- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.181
merhaba arkadaşlar umarım herkes sağlıkla sıhatla yavrularını kucağına alır bende inşallah haziran başında doğum tarihim ama merak ettğim bir şey var sizlerin doğum tarihi çok yakın elbet daha tecrübelisinizdir doğumdan önce ne zaman kişisel temizliğimizi yapmamız gerekiyor yani nasıl anlayacağız ağda zamanımızın geldğini sonuçta kimi 38 kimi 40 kimide35. haftalarda yapıyor bunun endişesi için biraz erken benim için belki ama çok kafama takıldı sizlerin doğumu yakın oldğu için belki bu konuda daha ayrıntılı bilgileriniz vardır diye sormak istedim :)
slm ben geldım
bukle doguruyormu
haknur sezeryanamı aldılar ya biri açıklama yapsınBende sana mesaj atacaktım şimdi gördüm arasak müsaitmidir acaba:26:
haknur sezeryanamı aldılar ya biri açıklama yapsın
Bende sana mesaj atacaktım şimdi gördüm arasak müsaitmidir acaba:26:
haknur sezeryanamı aldılar ya biri açıklama yapsın
kızlar konuştum bukle ile akşamdan beri suni sancı veriyolarmış sadece 2 cm açılması olmuş ama suyu azalıyormuş gitgide dr u 15 30 a kadar bekleyeceğim açılma olmazsa sezeryana alacağım demiş hepinize çok selamı var...
merhaba canım bence 36.haftadan sonra temizligini yap,ne zaman gelecegi belli olmaz, uzarsa birdaha yaparsın,zaten tertemiz gitmek mümkün olmuyor
canım ben gece kalkmaktan bıkıyorum bebek susmuyor anneme verip yatıyorum valla, annem ne ediyorsa susturuyor
Tşk anlattığın için canım,ben de gribim 3 gündür..İyice anladım kı ınsan hastayken de dogururken de mutlaka bırılerıne ıhtıyacı war..Ben tek basıma duşa bıle gırmeyelı aylar oluyor haklısın..Stres yapmayacagım,hatta sen gibi iş bölümü yaptıracagım..Doktorum anlatmıstı iş wer diye..Herkes görewını bılsın ,bana da bebek kalsın ..Di mi ne farklı dogum hikayelerı war yaa,kolay doguran herkes yap ıste ne war dıyor,zor doguran cocuk bıle yapmak ıstemıyor bir daha..Ohoo..Bgn son pazardı resmen agdada gecırdım ..Hava kararmadan da yemek yedık eşimle,macı ızledık bitti gün..
kızlar konuştum bukle ile akşamdan beri suni sancı veriyolarmış sadece 2 cm açılması olmuş ama suyu azalıyormuş gitgide dr u 15 30 a kadar bekleyeceğim açılma olmazsa sezeryana alacağım demiş hepinize çok selamı var...
Canım inan çok özledim sizleri..
zararlı olmaz canım..
genel anestezi olacaksan sezeryanın ertelenir..
ben epidural olacağım için benim grip önemli değil..
Hayırlı uğurlu olsun canım..
Allah analı balı büyütsün kuzunu da
Bukleeeeeeee doğurdun mu canım
Allah yardımcın olsun
Şimarık34 canım bugün geldim:))
Çok özledim sizleri çok
az önce bebeğimi gördüm kızlar
kımıl kımıldı
doktorum yine kız dedi...:))
kız mı oldu dedim:))
baktı yok bu yumurtalıklar dedi..
bebeğimin sağ böbreğinde sorun varmış
bu duruma çok üzüldüm..
doğumdan sonra nefrolojiye gidecekmişiz..
şimdiye kadar görülmemişti.
şimdi böyle bir sorunumuz var
Rabbim beterinden korusun
Yavrumun şifasını daha doğmadan anne karnında versin inşallah...
14 şubat kesinleşti..
sabah sezeryanla alacaklar...
Bana dua edin kızalr...
he ya benimkisi dişli çıkacak buklebile gitti onun daha erkendi yanılmıyorsam darısı başımızabuklee Allah yardımcın olsun canım ya darısı başımıza inşallah emzuh un dişli çıkacak bebişi:) inş. kolay bi dogum olur
Selam kizlar, masallah dogumlar erken erken gelmeye baslamis, darisi basimiza, benim 40 hafta doldu hala bir hareket yok, moralim cok bozuk, yarin beklenen dogum tarihi, henuz nisan gelmedi, agri yok, neden boyle oluyor anlamiyorum artik baslamasi gerekirdi. Sadece iki gundur adet sancisi gibi bel agrisi var o da cok hafif. Agrim gelsin diye dua ediyorum.
bugun cok gerginim bir kisi daha 'dogmadi mi nasilsin' diye sorarsa ciglik aticam o kadar yani... Esim de uzerime geliyor saka yapiyormus guya, bi doguramamisim ne kadar yavasmisim. Annem geldi dogum olur belki diye evde bi ise dokundurtmuyor tmm cok guzel de ben daraliyorum evde, disari ciksam yorulup geliyorum o biraz iyi geliyor. Strese girince bebegin gelecegi varsa da gelmezmis diye okudum, dogrudur benden daha gergini bulunmaz bu aralar, ben en son doktora yalvaricam suni sanci bisey verin diye, acilma olmadan verir mi bilmiyorum onu da,persembe gunu randevumuz.
Erkek cocuk gec dogarmis tesellisi de bayat tadi verdi yani, nedenini bilen yok yorum yapiyorlar iste.
Kendimi dinlemeden gecirmek istiyorum gunlerimi ama nasil yapicam bilmiyorum
he ya benimkisi dişli çıkacak buklebile gitti onun daha erkendi yanılmıyorsam darısı başımıza
Ya onun yirmi gunu felan var sat a gore eger eminse.demekki bu isler kismet bizimkiler yerini sevmiss ohh sicacik bu sogukta simdi kimin dogmaya hali var diyolar:))
Kizlar bukleden haber alan yazsin cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?