- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.201
:):) BENIMDE OYLEYDI CNM AMA BU ANA KADAR(2 HAFTADA ) 14 KG VERDIMgeçen yazamadım canım, çok şükür dogumum çok iyi geçti ameliyat yerimde iyi
ben bukadar iyi beklemiyordum açıkçası,ama hereketlerim kısıtlı tabi
bebegi istedigim gibi alamıyorum kucagıma, ameliyat yerinin kenarları agrıyor,ama çok şükür iyiyim
sütümde gelmeye başladı çok şükür
buarada sadece 5 kilo gitti çok az degilmi,doktoru aradım normal yavaş yavaş gidecek dedi
peki 4 kilosu çocuksa suyu eşi nereye gitti
Kizlar bukleden haber alan yazsin cok merak ediyorum
AMELIYATTA SUAN BUKLEMbana mesaj attı suni sancı veriyorlarmış 2 cm açılmış daha akşama kadar bekklicez demiş dr sezeryan için
Kızlar ,ben 4-5 gündür gribim ya doktorumu aradım ..O da aksef 500 mg antıbıyotık ve asist diye bir ilaç wermıs..Sizce antıbıyotık kullanayım mı??Hamılelıkte kullanan war mı??Ne önerırsiniz??Kafam karıstı benım ..Ama, iyileşmem gerek dogummuma 2 gunum war..
Kızlar ,ben 4-5 gündür gribim ya doktorumu aradım ..O da aksef 500 mg antıbıyotık ve asist diye bir ilaç wermıs..Sizce antıbıyotık kullanayım mı??Hamılelıkte kullanan war mı??Ne önerırsiniz??Kafam karıstı benım ..Ama, iyileşmem gerek dogummuma 2 gunum war..
:):) AMELIYATTA SUAN BUKLEM
OGLUS GELECEK INS HAYIRLISI ILE
nezaman konuştun
kızlar merhaba hatırlayan varsa spinal sezeryanla 2 şubatta doğum yapacaktım.fakat bebek beklemedi 1 şubat sabah namazından sonra sürekli tuvaletim geliyodu.bel ve sırt ağrısıda beraberinde.yalancı sancı sandım.duşa girdim.bu arada her taraf kar ve arabamızda yarısına kadar kara gömülü.duştan çıktım yeşilimsi bi akıntı ve ağrı devam ediyo.meğer o yeşil akıntı suymuş.sonra dra gidelim dedik.araba nasıl çıkacak diyede kara kara düşünüyoz.dru aradım zar zor hastaneye ulaştık.sancılar sıklaşmıştı.nstye bağladılar,açılmaya baktılar 3cm olmuş.bu arada benim hastanem küçük bi hastane olduğuiçin sezeryan ameliyatı çok acil olmadıkça orda yapmıyorlar.drum diğer hastaneye geç ben 1de gelirim dedi.yalvardım ne olur beni göndermeyin burada alın diye.1e kadar dayanamam dedim dinlemedi.korkma ilk doğum akşama kadar bişey olmaz dedi.zar zor öbür hastaneye gittik.bu arada ebe bana dediki sakın ıkınma.derin nefes al.ağzım kurudu su içmeme izn vermiyorlar.sezeryan olacak diye.öbür hastaneye gidince iyice perişan oldum sancılar arttı.bağıramıyom korkudan çocuk çıkacak diye.ebe bi baktı açılma 6 cm olmuş.ben yalvarıyom drumu arayın gelsin nolur.dayanamıyom diye.zaten 8 cmle doğuma aınıyomuş.bu arada artık çok afedersiniz büyük tuvaletim geldi.tuvalet yasak.neyse hemen dru aradılar apar topar ameliyata alındım.iğne vurulunca ağrım geçti.yüzüm güldüdr bile çok şaşırdı açılmanın böyle hızlı olmasına.bebek kanalda beklemiş galiba mosmor doğdu.çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz.
ben çıkıyom Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.
Canım inan çok özledim sizleri..
zararlı olmaz canım..
genel anestezi olacaksan sezeryanın ertelenir..
ben epidural olacağım için benim grip önemli değil..
bebeğimin sağ böbreğinde sorun varmış
bu duruma çok üzüldüm..
doğumdan sonra nefrolojiye gidecekmişiz..
şimdiye kadar görülmemişti.
şimdi böyle bir sorunumuz var
Rabbim beterinden korusun
Yavrumun şifasını daha doğmadan anne karnında versin inşallah...
14 şubat kesinleşti..
sabah sezeryanla alacaklar...
Bana dua edin kızalr...
:):)
AMELIYATTA SUAN BUKLEM
BEN KULLANDIM DOGUMa 1 HAFTA KALA CNM GRIP ICIN. KORKMA IC HIC BISE OLMAZ..
kızlarr nasılsınızz
buklme doguruyormus allh yardımcısı olsun saglıkla sıhatle alsın kucagına
ben cok fenalrdayım heryerım kasınıyor kıpkırmızı oldu kabrdı doktorum normal dedı ama ben kasıntıdan öluyorum yuzumde bıle kırmızı bısyeler cıktı napsam olmuyor kasıklarıma sancı gırıyor ara ara oturmaıyroum kalkmıyorum burayda gelemıyorum
Ya onun yirmi gunu felan var sat a gore eger eminse.demekki bu isler kismet bizimkiler yerini sevmiss ohh sicacik bu sogukta simdi kimin dogmaya hali var diyolar:))
cnm o sancı bende de oluyor her gece doğuracam sanıyorum
bir daha arayan var mı bukle yii
bende cok mrk ettım kontorum yok kocamda yok ondan arıyım dısarıda cıakmıyorum kont almya bırı arasa sorsana gercı amelıyet alındı ıse bebk olmsutur coktan işllahh
hayırlısı buymuş sağlıklı bi şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
he valla sevmişler bu soğukta dışarda ne yapacaz diyorlaranne karnından güzel sıcak yermi var
ben kullanmıştım
amelıyata gırecegı zmn teldeydık cnm:):) AMELIYATTA SUAN BUKLEM
nezaman konuştun
kapatırken amelıyata gırecegını soledı hazırlanmıstı..
ıc ıc balım bıse olmaz:)Hayırlı olsun ,sezeryana mı aldı doktor..Walla dogum tamamen plansız bırsey yaa normal ısteyen sezeryan oluyor,40 hafta dolan stresten bıkıyor,40 hafta beklemek ısteyen erkenden doguruyor..Walla şu 2 gunum gecse de grıbım hemen dogursam artık ben de ..
Sagolun kızlar içeyım barı,keşke 3-4 gun önce sorsaydım doktora ..Şimdiye gecerdı belkı de..BUKLE için çok heyecanlıyım ,süper yaa..Diye diye sırayı bozdu walla harıka..
kızlar babam laptopu alacak ben bir süre giremeyebilirim bukleyi de çok merak edeceğim
cnm cıktıgında musaıt olunca msj atacagını yada arayacagını soyledı ınsallah hayırlısı ıle kurtulmustur ve bırzdan msj atar..
eger bana soylerse ve kk ye gıremezsem kızdan da fırsat bulursam msj atarım muhakkak sana..
ben kullanmıştım
cnm cıktıgında musaıt olunca msj atacagını yada arayacagını soyledı ınsallah hayırlısı ıle kurtulmustur ve bırzdan msj atar..
eger bana soylerse ve kk ye gıremezsem kızdan da fırsat bulursam msj atarım muhakkak sana..
tamam cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?