2012 Şubat Anneleri

interneti boşver, internette çok büyük bir bilgi kirliliği var...

zeynepcim simdi bir arkadasimdan almis oldugum bilgiye gore ucak sirketleri gebelikte hafta sinirlamasi yapabiliyormus..hangi havayolu ile ucuyorsan sitesinden ya da arayip kac haftalikken doktor raporu olmadan binilebiliyor, kacinci haftadan sonra ucaga bindirilmiyor diye ogrenmek gerekiyormus..her havayolu sirketinin degisyormus..benimki easyjet 27. haftaya kadar doktor raporu olmadan binilebiliyor mesela..27. haftadan sonra raporsuz bindirmiyorlar ucaga..thy daha farkliymis..ucak sirketinin kurallarini ogrenin derim sonra gate de kalirsiniz ona gore

lekelenme ne renk canim...? benim kahverengi vardi.. ultrasona soktular bir problem yok simdilik dediler..
agrin da var mi? ikisi birden olunca tehlikeli oluyor diye biliyorum... ama sen mutlaka doktorunla konus yinede...

önce kahverengiydi sonra tam doktoruma gıttığım gun kırmızı ve bı anda akan kanamam oldu.doktorum doğumdaydı başka bı doktorun odasına gıttım.bebekte ve kesede bı sorun yok dedı.ama sureklı dınlen yat dedı.sonra kendı doktorumun yanına geçtım oda antı-d iğnesi 3 tanede sanırım düşük önleyıcı iğne oldum. ve bırde progesteron başladı.ağrım olmadı.iğnelerden sonra kanamda durdu hemen.şimdi çok ıyıyım çok şukur ama çok korkuyorum bişey olucak dıe(

Kanaman devam etmiyorsa herşey normal demek ki, çok şükür atlatmışsın, ama kendine dikkat etmeye devam et.

benimde aksamlari karnim 3 aylik gibi oluyor..sabahlari normale donuyor ama hep sert icime cekemiyorum..hamile t-shirtunu bende aldim bu arada cok begendim ama napim..zaten netten kizkardesime aldirttim buraya kargo yapmiyorlarmis..annemler gelecek agustosta gelirken getirecekler tam zamani olur giymem icin 3 aylik olcak o zaman..kardesimin hamile kiyafetlerinide getiriyorlar ben pek fazla bisi almicam kendime...kizkardesimin zevkine guvenirim...bekarkende hep onun dolabindan giyinirdim zaten :)) aa bak sana aldigim t-shirtu yollim

benimde aksamlari karnim 3 aylik gibi oluyor..sabahlari normale donuyor ama hep sert icime cekemiyorum..hamile t-shirtunu bende aldim bu arada cok begendim ama napim..zaten netten kizkardesime aldirttim buraya kargo yapmiyorlarmis..annemler gelecek agustosta gelirken getirecekler tam zamani olur giymem icin 3 aylik olcak o zaman..kardesimin hamile kiyafetlerinide getiriyorlar ben pek fazla bisi almicam kendime...kizkardesimin zevkine guvenirim...bekarkende hep onun dolabindan giyinirdim zaten :)) aa bak sana aldigim t-shirtu yollim

geçmiş olsun canım

Koy resmi bekliyorum Demek tek değilmişim acelecilik konusunda

Selam kızlarrr

Nasılsınız bakalım? Bugun icimde tuhaf bir mutluluk var neden acaba bilmiyorum
9 gun kaldı bebisimle bulusmamıza 2li test icin gidicez melegimle hastaneye.
21 gun u atlattık 9 gun nasıl gececek bakalım

ayy canim ne guzel kocaman olmus seninki gecer gecer tatlim..gun saymayi birakinca geciyor sag saglim haberlerini aliriz insallah benim randevum 2 agustosta o zaman yapilacak testler..allahim sen yuzumuzu guldur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…