- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.901
bakalım biz nasıl anlicaz bu sancıyı..yaşayak görekkkk
beyza doğdu demek yanlış söylemedim dimi bebeğinin ismini..canım Allah analı babalı büyütsün.. sütünede maşalla... doğum hikayeni bekliyoruzz.. demek şubatın ilk annesi enicee değil sen mişsin?
yok cnm benım sanmıyorum genel anestezıdede oledır.acaba spinal yada epiduralden solayı mı grip olmamak gerekiyo ne biliyim merak ettim bende şimdi? yada yorgun argın doğurma diyede demiş olabilir?:26:
bende cok ozluyorum cnm ama fırsat bulamıyorum kıannem çok özledim seni nerdeydin? bebekle tek başına uğraşmak zor mu oluyo yoksam?
aa çok sevindim 8 şubatmı hadi gözün aydın inş sağ sağlim istediğin gibi sezeryanla kolayca olur doğumun....evet salı günü kontrolüm var oğlum o zamana kadar doğmaz ise..kaç kilo oldu acaba..evet bizim 38 bitti bugün 39 aaa girdik..iyi dr un seni bu zamana kadar bekletti..normalde erken alıyo bazı dr lar....dünürüm yer onu kaynanası yer..tontişim bnmmmm cnm gelinim....
masallahSlm kızlar 39+5 haftamda, 01.02.2012 çarşamba günü saat 17:15 da spinal anesteziyle doğum yaptım doğum hıkayemı genişçe daha sonra paylaşırım inşallah...sabah saat 7 gibi başladı sancılarım sıklaşınca 9 gibi gittik hastaneye normal doğum için 7 saat çok sancı çektim ama olmadı..Kendimde hemşireyim, ebe arkadaşlar normalde öğlen vakti doğurman gerekiyıyordu dedıler doktorum bebeğin başının takıldığını ve gelmediğini söyledi..oysa açılmam 7 cm olmuştu bıle herşey yolundaydı..ne yapalım Rabbim bunu yazmış sağlık-hayırlısı olsun... 16:30 gibi beni sezeryana aldılar herşeyi gördüm yaşadım kızım 3,300 kg ve çok tatlı teyzeleri...Eşim arkadaşına doğumu kameraya aldırmış çok acayıp ve heycan dolu :) şu an çok sancım var ama herşeye değer diyorum...bebeğim anında emmeye başladı ama şu an bi sıkıntım var memelerim bomba gibi süt doldu ve başları sızlıyor.çok gergin sancı yapıyo oda..pompa ile sağmamıza rağmen hala fışkırıyo..maşaallah deyin :) devamını ve sorularınız olursa yazarım...
dünürüm nerdesin yaaaaaaaaaaaa naptın gelinim napıyo yaramazmı anlat sana
iyi geceler kardeşim senide rüzgarıda öpüyorum kendine iyi bak benden önce doğurma emi.....
nihlee
kuzum ben bu doğuran anaların topiğe gelememelerinede çok üzülyorum
hemde sanırsam doğum sonrası zorr
doğurmuycam ben
bebeğim içimde dursun istiyorumm
:):) e tabı ıcınde durdugu gıbı dısarıda durmuyor tabıkı :)
e bıraz bebekle ugrasmak yoruyor
fırsat buldugunda uyuyası gelıyor ınsanın ondan cok sık gırılmıyor:)
o uyuyunca sende dinlenmek istiyosun haklı olarak dimi?
ayy çok tırsıyorumm:18:
evet bende bırde gunduz uyuyamaya problemı var goz altlarım sıstı :)
ama alıstım uykusuzluk zayıflatıyor bırde:d
tırsma ılk gunler zor ben sımdı aslısız nefes alamam sanırım..
benn kaçıyım bi duş alayım ağrım var geçer belki
öpüyorum nihleem kızınıda senide..
iyi akşamlar herkesede..
banyodan banyoa:))) veya cısı kakası gecınce. veya terleyınce veya sut ustune dokulunce vs vs vs
bu saydıklarım sık olmuyr mesela ben banyo harıcınde bı kez deıstım cısını kacırdım yanlıs baglamısım altınıda
cnm amelıyatı etkılıyor amelıyat esnasını ve sonrasını..
acaba spinal yada epiduralden solayı mı grip olmamak gerekiyo ne biliyim merak ettim bende şimdi? yada yorgun argın doğurma diyede demiş olabilir?:26:
aa çok sevindim 8 şubatmı hadi gözün aydın inş sağ sağlim istediğin gibi sezeryanla kolayca olur doğumun....evet salı günü kontrolüm var oğlum o zamana kadar doğmaz ise..kaç kilo oldu acaba..evet bizim 38 bitti bugün 39 aaa girdik..iyi dr un seni bu zamana kadar bekletti..normalde erken alıyo bazı dr lar....dünürüm yer onu kaynanası yer..tontişim bnmmmm cnm gelinim....
