2012 Şubat Anneleri

ozaman esının yanında ozellıkle sen sor yuruyus yapmam falan gerekıyormu dıye normal dogum ıcın gıbısınden herhalde yok yat devamlı demez :)

ozaman esının yanında ozellıkle sen sor yuruyus yapmam falan gerekıyormu dıye normal dogum ıcın gıbısınden herhalde yok yat devamlı demez :)

Dogru ben sorayım.
Hazır yarın kosu bandım gelıyorken

Esımı macbur bıraktım bana kosu bandı hedıye etmesıne.

Once aldım, sonra da 'bana kosu bandı aldıgın ıcın tesekkur ederım' dedım.
Nasılım ama?

Gercı dogum hedıyesıne saydı o da bunu ama, olsun ben yıne kandırırım onu, baska hedıye de ısterım.

elefera, buklee, TuzluCekirdek, juweline, sevsim, acidem, pempepanter35
selam kızlar nasılsınız
bukleem naptın dogurmadınmı sen daha

selam kızlar nasılsınız

Benım canım sıkılıyor.
Kızım gelmek ıstemıyor galıba, onu beklıyorum.
Evde yalnız olmayı da sevmıyorum.
Gıdıp, kıtaplıgı duzelteyım barı.
Sonra dusa gırerım.
Falan fılan derken zaman gecer.

Kendınıze ıyı bakın fıstıklar.

merhaba hanımlar , uzun bir aradan sonra ben geldim ....uzun zaman diyorum çünkü 30 ocak 2012 de35. haftamızda saat 12:50 de oğlumu 12:51 de de kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim :))) çok güzelleri kızım 2250 oğlum 2450 olarak açtılar gözlerini dünyaya......hele kızımı ilk gördüğüm an o koca gözleriyle bana dik dik bakışı hiç aklımdan çıkmıyor....:))bebeklerim çook iiler 2 gece hastanede yatıp çıktık oğlum 1 gece kuvezde kaldı sonra 3.gün taburcu olup hastaneden çıkıp evimize geldik.şimdilik herşey yolunda çok şükür kızımın nazlı ve huysuz oluşu dışında sürekli memenin altında uyumak istediği için uyku sorunumuz var geceleri oda düzene giricek inşallah....haa bu arada spinal sezeryan süper bişey hiçbirşey hissetmiyorsunuz ve çok rahat oluyo sadece ilk kalkış birz can yakıcı ama katlanılamaz değil .....doğum sonrası ayaklarda biraz ödem oluşuyo şuan bendede var ama zamanla geçicekmiş ve çok çabuk ve kolay kilo veriliyo emzirilirken sakın kiloyu falan kafanıza takmayın 18 kilo almıştım doğumdan sonra sadece 8 kilom kalmıştı bugün 8. gün ve 2 kilo daha gitmiş o yüzden rahat olun :)))allah hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin tez elden bebeklerinize kavuşmayı sağsalim evinize kucağınız dolu dnmeyi nasip etsin inşallaaahhhhh....(amin).....

selam kızlar nasılsınız
,

meraba, iyim canım dün kontrolüm vardı. 34oo gram olmuş oğlum maşallah ama almasın artık yaaa. doktor doğum şekline karar verdin mi dedi ben de hala normal istiyorum dedim bekliyoruz bakalım.

,

meraba, iyim canım dün kontrolüm vardı. 34oo gram olmuş oğlum maşallah ama almasın artık yaaa. doktor doğum şekline karar verdin mi dedi ben de hala normal istiyorum dedim bekliyoruz bakalım.

canım maşallah bebegine, allah hayırlı dogum verir inşallah

hu huuuuu
selam kızlarrrr

buklee cim gözün aydın çok geçmişolsun
bebişinde düzelcek inşallah en kısa zamanda canım :)))

oyelken den aysebahar dan feraydan haber var mı
göremedim merak ediyorum

herşey yolunda mı kızlar ??

alıstım cnm kızın uyku saatlerını ayarladım:),
sen nasılsın alıstınmı ufaklıga..

ben pek ayarlayamadım bu gece uykusunu
gündüz uyuyo gece yırtıyo kendini :)

sarılığı düştü ona çok seviniyoruz
hakkaten emzirmek ilacıymış bu işin
gece gündüz dayadım sütü :)))

senin haberin varmı canım kızlar nerde
merak ettim bizimkileri

merhaba güzel anneler uzun zamandır giremiyordum doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün, bekleyenlerede Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.Ben 37+3 haftalığım kız bebek bekliyoruz 15 şubatta sezeryan tarihine karar verilecek tabi erken gelmeye karar vermezse Şimdiye kadar 16 kilo almış bulunmaktayım hareketlerim çok yavaşladı ama kızımın maşallahı var çok hareketli geceleri özellikle hiç uyutmuyor şimdiden beni doğuma hazırlıyor herhalde :) Hazırlıklarımız tamam çantamız bile kapı arkasında bi onun gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla artık....

bukle dogum yaptı dun
aysebahar evde cocuklardan fırsat bulamıyor sanırım:)
elefera ve oyelken az once buradaydı..
feraydan haberım yok :S
byee de buralarda oluyor genelde
haknur emreden vakıt bulamıyor sanırım..
baska kım vardı unuttugum yok ınsallah

hayırlısı ıle ınsallah sende kurtulursun cnm..
saglıkla gelsın kızın..

Nihlee cim göbeği 10. gün düştü
doktor alkollü bi sprey vermişti sabah akşam ondan sıktık biz dezenfekte etmek açısından
banyo yaptırmadık göbek düşene kadar

bazı doktorlar banyo yapmaya izin veriyomuş
göbek bağı kurumuş bi hal aldıysa düşmek üzeredir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…