2012 Şubat Anneleri

Bende aynı fikirdeyim bazen giremiyorum foruma bu son haftalarda ev müsait değil ama gecikmelide olsa okuyorum ugün yanlızım hepsini okudum burasıda olmasa patlicam artık eşim 1,5 saat sonra gelir patladım yanlızlıktan

Çook sewındım senın adına canım Allah annelı babalı büyütsün inşallah ....Süper bişey bu canım..Keşke o kadar acı çekmeseydın,ama olan olmuş..İşte normal isteyip olmayınca da cektıgınle kalmak kötu oluyor..Ama,uzun süürünce de annene kavusman harıka olmuş canım..Bebegın küvezde mi şimdi,ne zaman cıkacaksın hastaneden ..Umarım en yakın zamanda kavusursun,üzülme kı sütün gelsın canım..Bebişinle ilk karsılasınca neler hıssettın,sana mı benzıyordu..Eşin agladı mı ,nasıldı??

cnm bıse dıyemıyorsun kı bnm aılemde gelıp gıdıyordu..
hem o kadar mutlu oluyorkı esım hanı gıtsınler desem kırılacak ve buyu bozulacakmıs gıbı gelıyor ve bıse dıyemıyorsun
cok zor yaa o konu..

Canım bana doktor o zaman yapacagız dedı tetkıklerı o yuzden sordum ..2 hafta öncekı kan ıdrar tahlılı mı tetkıkler dedıgın??
evet cnm 1 hafta once yaptırmıstım ben
oda kan degerlerı karacıger degerlerı (bnm yuksektı bıraz) bırde kanama degerı dıye bıse varmıs o
ama ben her dr gıdısımde kan ıdrar yapıyordu
en sonuda yeter kızı delık desık ettık son 3 ay tahlıllerı topla getır yeterlı demıstı dr.

evet hersey kzıımın uzerınde sımdı:)
evet vallahı kız olmasının sanrıım avantajı var bu konuda.. gezesım var:) ayların cabukca gecmesını ıstıyorum:)
ınsallah hayırlı evlat olur ıns.

yardımcı olabılıyorsam ne mutlu bana cnm
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz...

ıyı aksamlar hg cnm
kızın altını alıcam sımdı almadan once bı bakım dedım kk ye

nasılsın kız bugun yoktun ..Buklee dogum hıkayesını bıle yazdı..

Kızlaar dualarınızı beklıyorum ..Yarın sabah 11 e dogru spinal sezeryanla dogumum olacka ınsallah ..Şans dıleyın ..Heyecanım artıyor..Geceden gıtcem hastaneye..Öptum herkesı..

merhaba kızlar ortalıkta kimsecikler yok yine,gerçi kimse merak etmemiş ama ben yinede yazıyım dün gitmediğim doktor randevuma bugün gittim önce nst çektirdik ve düzenli aralıklarla sancı çıktı,sonra doktor nst sonucunu gördükten sonra alttan muayene edelim açılma varmı diye bakalım dedi. çatı muayenesi hiç hoş bişey değil,bende bide varis olduğu için doğum şekline karar verelim artık dedi.açılmam da varmış nerdeyse doğuruyosun kız ne geziyosun diye espiri yaptı.varisin normal normal doğuma engel olmadığını söyledi,doktora göre normal yapalım sabah akşam gelir zaten diyo,herşey normal doğum için uygun dedi ama ben karar veremiyorum kızlar çok kararsızım kimsede yok fikir versin.şuan evdeyim evde bekle dedi doktor daha fazla sıklaşırsa gelirsin dedi.hem düşün doğum şeklini bana göre normal doğum ama istemediğin bişeyi ben sana zorla yaptıramam dedi.napacağıma karar veremiyorum.sancılarımda gelip gidiyo karar vermem lazım,sezeryan olan arkadaşlar nediyosunuz ?yada normal yapan arkadaşlar bi fikir verirseniz çok mutlu olurum.çok fazla sancı çekip sonra sezeryana girmek istemiyorum.sezeryan olcaksam sancı bari çekmiyim.şuanda bile bu sancı bu kadar etkiliyosa bilmiyorum offff...

