2012 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar umarım herkes sağlıkla sıhatla yavrularını kucağına alır bende inşallah haziran başında doğum tarihim ama merak ettğim bir şey var sizlerin doğum tarihi çok yakın elbet daha tecrübelisinizdir doğumdan önce ne zaman kişisel temizliğimizi yapmamız gerekiyor yani nasıl anlayacağız ağda zamanımızın geldğini sonuçta kimi 38 kimi 40 kimide35. haftalarda yapıyor bunun endişesi için biraz erken benim için belki ama çok kafama takıldı sizlerin doğumu yakın oldğu için belki bu konuda daha ayrıntılı bilgileriniz vardır diye sormak istedim :)

selam kızlar noldu bu topige kmse yazmıyormu artık,geçmişi okuyamıyorum bukle dogummu yapıyor yoksa
elma81 sen nasılsın ?

merhaba canım bence 36.haftadan sonra temizligini yap,ne zaman gelecegi belli olmaz, uzarsa birdaha yaparsın,zaten tertemiz gitmek mümkün olmuyor

kızlar konuştum bukle ile akşamdan beri suni sancı veriyolarmış sadece 2 cm açılması olmuş ama suyu azalıyormuş gitgide dr u 15 30 a kadar bekleyeceğim açılma olmazsa sezeryana alacağım demiş hepinize çok selamı var...

canım ben gece kalkmaktan bıkıyorum bebek susmuyor anneme verip yatıyorum valla, annem ne ediyorsa susturuyor

allahım yardım etsin bukleme hayırlı dogum olur inşallah

geçen yazamadım canım, çok şükür dogumum çok iyi geçti ameliyat yerimde iyi
ben bukadar iyi beklemiyordum açıkçası,ama hereketlerim kısıtlı tabi
bebegi istedigim gibi alamıyorum kucagıma, ameliyat yerinin kenarları agrıyor,ama çok şükür iyiyim
sütümde gelmeye başladı çok şükür
buarada sadece 5 kilo gitti çok az degilmi,doktoru aradım normal yavaş yavaş gidecek dedi
peki 4 kilosu çocuksa suyu eşi nereye gitti

hahayyttt sevgililer gününde geliyor demek bebişinn..kocana müthiş hediye...
benim de son gün 13 subat ya,
dogurmadın mı diyenlere ben de diyorum akıllı kadınım suan kazanamıyorum o yüzden eşimin hediyesini beleşe getirecem diyorum :))
bundan güzel hediye olmaz aslında ama şu streste zormuş,doguracak mıyım stresi ?
her an tetikte beklemek zor.. allahım utandırmadan abuk sabuk olmayan bir zamanda kurtarır hepimizi inş..

bebişinin rahatsızlıgına üzüldüm,ama dedigin gibi inş annesinin karnındayken düzelir,şifa bulur..

Bizde bugün kontrole gittik kızım çok büyümüş:) 3140 dedi doktorumuz artık çizgiyi geçtin dedi 38. hafta istediğin zaman alınabilir sezeryanla ama normal beklemeye karar verdiysen 24 şubata kadar günümüz var dedi ben de 20 şubata kadar bekleyelim dedim eğer gelmezse daha da beklemeyiz alırız sezeryanla dedim hem eşim de o haftasonu gelecek babacığımızla vakit geçiririz ne güzel:) sonra doğuma gideriz Allahın izniyle... Kordon hala boynundaymış kızımın ama çok büyük bir risk değil dedi onun için doğum esnasında belli olacakmış çocuğun kalp atışlarına göre değerlendireceğiz dedi...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok büyük bir özlem var içimde hem eşime hem çocuğuma kavuşayım mutluluktan salya sümük ağlarım artık:)

buklee Allah yardımcın olsun canım ya darısı başımıza inşallah emzuh un dişli çıkacak bebişi:) inş. kolay bi dogum olur
he ya benimkisi dişli çıkacak buklebile gitti onun daha erkendi yanılmıyorsam darısı başımıza

cnm sıkma kendini diyecem benimde 39+4 daha tık yok milletin aramasından bende sıkıldım sabah akşam demeden tlf susmuyor ee ne yapalım çıkmıyorlar
bide senin erkek galiba erkekler geç gelir kızlar erken diye ee benim kız niye erken olmadı vaktını doldurdu bile neyse hayırlısıyla kucağımıza alırız inşllh

Kızlar ,ben 4-5 gündür gribim ya doktorumu aradım ..O da aksef 500 mg antıbıyotık ve asist diye bir ilaç wermıs..Sizce antıbıyotık kullanayım mı??Hamılelıkte kullanan war mı??Ne önerırsiniz??Kafam karıstı benım ..Ama, iyileşmem gerek dogummuma 2 gunum war..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…