2012 Şubat Anneleri

kızlar ben kaçıyorum cümleten herkese iyi gececikler..gün alanlarada hayırlı doğumlar...ayşebaharı gören olursa benden selam söylesin..çok öptüm sizi..ben yine telden girerim inş bi sorun olmaz ise...çok öptüm sizi.....

bakalım biz nasıl anlicaz bu sancıyı..yaşayak görekkkk

sancıyı hissetmeyedebilirmişiz bazılarıda öyle diyo kafam çok karıştı açıkçası bazen diyorum ki sancım yada suyum gelse anlamama olasılığım var mı? çünkü akıntımda çok oluyo hemde bugün

wcden çıkıyodumm geri oturmak zorunda kaldım gerisini siz anlayın kızlar

iyi geceler kardeşim senide rüzgarıda öpüyorum kendine iyi bak benden önce doğurma emi.....

acaba spinal yada epiduralden solayı mı grip olmamak gerekiyo ne biliyim merak ettim bende şimdi? yada yorgun argın doğurma diyede demiş olabilir?:26:

yok cnm benım sanmıyorum genel anestezıdede oledır.
sonucta amelıyat bırde amelıyat sonrası burun tıkanıklıgı ve oksuruk zor bunun ıcındır.
bennebıloeyım bence druna muhakkak haber ver ılac falan baslatır buyuk olasılık.
annem çok özledim seni nerdeydin? bebekle tek başına uğraşmak zor mu oluyo yoksam?
bende cok ozluyorum cnm ama fırsat bulamıyorum kı
carsamba gunu kayınvalıdem geldı bu aksam gıdecekler buyuk olasılık bugunde kuzenım geldı
sanırıma rtık yanlız olmam
ablamda banyo ıcın gelıyor. bıcı bıcı yaptırıp gıdıyo en lazım olunan zamanda kımsem yoktu sımdı dolu herkez
bıu makara anlatım hemen kaynanam cocuga bakıp bakıp burnu kızına kasları kocasına agzı ogluna falan falan
yanı bana ve benım aıleme hıc benzemıyormus

masallahnzrlardan korusun rabbım
dünürüm nerdesin yaaaaaaaaaaaa naptın gelinim napıyo yaramazmı anlat sana

amaaann kapı gıcırdısı gıbı aglıyo
aklım cıkıyo sankı tekme tokat dayak yemıs gıbı bırden yırtıyo kendını nobet saatı geldı yanından ayrıldıgım gıbı zır zır.
kokumumu hıssedıyor ne

nihlee
kuzum ben bu doğuran anaların topiğe gelememelerinede çok üzülyorum
hemde sanırsam doğum sonrası zorr
doğurmuycam ben
bebeğim içimde dursun istiyorumm

nihlee
kuzum ben bu doğuran anaların topiğe gelememelerinede çok üzülyorum
hemde sanırsam doğum sonrası zorr
doğurmuycam ben
bebeğim içimde dursun istiyorumm

:):) e tabı ıcınde durdugu gıbı dısarıda durmuyor tabıkı :)
e bıraz bebekle ugrasmak yoruyor
fırsat buldugunda uyuyası gelıyor ınsanın ondan cok sık gırılmıyor:)

o uyuyunca sende dinlenmek istiyosun haklı olarak dimi?
ayy çok tırsıyorumm:18:

evet bende bırde gunduz uyuyamaya problemı var goz altlarım sıstı :)
ama alıstım uykusuzluk zayıflatıyor bırde:d
tırsma ılk gunler zor ben sımdı aslısız nefes alamam sanırım..

evet bende bırde gunduz uyuyamaya problemı var goz altlarım sıstı :)
ama alıstım uykusuzluk zayıflatıyor bırde:d
tırsma ılk gunler zor ben sımdı aslısız nefes alamam sanırım..

oyyy kıyamam kuzum sana annelik böyle bişe demekkiAllahım ayırmasın sizi.. bizde hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşş.. yüzünü kokusunu çok merak ediyorumm..

Nasıl etkıler canım,umarım geçer ama pek de geçecek gıbı durmuyorum ..Bu arada katı yemeye yenı mı basladın sen canım nasıl yanı?2haftadır aç mısın ..O zaman bol bol yıyım barı dı mı??Anestezı uzmanı dedı kı bol sıwı al kı başın agrımasın dedı ..Ama tam anlamadı m ,8 saat önceden yıyıp ıcmeyı de kesecegım ..Ne zaman sıvı alacagım ki..

acaba spinal yada epiduralden solayı mı grip olmamak gerekiyo ne biliyim merak ettim bende şimdi? yada yorgun argın doğurma diyede demiş olabilir?:26:

Bilemedım kı canım ya..