Walla bgn de normal dıye ısteyen cogu kışi anormal dönüyor doktordan hee..Kasıldıkca acılma olmuyordur ,sen stres yapmamaya calıssan süper olur belkıde ...Hemşire sana bırsey soracagım grip olunca sezeryan olmuyor mu??Anestezici bana sakın grip olma dedı de..Neden ki?
Canim bence burun felan tikanmasin anestezik maddeyi hani zor verirler gibi demistir yoksa ne engel oabilir bilmiorum genel anestezi deilse hic sikinti olmamasi lazim ilk defa duyuom dedigini
Slm kızlar 39+5 haftamda, 01.02.2012 çarşamba günü saat 17:15 da spinal anesteziyle doğum yaptım doğum hıkayemı genişçe daha sonra paylaşırım inşallah...sabah saat 7 gibi başladı sancılarım sıklaşınca 9 gibi gittik hastaneye normal doğum için 7 saat çok sancı çektim ama olmadı..Kendimde hemşireyim, ebe arkadaşlar normalde öğlen vakti doğurman gerekiyıyordu dedıler doktorum bebeğin başının takıldığını ve gelmediğini söyledi..oysa açılmam 7 cm olmuştu bıle herşey yolundaydı..ne yapalım Rabbim bunu yazmış sağlık-hayırlısı olsun... 16:30 gibi beni sezeryana aldılar herşeyi gördüm yaşadım kızım 3,300 kg ve çok tatlı teyzeleri...Eşim arkadaşına doğumu kameraya aldırmış çok acayıp ve heycan dolu :) şu an çok sancım var ama herşeye değer diyorum...bebeğim anında emmeye başladı ama şu an bi sıkıntım var memelerim bomba gibi süt doldu ve başları sızlıyor.çok gergin sancı yapıyo oda..pompa ile sağmamıza rağmen hala fışkırıyo..maşaallah deyin :) devamını ve sorularınız olursa yazarım...
Ben de nasıl olduysa sormayı unuttum ya da nasıl olsa grıp olmam mı dıye dusundum bılemıyorum ..Anestezistle görusmustum ,o öyle söyledi..1.Heyecanlanma 2.Grip olma sakın dedi..Heyecan olursa genel yaparız dedi ..O anda karar wer dedi..İnternette de birşey bulamadım konuyla ilgili ..5 günüm war hemen iyileşmem lazım heralde..Sen de kasılıyormussun canım cok iyi anlıyorum senı..Ben de ağdada bıle fark etmeden kasıldıgımı söyluyor kadın..O korkuyla çatı bıle yaptırmadım ..Kas gevsetıcı yararlı olurdu ama hamıleyken ıcemezsın de..Başka yöntem bulman lazım kolay gelsın sana da..
Ben de nasıl olduysa sormayı unuttum ya da nasıl olsa grıp olmam mı dıye dusundum bılemıyorum ..Anestezistle görusmustum ,o öyle söyledi..1.Heyecanlanma 2.Grip olma sakın dedi..Heyecan olursa genel yaparız dedi ..O anda karar wer dedi..İnternette de birşey bulamadım konuyla ilgili ..5 günüm war hemen iyileşmem lazım heralde..Sen de kasılıyormussun canım cok iyi anlıyorum senı..Ben de ağdada bıle fark etmeden kasıldıgımı söyluyor kadın..O korkuyla çatı bıle yaptırmadım ..Kas gevsetıcı yararlı olurdu ama hamıleyken ıcemezsın de..Başka yöntem bulman lazım kolay gelsın sana da..
offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff nasıl doğurucaz biz yaaaaa vallahi bunalıma giricem(((((
Oneri olarak soylemistir canim ya hani vucut direncin dusmesin anlamindada olabilir iyilesirsin insallah bol bol portakal mandalina ye biseyin kalmaz.tek derdin o olsun kiz sanci geliyomu gelecekmi aciklik varmi yokmu dusunmuyon gozunu acican ingaaaaaa:))) valla kasiyom kendimi napim bebek cikacak inanci yokkii ordan:)) ikincide bu kaygi olmaz sanirim. bi yandan diyom dogum aninda gecer ins. Yoksa bebek sikisirsa felan yada dr senden bi halt olmaz deyip sezaryene alir miki yok yok ikinirim yavv nasil olduuu uyy stres girdi icime ter basti yatip uyuyayim en gergin olmadigim hal uyku esnasi sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?