- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.921
Gaz sorunundan kurtulmana sewındım canım..Biz neye alıstık artık kesın duzeldı desek aksamına bozuluyormaaşallahlar kar etmıyor yahu..Ben de bayılıyorum yaa özellıkle meme alacagı sırada memeyı yanlıslıkla agzından cıkartıp sonra da kafasını saga sola sallayarak agzını kocaman acıyor ya gulmekten bayılıyorum yaa.. Bgn ultrason resmını gördum de dıyorum kı ne tuhaf yaa oradan geldı sımdı kucagımızda ..Süper ..Senın kaynana yolda mı kaldı naptın:)
Yaa bır cocuk warken bebek nasıl bakılır onu da tam bılmeıyorum gecen gun ıkıncı cocugunu yapan arkadasımla konustum da depresyondaydı..Bilmiyorum yahu..Ya hep kacırıyorum herkesı gunduz..Zaten 12de kalkıyoz bız kızımla sonraq da gun bıtıyo..Ben de kocamla olmayı özluyorum yaw..Garip bir durum bu ..Ama eglencelı kısımları da cok ,ama butun iişin yükün anneye düşmesı sıkıcı...
benim kaynana geldi sonunda 8 saati 15 saat yapmış,yazık pek yorgun bugün işe yaramadı bakalım yarın napcak,bende ultrason resmine bakıyorum aynı yavrum ya,hala inanamıyorum karnımda taşımış oldugumakızlar uyku düzenininz nasıl?Ben gece kaldırmıyorum bebegım agladıkca emzırıyorum weya maama werıyorum gündüz de tam saati 11e kuruyorum ama son kalkısında yatırmam zor olunca ben de 12.30a kadar uyuyorum sonra emzırıp 2saatte bır kaldırmaya calısıyorum..Ama bır daha uyuyamıyorum..Sizler uyuma fırsatı buluyor musunuz öglen felan??Ben bayılcam artık ..
hemşireeeeeeeeeee biz gün sayıyoz, acı varmı yok mu zaman gösterecekAy kimsede henuz bi icraatyok sanirim:)))
benim kaynana geldi sonunda 8 saati 15 saat yapmış,yazık pek yorgun bugün işe yaramadı bakalım yarın napcak,bende ultrason resmine bakıyorum aynı yavrum ya,hala inanamıyorum karnımda taşımış olduguma
açıkca şunu söylim bugün hamile kalacaksın deseler yine yaparım çocuk,bunun tadını aldım ikinci uzun sürmez bende,yani İKİNCİ KUZUYA VARIM BEN
bendede uyku düzeni falan yok gece ne zaman uyanırsa ozaman meme veriyor altını degiştiriyorum buda 2.5-3 saati buluyor gündüzde aynı ama sabaha karşı saat başı uyanıyor yani uykunun en tatlı yerinde deli oluyorum 5-9 arası işkence gibi geliyor bana
hemşireeeeeeeeeee biz gün sayıyoz, acı varmı yok mu zaman gösterecek
Kizlar biraz ozel olacak ama kirki cikanlar yada kanamasi bitenleresorayim eslerinize ne zaman vakit ayirdiniz aci varmi aci:))
canım ben kimyonu bugün denedim,kızım misler gibi uyuyır maşallah maşallah,kimyondan mı yoksa 2 gündür aşırı derecede yediklerime dikkat ediyorum ondan mı bilmiyorum,ama denesende, dün rezene vermiştim bukadar faydasını görmedim,doktor zinco verdi çok mecbur kalmadıkça vermiyorum verdigim zamanda çkarıyor tadı acı geliyor sanırım
canım ben şeker azda olsa koydum,artık kim ne derse yapıyoruz,şeker konmasının nedeni sanırım kimyonun tadının çok kötü oması,ben içiyorumda iğrenç bişey,bebek çıkartmasın diye muhtemelen
dedigin gibi biz gaza dayanamıyoruz dişe ve aşılara nasıl dayanacaz bilmem :18:
3 ay sonra gaz biter diş çıkarrrrrrrrrrrrrrr
canım sende işin keyifli taraflarını görmeye başlamıssın ne güzel,birazda bunları konuşalım yaww, benim kız aglarken yanına gidiyorum ''kuzum, nolduu'' falan deyince susuveriyor hemen, içim gidiyo beni dinliyo yaa
hele gülüşü yokmu bu çocuk beni tanımaya başlarsa ben çıldırırım hareketlerine
Selam güzel anneler...
Tatlı bebekler.....
Sanırım dün itibaiyle şubat annelei doğurdu tamamladı:))))))))))
Nihleem.....
Saçlarımızı 40 ımız çıkınca yapalım...
Sen nasılsın kuzun nasıl?
