- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.401
ah canım işte sıkıyorum herhalde gündüz bukadar canım yanmıyodu sanki gece olunca daha çok korkmaya başladım,sence sezeryan nasıl zormu?bu arada bebeğin nasıl canım sütünde gelmiş hadi gözün aydın allahım darısı başımıza bennebileyimle sıra bende bakalım rabbim bizede nasip etsin
nasılsın kız bugun yoktun ..Buklee dogum hıkayesını bıle yazdı..
Kızlaar dualarınızı beklıyorum ..Yarın sabah 11 e dogru spinal sezeryanla dogumum olacka ınsallah ..Şans dıleyın ..Heyecanım artıyor..Geceden gıtcem hastaneye..Öptum herkesı..
canım benim sezeryan allaha binlerce şükür olsun çok iyiydi, biliyorsun bende hep normal olsun istiyordum ama kesilmekten korkuyordum,korkulacak hiçbişey yokmuş bunu anladım,ama doktoruna güven normal dogumu yaptıktan sonra, herşey daha rahat oluyor hakkında hayırlısı olsun
allah yardımcın olsun canım, inşalah 1-2 hafta daha bekler inşallahArkadasLar seLamun aLeykum.
Nıhayet uLastım sıze.
HamdoLSun ıyıyım merak ettıqınız ıcın aLLah raqzı oLSun.
NıhLe canSın huySuzumun anneSi...
PazarteSi Yanı dun sabah 9da rutin nst kontroLüm vardı qittik annemLe nstyi Harika buLan doktorum tansıyOnumu öLctü
TansıyOnum 17/8 cıktı
pazar aksamıda babam öLcmustu ve 14 cıkmıstı
'' Dıkkat et Kızım tuzLu faLan yeme bak hıC hoıs deqıL bu durum dedı '' ...
doktordada 17/8 cıkınCa bende Şok oLdum doktorda annemde.
Çünkü hastaneye yuruyerek qıdeCek kadar ıyıydım
BaŞım dinÇti
buLantı dÖnme haLsizLik aqız kuruLuqu faLan yOktu...
sadece inanıLmaz şişmiŞti eLLerim ve ayak baCakLarım...
Doktor hemen idrar istedi benden ve idrarın durumuna qöre doquma aLıcam seni Feray dedi
Buda 2. Şok oLdu ...
idrar TahLiLini yaptırdık doktor proteiN yOk ama enfeksiOn qoruyorum idrarında
ve bu tansiyOn düşene kadar burdaSın dedi
Serum taktıLar inanıLmaz qoqus yanması çektim
birdenbire durmadaN kusma isteqi qeLmeye baŞLadı ama ne mümkün qeLmiOrki öqürüOrum reSmen :SSSS
Tek istediqim doqumun qercekLeşmemesi idi aqLaya aqLaya duaLar ettim tüm qün
O daha minicik 36. Haftasında
ve bu durumun tek sorumLusu ben oLucam doqum qercekLesırse. Tuza sekere dıkkat etmedıqım iÇin.
serumum bittiqinde tansiyOnum 13Lere indi
dktorumdakı rahatLama ifadesini size anLatamam kadın reSmen benimLe 9 doqurdu ortada foL yumurta yokken durduk yere dOqum yaptırıcaktı.
akSam uzerı 5bucukTa cıktık hastaneden.
Doktorum saLı sabahından carsamba sabahına kadar ıdrarını bırıktırıyosun.
24 saatLık ıdrarını qetırıp carsamba sabahı tahLıL ettırıOsun ve bana qetırıOsun
sOnuca qore Ya doquma qıreceksın Yada bekLıcez normaL surecımızı ve
Buna tansıyOnunda baqLı tabıkı dedi.
idrarı bırıktırdım sabah 7/30 da hastanede oLucaz
TansıyOndan korkmuyOrum onu saknLeştirdim qerçi haLa 13 14 oLuyor ama
idrar sOnucundan korkuyorum.
Cepten qırebıLırsem yazmaya caLısırım hastanedyken
yOksa zaten ınadım ınat ewıme qerı qeLırım nete qırer uLasırım sıze.
( Annem tutturuyo bızde kaL artık evde tek durma dıye )
CataLa aLınmaz Yada kesiLip biçiLmezSem tabe :)
Sizi sewiyOrum Hepiniz Kendinize iyi bakın
akLım sizde raßßim korusun hepinizi
Hakkınızıda heLaL edin Ne oLur ne oLmaz.
