2012 Şubat Anneleri

maşallah kız daha ne olsun anneye ve babaya bak :) kesin etki edermi bilemem ama bence etkisi olabilir,yada üstüne görmüş olabilirsin bununda ihtimali yüksek

çok güzel canım tane fiyatı ne kadar bunlarınn çok tatlılarr bende daha alamadım yaa bu hafta halletmem lazımm..

hoşgeldin canım.. artık topiğe çok sık kimse gelemiyoo herkesi doğurdu mu diye merak ediyoruz yani.. enice ve ayse87diydi sanırım doğurdular..

bennebileyim günaydın canım bugün herkes uyudu galiba kimse yok ortalıkta

Günaydın canım cmtsı pazar da topic cok boş gercekten de..Ben de yıne yatacagım terlemeye calısacagım..Bogazım kapanmıs sankı bademcıklerım şişti galıba..

Harikalar canım güle güle dağıtın inşallah..Hepsi çok tatlı..

Canım ne bileyim yaşamayan işte özenirmiş o hesap benimki..
3. de kaşındım ben
çatlıyorsun ondan kaşınıyor karnın
dedim ya beni yanlardan yırttı benim küçük kız..
birde dedim içimden o yırttıkça
annenin güzelliğini alırmış bebekler
çok güzel bi bebişin olcak kız:)
benim belim ağrıyor canım
tam kuyruk sokumum...

canım anestezide solunum sistemine müthiş bir baskı oluyor..
çıktıktan sonra boğazında balgam oluyor
öksürürken o sezeryan yerin feleket ağrıyor...
bundan dolayı zaten solunumla ilgili sıkıntı yaşarken sen
birde onlar yaşatmak istemiyor...

uyandılar benimkiler kızlar:))))))))))
öpüyorum hepinizi

bencede nasıl doğuracaksam artık.. efkarlandım çokk..
canım sende heyecan durumu nasıl?
artık gün sayıyosunn
uyuyabiliyo musun geceleri?

maşallah kız daha ne olsun anneye ve babaya bak :) kesin etki edermi bilemem ama bence etkisi olabilir,yada üstüne görmüş olabilirsin bununda ihtimali yüksek

eğer üstüne gördüysemm her an doğurabilirim anlamına mı geliyo peki?:44: bilen varsa yazsın lütfen..
elmacım eğer genetikse bu doğum kilosu ben yırtılıcam doğururken
sen ne zaman doğurcan bacım gelmiyo mu daha seninki?

ay canım o gribi sorma bende öyleyim boğazım öle ağrıyorki yemek bile yiyemiyorum,hugo demişti galiba zencefili ama yanlışta hatırlıyo olabilirim.balla karabiberde iyi geliyomuş canım.benim misafirler gitmedi bu pazar gitçekler diye biliyodum sıkıyodum dişimi ama bi duydum haftaya pazar gitçeklerini daha fazla sinirlerim bozuldu.bende hiç kalkmıycam artık yataktan umrumda bile değil,kayınvalidemde haftaya salı geliyomuş.yani pazar bunlar gidiyo hemen arkasından kaynanam geliyo iyice bunalmış durumdayım.doktora da p.tesi gitçektim ama gitmiycem eşime sinirliyim gerçi ona sinirimin ne faydası var bebeğim ve ben önemliyim diyorum ama bakalım artık.sen nezaman gidiyosun sen neyaptın eşinle ve ailen arasında kalmıştın halledebildinmi?

buklemm
beşikli 1.60
arabalı 2.20
kartta bastırdım

sağol canım beni

bu arada bende grip oldum
inş 9 güne geçer................
hepinizi öptüm
bu kezz gerçekten çıktım
geri geleceğim:))
korku filmi gibi oldu ya olsun artık

inşallah hemen olmaz çünkü sen daha vaktin var diye hazır değilsindir,bende p.tesi doktora gitmem gerekiyo ogün belli olcaktı işte ama gitmiycem sinirliyim bizimkine nezaman gelirse sancı diyorum gidiyim ozaman doktora doğurıyım geliyim

bu arada bende grip oldum
inş 9 güne geçer................
hepinizi öptüm
bu kezz gerçekten çıktım
geri geleceğim:))
korku filmi gibi oldu ya olsun artık

güle güle canım çok ara verip özletiyosun kendini

kız bukle enicede gitti bak gördünmü birer birer dağalıyo ( görüştünmü hiç nasılmış enice ve bebek

birden doğururverirsin valla
bak bende panik oldum şimdii hazır değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence sen git druna kime trip atıyon kız sen bebeğe mi eşine mi?

bencede nasıl doğuracaksam artık.. efkarlandım çokk..
canım sende heyecan durumu nasıl?
artık gün sayıyosunn
uyuyabiliyo musun geceleri?