canim acilman varsa bence normal dusun,hic dogum yapmadim ama sezeryan olan arkadaslar genelde sezeryanin bir hafta kadar agri yaptigini soyluyorlar,normal dogumda ise sancilarin en zor oldugu zamanlar en fazla yarim saatmis,ben buyuzden normal dusunuyorum hem bebek icin daha iyiymis ama bilemiyorum yanlis yonlendirmek istemem,zor bir karar,bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

iyi sayılırım canım bukle doğum yapmış kurtulmuş yazık çok sancı çekmiş ama rabbim darısı başımıza hayırlısıyla kucağımıza alalım inş.canım allahım yardımcın olsun sende yarın gidiyon dualarım seninle inş.hiç bi aksilik çıkmaz sağ sağlim herşey geçer.neden akşamdan gidiyosun

ya canım bende bugüne kadar hep normal düşünüyodum ama vajinada varis olduğu için korkuyorum şimdi doktorda bişey olmaz diyo ama ya doğum anında zorlandığında çatlarsa diye korkuyorum karar vermek çok zormuş.normal doğum çok iyide ahhh cesaret ahhh

Doktorun da bişi olmaz dediğine göre bence normali denemelisin. Ben olsam denerdim ki normal istiyorum ben de bebeğimin iri olmasına rağmen. Daha sonra keşke dememek için denemelisin bence. Normal doğumda anne ve bebekte salgılanan hormonlar çok önemliymiş. Hangisini seçersen seç inşallah hakkında hayırlısı olur bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.şuan okadar tedirginimki sancı gidip geliyo allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.

Ahh canıım sıra sana da mı geldii..Ben de uzun acı cekıp sezeryan olurum korkusundan dırek sezeryanı sectım..Kaç cm acılmıs pekı ,bebek dogum kanalında mıymıs...Suyun geldı mı canım..Acılman 3-4 cm ise bence normal de olur,suyu bekle we gıt..ama ,ilk dogum ya bılmıyoruz da neyın nasıl olacagını..Kendıne güwenıyor musun canım ..Nasılsın su anda??
Ya sabah 8de olacaktı,doktor da 6.30da gelırsın tetkıkler ıcın demıstı ..Biz de hastaneye uzak oturuyoruz ,panık olmaktansa geceden yatalım duzenımızı saglarız dedık ..Hem sürprız olursa da orda olur..

Son düzenleme:
elmam görüşemedik kaç gündür senle allah yardımcın olsun,öncelikle şunu söylim doktoruna güven,normal diyorsa sen bunu yaparsın inanıyorum,bak sancılarında gelmeye başlamış,kendini sıkmasan bence çok rahat dogum yaparsın,allah hakkında hayırlısını versin bana

HerşeydeN önCe Bu harika ve ezasıyLa cefasıyLa sevaßLarLa doLu süreci hakkıyLa tamamLadıqın
Ve Nıhayetınde mutLuLuquna kavustuqun ıcın teßrık edıOrum senı meLeqım ßenım
Canım arkadaSım ...
Rabbim anaLı babaLı Buyutsun yuwanızın şenLiqi herqüN onun sesLeriyLe TazeLensin in$ ...
Raßßimin işimidir yOksa baŞından beri sana beni bekLe diyişimde 1 işaretmi vardı biLemiOrum ama
sanırım ( umarım oLmaz cunku cok erken ) yaRın doquma qıreCeqım.
Hakkımda hayırLısı neyse o oLsun ınsaLLah.
Senı cok sewıOrum
Dua et ßenım ıcın CanımSın ...

Çok güzel anlatmıssın hayırlı olsun dogumun ...Ben de ınsallah yarın spınal olacagım ..Sayende endısem kalmadı .teşekkürler..

bennebileyim canım bugün yatışını yapıyorsun sanırım,allah yardımcın olsun eminim kolay bir dogum olur seninkide,benim tek kasıldıgım nokta sonda takılması oldu,gerisi çok rahttı,şuan allaha şükür çok iyiyim,bebegimede bakacak durumdayım,hiç strese girme rahat ol herşey çok güzel olacak, güzel haberlerini bekliyoruz

eve canım sıra geldi allahım hayırlısıyla bi geçseydi açılma 3 cm olmuş herşey normal suyum da gelmedi doktor normal doğum için herşey diyo.okadar normal varisinde engel değil diyo.kendime güvenmiyorum korkuyorum iş buraya gelince zormuş ne biliyim.hakkımızda hayırlısı ailende olcakmı yanında canım yoksa sadece eşinmi olcak bizi habersiz bırakma hee ?11 demi gircen

ah canım işte sıkıyorum herhalde gündüz bukadar canım yanmıyodu sanki gece olunca daha çok korkmaya başladım,sence sezeryan nasıl zormu?bu arada bebeğin nasıl canım sütünde gelmiş hadi gözün aydın allahım darısı başımıza bennebileyimle sıra bende bakalım rabbim bizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…