- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.361
bı duzeltme yapıyorum hanur emre ıcın deıl basındakı kayınvalıde engelıne takıldıgı ıcın gelemıyormus
dua edelımde cbk gıtsın huysuz kaynanası:)
merhaba kızlar hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla. doğum yapan arkadaşları okudukça hem moral buluyor hemde heyecanlanıyorum cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah bende kızımı sağlıkla kucağıma almak istiyorum günler uzadıkça uzuyor sanki hem ne olacak nasıl olacak heyecanı hem kızımı kucağıma alacak olmanın heyecanı sanki şimdiye kadar gerçek değildi bu günde bitti sayılır inşallah bir kaç gün sonra kızım yanımda size yazarım neler olup bittiğini :))
ınsallah saglıklı bır sekılde bebegını kucagına alırsın.
Ben bıraz korkuyorum, anne olmaktan.
Sen de korkuyor musun?
Sen de korkuyor musun?
cnm o korku bende de var. zaten planlı değildi hamileliğim.
eşim cok istekli herkes çok hevesli,
bir tek ben mi böyle endişeliyim bende mi bir anormallik var diye üzülüyorum.
bir de benim kaynanam geldi evde yemekten temizliğe herşeyi yapıyo,
ama dün hava cok soğuktu beni sürükleyerek dışarı çıkardı yemeklik alışveriş falan.
bir güzel üşüttüm bir de poşetleri ben taşıdım. bu kaynanalar melek mi
şeytan mı bilemiyorum walla.
hemde nasıll korkuyorumbirdaha hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum en çokta bu beni korkutuyor evliliğimiz bütün hayatımız bambaşka olacak inşallah herşey daha güzel olur hepimiz için, bebişlerimiz bize uğur getirir inşallah
bukle dgm yaptı cnm..kızlar merhaba son 1 haftada doğum yapan varmı takip edemedim?
bende pazartesi doğum yapcm inş. 13 şubat
ınsallah hayırlı haberlerle gel cnm..perşembe kontrolümüz var herşey netleşir sanırım. dr. sezeryan taraftarı tabi ki. teşekkür ederim cnm.
Canım cok sıkılıyor kızlar ):
Butun gun bır basıma aksamı edıyorum.
Ablam varken ne guzeldı ):
Izne cıkalı neredeyse ıkı hafta oldu, kayınvalıdem bır kez gelmedı.
Zaten hamılelıgım suresınce bır kez geldı, oda bebegıme aldıklarını getırmek ıcın.
Arada arayıp, 'bırsey lazım mı, ayy bende uzaktayım yapamıyorum kı ( araba ıle 5 dk) karla kısla ugrasmaktan sana gelemıyorum' dıyor.
Ama canı ıstedıgınde esıme 'benı suraya gotur' demesını bılıyor
Esım hıc mı fark etmıyor acaba bu durumu.
Yada faark ettıgı ıcın mı hastanede yanımda kalmaya razı oldu, bılemıyorum.
Ama bu duruma cok uzuluyorum.
Zaten onların da amacı bu ):
anaaaaaa
yazık yaa kıyamam
ama dün hava cok soğuktu beni sürükleyerek dışarı çıkardı yemeklik alışveriş falan.
hemde nasıll korkuyorumbirdaha hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum en çokta bu beni korkutuyor evliliğimiz bütün hayatımız bambaşka olacak inşallah herşey daha güzel olur hepimiz için, bebişlerimiz bize uğur getirir inşallah
vallahı sıze bıse dıyım evlılıgımde esımı hıc boylesıne mutlu gormemıstımıste korkum bu.
Bır daha hıc bır seyın eskısı gıbı olmayacak olması.
Belkı daha kotuye gıdecek hersey, belkı daha ıyıye.
Ama ben esımle basbasa kaldıgımız anları cok ozleyecegım...
Amın, ınsallah.
Benım planlıydı, cok arzuluyordum. hatta 1 yıl beklemeden sonra olunca umudumu yıtırmeye baslayıp, zaman zaman agladım.
Ama sımdı...
Ya yapamazsam, ya ozgurlugumu ozlersem, ya soyle olursa boyle olursa dıye kafam kurcalanıyor.
Hasta olman cok kotu olmus, hele posetlerı tasıman!
ınsallah cabucak ıyılesırsın.
Ama bak, en azından gelıp sana yardım etmıs.
Benım kayınvalıdem dustugumu soyledıgımde bıle ılgılenmedı.
Benım belım agrıyor kızlar.
Bıraz uzanayım.
Gorusuruz sonra.
Benım planlıydı, cok arzuluyordum. hatta 1 yıl beklemeden sonra olunca umudumu yıtırmeye baslayıp, zaman zaman agladım.
Ama sımdı...
Ya yapamazsam, ya ozgurlugumu ozlersem, ya soyle olursa boyle olursa dıye kafam kurcalanıyor.
Hasta olman cok kotu olmus, hele posetlerı tasıman!
ınsallah cabucak ıyılesırsın.
Ama bak, en azından gelıp sana yardım etmıs.
Benım kayınvalıdem dustugumu soyledıgımde bıle ılgılenmedı.
ıste korkum bu.
Bır daha hıc bır seyın eskısı gıbı olmayacak olması.
Belkı daha kotuye gıdecek hersey, belkı daha ıyıye.
Ama ben esımle basbasa kaldıgımız anları cok ozleyecegım...
Amın, ınsallah.
vallahı cnm senınkı yıne ıyı bnm kayıncalıdem dgumdan once gelıp hızmet beklerdı
dgm sonrası bı kez geldı bende sasırdım yemek falan yaptı evı supurdu hayret ettım
yanlız gelse sorun deılde kaynım ve kayınpederım de gelıyor. adamların yanında ne kadar rahat olunurkı
amelıyatlıydım bırde.. hem cocukda emmek ıstıyor zor oıluyordu..
canım iyi olmasını ummaktan başka çağremiz yok benimde hamileleğim palnsızdı isteyen taraf eşimdi ona bile süpriz oldu ,başlarda kabullenememiştim zaten, zamanla değişti tabi duygularım yani ister isteyerek olsun ister palansız olsun bir şekilde geldiler inşallah en sağlıklı en güzel şekilde katılırlar hayatımıza bizde sonradan onlara baktıkça bu korkulardan dolayı utanalım kendimizden :))
heaa bende ters sandım..
yuruyus yap evın ııcnde cnm . belkı ıyı gelır.
aslm hg cnm hayırlısı ıle gelsınde ne zmn gelırse gelsın..
cnm tektıkler zaten oncesınden yapıyorlar
hastaneye gıttıkten snra sadece gıydırıyorlar sonra amelıyata gırıyorsun..
Sen de korkuyor musun?
merhaba kızlar hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla. doğum yapan arkadaşları okudukça hem moral buluyor hemde heyecanlanıyorum cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah bende kızımı sağlıkla kucağıma almak istiyorum günler uzadıkça uzuyor sanki hem ne olacak nasıl olacak heyecanı hem kızımı kucağıma alacak olmanın heyecanı sanki şimdiye kadar gerçek değildi bu günde bitti sayılır inşallah bir kaç gün sonra kızım yanımda size yazarım neler olup bittiğini :))
güzel söylemişsin. beni de utandırsın oğulcuğum
hayırlısı ıle ınsallah sende kurtulursun cnm..
saglıkla gelsın kızın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?