- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.101
sorma valla napıcam bilmiyorummaşallah baya almışsın kız:))
kızzz bu ne bu bahsettiğiniz testlerin parasımı bu ben hiç vermedimm:26:
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım.gelince hemen yaz....
Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri
Selam kizlar, bugun TSH testi sonuclarim geldi. Dusurmeyi basarmisiz1.84 olmus olleyy...
Kızlar dr benden tahliller istedi işte tam idrar,demir,tsh falan 207 lira tutuyor ssk lı
sizler yaptıdınız mı bu tahlileri
Ben 7. haftamda kan ve idrar tahlillerimi özel hastanede yaptırdım.SSKlıyım eşimden.Benden hiçbir ücret almadılar.
canım sen hangi hastaneye gidiyosun merak ettim
ohhh ohhhh afiyet olsun:)) biz çalışıyoruz(((
süpersin, ben kalkınca ilk işim bişeyler yemek oluyo.mümkün değil birilerini bekleyemem acayip oluyorum bişeyler yemezsem.
Sağol canımmm geldi gitti babacımmm sabah sabah alışverişe gitmiş bi sürü şey getirmiş Allah razı olsun canımız çeker bişey diye kıyamam ben onaaa
Oh ne guzel, ımrendım sıze valla.
Benım kayınpederım hamıle oldugumu ogrendı ama bır kez olsun, hayırlı olsun dıye dahı aramadı.
Ben aradıgımda da, nasılsın dıye dahı sormadı
senin kayınpederin mi yine iyi
benim kayınpederim,kaynanam,kaynım hiç biri aramadı
ya merak ettim, arada kavga,tartışma fln mı var?
Allah yardımcın olsun canım... benim annem de benden uzakta ve hala hamile oldugumu bile bilmiyor, bende burda birbasimayim esimle birlikte...kızlar benim annem yok kayınvalidemde kendi aileminde bişey olunca arkadaşımı arıyorum o da olmasa
geçmis olsun.. merak ettim canım kactı önceden ve ilac mı kullandın.. sanirim benimde biraz yüksek ama doktor birsey vermedi ilac olarak...Selam kizlar, bugun TSH testi sonuclarim geldi. Dusurmeyi basarmisiz1.84 olmus olleyy...
canımmmmm bacımmmmmzeynoooooooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?