Aslında 4ü olacaktı canım da ben burada lohusadakı arkadasların yazdıkalrından çok etkılendım we hazır hıssetmedım kendimı ,erteledım ben de..

1Şubat'ta doguran arkadas Allah anneli babalı büyütsün ınsallah ..

Son düzenleme:

Canim bence burun felan tikanmasin anestezik maddeyi hani zor verirler gibi demistir yoksa ne engel oabilir bilmiorum genel anestezi deilse hic sikinti olmamasi lazim ilk defa duyuom dedigini

Canim bence burun felan tikanmasin anestezik maddeyi hani zor verirler gibi demistir yoksa ne engel oabilir bilmiorum genel anestezi deilse hic sikinti olmamasi lazim ilk defa duyuom dedigini

Ben de nasıl olduysa sormayı unuttum ya da nasıl olsa grıp olmam mı dıye dusundum bılemıyorum ..Anestezistle görusmustum ,o öyle söyledi..1.Heyecanlanma 2.Grip olma sakın dedi..Heyecan olursa genel yaparız dedi ..O anda karar wer dedi..İnternette de birşey bulamadım konuyla ilgili ..5 günüm war hemen iyileşmem lazım heralde..Sen de kasılıyormussun canım cok iyi anlıyorum senı..Ben de ağdada bıle fark etmeden kasıldıgımı söyluyor kadın..O korkuyla çatı bıle yaptırmadım ..Kas gevsetıcı yararlı olurdu ama hamıleyken ıcemezsın de..Başka yöntem bulman lazım kolay gelsın sana da..

:)))))) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğini .Baya bi sancı çekmişsin ama kısmet dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ikiniz içinde.Uzun sağlıklı bir ömür diliyorum sizlere hayırlısıyla bizde bi doğursaydık artık gün geçtikçe stres dahada artıyor bugün akşam 5 ten beri alttan kasılmalarım oluyor benimde hayırlısı artık.Neyse tekrar hayırlı olsun iyi geceler

ya kızlar patlicam vallahi sanki he akşam beşten beridir bir alttan kasılma oluyor bende sormayın valahi sünnetlik çocuklar gibi yürüyorum popomun üstüne oturamıyorum yan uruyorum resmen şuan azaldı ama bakalım gece ne olucak sizlerde de oluyormu böyle siz bakmayın 21 gün kaldığına dr her an demişti tetikteyim bu stres daha beter hayırlısıyla bi doğursaydık artık normalmi olur epidualmi olur spinalmi diyolar ondanmı olur bilmem ama hayırlısıyla gelsin artıkın yavvvvvvvvvvvvv hele karnımda bir hareketlenmesi var ahanda bu bebek gibi

offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff nasıl doğurucaz biz yaaaaa vallahi bunalıma giricem (((((

Oneri olarak soylemistir canim ya hani vucut direncin dusmesin anlamindada olabilir iyilesirsin insallah bol bol portakal mandalina ye biseyin kalmaz.tek derdin o olsun kiz sanci geliyomu gelecekmi aciklik varmi yokmu dusunmuyon gozunu acican ingaaaaaa:))) valla kasiyom kendimi napim bebek cikacak inanci yokkii ordan:)) ikincide bu kaygi olmaz sanirim. bi yandan diyom dogum aninda gecer ins. Yoksa bebek sikisirsa felan yada dr senden bi halt olmaz deyip sezaryene alir miki yok yok ikinirim yavv nasil olduuu uyy stres girdi icime ter basti yatip uyuyayim en gergin olmadigim hal uyku esnasi sanirim:)

offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff nasıl doğurucaz biz yaaaaa vallahi bunalıma giricem (((((

Bgn kandıl ya dua edelım hepımız ıcın de kolay olsun dogumlar dıye..Korkma kızz lohusalık daha da zor görunuyor,baksana doguran kızlara..Bebeklerın keyfını cıkartamıyorlar her kafadan ses cıkıyor dıye ..

İnşallah kolayca olur,sizin için de dua etcem şimdi birazdan yatarken ..JUWELINE sana cewap wermıstım okudun mu sezeryanla ılgılı yazmıstın aksam sen?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…