2012 Şubat Anneleri

Ben de c.tesi pazar kusmamıstım denize gitmistik cok korktum. Ama masallah minigim bugun belli etti kendini sabah 3 tane uzum attım agzıma 1 saat sonra geri cıkarttım.
Sonra duzelince 2 dilim karpuz yedim gittim onu da cıkarttım aksama kadar bisey yiyemedim sonra

Bende bugün çok iyiydim uzun zamandır erken kalkamıyordum bu sabah 7 de kalktım tv izledim biraz peynir ekmek ve sütle kahvaltı ettim midem çok kötü olmadı bugün çok şükür o kadar da halsiz değilim sanırım... şimdi yatıp güzeeel bir uyku çekeceğim:) yarın akşam istanbula gidiyorum annemi kardeşimi ve en önemlisi perşembe günü bebeğimi göreceğim ultrasonda inşallah Allahım inşallah herşey yolundadır inşallah herşey çok güzel olur herkes için dua ediyorum.... Birbirimize dua edelim kızlar inşallah Allah hepimize hayırlısını versin....

kızlar 2 gündğr çok kötüyüm acayip midem agrıyor.mıde bulantısı degıl ama mıde yanması var
sızdede varmı ne yapıyorsunuz bu durumda

Arkadaşlar günaydın...Gece ilk defa süt içip yattım ve sürekli uyansamda iyi uyudum sayılır bu sabahta kusunca azcık rahatladım şimdi kuzucuğumun dedesi gelecek kahvaltıya onu bekliyoruz bişeyler yemek içinn....Sizler napıyorsunuzzz

Gunaydın guzel anneler,

Nasılsınız? Keyıfler yerındedır umarım.
Ben bugun cok heyecanlıyım, aksam ustu doktora gıdecegız, bebısımızı gormeye
ınsallah saglıklı oldugunu ogrenır ve mutlu haberler verırım sızlere de.

hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Dün artık yine berbat bir mide bulantısı ve sabah 1 iş yerinde 2 kere kusma sonucunda dayanamadım aradım doktorumu. Bu arada bu 2. doktorum. 2 doktora gidiyorum. İkisi de ilginçler. Daha karar veremedim aralarında ve hastanelerde. Bu ikinci doktorum ilaca çok negatif bakmıyor. İlki kesinlikle ilk 3 ay hiç bir ilaç yok sürün eğer çok sürünürsen gel yat serum takalım anlayışında. Tabii böyle iş hayatı geçmiyor ne yazık ki. Bana öyle çubuk kraker, ekşi elma, leblebi, sık sık yemek vs artık hiç işlemiyor. 10 gün kadar önce ben de aa o kadar da zor değilmiş sık sık yiyorum çantamda da çubuk kraker taşıyorum süper diyordum ama şimdi her şey midemi bulandırıyor. Yemekten zaten geçtim, evimden annemlere taşındım neden çünkü ev daha çok kokuyor ve daha çok midemi bulandırıyor. Bak bak..Neyse işte bu 2. doktorum hemen emedur tablet sabah akşam aç karnına verdi. Dün akşamı rahat geçirdim. Sabah yine mide bulnatısıyla saat 4te uyandım içtim şu saate kadar fena değildim. Şimdi hafif hafif yeniden başladı ama akşama kadar artık sıkıcaz dişimizi. Her zaman bu kadar bulansa zaten hiç problem değil.

süpersin, ben kalkınca ilk işim bişeyler yemek oluyo.mümkün değil birilerini bekleyemem acayip oluyorum bişeyler yemezsem.

günaydın......geçen hafta gazi üniversitesine normal poliklinikten sıra alıp gitmiştim ve çok memnun kalmıştım.özele gitmem artık burasıda çok iyi demiştim.dün sonuçlarımı gösterecektim.tam 4 saat bekledim sonuç göstermede 3.sıradaydım.ilk önce muayeneleri bitirip sonra sonuçları alıyolarmış.neyse dedim bekledim içeri girdim .çok afadersiniz bi tane dangalak elerini sandalyenin arkasına koymuş kaykılarak oturuyo.....sonuçları hiç eline bile almadan masadan baktı bişeyin yok 1 ay sonra gel dedi.nasıl bişeyim yok demirim çok düşük ayrıca lokosit de gözüküyo dedim.demir ilacı seni daha da kusturur istersen verimmmmmm gibi saçma bi cevap verdi.ben de ben kusmuyorum dedim.1 ay sonra ikili taramam geçmezmi dedim iyiiiiiiii o zaman 3 hafta sonra gel dedi.hayatımda hiç bu kadar lakayit muayene olmadım dedim.cevap yokkkkkkk.....ben çıkarken yanındaki doktora şey diyo hocalar muayene farkı almasın diye ayaklanırsalar böyle olur diyo...sanki biz mi istedik böyle olmasını.hey allahımmmmm

şimdi kendime yeni bi dr ve hastane bulmam lazım offffffffffffffffffffffff

ssk lardan nefret ediyorum doktorlar çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…