2012 Şubat Anneleri

Hamilelikte oje kullanan bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.
Gebelikte güneş koruyucu krem vb. maddelerin kullanımı tavsiye edilmektedir, çünkü yüzün güneşten korunması melasma (gebelik maskesi) oluşumunu engellemektedir. Güneş koruyucu kremlerinde çinko oksid, mikronize çinko oksid ve titanyum dioksid gibi maddeleri içeriğinde barındıran güneş kremleri tavsiye edilmektedir.
Saç derisine değmediği sürece boya, parlatıcı vb. maddelerin zararı yoktur. Nemlendirici tarzı krem ve yumuşatacı yağlar kullanılmalıdır. Bunlar vücuttaki gerilmeye bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntıyı engellemekte ve cildin kurumasını engellemektedir.

Eğer cilt probleminiz yoksa temizleme sütü kullanınız, geceleri nemlendirici sabahları ise güneş koruyucu krem kullanınız ama bunları kullanırken dikkat etmeniz gereken kullandığınız kremlerin A vitamini içermemesi gerektiğidir.

Son düzenleme:
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

ınsallah canım.

inşallah canım.gelince hemen yaz....

Aksam uzerı gıdecegımız ıcın gec yazabılırım.
Ama guzel haberler alırsam, gec de olsa yazarım.

Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri

Ben daha yaptırmadım. Bugun doktora gıttıgımde bunu da soracagım.
Bakalım sgk da fıyat fark edıyor mu.

dünkü sonuçlarımı alıp sağlık ocağına gittim .ben daha önce toxoplazma geçirmişim bağışıklık kazanmışım bu iyi bişeymiş.mantarım vardı onun için de krem verdi.abimin eşi 6 ay önce doğum yapmıştı askeri hastanede.o doktoru aramış yenge randevu almış benim için.2 hafta sonraya.artık sivillerde gidebiliyomuş askeri hastaneler,yenge çok memnundu bi deneyelim bakalım belki bende memnun kalırım.2 hafta sonra da 10 haftalık falan olacak acaba 1hafta daha bekletip 11 .haftada gidip 2li taramayıda mı yaptırsam ki...

Arkadaslar bugun doktora gıdecegız ya bebegımle, neler sorabılırım doktora, fıkrınız var mı?
Bi' terleteyım doktorcugumu.

Sağol canımmm geldi gitti babacımmm sabah sabah alışverişe gitmiş bi sürü şey getirmiş Allah razı olsun canımız çeker bişey diye kıyamam ben onaaa

Oh ne guzel, ımrendım sıze valla.
Benım kayınpederım hamıle oldugumu ogrendı ama bır kez olsun, hayırlı olsun dıye dahı aramadı.
Ben aradıgımda da, nasılsın dıye dahı sormadı

kızlar benim annem yok kayınvalidemde kendi aileminde bişey olunca arkadaşımı arıyorum o da olmasa
Allah yardımcın olsun canım... benim annem de benden uzakta ve hala hamile oldugumu bile bilmiyor, bende burda birbasimayim esimle birlikte...
kayınvalide ile zaten cok mesafeliyimdir sizli-bizli.. ondan hiçbirzaman asla birsey beklemem..

Selam kizlar, bugun TSH testi sonuclarim geldi. Dusurmeyi basarmisiz 1.84 olmus olleyy...
geçmis olsun.. merak ettim canım kactı önceden ve ilac mı kullandın.. sanirim benimde biraz yüksek ama doktor birsey vermedi ilac olarak...

canımmmmm bacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…