2012 Şubat Anneleri

valla tutma derim ben:S normalde sağlam insan zor dayanıyor bi de tansiyon hamilelikte çok önemli gene de bi doktoruna sormakta fayda var gerçi. ama ben hamileliğe bi faydası olduğunu düşünmüyorum orucun:S

oruç tutan hamilelerde çocuğun düşük kilolu olması çok görülmüyormuş ama bebeğin hareketleri ve algısı yavaşladığı kanıtlanmış

Gozumu korkuttun ):
Zaten cesaret edemıyorum oruc tutmaya, sanırım doktor tut dese de tutmam artık.

tut da gör bi dene öğleye kadar bişey yeme bakalım nolacak niyetlenmede öyle dene susuz ac tokken dayanamıyoruz su halimize bak ki o zaman cocuk büyüme aşamasında olcak iştahımızın en acık oldugu zaman ağustos sıcagındaaa ben su içmeynce tansiyonum düşüyor fenalık basıyor yanıyor içim duramıyorum dr git agustos ayında 15 saat ac durabilrsn diyen doktorun alnını karışlarım :)))) evet en az 2.5 lt dr dedi bana şişei karşına koy susamasanda iç dedi ne yesem cıkarıyodum su kaybım coktu dr anlattı su içemessen ayran iç meyve suyu sık iç çorba iç az su içince bebegnde suya ihtiyacı var kabız oluyosunuz ben hiç olmadm bol su içiyorum meyve yiyorum yemek yiyemiyorum zayıfladm bile ama su cok önemli ihmal etmeyn nolurrr

Ben de çok su içiyorum, çok meyva tüketiyorum ama yine de kabız oluyorum 2 haftada bir :26:Ama ben kuru şeylerde çok yiyorum belki ondandır.

oruç tutan hamilelerde çocuğun düşük kilolu olması çok görülmüyormuş ama bebeğin hareketleri ve algısı yavaşladığı kanıtlanmış

algı mı kalır bi öğün atlayınca insan zombi gibi oluyor anlamıyor o garibim anne karnında napsın.. düşük kilo belki annenin depolarından alıyodur ama anneyede yazık sonra dişlerin boşalcak kemiklerin ericek niyee besleyemedin cocugu senden yedi onun günahı ne de 5 aylıkken ac susuz kalcak eskiden kolaymş annem anlatırdı hemen akşam olurmuş 7-8 saatmş bu yıl ağustosta hava izmir için 40 derece hadi sizin 30-35 olsn ac bi imsakiyeye bak 14 saat yalansız ee son dk bırakmazsn ezandan önce yersn hesaplaaaa canım o bebekte hal mi kalır beyni organları gelişcekömür boyu ihtiyacı var onlara allah korurmuş sabrını verirmiş allah ne demiş sağlığın yerindeyse demiş tutabilecegn zaman kaza et demiş ee derdin neee çile çekmek isteyen varsa buyursn ben tutamam zaten komaya girerim hastanelerden toplarlar o riski alamam

kızlar benim annem yok kayınvalidemde kendi aileminde bişey olunca arkadaşımı arıyorum o da olmasa

(( ben hem annemden hem kayınvaldemden yana şanslıyım. kaç haftadır bir tas yemek yapmadım daha...
kayınvalden çocuk olunca anca sevmeye gelir ama o çocuk nasıl oldu sormaz bile( kayınvaldenin kızı yok mu?

(( ben hem annemden hem kayınvaldemden yana şanslıyım. kaç haftadır bir tas yemek yapmadım daha...
kayınvalden çocuk olunca anca sevmeye gelir ama o çocuk nasıl oldu sormaz bile( kayınvaldenin kızı yok mu?

cnm bunların kızları olsa da farketmiyor ki
dediğim gibi benim görümcem de hamile ikiz
kaynanam habire arıyormuş ikizler napıyo diye
bana daha hayırlı olsun bile demedi

Kızı var canım...Ankarada hemde ev taşısın gider işi olsun gider hep yanındadır benim annemin olmadığını bile bile böyle yapıyor ya uyuz karıı

Dün kayınvalidemlere gittik ben fena oldum geçtim odaya yatayım dedim yatakende sallandım bebekler sallanırya sağa sola aynen öyle bulantım geçiyo öyle kayınvalidem geldi ne o öyle sallanıp duruyorsun bebekte sallantılı olacak dedi çok sinirlendim kalktım oturdum bende

selam kizlar..benim dunden beri bulantim azaldi diye icim icimi yiyordu ta ki bu aksam ustune kadar..bu sabah, haftalardan sonra ilk defa midem bulanmadan mutfaga girip kahvalti hazirlayabildim kendime..cok sasirdim, dedim bi terslik var kesin..nasil moralsizdim anlatamam bi de goguslerimi mincikliyorum cokk hafif agri varla yok arasi gibi...neredeyse doktora randevu alacaktim..neyse uzatmayayim..aksam ustu mutfakta baharat dolabindan bisi alacaktimki berbat bir koku hissettim kendimi banyoya zor attim cikardim.. nasil mutlu oldum anlatamam.. kusmak ilk defa bu kadar mutlu etti beni..deli gibi bisi oldum ben ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…