2012 Şubat Anneleri

ne kadar çok bilmediğimiz şey varmış , ne kadar çok dikkat etmemiz gerekiyormuşş...
meyveleri sebzeleri o kadar iyi yıkıyorum, birbirlerine değmesinler die ayrı ayrı poşetleyip dolaba öyle koyuyorum...
ama bu dünyada ne kadar çok hastalık varmışşş..
rabbim hepimizi korusun

gecmis olsun canim..allah bebegini korusun bol bol dua et tamam mi..bizimde dualarimiz seninle..annelerin dualari kabul olur..cok strese sokma kendini olumlu dusun bununda cok faydasi olur...olumlu dusunmenin kansere bile faydasi var biliyorsun...aman diyim bebegini strese sokma...herseyin hayirlisini dile

çok teşekkür ederim tek istediğim dua edin arkadaşlar
yalvarırım dua edin bebeğim için...

evet dediğin gibi bilmediğimiz bir sürü hastalık var
allahım dermansız dert vermesin

Benim annemde de bu hastalık vardı.Ona kedilerden bulaşmıştı.Ama ilaç kullanımından sonra aldı beni kucağına.O zaman bile tedavisi var ise şimdi de var.
Ben annemde var diye doktoruma bu hastalığın tedavisi olup olmadığını sormuştum.O da "toxoplasma artık korkulacak birşey değil, tedavisi var" demişti.Senin doktor neden böyle korkutucu bir açıklama yaptı bilmiyorum.İnternette çok fazla araştırma yapma hep kulaktan dolma bilgilerle karşılaşırsın.

Anneden akut toksoplasma enfeksiyonu tanısı konar konmaz SPİRAMİSİN tedavisine başlanır.Spiramisin etken maddeli antibiyotik toksoplasmanın bebeğe geçmesini engeller. Spiramisin %60 oranında enfekte olma olasılığını azaltmaktadır.

bu toxoplasmalar bir tür bakteriymişsalam sucuk vs vs bi çok şeyden dolayı kaynaklanabiliyormuşbilmiyorum bende bugün öğrendimmmm...darmadağın oldum yaaaaa, bu nasıl bişeydir...
Guzelim gecmis olsun kotu dusunme canim insAllah sonuc guzel olur duacinim guzelim

doktorum daha bana hiç bişey söylemedikiiii...
sadece yaptırmam gereken testleri söyledi
eğer pozitif çıakrsa ilaç tedavisine başlayacağız dedi...
ama şu lanet olası internetten okuduklarım beni mahvetti...

doktor zaten bana kürtaj falan demedi yeni testleri yapmadan hiç bişi söleyemem dedi
ama ben n ette okudum çok riskli bir durummuş bu
deliricem ben yaa....

himm ok o zaman...internetteki bilgiler bazen cok moral bozucu olabiliyor tatlim..interneti bosver sen..doktorlarda cok kiziyor zaten okumayin internetten bisi moralinizi bozmayin diyorlar...sikma canini gecer insallah

Kürtaj demedi mi enfeksiyon aktifse? Ben mi yanlış okudum?
Yoksa bunu internetten mi okudun?
İnternet çok zararlı ya bu konularda, her kafadan bir ses çıkıyor, morali bozuluyor insanın.
Hepimizin başına gelebilecek birşey.İlaç tedavisinden sonra bunu atlatacağına inanıyorum ben.

arkadaşlar benım gıbı hamılelıklerı sırasında (7 haftalık)lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.

yok internette okudum ben doktorum sadece testleri yaptır eğer olumsuz bişi çıkarsa ilaç tedavisine başlarız dedi...
ama nette yazan şeler beni çok korkutuyor...

Şimdi bir bebek alışveriş sitesine baktım, gözüm döndü banyo gereçleri, bebek nemlendiricisi, pudrası, kulak temizleme çubuğu, bir sürü ıvır zıvırı (ama gerekli ) alışveriş sepetime ekledim, çıkan sonuç 341tl. idi Ben de tabiki "alışverişi onayla" butonuna basamadım :18:Azcık daha büyüsün, fiyat araştırmasına da devam edeyim

arkadaşlar benım gıbı hamılelıklerı sırasında (7 haftalık)lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.

lekelenme ne renk canim...? benim kahverengi vardi.. ultrasona soktular bir problem yok simdilik dediler..
agrin da var mi? ikisi birden olunca tehlikeli oluyor diye biliyorum... ama sen mutlaka doktorunla konus yinede...

daha cok erken annesi..internetten almak daha pahalliya mal olur bence..soyle guzel bir havada magzalari geze geze al daha keyifli olur hemde ucuzunu bulursun :82:

allah hepinizden razı olsun o kadar ilgilendiniz ve moral verdinizki sağolasınız...
ama bebek zarar gördüyse diye endişeleniyorum işte şu an tek sıkıntım bu umarım testler olumsuz çıkmaz....
yani ben daha doktorumla net konuşmadığım için fikrim yok, nette bazı yerler düşüğüe neden olur yazıyor, bazı yerler çocukta hasara neden oluyor diyorlar...
tamda bu hafta sonu kalp atışlarını dinlemiştim

daha cok erken annesi..internetten almak daha pahalliya mal olur bence..soyle guzel bir havada magzalari geze geze al daha keyifli olur hemde ucuzunu bulursun :82:

Haklısın canım gerçekten.Vakit geçsin diye baktım öyle netten ama biraz az tutsaydı alırdım da Ama bugün hamile tişörtü siparişi verdim dayanamadım artık, bidahaki ay giymeye başlarım kısmetse Benim karnım akşamları çok çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…