2012 Şubat Anneleri

Gunaydin cnm yazdigini gec gordum nasilsin?
Benm dogum mechul bekliyorum keske bilsem normal beklicem dr gunun dolabilir dedi

15 şubatta mı senin?
az kalmış..
benim 8 senin 9 gün..
sağol canım iyiyim..
sat kaçtı?
az sonra benim de dr randevum var
bukleem den haber var mı?

o zaman sat 18 dir değil mi?
25 şubat mı dedi doktorun
yoksa 22 şubat mı

anamm buklem doguruyorrr galiba... rahat bir dogum olmuştur inşşşşş....
ayşebaharcıgım sen gelir miydin ? özlettin kendiniiiii....

bu arada bende son haftama girdim yahuuuuu 39+0 ,şafak 7... hemoroidim de cıktı,cok lazımmış gibi... popişimi yıkamak cok zorrr oluyor ben nasıl doguracagımmm :S
elticim de geldi,hediyelerde getirmişşş tamamen dogum havasındayız,,, ama dogum havasına girdikce ben geri cekiyorum kızımı :)) yusuf yusufummm :))

eşimle başbaşa bir haftasonu gecirdik,hava da cok güzeldi,cok mutluydummm, bakalım ne zaman gelecekkk melegimizzzzzzz ???

umarım topigimizin güzel bir haftası olur,hayırlı dogum haberleriyle şenlenir...... herkese iyi haftalarrrrrrrrr

Kizlarr tum gece hsstanedeydm Yetrrli acilma ve sanci olmadi suan suni sanci saliyorum cok yoruldum dua edin teldrn bu kdr oluyo

merhaba canim hemoroidim var demisin,selpagin ustune pudra sekeri dokup olan yerine koy orda beklet sisligini oldugu gibi cekiyor canim ins yardimci olur.ben cok cektim cunki.

Ne güzel işte canım mutlu mutlu gıdeceksın doguma hazırısn ..Şu hemoroıd de olmayaydı ..Korkmamaya calıs,iyi biten normal dogumları felan oku,kendını gazla..Ben bıle o kadar tırstıgım halde dogum hıkayesı okurken gaza gelıyordum..Ewet hafta sonu harıkaydı hava yaw..Sen de özlettın kendını,nerelerdesın hep gezıyor musun kız..

Kizlarr tum gece hsstanedeydm Yetrrli acilma ve sanci olmadi suan suni sanci saliyorum cok yoruldum dua edin teldrn bu kdr oluyo

İnanamıyorum şaka gibi yaa,başladı ve bgn doğumun olacak yani..Bir de hala işe gidiyordun canım ..Bak ,sülalenızdekı gibi 42 haftayı beklemedı senın oglan ..Süper..İnşallah kolayca alısrın kucagına bbebegını bgn..Güzel haberler wer ..
Canım bukleem yeni gördüm..
Allah yardımcın nolsun güzel yürekli anne...
Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..
Ne olur haber ver..
bennebileyim ne zaman doğuracaksın 4 mü6 mı canım

Canım günaydın senı görmek ne güzel ..Walla benım 2 gun sonra Çarş inşallah 8inde,ama hala gribim ve kurtulamadım öksürüyorum ...Sence erteler mi doktor :26::26:Bir de nane limon içsem zararı olur mu bılıyor muusnuz??

kızlar merhaba hatırlayan varsa spinal sezeryanla 2 şubatta doğum yapacaktım.fakat bebek beklemedi 1 şubat sabah namazından sonra sürekli tuvaletim geliyodu.bel ve sırt ağrısıda beraberinde.yalancı sancı sandım.duşa girdim.bu arada her taraf kar ve arabamızda yarısına kadar kara gömülü.duştan çıktım yeşilimsi bi akıntı ve ağrı devam ediyo.meğer o yeşil akıntı suymuş.sonra dra gidelim dedik.araba nasıl çıkacak diyede kara kara düşünüyoz.dru aradım zar zor hastaneye ulaştık.sancılar sıklaşmıştı.nstye bağladılar,açılmaya baktılar 3cm olmuş.bu arada benim hastanem küçük bi hastane olduğuiçin sezeryan ameliyatı çok acil olmadıkça orda yapmıyorlar.drum diğer hastaneye geç ben 1de gelirim dedi.yalvardım ne olur beni göndermeyin burada alın diye.1e kadar dayanamam dedim dinlemedi.korkma ilk doğum akşama kadar bişey olmaz dedi.zar zor öbür hastaneye gittik.bu arada ebe bana dediki sakın ıkınma.derin nefes al.ağzım kurudu su içmeme izn vermiyorlar.sezeryan olacak diye.öbür hastaneye gidince iyice perişan oldum sancılar arttı.bağıramıyom korkudan çocuk çıkacak diye.ebe bi baktı açılma 6 cm olmuş.ben yalvarıyom drumu arayın gelsin nolur.dayanamıyom diye.zaten 8 cmle doğuma aınıyomuş.bu arada artık çok afedersiniz büyük tuvaletim geldi.tuvalet yasak.neyse hemen dru aradılar apar topar ameliyata alındım.iğne vurulunca ağrım geçti.yüzüm güldüdr bile çok şaşırdı açılmanın böyle hızlı olmasına.bebek kanalda beklemiş galiba mosmor doğdu.çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.
ben çıkıyom Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

