2012 Şubat Anneleri

Selam güzel anneler...
Tatlı bebekler.....
Sanırım dün itibaiyle şubat annelei doğurdu tamamladı:))))))))))

Nihleem.....
Saçlarımızı 40 ımız çıkınca yapalım...
Sen nasılsın kuzun nasıl?

Ben nebileyim..
canım benim küçük kız 9 aylıkken ben bu kuzuma hamile kaldım
yani şu an biri 18 aylık biri 15 günlük
hepsi ise..
büyük oğlan 6 yaşında
büyük kız 3 yaşında
küçük kız 18 aylık
küçük oğlan 15 günlük

yani aralaı böyle..

kızlar biz eşimle bayağı yoruluyoruz...
benim sıpaların tuvalati geldi mi
4 saat wc deyiz
sırayla 4 ünü de götüüyoruz.

yemek saatimiz yine öyleeeeeeeeeee
4 saatte ordayiz

yatacak zamanımız kalmadı inanın..
zombi gibi dolaşıyoruz ortalarda....

contratubexi üzerine sürün..
benim izin sol yanı acıyor arada...
koseyi bugün taktım

ben tatlıya çok düştüm
aklım fikrim çikoltalardaaaaaaa
hamile falan değilim :))))))))))))))))))
tüple bağlı:)))

işitme cihazı bozukmuş hastanemizde
15 gündür yapamadılar
bugün yine gittik yok yok
bende başhekime çıktım
ağzıma geleni söyledik eşimle:))
ay pek kibarlaştılar
bizi özel arayacaklarmış:))))

bebeğim hala grip..
hala öpüp duyo benim sıpalar benim şehzadeyi...

herkesi öpüyoruz....

benim kaynana geldi sonunda 8 saati 15 saat yapmış,yazık pek yorgun bugün işe yaramadı bakalım yarın napcak,bende ultrason resmine bakıyorum aynı yavrum ya,hala inanamıyorum karnımda taşımış olduguma
açıkca şunu söylim bugün hamile kalacaksın deseler yine yaparım çocuk,bunun tadını aldım ikinci uzun sürmez bende,yani İKİNCİ KUZUYA VARIM BEN
bendede uyku düzeni falan yok gece ne zaman uyanırsa ozaman meme veriyor altını degiştiriyorum buda 2.5-3 saati buluyor gündüzde aynı ama sabaha karşı saat başı uyanıyor yani uykunun en tatlı yerinde deli oluyorum 5-9 arası işkence gibi geliyor bana
Ay kimsede henuz bi icraatyok sanirim:)))
hemşireeeeeeeeeee biz gün sayıyoz, acı varmı yok mu zaman gösterecek

Senin kirkin cikmadimi ki enice

Kizlar biraz ozel olacak ama kirki cikanlar yada kanamasi bitenleresorayim eslerinize ne zaman vakit ayirdiniz aci varmi aci:))

canım 40ımız çıkmadı daha ama asırlar geçti sanki eşimle vakit geçireli o bakımdan 40ımız çıkıncada tekrar ilk evlendiğimiz güne dönücez heralde

enicem bende farkettim onu ''yok annem yok kim ne dedi sana '' diye konuşunca sakinliyo sanki dert yanıyo bide.. annelik zor ama mükemmel bi duygu Allahım her isteyen kadına nasip etin

selam canım dün kim doğurdu
kırmızıçilek doğurdu sanırım ama
bide feray var haberde yok en son nişanı gelmişti

Kizlar biraz ozel olacak ama kirki cikanlar yada kanamasi bitenleresorayim eslerinize ne zaman vakit ayirdiniz aci varmi aci:))

yaa ben hamileyken pek bir hoşuma gidiyodu, şimdi nasıl olacak acaba merak ediyorum. bir yandan bebekle ilgilenip bütün gün yorulucam, aklıma bile gelmiyo mesela şu günlerde... kocacık ara sıra sıkıştırıyo ama bende tık yok

bulansa da ic bebişin icin..caylardan iç..ay ben o cayların tadını cok sevdim canım cekiyor valla,,cok korkmustum sütüm olmaz diye doguma gitmeden bir gün onceden başlamıştım 2. günü bırakmak zorunda kaldım :)) ama şimdilik rezene anasona devammm

bana bu bile depresyon yapacak :)) ama sonra bir bakıyor eriyorumm :))
eşim sabah kalkıyor altını alıyor hadi kalk emzir diyor ben banane sen emzir diyorum :))) her sabahımız boyle ...

