kalmadı dgm sonrası..

dünürüm kaç kez üstünü değişiyosun gerçekten hemen küçülüyomu ciciler .... annem çok şey almışın küçülcek onlar hemen olmicak diyoda... ne bilim yaa elim çok titriyo sanki damarım atıyo sürekli gibi....:44:

yapmışken hepsini bir yapıyım dedim...ayrı ayrı ugrasmayım ...menü geniş canım...yayla corba ...türlü ..bide salata yaparımmm ohhh daha ne....

kızlar mrb öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.uzun süredir giremiyordum geçmişi okuyamadm.ben 39. haftaya girdim daha tık yok çarşamba doktora gittim baktı aÇIKlıgın yok dedi kendini çok kasıyosun rahat deilsin böyle olmaz dedi e sanki onuncu dogumum olacak sinir oldum bence herkes dogum veya muayene anında kasar kendini kim rahatlıkla dururki korkuttu beni.yürü bol bol dedi dogumu başlatmak lazım yavaş yavaş artık ne yapmalıyım bilmiyorum. kapak gibi sıkmışsın kapatmışsın rahim agzını dedi rahat olsan çoktan dogururdun dedi sinir olduuuuuuuuuuuum

güldürdün cnm beni yaa kapak gibi heeilahi ne çok biliyo o öyle..zamanı gelmemişki daha açılman yok alla alla..olmadı sezeryan olursun cnm sıkma bu kadar kendini..zaten hemşiresin bizden fazla şeyler biliyosundur....boşver aldırma

kendileri tecrübeli ya herkeste ohh rahat olsun istiyolarr .. sinirlenme canım ya bol bol yürüyüş yap gerçekten çok etkili oluyormuşş uzun uzun yürü açılman olur

kız biliyorum işte sorunda orda gözüm görmeyeydi daha öncce:)) ben hep normaden yanayım bakalım hayırlısı.halbuki kasmıyorum off ne bilim yav hergün dogummu yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…