2012 Şubat Anneleri

:):) BENIMDE OYLEYDI CNM AMA BU ANA KADAR(2 HAFTADA ) 14 KG VERDIM
EKMEGI TAMAMEN KESMISTIM 2 3 GUNDUR HER OGUN BI DILIM YIYORUM..
Kizlar bukleden haber alan yazsin cok merak ediyorum

bana mesaj attı suni sancı veriyorlarmış 2 cm açılmış daha akşama kadar bekklicez demiş dr sezeryan için
AMELIYATTA SUAN BUKLEM
OGLUS GELECEK INS HAYIRLISI ILE

BEN KULLANDIM DOGUMa 1 HAFTA KALA CNM GRIP ICIN. KORKMA IC HIC BISE OLMAZ..

ben kullanmıştım

:):) AMELIYATTA SUAN BUKLEM

nezaman konuştun

Hayırlı olsun,en son sezeryana mı alındın canım o kadar acılmısken ..ama, morarmıs bebek,demek kı hayırlısı bu olmuş..Görüyor musun fıstıgın erkenden gelmıs ,randewuyu beklemeden..Allah annelı babalı büyütsün sağlıkla inşallah..

Epidural olacaktım canım,ama anestezist demıstı kı grıp olma sakın demıstı ..Ben de anlam weremedım...Geçmiş olsun,inşallah bebegının böbregınde cok sorun cıkmaz da hemen anne karnında dedıgın gıbı şifa bulur..Amın..
BUKLE hala beklıyor mu yazık yaa 24 saat olcak ..

:):)

AMELIYATTA SUAN BUKLEM
BEN KULLANDIM DOGUMa 1 HAFTA KALA CNM GRIP ICIN. KORKMA IC HIC BISE OLMAZ..

Hayırlı olsun ,sezeryana mı aldı doktor..Walla dogum tamamen plansız bırsey yaa normal ısteyen sezeryan oluyor,40 hafta dolan stresten bıkıyor,40 hafta beklemek ısteyen erkenden doguruyor..Walla şu 2 gunum gecse de grıbım hemen dogursam artık ben de ..
Sagolun kızlar içeyım barı,keşke 3-4 gun önce sorsaydım doktora ..Şimdiye gecerdı belkı de..BUKLE için çok heyecanlıyım ,süper yaa..Diye diye sırayı bozdu walla harıka..

kızlarr nasılsınızz

buklme doguruyormus allh yardımcısı olsun saglıkla sıhatle alsın kucagına

ben cok fenalrdayım heryerım kasınıyor kıpkırmızı oldu kabrdı doktorum normal dedı ama ben kasıntıdan öluyorum yuzumde bıle kırmızı bısyeler cıktı napsam olmuyor kasıklarıma sancı gırıyor ara ara oturmaıyroum kalkmıyorum burayda gelemıyorum

cnm o sancı bende de oluyor her gece doğuracam sanıyorum

Ya onun yirmi gunu felan var sat a gore eger eminse.demekki bu isler kismet bizimkiler yerini sevmiss ohh sicacik bu sogukta simdi kimin dogmaya hali var diyolar:))

hayırlısı buymuş sağlıklı bi şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
he valla sevmişler bu soğukta dışarda ne yapacaz diyorlar anne karnından güzel sıcak yermi var

hayırlısı buymuş sağlıklı bi şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
he valla sevmişler bu soğukta dışarda ne yapacaz diyorlar anne karnından güzel sıcak yermi var

Haklisin canim ama artik sen bi kimilda ilik dus yap surekli yuru hareket et bende uyguluyom tik yokta sende dogumu baslatmaya calis

selam arkadaşlar bukle doğum yaptımı yani şimdi çok ani oldu sanki ya,bugün giremedim pek açıktı ama oturamadım akşamdan beri rahatsızım,karnım ağrıyo sanki sancı gibide kasılma var bide çok akıntım ne bileyim anlamadım keyifsizim bukleme bak ya bi anda ne oldu dün evde temizlik vardı onun yordumu acaba kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…