- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.341
Nihlee cim göbeği 10. gün düştü
doktor alkollü bi sprey vermişti sabah akşam ondan sıktık biz dezenfekte etmek açısından
banyo yaptırmadık göbek düşene kadar
bazı doktorlar banyo yapmaya izin veriyomuş
göbek bağı kurumuş bi hal aldıysa düşmek üzeredir canım
bızdede var babusol ama bız ıkı gunde bır banyo yapıyorduk son 5gundur soguklardan dolayı yaptırmıyorum banyoyu
dusmek uzere ama 15 gun bıttı hala udsecek bu ne tembellık yahuu:)
zırlamalar ne alemde faceye resmını koymayacakmısın
canım 40 hafta bitti bugün ama biz sezeryanla cuma günü aldık bebişi kucagımıza,bugün 5 günlük olducnm iyiyim sen nasılsın masallah 40ın cıkmıs bugun
nolcak bızım bu halımız benımde 1 hafta kaldı 40 a :)
canım belden igne yapıyorlar, kesinlikle tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım,bebegimi dogdugunda görebildim, çok büyük mutlulukspinal sezeryan nasıl oluyo pekiii:26::26::26::26:
ben pek ayarlayamadım bu gece uykusunu
gündüz uyuyo gece yırtıyo kendini :)
sarılığı düştü ona çok seviniyoruz
hakkaten emzirmek ilacıymış bu işin
gece gündüz dayadım sütü :)))
senin haberin varmı canım kızlar nerde
merak ettim bizimkileri
selam viva bizdede sarılık çıktı14.1
yarın tekrar doktora gidecegiz
inşallah azalır
usuyormukı neden aglıyorkı altını acarken bızım kızda altını acarken ayaklarını topluyo kukusunu gostermıyo:)oyy yirim ben onun banyosunu
altını bezlerken, acıktığında ve banyo yaptırırken acayip ağlıyo
süt içtikten sonra hıçkırık tutuyo sürekli
foto koycam ama makina eşimde, iş için kullanıyo getirmedi daha :)))
Nihle kilo aldımı canım, nasıl sağlık durumu ??
canım 40 hafta bitti bugün ama biz sezeryanla cuma günü aldık bebişi kucagımıza,bugün 5 günlük oldu
canım belden igne yapıyorlar, kesinlikle tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım,bebegimi dogdugunda görebildim, çok büyük mutluluk
inşallah azalır
ben sarılık ıcın dra goturmedım bolbol emdırdım rengı duzeldı baya baya..
canım 40 hafta bitti bugün ama biz sezeryanla cuma günü aldık bebişi kucagımıza,bugün 5 günlük oldu
canım belden igne yapıyorlar, kesinlikle tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım,bebegimi dogdugunda görebildim, çok büyük mutluluk
inşallah azalır
canım bizimde doğumdan 3 gün sonra 14 çıktı, 1 hafta sonra 15 çıktı çok üzüldük artıyo diye
dün 15. günümüzdü 10 çıktı
sevinçten havalara uçtuk diyim sana :)))
ben sürekli emzirdim
daha doğrusu emziremedim çünkü meme başlarım çok kötü yara oldu o yüzden sağıp verdim
günde 7 -8 defa 60ml içti diyim ortalama
10. günden sonra gözle görülür şekilde sarılığı gitmeye başladı canım
sizinkide düşecektir
hiç canını sıkma, stres sütü azaltıyo
bol bol içirmeye çalış geçicek canım benim :)))
canım bizimde doğumdan 3 gün sonra 14 çıktı, 1 hafta sonra 15 çıktı çok üzüldük artıyo diye
ben sürekli emzirdim
daha doğrusu emziremedim çünkü meme başlarım çok kötü yara oldu o yüzden sağıp verdim
sizinkide düşecektir
yok canımı sıkmıyorum canım zaten sütüm daha dün geldi,bende 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum zaten kendiside istiyor,bakalım inşallah düşer
benimde meme ucları çok kötü devamlı kerm sürüyorum ama emzirmeyede devam ediyorum acırsa acısın sütüm geldi ya önemli olan o
ben sürekli emzirdim
sizinkide düşecektir
yok canımı sıkmıyorum canım zaten sütüm daha dün geldi,bende 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum zaten kendiside istiyor,bakalım inşallah düşer
benimde meme ucları çok kötü devamlı kerm sürüyorum ama emzirmeyede devam ediyorum acırsa acısın sütüm geldi ya önemli olan o
usuyormukı neden aglıyorkı altını acarken bızım kızda altını acarken ayaklarını topluyo kukusunu gostermıyo:)
hıckırık buyudugunun gostergesı annesı
bırde gerılınce tamamdırr....
