- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.221
Özelde benden 295 tl istediler git devlette yaptır hepsini ben oyle yaptırdım.
sağol canım çok sağol
evet bende hepsini aile hekımlığınde yaptırdım.dunde sonuçlarımı aldım.özele o kadar ödemeye gerek yok.ben özele gebeliğin takıbı için gıdıyorum
evet bende hepsini aile hekımlığınde yaptırdım.dunde sonuçlarımı aldım.özele o kadar ödemeye gerek yok.ben özele gebeliğin takıbı için gıdıyorum
Kızlar 2'li testlerde ücretlimi özelde?
ya canım özele gıdıyorum ama benım doktorum şu gun gel şu testlerı yapalım yada şunu ye bunu yeme falan demıyo.bakıyo ne verıcekse verıyo gönderıyo.normal değil dımı?benı bılgılendırmesı gerekmezmı.ben ne zaman hangı testler yapılıyo ınternetten bakıyorum( çok saçma değilmi.artık doktoru değiştirsem ıyı olur sanırım
Kızlar 2'li testlerde ücretlimi özelde?
ya canım özele gıdıyorum ama benım doktorum şu gun gel şu testlerı yapalım yada şunu ye bunu yeme falan demıyo.bakıyo ne verıcekse verıyo gönderıyo.normal değil dımı?benı bılgılendırmesı gerekmezmı.ben ne zaman hangı testler yapılıyo ınternetten bakıyorum( çok saçma değilmi.artık doktoru değiştirsem ıyı olur sanırım
100 tl diye duymustum forumda bir arkadastan ama bilmiyorum
Sağol canım, buna netten bir bakınayım ben.
11. hafta mide bulantisi tak diye kesilebiliyormus...11. hafta bunu yasayanlar olursa yazsin buraya kizlar..istatistik yapicam :)) genelde cogu kisinin gecmis olursa eger bende 11. haftamda o sanslilardan olabilirim demektir...bi umit iste :)
11. hafta mide bulantisi tak diye kesilebiliyormus...11. hafta bunu yasayanlar olursa yazsin buraya kizlar..istatistik yapicam :)) genelde cogu kisinin gecmis olursa eger bende 11. haftamda o sanslilardan olabilirim demektir...bi umit iste :)
önce kahverengiydi sonra tam doktoruma gıttığım gun kırmızı ve bı anda akan kanamam oldu.doktorum doğumdaydı başka bı doktorun odasına gıttım.bebekte ve kesede bı sorun yok dedı.ama sureklı dınlen yat dedı.sonra kendı doktorumun yanına geçtım oda antı-d iğnesi 3 tanede sanırım düşük önleyıcı iğne oldum. ve bırde progesteron başladı.ağrım olmadı.iğnelerden sonra kanamda durdu hemen.şimdi çok ıyıyım çok şukur ama çok korkuyorum bişey olucak dıe(
Benim ara sıra oluyor mide bulantısı kusma. Allah'a sukur sabah aksam kusmadım bu zamana kadar yemek de yiyebiliyorum.
Kizlar aldiginiz t-shirtler cok guzelmis..
Benim de kardesim bana hediye almisti.. Benzerini.. uzerinde 'in my ocean' yaziyordu...
oh ne guzel masallah canimsen yinede haber ver bize aramizda 11. haftaya en yakin sensin..azda olsa bulaniyor iste birden kesildigini anlarsin mutlaka..
benim 2 gündür azaldı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?