Ay kimsede henuz bi icraatyok sanirim:)))

daha 18 günlügüz ama ben cok ozledim,rüyalarıma giriyor,eşimin telefonda sesini duymaya bile gelemiyorum..... bu catlak kızım ayırdı bizi... umarım kırkımızdan sonra herseyimiz düzene girer de eşlerle ilişkilerimizi etkilemezzz...

bu arada korunmak icin ne yapacaksınız?? ben kondomla korunurken her ay strese girerdim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum acaba igne mi yaptırsam ? siz ne düşünüyorsunuz ??

canım benim bebişine allah sifa versin,en kısa zamanda atlatır annesinin yüregini daha fazla eritmez inş..

tatlıya düşkünlüge gelince bende de var bu hosbesler tarzı gofretlerden nefret ederdim bir gün onceki acılmış paketi bile bayat bayat yiyorum,kurabiye sevmezdim goturuyorum.. cikolata gaz yapar diye yemiyorum..ama sabahları bir dilim nutella yiyorum :)) canım cıkolatalı puding istiyorrrr...profiterol istiyor..... kek de yemezdim cok merak ediyorum onu da yiyebilir miyim acaba :)) emzirmekten sanırım bu ihtiyacc :)) bu arada kesin cozum bulmana sevindim korunmak icin.. ben de eşimi mi baglatsam

Kiz sakin ha o igneler cok agir hep hormon gencsin daha dogal yontemle korun olursada oluversin:))

ferayyyy naber
doğurdun mu kıssss ???

hihim :)

selam fistiklar
herkese hayirli cumalar olsun opuorum meleklerinizi ve sizi.

Kucaqimda mis qibi kokan meleqimle ancak firsat bulup yazabiliorum size.
Her nekadar ic acici olmasada fazla detaya qirip korkutmadan anlatmaya calisicam hikayemi.

Suanda kizimda bende iyiyiz cok sukur.
Gece milim uyku yok surekli 5dk aralikla 2-3 dakikada olsa emziriorum.
Gunduz ise nerdeyse surekli uyuyor orasini burasini durtup emziriorum simdi. :)
vivacim cok saol allah hepimizin yardmcisi olsun.

kuzum ev numaram yoktu o gün çok üzüldüm dertleşemedik diye
doğurdun mu?
iyi misin?

iyiyim guzelim dediqim qibi iste.
Yok memeyi tutuyomu
yok cok uyudu
yok cekebiliomu sutu
yok biraz uyusun
bide dikislerim inanilmaz sizlio zorlanmam ondan dolayi. Buarada normal doqurdum.
Lakin sezeryandan farki kalmadi eziyet acisindan.
Kizimi koklayarak unutmaya calisiorum olanlari :)

Meleqim uyuyoken uzerimi deqistireyim yazin siz.
Bu arada halszliktenmi yoksa lohusa quzelliqimi bilmem
yuzum ay qibi parlior ruh qibi bir beyazlik var çehremde
ehuehu :)

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
sağlıklıı uzun ömürler versin rabbim

Senin kirkin cikmadimi ki enice
yok kız ne kırkı daha 1 aylık olduk ama bizimki hergün soruyor bugün kaçgün kaldı diye, kaç ay oldu yazık adamada

kız yoksa korkuyormusun, ilk güne dönüyo gibi bişey olacak, ben heycanlıyım valla

selam hepinize kızlar dün dolgulu dişim kırıldı yarısını çektiler üstüne kaplama yapılacak sanırım 2 saat hiçbişey yiyip içmedim sütüm azaldı biliyormusunuz,zaten farketmiştim annem gitti gideli az yiyorum sütümde az oluyor,bogazınıza bakın valla yemezseniz sütte olmaz ona göre,
kaynanama sinir oluyorum ya bişey yapmasada sevmiyorum işte, sabah uyuyordum kız uyandı kardeşim getirdiemzirdim verdim kıza, hemen gelip kızın kucagından aldı, sinir oldum ya, niye bişey demedin diyorum aman şimdi küser diyor,küserse küssün canım ay çok basit bişey belki ama gıcık oldum uyku falan kalmadı,emziriyorum 15 dk sonra annesi acıkmış bu, yok ya daha yeni emzirdim diyorum al al diyor, alıyorum emziriyorum veriyorum kucagına,hepsini çıkarıyor,al işte aç nasıl aç çıcuksa hepsini çıkardı ddedim sustu,gıcık oluyom gıcııııııııııııııııııııık
şimdi verdim kucagında altını degiştiriyo habire pırt yapsa kızım altına yaptı deyim açıyo,sanki para basıyoz offfffffffffffffffffffffffff
siz nasılsınız sormayı unuttum

Meleqim uyuyoken uzerimi deqistireyim yazin siz.
Bu arada halszliktenmi yoksa lohusa quzelliqimi bilmem
yuzum ay qibi parlior ruh qibi bir beyazlik var çehremde
ehuehu :)

gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün inşallah,
eşimde bana diyor çok güzelleştin diye,gerçektende annelik insanı güzelleştiriyor

selamunnnnn aleykummmmm..
nabarsınız körpe anneler:)

cnm bu sac meselesı boyatma kestırme mı yoksa bebeın sacımı
bu arada kızlar esım aslı nın sacını kestırmıyo..
sız nabcaksınız? kestırcenızmı
aslı 2 gundur kakasını yapmıyo bu normalmı?
bı ara sen cebını versene balım yaa ıdolumden bılgıler alım musaıt olunca
soracak adam bulamıyorum neredeyse..

al benden de o kadar. 40 cıkınca ılk gunku gerdek gıbı olcak galıba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…