2012 Şubat Anneleri

Sağol canımmm geldi gitti babacımmm sabah sabah alışverişe gitmiş bi sürü şey getirmiş Allah razı olsun canımız çeker bişey diye kıyamam ben onaaa

benim kayınvalidem falan 2.ye hamile olduğumu duyunca çok üzülmüşlerdi bize baktırır diye.ilk kızıma onlar bakmıştı da.ben de kayınvalidemin adını koymuştum belki bakar diye:)ama sonra bi bakıcı buldum çok da memnun kaldım .şimdi 3.ye de bakıcım bakacak o yüzden 3.duyunca havalara uçtular .nasılsa ayferin bakıcısı var diye.şimdi kimsenin kimseden bi beklentisi olmadığı için herşey yolunda.arıyolar nasılsın falan diye.soruyolar bi ihtiyacın var mı diye.bileydim ilk doğumumdan beri bakıcı tutardım:)

geçmis olsun.. merak ettim canım kactı önceden ve ilac mı kullandın.. sanirim benimde biraz yüksek ama doktor birsey vermedi ilac olarak...

Saolun arkadaslar beni baya korkuttu bu hormon ne yamanmis... Gebelik oncesi ilac aliyordum zaten benim hep icmem lazim ama gebelik ortaya cikinca 7 e cikmisti, ilaci artirdik, bir ayda toparlamis. Normali 4.2 nin altinda olmasi ama gebelerde 2 nin altinda olmasi istenirmis.

cevabın için tesekkür ederim... tekrar geçmiş olsun sana....(benimde 2.21 idi gebe kalınca 3 e cıkmış ama doktor birsey demedi:26: neyse yarın tekrar test yaptırayım o zaman...)

Özgeeeee inanmıyorum sende mi bebek bekliyorsunnn Ayyyy canım benim çok sevindim, hoş geldin aramıza Tebrik ederim Yine bir topikte buluştuk çok mutlu oldum ya

canımmmmmm evet 6 haftalık süpriz oldu bana da
seni gördüğüme çok ama çok sevindim kuşum
senin de 10 haftalık mı bebişin

Kızlar merhaba nasılsınız ??? Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepiniz hoşgeldiniz

Bende uzun zamandır gçrmedim topiğe bazı üzücü durumlar olmuş, allahım arkadaşlarımıza en kısa zamanda bu güzel duyguyu yeniden sağlıklı bir şekilde yaşatır inşallah, dualarımız onlarla....
Allaha şükürler olsun bende çok iyiyim herşey yolunda bugün 11+1 deyiz, şu zamanlar biran önce geçer inşallah ve bebeklerimizi artık bizde kucaklarımıza alırız

peki çatlak olmasın die ne yapmayı düşünüyorsunuz :18:

yok artık:S hay Allahım ya

canım bademyağı sürün bolbol diyorlar tv de ama tüy yapıyormuş
doktorların verdiği çatlak kremleri çok pahalı ama dr lar çatlak olacaksa vucudunuzda isteidğiniz kadar krem sürün diyorlar yani vucut la alakalı sanırım

canımmmmmm evet 6 haftalık süpriz oldu bana da
seni gördüğüme çok ama çok sevindim kuşum
senin de 10 haftalık mı bebişin

ayyy ne güzel canım
tabloyu nasıl yaptın canım

Özgecim arkadaş bana nasıl yapıcağımı anlatmıştı buldum onu geçmiş sayfalardan bak kopyalıyorum aşağıda, onu takip ederek yapabilirsin...

DYGBAL kullanıcısından alıntı
dur canım yapmaya çalışalım sana da

Pregnancy and Due Date Ticker

üstteki linkten açılan çizelgelerden birini seç canım sonra next de,
o sayfadan da çizelgenin üstünde ilerlemesini istediğin simgeyi seç, yine next e bas

sonra açılan sayfada DUE DATE yazan kısıma bebeğin tahmini doğum tarihini gir,

TODAY'S DATE' de bugünün tarihini seç yine next e bas,

sonra açılan sayfadaki
bbcode kısmındaki ikinci linki (http ile başlayanı) sonundaki png dahil olacak kadar olan kısmını sağ tıklayıp kopyala ve

profilindeki hakkımda kısmındaki çizelge yerine yapıştır canım.

umarım anlatabilmişimdir, dene bir bakalım. olmazsa bakarız yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…