2012 Şubat Anneleri

puff dogurmak ıstıyorummmmmmmm
artık hıc oturamıyorum karnıma vuruyor delı gıbı sıpam
ya ayakta yada yatarak durabılıyorum ama dogursamm super olacakkkkkkkkkkkkk

gordum evet yanlıs dusuncelerınızden kurtulun gıbı bır cumle yazmıstın ona ıstınaden yazmıstım ama uzatma nıyetınde degılım kapatalım bence

Naptın pomak gittin mi acaba doktoru arasana kızz..Gerçi dogum sancısı belden kasıklara wuran ve dınlenınce gecmeyen sancılarmıs..Dikkat et ..Geçmiş olsun..:18:

KIZLAR AZ ÖNCE HEPİMİZ ICIN KOLAY ,SAGLIKLI DOGUMLAR DILEYIP DUALAR ETTİM..ALLAH KABUL ETSIN İNŞALLAH..İÇİMDE MELEGIM DE BANA KATILDI DUALARDA..KIPIR KIPIRDI ZİLLİM..HAFTAYA BUGUN KUCAGIMDA INSALLAH..AMIN..

Günaydın kızlar..
Bu saatte kimsecikler yok burda..
Ama sizleri çok çok özledim..
Ben benim kuzuların işleriyle uğraşmaktan gelemiyorum
Aklım hep sizlerde ama..
Az önce bebek şekeri siparişi de verdik eşimle
Birmax tan beşikli olan mavili..
Şimdi zamanım yok ama siz bakın siteden...
Kardeşim bende getireceğim dedi...
Ama yine de emniyete almak istedim işimi:))
Sizleri çok özledim..
Çok öpüyorum..
Son 9 gün...

bende hep dua ediyorum Allahım tez vakitte hepimizi kurtarsın diye..

günaydın canım çok özledik senii arada fırsat bulda gel nolur?
sana ihtiyacımız var

günaydın kızlar kimsecikler yok bugün

anam kuzuuyu kaçırmışım ya

kızlar herkeese günaydınlar
dün gece 2ye kadar hastanedeydimm
dün bebeğimin hareketlerini hissedemeyince akşam eşim götürüdü hemen benii
usgde hiç hareket etmedii
drda nstye bağladı benii
derlerin sanırım 120-150aarası olması gerekiyomuşş
benimkilerde normaldi ara ara 160-170leri gördü bebeğim iyiymişş
ama yine felaket kilo almışş kızlar
3600gr napıcam hiç bilmiyorumm
şeker hastasımısın diyo bide dr
yok dedimm şeker ölçümlerimde normal çıkmıştı daha önce
çarşamba kendi druma gidicem bakalımm
daha net bi bilgi alırım sanırım..

canım çok geçmiş olsun maşallahı var maşallah bebişin şekerine aman dikkat et,bende ilk yükleme yapıldığında temiz çıkmıştı,ohh rahatla ne varsa yedim içtim,idrarı yolu enfeksiyonu geçirdiğimde idrar tahlili yaptırdığımda çıktı yani şekere dikkat et allah korusun tansiyon şeker bi atlatsaydık hayırlısıyla şu kalan günleride.

elmacım günaydınn canım
son zamanlarda bide şekerle uğraşmak istemiyorum
gerçekten artık çok zorlanmayada başladım bebeğimi sanki taşıyamıyomuşum gibi geliyo omuzlarım çürüyo gibi
3ölçüm yapmış dr birinde 37+2 birinde 39+3 diğerindede 39+5 görünüyoo
satını inş karıştırıyosundur dedei bide ama eminim benn

sen nasılsın canım?

Canım günaydın ...
bebeğin hareketlerini hissedemediğinde hemen panik yapma canım..
Sakince yaslan ya da yat...
Bişeyler ye hemen önce..
tatlı bişeyler..
Sodalı bişeyler...
Emin ol ii gelecektir..

Bebeğin kilosuda çok ii..
Ben hiç 3300 grdan yüksek doğuramadım ya
Çok özeniyorum canım böyle inan..
Allah sağlıkla aldırsın kucağına..

günaydın tatlım,bende öyleyim inan canım ayağa kalkmak bile istemiyo hep uzanmak istiyorum,çok aşşağı indi hiç keyfim yok nedense,adet tarihini net hatırlıyo olabilirsin ama belkide üstüne bidahamı gördün acaba olurmuş öle?yada sen ve eşin kaç kilo doğmuşsun belkide iri bebek olcak

kızlar bu arada bebk şekerlerimin siparişini verdik dün..
İki çeşit yaptık...
birkaç tanede pembe renginden aldık kızlarım da yapmamıştım.
yarın bana hesap sorarlar diye:))

Eki Görüntüle 339748

Kızlar bu mavilerden aldım...
kızlarım için pembeleri de aldım az aldım onlara 4 tane...

nasıl sizce?

kızlar günaydınn ben geldimm:)) beni merak eden oldu mu bilmiyorum ama benim hep aklımdasınız.. kardan dolayı işyerine gelemedim. Yıllık iznimden kullandım ( siz nasılsınız geçmiş daha okumadım doğuran varmı

çok güzeller çok tatlı, ayşebaharcım uzun süredir yoktun bi aksilik yok dimi iyisin

canımm ben fazla kaçırdım yemeği sanırım özellikle tatlıyı o yüzdende dün hiç hareket etmedi yattım yine hareket etmedi..
aysebaharım özenme valla kilolu bebek diye omuzlarım ağrıdan çökecek nerdeyse çok kaşınıyorum bidee yaşadın mı gebeliklerinde böyle şeyler..

satım doğru ama üstüne görmüş olabilir miyim bilmiyorum:44: ben 4500gr eşimde 4000gr civarı doğmıuşş etkilimi diyosun?

çok güzeller çok tatlı, ayşebaharcım uzun süredir yoktun bi aksilik yok dimi iyisin

yok canım evdeyim çocuklar tüm vaktimi alıyor gülüm ya
ödevlerdi yemekti temizlkikti derken
sormayın valla
sen ne ler yaptın elma...
doğuma az mı kaldı senin de...

Günaydın canım
valla bende yoktum 1 haftadır canım
O kar anamızı ağlattı valla:)))
bende olsam gitmezdim
gerçi 15:00 da bitirmişi herkes mesaiiyi bilmiyorum ama

doğuran var mı diye bende baktım
enice doğurmuş şükür...

Hayırlı olsun canım son rötuşlar da bitmiş..Özlettın kendını gercekten ,bıze sen lazımsın Aysee bu kadar ihmal etme bizi lütfen gel aralarda kaçamak yap bebelerınden..Benim de inşallah son 4 günüm..Ama, anestezici nezle olma demıstı ,su an bogazım agrıyor grıp oldum 2 gundur..Neden öyle demıstır canım,sezeryan yapılmaz mı grıpken acaba?

günaydınn kızlar bebekler ve sizler nasılsınız
İyi gibiyiz canım grıbı saymazsak ..Senın mısafırler ne alemde ..Kaynanan ne zaman gelıyor ..Rahatsın dı mı bu aralar,doktora ne zaman gıtceksın canım?Sen mı zencefıl dıyordun bozgaz ıcın acaba?

Geçmiş olsun bukle kendıne cok dikkat et canım..Ayşenın dedıgı gıbı sen de önce cıkolata felan yiyip bak canım..bebene maaşallah Topiğin en tombişi senın olacak sanırım enıceyı gececeksın ..Sen her an bekle hatta bebeğini ..Belkı de haftaya cıkar yola walla..Gelışımı tamamlayınca doktoru anneyı takmıyor bebeler biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…