Ben nebileyim..
canım benim küçük kız 9 aylıkken ben bu kuzuma hamile kaldım
yani şu an biri 18 aylık biri 15 günlük
hepsi ise..
büyük oğlan 6 yaşında
büyük kız 3 yaşında
küçük kız 18 aylık
küçük oğlan 15 günlük
yani aralaı böyle..
kızlar biz eşimle bayağı yoruluyoruz...
benim sıpaların tuvalati geldi mi
4 saat wc deyiz
sırayla 4 ünü de götüüyoruz.
yemek saatimiz yine öyleeeeeeeeeee
4 saatte ordayiz
yatacak zamanımız kalmadı inanın..
zombi gibi dolaşıyoruz ortalarda....
contratubexi üzerine sürün..
benim izin sol yanı acıyor arada...
koseyi bugün taktım
ben tatlıya çok düştüm
aklım fikrim çikoltalardaaaaaaa
hamile falan değilim :))))))))))))))))))
tüple bağlı:)))
işitme cihazı bozukmuş hastanemizde
15 gündür yapamadılar
bugün yine gittik yok yok
bende başhekime çıktım
ağzıma geleni söyledik eşimle:))
ay pek kibarlaştılar
bizi özel arayacaklarmış:))))
bebeğim hala grip..
hala öpüp duyo benim sıpalar benim şehzadeyi...
herkesi öpüyoruz....
Kizlar biraz ozel olacak ama kirki cikanlar yada kanamasi bitenleresorayim eslerinize ne zaman vakit ayirdiniz aci varmi aci:))
Gerçekten bunu fark etmek cok acı ben de bunalıma gırmıstım ılk fark ettıgımde..Senınkı kac gunluk canım?Benımkı de 15.gunde dogum kılosuna ancak gelmıstı maalesef..
Ayy onun tadı cok iğrenc yaa benım mıdem bulanıyor pekmez gıbı resmen..
Benımkıde maalesef özellıkle gece 1 saat emıyor we hıc bırakmıyor artık ben emzık werıyorum yemedıgını anlayınca caktıramadan mememden ayırıp emzık werınce yatıyor deneyın kızlar..
Yaa bır cocuk warken bebek nasıl bakılır onu da tam bılmeıyorum gecen gun ıkıncı cocugunu yapan arkadasımla konustum da depresyondaydı..Bilmiyorum yahu..Ya hep kacırıyorum herkesı gunduz..Zaten 12de kalkıyoz bız kızımla sonraq da gun bıtıyo..Ben de kocamla olmayı özluyorum yaw..Garip bir durum bu ..Ama eglencelı kısımları da cok ,ama butun iişin yükün anneye düşmesı sıkıcı...
Ay kimsede henuz bi icraatyok sanirim:)))
Selam güzel anneler...
Tatlı bebekler.....
Nihleem.....
Ben nebileyim..
hepsi ise..
büyük oğlan 6 yaşında
büyük kız 3 yaşında
küçük kız 18 aylık
küçük oğlan 15 günlük
yani aralaı böyle..
4 saat wc deyiz
4 saatte ordayiz
koseyi bugün taktım
ben tatlıya çok düştüm
15 gündür yapamadılar
bende başhekime çıktım
ay pek kibarlaştılar
bebeğim hala grip..
herkesi öpüyoruz....
bulansa da ic bebişin icin..caylardan iç..ay ben o cayların tadını cok sevdim canım cekiyor valla,,cok korkmustum sütüm olmaz diye doguma gitmeden bir gün onceden başlamıştım 2. günü bırakmak zorunda kaldım :)) ama şimdilik rezene anasona devammm
bana bu bile depresyon yapacak :)) ama sonra bir bakıyor eriyorumm :))
eşim sabah kalkıyor altını alıyor hadi kalk emzir diyor ben banane sen emzir diyorum :))) her sabahımız boyle ...
daha 18 günlügüz ama ben cok ozledim,rüyalarıma giriyor,eşimin telefonda sesini duymaya bile gelemiyorum..... bu catlak kızım ayırdı bizi... umarım kırkımızdan sonra herseyimiz düzene girer de eşlerle ilişkilerimizi etkilemezzz...
bu arada korunmak icin ne yapacaksınız?? ben kondomla korunurken her ay strese girerdim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum acaba igne mi yaptırsam ? siz ne düşünüyorsunuz ??
canım benim bebişine allah sifa versin,en kısa zamanda atlatır annesinin yüregini daha fazla eritmez inş..
tatlıya düşkünlüge gelince bende de var bu hosbesler tarzı gofretlerden nefret ederdim bir gün onceki acılmış paketi bile bayat bayat yiyorum,kurabiye sevmezdim goturuyorum.. cikolata gaz yapar diye yemiyorum..ama sabahları bir dilim nutella yiyorum :)) canım cıkolatalı puding istiyorrrr...profiterol istiyor..... kek de yemezdim cok merak ediyorum onu da yiyebilir miyim acaba :)) emzirmekten sanırım bu ihtiyacc :)) bu arada kesin cozum bulmana sevindim korunmak icin.. ben de eşimi mi baglatsam
kızlar niye aşağıda bekliyosunuzda yazmıyosunuz?