aaaaaaaaa
bukleciim çok şaşırdım birden okuyunca senle ben daha doğurmam die bekliyodum
canım benim allah yardımcın olsun aklımızda dualarımızda seninle güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün.o kadar açılmışken normal doguruvereydin:))bide sancını çektirmiş adam sana normal dogumuda tatmışsın hemen alsaymış ameliyata daha rahat olurmuş.ama her sıkıntının sonu böyle güzel olsun dimi.tbr ederim.

merhaba canim hemoroidim var demisin,selpagin ustune pudra sekeri dokup olan yerine koy orda beklet sisligini oldugu gibi cekiyor canim ins yardimci olur.ben cok cektim cunki.

deneyecegim, önerin icin cok teşekkürler ...

canım erteler,biliyorsun beni carpıntılarım yüzünden sezeryana alacaklardı enfeksiyon var amaliyat olmaz dediler.. iyi ki almamışlar şimdi enfeksiyon da bitti,carpıntıda .. ama belki cok yoksa enfeksiyon alır..bana antibiyortik verdiler kuruttular sonra carpıntıda gecince olagana bıraktılar :)) belki enfeksiyon yoktur sadece üşütmedir,mikrobik degildir..
ben de okuyorum normal dogum hikayelerini tamam diyorum ama ben dogurmaktan degil devamlı acılma var mı diye ellicekler ya ondan tırsıyorum :)))
geziyorum valla son gezmelerim napimmm.. havalar ısınana kadar cıkamayız bebekle,bende son gezmelerimi yapıyorum...

Canım inan çok özledim sizleri..
zararlı olmaz canım..
genel anestezi olacaksan sezeryanın ertelenir..
ben epidural olacağım için benim grip önemli değil..

Hayırlı uğurlu olsun canım..
Allah analı balı büyütsün kuzunu da

Bukleeeeeeee doğurdun mu canım
Allah yardımcın olsun

Şimarık34 canım bugün geldim:))
Çok özledim sizleri çok
az önce bebeğimi gördüm kızlar
kımıl kımıldı
doktorum yine kız dedi...:))
kız mı oldu dedim:))
baktı yok bu yumurtalıklar dedi..

bebeğimin sağ böbreğinde sorun varmış
bu duruma çok üzüldüm..
doğumdan sonra nefrolojiye gidecekmişiz..

şimdiye kadar görülmemişti.
şimdi böyle bir sorunumuz var
Rabbim beterinden korusun
Yavrumun şifasını daha doğmadan anne karnında versin inşallah...

14 şubat kesinleşti..
sabah sezeryanla alacaklar...
Bana dua edin kızalr...

Selam kizlar, masallah dogumlar erken erken gelmeye baslamis, darisi basimiza, benim 40 hafta doldu hala bir hareket yok, moralim cok bozuk, yarin beklenen dogum tarihi, henuz nisan gelmedi, agri yok, neden boyle oluyor anlamiyorum artik baslamasi gerekirdi. Sadece iki gundur adet sancisi gibi bel agrisi var o da cok hafif. Agrim gelsin diye dua ediyorum.
bugun cok gerginim bir kisi daha 'dogmadi mi nasilsin' diye sorarsa ciglik aticam o kadar yani... Esim de uzerime geliyor saka yapiyormus guya, bi doguramamisim ne kadar yavasmisim. Annem geldi dogum olur belki diye evde bi ise dokundurtmuyor tmm cok guzel de ben daraliyorum evde, disari ciksam yorulup geliyorum o biraz iyi geliyor. Strese girince bebegin gelecegi varsa da gelmezmis diye okudum, dogrudur benden daha gergini bulunmaz bu aralar, ben en son doktora yalvaricam suni sanci bisey verin diye, acilma olmadan verir mi bilmiyorum onu da,persembe gunu randevumuz.
Erkek cocuk gec dogarmis tesellisi de bayat tadi verdi yani, nedenini bilen yok yorum yapiyorlar iste.

Kendimi dinlemeden gecirmek istiyorum gunlerimi ama nasil yapicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…