Ya canım tam heyecanlı olackatım ,bu grip beni bitirdi ..Sadece öksürüğüm ve boğaz agrım düşünüyorum,ertelenmesını ıstemıyorum ya sanırım bunlarla ugrasırken bir anda gün gelecek ve gidecegız gıbıme gelıyor ..Bakalım hayırlısı artık..Uyku yıne yok ,gecelerı kımıldıyor kızım gece 11de uyanıp 4-5e kadar dönuyor ..Yemekten sonra da 11e kadar uyuyor anladıgım kadarıyla cıkınca da böle olacakmıslar..Uykusuz gecelere hazırım ..Sadece grıple ona zarar wermekten korkuyorum ..İnş geçer.

Bence öyle yapma ama doktora git sen görüş bakalım ne diyecek..Eşin de gelsın senınle..Sen eşine de kı ablana söle bıraz da babanı onlar alsın felan de..Toprunlarını özler adam felan dersın..Bu ılk hamılelıgımız bırsuru kötu anı olusturuyorlar..Bir daha insan hamıle kalmak ıstmeez yaa..Biz pztsi çıkınca ordan ewe gelmedık arkadasımızda mahsur kaldık kar yuzunden ..Bölece de kafa dagıtmıs olduk 2 gun kaldık ..Zaten kahvaltı yaptık konustuk o gun de cıkınca ..Anladık sayılır sımdılık bırbırımızı ..Ben de kaynanama hala bellı olan tarıhımı arayıp söylemedım.İnsan olan arar sorar ,dı mı?Benden beklıyorlar heralde..Ben de ıstemıyorum gelmesını ..Bakalım ne olacak ..Eşim refakatcım olsun ıstıyorum annemlerle ugrasmak ıstemıyorum ..Ama kaynanam tek gelınce eşim refakatte olunca kadını ılk gunden sen gıt bız ewde yokuz mu dıyecegız bılemedım..Ama, onu da ıstemıyorum hastanede canım..

birden doğururverirsin valla
bak bende panik oldum şimdii hazır değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence sen git druna kime trip atıyon kız sen bebeğe mi eşine mi?

dimi ay hiç gülceğim yoktu kız bukle sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.ya varya okadar sinirli ve gerginimki aman dedim ne olcaksa olsun öle de böylede gelcek
kız sen benden önce doğurmayasın :))
sanki bi anda doğurmaya başladığımda eşimin canı yanı ancak olan yine bana olcak ama işte gelenler geldi bu sefer iyice bana inadım tuttu artık şu misafir meseleleri işte yine.

zaten doktora hep beraber gidiyoruz ama çok kırgınım canım gerçekten eşime,yani düşünsene annem akşam yemeğe aldı görümcemi falan k.pederimi ordan çıktık kızı demiyoki hadi bu akşamda bize gel diye,yine bizdeydi yani bu akşam yine gelcekmiş gerçekten çok bunalttı artık.bende sinirimi nerden çıkarcağımı şaşırdım sanki ona ne oluyo olan yine bana olurda sinir işte ne biliyim.ben bugünleri iyi heycanla hatırlamak istiyorum ama sağolsunlar içine ettiler yani.bazen insanın kendi ailesi bile bunaltıyo sana katılıyorum.insan kaynanasından nasıl bişeyler isterki dimi eşinden daha rahat istersin istiyceğini bilmiyorum zamanla bizde böyle olurmuyuz acaba yaş geçtikçe değişirmiyiz anlayışsızlaşırmıyız

heran doğurabilirimm hazırlıklı olun hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…