2012 Şubat Anneleri

canım gelmişsin hoşgeldin gözün aydın kucağına aldın nasıl bir duygu?çok ağlıyomu acın sızın çokmu,allahım darısı başımıza inş.kaç kilo verdin :))) bendeki soruya bak hemen
hoşbulduk canım, allah sizlerede nasip etsin inşallah,karnı doymayınca çok mızırdanıyor canım yoksa güzel uyuyor,
buarada çok garip ama sadece 5 kilo verdim,yarın doktoru arayıp soracam kafama çok takıldı,göbegimde kaldı, bakalım ilerleyen günlerde görecez

enice hg cnm benim nasılsınız inşllah ikinizzde iyisinizdir en yakın zamnda güzel mink perinin fotorafını bekliyoruz fıstığını bizde görelim kocaman öpüyorum darısı bizim baaşımıza

hoşbulduk canım iyyiz çok şükür, foto buraya koymamda face koyarım ordan görürsünüz inşallah
sende dogur artık

Tşk anlattığın için canım,ben de gribim 3 gündür..İyice anladım kı ınsan hastayken de dogururken de mutlaka bırılerıne ıhtıyacı war..Ben tek basıma duşa bıle gırmeyelı aylar oluyor haklısın..Stres yapmayacagım,hatta sen gibi iş bölümü yaptıracagım..Doktorum anlatmıstı iş wer diye..Herkes görewını bılsın ,bana da bebek kalsın ..Di mi ne farklı dogum hikayelerı war yaa,kolay doguran herkes yap ıste ne war dıyor,zor doguran cocuk bıle yapmak ıstemıyor bir daha..Ohoo..Bgn son pazardı resmen agdada gecırdım ..Hava kararmadan da yemek yedık eşimle,macı ızledık bitti gün..

tmm facede bekliyoruz ozamn
gelse hemcik doğuracam artık gelsin doya doya öpmek koklamak istiyorum ama inatçı keçi gelmiyor ışık tutacam belki yolunu şaşırmış gelir diye

selam kızlar topiğin artık hiç tadı yok ya nerde o eski hararetli günler geliyom gidiyom kimse yok bizde doğurunca kimse kalmıycak demekki

Ayy bgn ağda sırasında kızım o kadar gerildi ki kızlar bir baktım göbek delıgımın etrafına dogru bır sıwrılık ..Meger oraya toplanmıs delı korkudan ..Yaa çok tatlu bebelerımız yaw..Şükür böle bır mucızeye tanık oluyoruz..

kızlar selam haber vermek için geldim dua edin benim için olur mu
1 saat önce wcde peçeteye kanla karışık jelimsi sıvım geldi
duşa girdim ve farkettim ki parça parça yine pembe bişeyler akıyoo
dru aradım suyun geliyoo gel doğum katına çık muhtemelen yatışş vericem dedi
dua edin olur mu?
yanlış alarmsa sabah isten yazarım yok değilse doğurur haber veririmm
hepinizin duasına ihtiyacım var..
görüşürüz..

canım hayırdır bu nerden çıktı şimdi çokmu yordun kendini temizlikte hala işmi diyosun artık izne çık yani doğum bile olmasa hem sıranı bekliycektin hani canım dualarım seninle haber ver bi şekilde ne olur kendine dikkat et allahım inş.doğum değildir daha zamanı vardı

Allah yardımcın olsun,bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşllh darısı başımıza

kızlar bukle doguma gıtmıs galıba daha erkendı ama hayırlıısı artık
Allah bızede nasıp etsın hayırlı dogumlar bu aksam alttan yanma gıbı bı kac kıpırtı hıssettım ama yarım saattır yok oldu ne oldugunu anlasam kafam cok karıstı..

valla ben hiç korkmuyorum dua ediyorum yarrabim bian önce sancım başlasın doğurayım diye

Bence sen her an dogum belırtısı bekleyerek kendını strese sokuyorsun,rahat olsan ve başka seylerle ılgılensen sımdıye kadar kesın gelırdı canım baksana hep olmadık zamanda gelıyor bu nişan ve sular ..
ya bende burda rahat rahat otururken tırsmaya başladım valla.şuanda ya gelirse diye çok zormuş ya böyleside

Tırsma da yarın doktora git bence elma ,hala inat mı edeceksın,belkı de nstde sancı cıkar ,bır anda başlarsın kız doguma ..Bence git yarın doktoruna..Bgn de yakalayamadım sızı yaw..

Hayırlısı olur inşallah,senın için dua edecegım ..Suyun da geldıyse hep istedıgın gibi normal olacak dogumun inşallah canım..Çok heyecanlı bir durum ..Mutlaka haberdar et bizlerı de..Korkma,kısmetse dogacaktır ..Zamanı gelmıstır bebegının..Zaten kılosu da hazırdı maaşallah..

hayırlısı olur inşallah ....Allah şimdiden kolayllık versin...

olabilr valla çok takıyorum ben untmaya çalışıyorum ama çevrem rahat bırakmıyor

Canım bukleem yeni gördüm..
Allah yardımcın nolsun güzel yürekli anne...
Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..
Ne olur haber ver..

Kızlar herkesin keyfi yerinde sanırım

Enicem Allah analı babalı büyütsün

bennebileyim ne zaman doğuracaksın 4 mü6 mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…