tm muhakkak koy merak edıyorum afacanı.
kkye koymussun ben goremedım
nıhle ılk haftasında 150gr verdı sımdı bılmıyorum
evdekı tartıya koyuyorum ama tartmıyo:)
gozume toplu gelıyor ama. sanırım bıraz almıs gıbı
ben sarılık ıcın dra goturmedım bolbol emdırdım rengı duzeldı baya baya..
yirim onun kukusunu bennnnnnnnnn
neyse ki kukusu var annesi
çünkü pipisi olunca sürekli kazaya kurban gidiyoruz biz, altını bezlerken kaşla göz arası fışkırtıyo etrafa :)))
merhaba kızlar,merhaba enice,
beni hatırlarsanız şu plasenta yaşlanmam başlamıştı bir ara o zaman yazışmıştık.. sizleri sürekli takip ediyorum..
şu an bebeğim 38+0 da.. kilosu 1 hafta önce 2750 ydi. yani yaşlanmadan dolayı çok sıkıntımız yok çok şükür..
normal doğum bekliyorum.kasılmalarım oluyo geceleri 1 haftadır filan ama dünkü baya güzeldi
asansör kullanmadım 5 kat merdiven cıktım akşam yatmadan önce. gece 3 gibi rahmin üstünden bebeğe doğru kasılmalar oldu sık aralıklarla
ben soğuk yüzünden yürüyemiyorum merdiven işe yarayacak gibi.. sizce 1 hafta daha beklemelimiyim bu uğraşlar için..insan sabırsızlanıyor, beklemek zor:44:
bir de hurma var doğuma yararlı 5. aydan beri hergün 2-3 adet yiyorum bi arkadaşının tavsiyesi üzerine kendisi çok çabuk açılma yaşadığını 10 dk.da bebeğin çıktığını söylemişti..
bu aralar günde 6-7 tane yiyorum..
normal doğumu kolaylaştıran bildiğiniz neler var?
nst de en son sancı 40lardaydı..sizin nstler nasıl?? doktorum çok açıklama yapmıyor.. daha çatıya da bakmadı ben de bişe demedim gerçi..
hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı diliyorum bebişlerinizi..
doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum. allah uzun ömürler versin inşallah..
usuyormukı neden aglıyorkı altını acarken bızım kızda altını acarken ayaklarını topluyo kukusunu gostermıyo:)
hıckırık buyudugunun gostergesı annesı
bırde gerılınce tamamdırr....
tm muhakkak koy merak edıyorum afacanı.
kkye koymussun ben goremedım
nıhle ılk haftasında 150gr verdı sımdı bılmıyorum
evdekı tartıya koyuyorum ama tartmıyo:)
gozume toplu gelıyor ama. sanırım bıraz almıs gıbı
yirim onun kukusunu bennnnnnnnnn
neyse ki kukusu var annesi
çünkü pipisi olunca sürekli kazaya kurban gidiyoruz biz, altını bezlerken kaşla göz arası fışkırtıyo etrafa :)))
hadı yaa
açılma olmasada vardır faydası bi de çok süt yapıyo diyorlarcanım ben dogum yaptım,bolbol hurma yedim ama bende açılma falan olmadı nstde sancı çıkmadı hiç o yüzden kaç oldugunu bilmiyorum,
yürümek normal dogumu kolaylaştırır diyorlar inşallah faydasını görürsün, ben çok yürüyemedim
allah hayırlı dogum versin hiç bişey için acele etme ve sakın ol,
ve bence doktoruna güven o ne diyorsa dogrudur
kızlar benim bebiş dönmediği için dr. sezeryan olucagımı söyledi. sizce bir tarih belirleyip öyle mi sezeryan olmalıyım yoksa en doğrusu sancılar başlayana kadar beklemek mi? bebeğin erken alınması içime sinmiyor. ne diyorsunuz, lütfen yardım?
cnm bence drun hangı tarıhı uygun gorurse o tarıhı sec sancı ıle belkı bebekte sorun olabılır.
bu yuzden drun ne dıyorsa onu yap.. ha bugun ha bı hafta snra degısen tek sey 200gr eksık olmasıdır buyuk olasılık..
sezeryandan korktuğum için hep doğuma kadar beklesem bebek döner belki diye düşündüm ama kendimi kandırıyorum galibaa
sanmıyorum ama yınede bılemıyorum...
benımde 33.haftada dondu ama o haftadan snrada donmesının olasılıgı cok dusukmus..
sanırım 39dasın ve yerı daraldı bılemıyorum.. druna danıs bakalım ne dıyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?