şimdi uyanır sıpam ama
Bukle sen mama vermiyon demi sut icin ozel bisi yiyip iciyonmu
ferayyyy naber
doğurdun mu kıssss ???
kuzum ev numaram yoktu o gün çok üzüldüm dertleşemedik diye
doğurdun mu?
iyi misin?
hihim :)
selam fistiklar
herkese hayirli cumalar olsun opuorum meleklerinizi ve sizi.
Kucaqimda mis qibi kokan meleqimle ancak firsat bulup yazabiliorum size.
Her nekadar ic acici olmasada fazla detaya qirip korkutmadan anlatmaya calisicam hikayemi.
Suanda kizimda bende iyiyiz cok sukur.
Gece milim uyku yok surekli 5dk aralikla 2-3 dakikada olsa emziriorum.
Gunduz ise nerdeyse surekli uyuyor orasini burasini durtup emziriorum simdi. :)
vivacim cok saol allah hepimizin yardmcisi olsun.
iyiyim guzelim dediqim qibi iste.
Yok memeyi tutuyomu
yok cok uyudu
yok cekebiliomu sutu
yok biraz uyusun
bide dikislerim inanilmaz sizlio zorlanmam ondan dolayi. Buarada normal doqurdum.
Lakin sezeryandan farki kalmadi eziyet acisindan.
Kizimi koklayarak unutmaya calisiorum olanlari :)
yok kız ne kırkı daha 1 aylık olduk ama bizimki hergün soruyor bugün kaçgün kaldı diye, kaç ay oldu yazık adamadaSenin kirkin cikmadimi ki enice
yaa ben hamileyken pek bir hoşuma gidiyodu, şimdi nasıl olacak acaba merak ediyorum. bir yandan bebekle ilgilenip bütün gün yorulucam, aklıma bile gelmiyo mesela şu günlerde... kocacık ara sıra sıkıştırıyo ama bende tık yok
hihim :)
selam fistiklar
herkese hayirli cumalar olsun opuorum meleklerinizi ve sizi.
Kucaqimda mis qibi kokan meleqimle ancak firsat bulup yazabiliorum size.
Her nekadar ic acici olmasada fazla detaya qirip korkutmadan anlatmaya calisicam hikayemi.
Suanda kizimda bende iyiyiz cok sukur.
Gece milim uyku yok surekli 5dk aralikla 2-3 dakikada olsa emziriorum.
Gunduz ise nerdeyse surekli uyuyor orasini burasini durtup emziriorum simdi. :)
vivacim cok saol allah hepimizin yardmcisi olsun.
iyiyim guzelim dediqim qibi iste.
Yok memeyi tutuyomu
yok cok uyudu
yok cekebiliomu sutu
yok biraz uyusun
bide dikislerim inanilmaz sizlio zorlanmam ondan dolayi. Buarada normal doqurdum.
Lakin sezeryandan farki kalmadi eziyet acisindan.
Kizimi koklayarak unutmaya calisiorum olanlari :)
Meleqim uyuyoken uzerimi deqistireyim yazin siz.
Bu arada halszliktenmi yoksa lohusa quzelliqimi bilmem
yuzum ay qibi parlior ruh qibi bir beyazlik var çehremde
ehuehu :)
Selam güzel anneler...
Tatlı bebekler.....
Nihleem.....
Ben nebileyim..
hepsi ise..
büyük oğlan 6 yaşında
büyük kız 3 yaşında
küçük kız 18 aylık
küçük oğlan 15 günlük
yani aralaı böyle..
4 saat wc deyiz
4 saatte ordayiz
koseyi bugün taktım
ben tatlıya çok düştüm
15 gündür yapamadılar
bende başhekime çıktım
ay pek kibarlaştılar
bebeğim hala grip..
herkesi öpüyoruz....
canım 40ımız çıkmadı daha ama asırlar geçti sanki eşimle vakit geçireli o bakımdan 40ımız çıkıncada tekrar ilk evlendiğimiz güne dönücez heralde
enicem bende farkettim onu ''yok annem yok kim ne dedi sana '' diye konuşunca sakinliyo sanki dert yanıyo bide.. annelik zor ama mükemmel bi duygu Allahım her isteyen kadına nasip etin
selam canım dün kim doğurdu
kırmızıçilek doğurdu sanırım ama
bide feray var haberde yok en son nişanı gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?