Öptüm hepinizi tek tek qörüşmek üzere.
canım benimki spinal -epidural kombine dedi doktor, spinale benziyo yani, bence sezeryan olacaksan kesinlikle genel olmasın, bu şekilde olunca agrın daha az oluyocanım bende hep normal istiyodum da sanırım bugünkü çatı muayenesi ve şuanki sancılar ve varis korkusu beni sezeryana yönlendiriyo gibi bakalım yarın sabah gidicem hayırlısı artık senin spinal mi epiduralmiydi?
canım seninki kesin stresten oluyor, rahatla biraz bak sonra sütünde gelmeye bilirherkese ıyı aksamlr dunden berı bende yokum kasıntı benı maahfettı kızlar heryerım kızardı kabardı mahfoldum en sonunda doktora gıttım
talıhlerım yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukur ılaç verdı krem kulnıcaz bakalım bu arada doktroum bu haftya sonu alıcaktı bebegı kılolu dıye ama hersey yolunda 14 une kdar bekleyelım gelmezse 14 subatta saat 9 da oğlusum gelıcek ısallhhh bend ehaber ler umarım tum anne adayları ıyıdırrr
herkese ıyı aksamlr dunden berı bende yokum kasıntı benı maahfettı kızlar heryerım kızardı kabardı mahfoldum en sonunda doktora gıttım
talıhlerım yapıldı bı sorun cıkmadı cok sukur ılaç verdı krem kulnıcaz bakalım bu arada doktroum bu haftya sonu alıcaktı bebegı kılolu dıye ama hersey yolunda 14 une kdar bekleyelım gelmezse 14 subatta saat 9 da oğlusum gelıcek ısallhhh bend ehaber ler umarım tum anne adayları ıyıdırrr
allah yardımcın olsun canım, inşalah 1-2 hafta daha bekler inşallah
canım benimki spinal -epidural kombine dedi doktor, spinale benziyo yani, bence sezeryan olacaksan kesinlikle genel olmasın, bu şekilde olunca agrın daha az oluyo
canım seninki kesin stresten oluyor, rahatla biraz bak sonra sütünde gelmeye bilir
herkese ıyı aksamlr dunden berı bende yokum kasıntı benı maahfettı kızlar heryerım kızardı kabardı mahfoldum en sonunda doktora gıttım
canım benimki spinal -epidural kombine dedi doktor, spinale benziyo yani, bence sezeryan olacaksan kesinlikle genel olmasın, bu şekilde olunca agrın daha az oluyo
canım seninki kesin stresten oluyor, rahatla biraz bak sonra sütünde gelmeye bilir
canım bendede var kaşıntı gece bile uyandıyo kaşınmaktan karnım yara oldu,doktor bana karışım bi ilaç verdi bide sürmek için su verdi bana çok iyi geldi.bide ben yediklerime dikkat ediyorum doktor yediklerinle ilgisi yok dedi ama bence alakalı ben ekşi yediğim zaman daha fazla artıyo bide yumurta mesela istersen yediğinede dikkat et canım.
canım saol ama yemek yıymeıyorum artık dogru duzgun ama dıkkat ederım benım doktor bı krem verdı onuda surdum daha kaınsmya balasımbılmem ne olcak halımm
Bbye Canım o kasıntıLar varya hamıLeLıqımın en zOr süreci oLdu
HaLada dewam ediOr qozume uyku qırmıyOr deLırcem resmen
7 cocuk annesı Teyzemde qayet normaL dıyOr doktorumda.
Bı sag saLım bıtırseydık şu son haftaLarımızıda aLLah koLayLastırsın ınS.
ferayım tm sna ayazırodum kasınmaya basladım sen benden önce cıktın dıkkat et sende kendıne canım yalnız kalma allhım hayırlısnı eylesın hakkında sorma bend euyanıyorum kasınmak ıcın buda canımı yakıyor cunku kasınırken gusel tatlı tatlı kasnıyorsun am asonra can acıtıyorr benımde doktorum normla dıyor cnm allhım az kaldı hepmıze ıyılık hosluk versın bebeklerımız alınca hepsını unutucazz:)
o kaşıntı çok kötü ya ben gece acillik oldum düşün kafayı sıyırıyorum sandım neyse az kaldı. doğumun bellimi canım ?
Bbye Canım o kasıntıLar varya hamıLeLıqımın en zOr süreci oLdu
HaLada dewam ediOr qozume uyku qırmıyOr deLırcem resmen
7 cocuk annesı Teyzemde qayet normaL dıyOr doktorumda.
Bı sag saLım bıtırseydık şu son haftaLarımızıda aLLah koLayLastırsın ınS.
ferayım tm sna ayazırodum kasınmaya basladım sen benden önce cıktın dıkkat et sende kendıne canım yalnız kalma allhım hayırlısnı eylesın hakkında sorma bend euyanıyorum kasınmak ıcın buda canımı yakıyor cunku kasınırken gusel tatlı tatlı kasnıyorsun am asonra can acıtıyorr benımde doktorum normla dıyor cnm allhım az kaldı hepmıze ıyılık hosluk versın bebeklerımız alınca hepsını unutucazz:)
Hıı bebekLerımızı aLınca unutuCaz dımı?
Unutturcam ben ona bi çıkSın dıŞarı bak nasıL kemiriyOrum kıÇını baŞını rahatLadınmı aha Çıktın die :)))))))))))
aqzıma Çıktı reSmen 2 saat once. HaLada oyLe kütLe qibi duruyO.
Kızımda istemiO cıkmayı attı yukarı kendini
doqurmıCam banane ıstemıyOrum sımdı razıyım kasınmaya tekmeLere kasıLmaLara uykuSuzLuqa dönemeyiŞLere ama şimdi oLmazzzzzz((((((((
elma cnm keske senın yerınde olsam sancım ve acıklıgım olsa hemen normale gırerım sadece varısın olmasın ama bende:) sen ne dusunuıyorsun sımdı bence dr la beraber karar verın kendını sartlama su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?