- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.161
kızlar çok kötüyüm((
doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
bu toxoplasmalar çok ciddiymiş
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım((
çok moralim bozuk dayanamıyorum....
tatlım öncelikle geçmis olsun .... umarım öyle birsey olmaz.. benim bildigim toxoplazma geçmiste gecirince pozitif oluyor digerinde birsey olmuyor yada geçmiste negatif simdi pozitif (insallah böyle degildir)yani ikiside pozititif olmuyor..:26::26: aslinda embriyoya geçme ihtimali oldukca azmış biliyor muydun.. (Allah korusun tabii) bebek büyüdüğünde ise gecme ihtimali artıyormus ama zarar verme orani cok cok düsüyormus...
insallah Rabbim yavrunu korur canım, hakkında hayırlısı olsun....
otobusler cok salliyor acaba otobusu onun icin demis olabilirmi...aldim artik bileti allaha emanet cikicaz mecburen yola...
kizlar sizce 14-15. haftalarda ucaga binmemde bir sakinca olabilirmi? tatil icin ucak bileti aldik dun....doktorlariniz seyahat ve ucak konusunda ne dediler size? benim henuz belli bir doktorum olmadigi icin soramiyorum..16. haftamda ebemizle tanisacakmisiz..
esracım bende 13. haftada binecegim ucaga... normalde tehlikeli bir durum yoksa izin veriyorlar, benim doktorum hic hafta sınırı dahi koymamıstı ama biz beklemek istedik... ama yinede emin olmak icin bir doktorla görüssen daha iyi olur diye düsünüyorum..
yani sağdan soldan hikayeler duyuyoruzya; ucağa bindi söyle oldu, denize girdi böyle oldu falan... en iyi ve dogru kararı doktorun söyler canım, en azından telefonla konus bence, sevgiler..
inşallahh canım çok teşekkürler
küçükken bebeğe geçme olsaılığı düşük ama hasar verme olasılığı daha yüksek
hangisine yanacağımı şaşırdım rabbim sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah....
bu toxoplasmalar bir tür bakteriymiş
salam sucuk vs vs bi çok şeyden dolayı kaynaklanabiliyormuş
bilmiyorum bende bugün öğrendimmmm...
darmadağın oldum yaaaaa, bu nasıl bişeydir...
kızlar çok kötüyüm((
doktor benden kan testleri istedi ve toxoplasma tahlillerimin ikiside pozitif çıktı ve avidite testi istedi
eğer hala aktif olarak bu enfeksiyon vücudumda var ise kürtaj olmak zorunda kalıcakmışım((
kızlar çok kötüyüm((
hangisine yanacağımı şaşırdım rabbim sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah....
anladim canim sagol...allaha emanet cikicaz yola desene..benim doktorum yokki burdatelefonla soracagim biri bile yok..neyse napim allah korusun bebislerimizi ne diyim..benim lekelenmem flanda yok allaha sukur gecen haftada bebise baktik ultrasonda tehlikeli bir durumum olsa soylerlerdi heralde..sende bende sag saglim gider geliriz insallah pikepolatcim
Banucum, ben bastan sana sooliyim, burda eger ucak meselesini sorarsan onermiyoruz, ama sen bilirsin dicekler... Biz arkadas icin sormustuk zamaninda. oyle demislerdi..
Ama genelde internette okuduguma gore 3. aydan sonra ucak yolculugu yapilmasinda cok sakinca yoktur yaziyordu...
amin canım.. insallah... ee kanaman yoksa iyi birsey bu canım, yarin ben doktora gidiyorum tekrardan sorarım ona...
adım zeynep canım, ismimi de kullanabilirsin , nasıl istersen öyle....
kızlar gebeliğimi öğrendikten sonra ağzıma salam sürmedim, bi kaç defa sucuk yedim onuda pişirerek ...
bu aşamada doktor bi kaç test daha yaptırmamı istedi 15 gün sonra yeniden bi test yaptıracağım...
o zaman belli olacak
yani anlayacağınız 15 gün ben eziyet çekeceğim..:2::2::2:
sagol zeynepcim...bende esrayi kullaniyorum bu arada :) ay sor nolur benim icinde bekliyorum cevabini tatlim..
kızlar gebeliğimi öğrendikten sonra ağzıma salam sürmedim, bi kaç defa sucuk yedim onuda pişirerek ...
bu aşamada doktor bi kaç test daha yaptırmamı istedi 15 gün sonra yeniden bi test yaptıracağım...
o zaman belli olacak
canim baska bir doktora daha gitsene sen..bu gibi durumlarda ikinci bir gorus durumuna farklilik getirebilir herzaman..tek bir doktorun soylemesiyle kurtaj flan olma hemen sakin...sor sorustur iyice baska doktora git..iyi bir doktora ama
o zaman belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?