- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.121
kızlar nst de açılma olup olmadığı belli oluyor mu bilen var mı
Hayir canim onun alakai yok sadece bebegin durumuna bakar stres altinda olup olmadigina genel durumuna kalp atisina bakilir
yok cnm benim kız olacak nazlı kendisi gelmeye niyetii yok sancı yok bekliyorum tetikteyimTşk fikir werdıgınız için,içeyım bari..Stresten sivilceler başladı yüzümde tarla oldular bile şimdiden..Grip için de zencefıl aldım ,ama yıne de bgn de gecıremedım..Sen kac haftalıksın hemsıre?
Eee bayagı da olmus hee,erkek mı senınkı?Nstde sancı felan cıkmıyor mu hiç..Erkek bıraz daha gec gelır derler ..Her an hazır bekle ..
Senin doktor baştan alıstırmaya calısmıs senı her turlu sezeryan yapacagım der gibi heralde..Ama sen 9.ayda degıstırecegın doktora guwenebılecek mısın ,nasıl degıstıreceksın ?
KARATS senle satımız aynıydı bebegının kılosu boyu ne kadarmıs,en son ne dedı doktor..Normal beklıyorsun dı mı sen 17sine kadar?
Anaa kiz sanci felan yokmu yuruyus yapiyonmu bol bol ya sende benim gibii e uc gun sonra nolcak suni sanci felanmi.belki acilman vardir kontrole gittinmi ya Allah kolay getirsin
anam nerdesiniz yawwwwwwwwww
girip çıkıyom kimseleri göremiyom
ben size demedimmi dogursamda girerim diye
neyse aklıma gelen bazı şeyleri yazmak istiyorum
bennebileyim canım dogumdan sonra anladımki yanında birinin olması şart,sakın birileri geliyor diye strese girme,benim annemde var kaynanamda annem bebege bakıyor kaynanam yemek yapıyor kız kardeşim temizlik yapıyor eşim ortada dolanmaktan heba oldu,bende hiç iş yapmıyorum çok şükür iyiyim, biraz agrılarım var ama çok memnunum
hastaneler 2 kişilikti yanlızdım ama çıkacagıma yakın normal dogum yapan bi kadın geldi,3 te hastaneye gelmiş, 6.30 da bebek dogmuş ve agrıları 1 saat içinde azalmıştı yani çok rahattı, ama karşı odada 2 gün sancı çeken kadın vardı,biz çıkarken bile hala dogurmamıştı,inatla normal istiyodu,yani demek istiyorum ki 2 kadını görünce hakkımda hayırlısı buymuş dedim, biri çok kolay yaptı biri çok çekti,inşalah dogum yapacak herkesin hakkında hayırlısı olur
yavaş yavaş sütüm geliyor, ne yerseniz yiyin stres yaparsanız süt olmuyor bunu anladım
aklıma gelenler bunlar, geçmişi okuyamıyorum, doguran varmı başka ??
enice hg cnm benim nasılsınız inşllah ikinizzde iyisinizdir en yakın zamnda güzel mink perinin fotorafını bekliyoruz fıstığını bizde görelim kocaman öpüyorumdarısı bizim baaşımıza
saol cnm seni sormalıemzuh dunyam kızlar sizler nasılsınız?
Leaving Facebook... | Facebook
kızlar bakarmısınız?
saol cnm seni sormalı
ben daha 1 tane doğuramazken millet 11 tane doğurdu ay yarrabim benimde yüzüm gülsün biran önce kıızımı kucağıma alayım
aman canım ne olsun koca göbek oturuyoruz işte hava güzel dışarı çıktık biraz başladı alta vurmaya geldik eve artık velet gezdirmiyo :))
gördünmü ya o kadın nereye sığdırmış anlamadım bizimki bi tane zor sığdı ya allahım bizde kavuşalım bebeklerimize inş.bak giden gelmiyo :)
bende bu gün hava güzeldi kocişi bekledim babasıyla işi vardı sabah çıktı az önce geldi yani sabah bana öğlen çıkar biraz dolaşırız demişti am a nerde babası çıktı bırakmadı onu sağlık olsun ne diyelim
he ya valla bizim 1 tane zar zor idare ediyoruz bu kadın nasıl idare etmiş öle 11 tane maşşlh inşllh bizde hayırlısıyla alırız kucağımız
senin ne kdarlık oldu
ne tesadüf canım bizimkide beni eve bıraktı babasınla işi vardı 4 ten beri gelcek yemekte yapma dışardan yiyelim bu akşam dedi iyi dedik bekliyoruz bakalım nezaman gelcek :)yalan oldu yani
benim 38 içindeyiz canım yarın bakalım belli olcak kısmetse senin ne kadar
bi pazarımız var oda gitti
39+3 cnm yaa kızım içerde 1 senesini tamamlıyacak galiba
yok cnm benim kız olacak nazlı kendisi gelmeye niyetii yok sancı yok bekliyorum tetikteyim
kasık ağrısından yürüyemiyorum dışarısıda soğuk evin içinde gidip geliyorum koşu bandında yürüdüm sırt ağrısınddan kötü oluyordum açılma olsa suni sancı olacak bu hafta bakacak heralde açılma varmı yokmu diye ne yapacağımı şaşırdım valla
he valla dişlerini çıkarıp gelecek kızımaynen öle gitti valla oo seninki sevmiş yerini çıkası yok desene dişini falan çıkartıp geliyomuş :)
Ayyy ayni ben yaaa kosu bandina cikiyom on dk da bir duruyom belim agiyo ins vardir acikligin hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?