- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.061
Sadece annem demıyor kı, ıs yerınde gıda muhendısı bır arkadasım var, yenı nesıl ve egıtımlı olmasına ragmen o da 'oruc tutmalısın, gebelık ıcın daha faydalı' dıyor.
Gebelık ıcın nasıl bır faydası olduguna daır bır bılgı de edınmıs degılım.
Yarın doktora gıdecegım zaten, ınsallah bebegımın saglıklı oldugunu ogrendıkten sonra bu soruyu da onunla paylasacagım.
Fakat muhtemelen tutmayacagım - da ıs yerınde nasıl yerım bır de bu sorun var.
Gecmıs olsun canım.
Dıger kısılerın durumu cok vahım degılse, ırtıbata gecsen, en azından bırı gelse, sen ızın kullansan?
Islandı derken, terden mı?
Yoksa akıntı mı?
Benım terden oluyor ama akıntı o denlı olmuyor.
Ah keske gelebılsem.
Canım nasıl da cektı ):
Ne sanslısın sen, arkadasın yapacak sana.
Benım arkadasım yok, annem baska sehırde, kayınvalıdem de yazlıkta.
Taaaa Ramazan bayramından sonra gelecekmıs.
Zaten o vakte kadar ben aserecegımı, aserır, sonrasında basımın caresıne bakarım.
Kizlar gunde 2.5 litre su demissiniz.. Ben yarim litre anca iciyorumdur herhalde... Cokk zorlasam 1 litre olur...:18::18:
Gozumu korkuttun ):
Zaten cesaret edemıyorum oruc tutmaya, sanırım doktor tut dese de tutmam artık.
tut da gör bi dene öğleye kadar bişey yeme bakalım nolacak niyetlenmede öyle dene susuz ac tokken dayanamıyoruz su halimize bak ki o zaman cocuk büyüme aşamasında olcak iştahımızın en acık oldugu zaman ağustos sıcagındaaa ben su içmeynce tansiyonum düşüyor fenalık basıyor yanıyor içim duramıyorum dr git agustos ayında 15 saat ac durabilrsn diyen doktorun alnını karışlarım :)))) evet en az 2.5 lt dr dedi bana şişei karşına koy susamasanda iç dedi ne yesem cıkarıyodum su kaybım coktu dr anlattı su içemessen ayran iç meyve suyu sık iç çorba iç az su içince bebegnde suya ihtiyacı var kabız oluyosunuz ben hiç olmadm bol su içiyorum meyve yiyorum yemek yiyemiyorum zayıfladm bile ama su cok önemli ihmal etmeyn nolurrr
Sadece annem demıyor kı, ıs yerınde gıda muhendısı bır arkadasım var, yenı nesıl ve egıtımlı olmasına ragmen o da 'oruc tutmalısın, gebelık ıcın daha faydalı' dıyor.
Gebelık ıcın nasıl bır faydası olduguna daır bır bılgı de edınmıs degılım.
Yarın doktora gıdecegım zaten, ınsallah bebegımın saglıklı oldugunu ogrendıkten sonra bu soruyu da onunla paylasacagım.
Fakat muhtemelen tutmayacagım - da ıs yerınde nasıl yerım bır de bu sorun var.
Gecmıs olsun canım.
Dıger kısılerın durumu cok vahım degılse, ırtıbata gecsen, en azından bırı gelse, sen ızın kullansan?
çok sağol canım
biri yıllık izinde diğerinin de beli tutulmuş
ikiside gelmezler yaniii
oruç tutan hamilelerde çocuğun düşük kilolu olması çok görülmüyormuş ama bebeğin hareketleri ve algısı yavaşladığı kanıtlanmış
kızlar benim annem yok kayınvalidemde kendi aileminde bişey olunca arkadaşımı arıyorum o da olmasa
(( ben hem annemden hem kayınvaldemden yana şanslıyım. kaç haftadır bir tas yemek yapmadım daha...
kayınvalden çocuk olunca anca sevmeye gelir ama o çocuk nasıl oldu sormaz bile( kayınvaldenin kızı yok mu?
cnm bunların kızları olsa da farketmiyor ki
dediğim gibi benim görümcem de hamile ikiz
kaynanam habire arıyormuş ikizler napıyo diye
bana daha hayırlı olsun bile demedi
yani kişinin insan olduğunu arada hatırlaması gerekiyor bence
(( ben hem annemden hem kayınvaldemden yana şanslıyım. kaç haftadır bir tas yemek yapmadım daha...
kayınvalden çocuk olunca anca sevmeye gelir ama o çocuk nasıl oldu sormaz bile( kayınvaldenin kızı yok mu?
Kızı var canım...Ankarada hemde ev taşısın gider işi olsun gider hep yanındadır benim annemin olmadığını bile bile böyle yapıyor ya uyuz karıı
alllala yaaa çok ilginç:S Allah böyleleriyle karşılaştırmasın:S eee eşin ne dio peki bu duruma?
kızlar benim mesaim bitti kaçıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?