- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.081
Ohhhh, oyle bır anlattın kı ıcım gıttı ):
Ramazan da oruc tutacak mısın pekı?
Kımler oruc tutmamayı dusunuyor?
selam kizlar..benim dunden beri bulantim azaldi diye icim icimi yiyordu ta ki bu aksam ustune kadar..bu sabah, haftalardan sonra ilk defa midem bulanmadan mutfaga girip kahvalti hazirlayabildim kendime..cok sasirdim, dedim bi terslik var kesin..nasil moralsizdim anlatamam bi de goguslerimi mincikliyorum cokk hafif agri varla yok arasi gibi...neredeyse doktora randevu alacaktim..neyse uzatmayayim..aksam ustu mutfakta baharat dolabindan bisi alacaktimki berbat bir koku hissettim kendimi banyoya zor attim cikardim.. nasil mutlu oldum anlatamam..kusmak ilk defa bu kadar mutlu etti beni.. deli gibi bisi oldum ben ahaha
kızlar 2 gündğr çok kötüyüm acayip midem agrıyor.mıde bulantısı degıl ama mıde yanması var
sızdede varmı ne yapıyorsunuz bu durumda
günaydın bayanlar:))
evet canım normal o bende de oluyor, genelde herkesde olurmuş zaten
hafiflemesi için herhangi bir önlem alıyormusun
çalışınca katlanmak daha zor oluyor
Arkadaşlar günaydın...Gece ilk defa süt içip yattım ve sürekli uyansamda iyi uyudum sayılır bu sabahta kusunca azcık rahatladım şimdi kuzucuğumun dedesi gelecek kahvaltıya onu bekliyoruz bişeyler yemek içinn....Sizler napıyorsunuzzz
Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız? Keyıfler yerındedır umarım.
Ben bugun cok heyecanlıyım, aksam ustu doktora gıdecegız, bebısımızı gormeye
ınsallah saglıklı oldugunu ogrenır ve mutlu haberler verırım sızlere de.
Arkadaşlar günaydın...Gece ilk defa süt içip yattım ve sürekli uyansamda iyi uyudum sayılır bu sabahta kusunca azcık rahatladım şimdi kuzucuğumun dedesi gelecek kahvaltıya onu bekliyoruz bişeyler yemek içinn....Sizler napıyorsunuzzz
Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız? Keyıfler yerındedır umarım.
Ben bugun cok heyecanlıyım, aksam ustu doktora gıdecegız, bebısımızı gormeye
ınsallah saglıklı oldugunu ogrenır ve mutlu haberler verırım sızlere de.
günaydın......geçen hafta gazi üniversitesine normal poliklinikten sıra alıp gitmiştim ve çok memnun kalmıştım.özele gitmem artık burasıda çok iyi demiştim.dün sonuçlarımı gösterecektim.tam 4 saat bekledim sonuç göstermede 3.sıradaydım.ilk önce muayeneleri bitirip sonra sonuçları alıyolarmış.neyse dedim bekledim içeri girdim .çok afadersiniz bi tane dangalak elerini sandalyenin arkasına koymuş kaykılarak oturuyo.....sonuçları hiç eline bile almadan masadan baktı bişeyin yok 1 ay sonra gel dedi.nasıl bişeyim yok demirim çok düşük ayrıca lokosit de gözüküyo dedim.demir ilacı seni daha da kusturur istersen verimmmmmm gibi saçma bi cevap verdi.ben de ben kusmuyorum dedim.1 ay sonra ikili taramam geçmezmi dedim iyiiiiiiii o zaman 3 hafta sonra gel dedi.hayatımda hiç bu kadar lakayit muayene olmadım dedim.cevap yokkkkkkk.....ben çıkarken yanındaki doktora şey diyo hocalar muayene farkı almasın diye ayaklanırsalar böyle olur diyo...sanki biz mi istedik böyle olmasını.hey allahımmmmm
şimdi kendime yeni bi dr ve hastane bulmam lazım offffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?