2012 Şubat Anneleri

tatlım öncelikle geçmis olsun .... umarım öyle birsey olmaz.. benim bildigim toxoplazma geçmiste gecirince pozitif oluyor digerinde birsey olmuyor yada geçmiste negatif simdi pozitif (insallah böyle degildir)yani ikiside pozititif olmuyor..:26::26: aslinda embriyoya geçme ihtimali oldukca azmış biliyor muydun.. (Allah korusun tabii) bebek büyüdüğünde ise gecme ihtimali artıyormus ama zarar verme orani cok cok düsüyormus...

insallah Rabbim yavrunu korur canım, hakkında hayırlısı olsun....

inşallahh canım çok teşekkürler
küçükken bebeğe geçme olsaılığı düşük ama hasar verme olasılığı daha yüksek
hangisine yanacağımı şaşırdım rabbim sizin bebeklerinize sağlık versin inşallah....

Banucum, ben bastan sana sooliyim, burda eger ucak meselesini sorarsan onermiyoruz, ama sen bilirsin dicekler... Biz arkadas icin sormustuk zamaninda. oyle demislerdi..

Ama genelde internette okuduguma gore 3. aydan sonra ucak yolculugu yapilmasinda cok sakinca yoktur yaziyordu...

anladim canim sagol...allaha emanet cikicaz yola desene..benim doktorum yokki burda telefonla soracagim biri bile yok..neyse napim allah korusun bebislerimizi ne diyim..benim lekelenmem flanda yok allaha sukur gecen haftada bebise baktik ultrasonda tehlikeli bir durumum olsa soylerlerdi heralde..sende bende sag saglim gider geliriz insallah pikepolatcim

Son düzenleme:

amin canım.. Allah cümlemizin yavrusunu korusun kollasın... insallah birsey olmaz canım sana da...

Canim endise etme.. Insallah bisi olmaz.. Evet toksoplasma dusuge sebep verebiliyor.. Benim annemde var.. hamileliklerinde surekli ilac kullanmis dusugu engellemek icin... Sen de bunu sorsan.. Neden kurtaj olasin ki? Ilac kullanilarak zarari onlenebiliyor..

canim gecmez belkide bebege daha cok kucuk cunku bebegin...sucuk, salam mi yedinki neden olmus olabilir..

amin canım.. insallah... ee kanaman yoksa iyi birsey bu canım, yarin ben doktora gidiyorum tekrardan sorarım ona...
adım zeynep canım, ismimi de kullanabilirsin , nasıl istersen öyle ....

hadi ya tamda bu ingilizlerden bekledigim cevap :) hep bi teorik konusmalar.. evet bende eger lekelenme ve dusuk tehlikesi yoksa 3. aydan sonra ucaga binilir diye biliyorum..

canim baska bir doktora daha gitsene sen..bu gibi durumlarda ikinci bir gorus durumuna farklilik getirebilir herzaman..tek bir doktorun soylemesiyle kurtaj flan olma hemen sakin...sor sorustur iyice baska doktora git..iyi bir doktora ama

kızlar gebeliğimi öğrendikten sonra ağzıma salam sürmedim, bi kaç defa sucuk yedim onuda pişirerek ...
bu aşamada doktor bi kaç test daha yaptırmamı istedi 15 gün sonra yeniden bi test yaptıracağım...
o zaman belli olacak
yani anlayacağınız 15 gün ben eziyet çekeceğim..:2::2::2:

inşallah kötü bişey çıkmas((

sagol zeynepcim...bende esrayi kullaniyorum bu arada :) ay sor nolur benim icinde bekliyorum cevabini tatlim..

tamam esra mutlaka sorarım, gerçi önceden de 2 defa sormustum ama alıştı artık benim tekrarlarıma oda... baska birsey varsa aklına takılan onlarıda sorabilirim canım, tabii genel herkese uygun mevzulardan, yanlış birseyde yapmayalım tabii ki, her insan farklı ya o açıdan..

sende kendine iyi bak oralarda seker... gurbetlik zor cok iyi bilirim...

beklemekten nefret ediyorum
seni de çok iyi anlayabiliyorum canım
ama belki de testlerin temiz çıkacak boşuna 15 gün stres yapma

canim baska bir doktora daha gitsene sen..bu gibi durumlarda ikinci bir gorus durumuna farklilik getirebilir herzaman..tek bir doktorun soylemesiyle kurtaj flan olma hemen sakin...sor sorustur iyice baska doktora git..iyi bir doktora ama

doktor zaten bana kürtaj falan demedi yeni testleri yapmadan hiç bişi söleyemem dedi
ama ben n ette okudum çok riskli bir durummuş bu
deliricem ben yaa....

tatlım iyi yıkanmayan meyve ve sebzelerden, evcil hayvanlardan da gecebiliyor ellerimizi her daim cok iyi yıkamak gerekiyor ama olucak olanda oluyor yani...
insallah cektigin bu ızdırap hayırla sonuclanır, insallah sağlıkla devam eder hamileligin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…