2012 Şubat Anneleri

Özelde benden 295 tl istediler git devlette yaptır hepsini ben oyle yaptırdım.

gittim devlete yüzüme bile bakmadılar

sağol canım çok sağol

ne demek cnaım

evet bende hepsini aile hekımlığınde yaptırdım.dunde sonuçlarımı aldım.özele o kadar ödemeye gerek yok.ben özele gebeliğin takıbı için gıdıyorum

bende yarın aile hekimine gidicem inş.onlar yaparlar
sonuçları ne zaman veriyorlar

evet bende hepsini aile hekımlığınde yaptırdım.dunde sonuçlarımı aldım.özele o kadar ödemeye gerek yok.ben özele gebeliğin takıbı için gıdıyorum

Ben de tahlil sonuclarını saglık ocagına goturdum kaydımı yaptırdım 1 ay sonra gel dedi hemsire 18 inde gidicem gene kontrol icin sanırım.
Ben 2 kere gittim özele birinde keseyi gormek icin birinde bebegi gormek icin. Sonra devlet hastanesi var bizim burda kadın dogum uzerine oraya gittim muayene icin
doktor gayet iyi ilgilendi valla. İnsallah hepsi guzel ilgilenir. 21 inde de 2li testimiz var iste onun icin randevu verdi ordan sonra ne zaman gel derse oraya gidicem hep. Bi tek cinsiyetini ogrenmek icin özele giderim 1 ay sonra tekrar bi daha da gitmem ozele ben.

Kızlar 2'li testlerde ücretlimi özelde?

ya canım özele gıdıyorum ama benım doktorum şu gun gel şu testlerı yapalım yada şunu ye bunu yeme falan demıyo.bakıyo ne verıcekse verıyo gönderıyo.normal değil dımı?benı bılgılendırmesı gerekmezmı.ben ne zaman hangı testler yapılıyo ınternetten bakıyorum( çok saçma değilmi.artık doktoru değiştirsem ıyı olur sanırım

belki zamanı gelince isteyecektir

İçine sinmiyorsa başka bir doktora daha git canım, ben 2 doktor arasında kalmıştım sonunda seçtim.

100 tl diye duymustum forumda bir arkadastan ama bilmiyorum

Sağol canım, buna netten bir bakınayım ben.

11. hafta mide bulantisi tak diye kesilebiliyormus...11. hafta bunu yasayanlar olursa yazsin buraya kizlar..istatistik yapicam :)) genelde cogu kisinin gecmis olursa eger bende 11. haftamda o sanslilardan olabilirim demektir...bi umit iste :)

11. hafta mide bulantisi tak diye kesilebiliyormus...11. hafta bunu yasayanlar olursa yazsin buraya kizlar..istatistik yapicam :)) genelde cogu kisinin gecmis olursa eger bende 11. haftamda o sanslilardan olabilirim demektir...bi umit iste :)

Benim ara sıra oluyor mide bulantısı kusma. Allah'a sukur sabah aksam kusmadım bu zamana kadar yemek de yiyebiliyorum.

Canim, sen doktorun dedigi gibi yat dinlen... Yorma kendini.. Atlatmissindir insallah bundan sonra bisi olmaz... Ama cok dikkat et... Hic yorma kendini...

daha erken olduğu için sanırım, benimki de öyle aslında. ama 12 den sonra iyice dikkate alınıp kontroller yapılıo sanırım. Çünkü benim doktorun yanına girenler min. 30 dk kalıo:))
daha bizim bebişler çok ufak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…