- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.341
Gunaydın guzel annelerrrr
Ya dun bi soru sormustum vajinada mantar nasıl anlasılır diye ama cevap veren olmamıs malesef.
Benim de kızarmıs orası ve acıyor birazcık. Doktora da gostermek istemiyorum acıp da hic alttan baktırmadım simdiye kadar..
bende hamd olsun tatlım..İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? Keyifli geçiyor mu hamilelik?
Gunaydın hepınıze;
Cok mutluyum cok, bebegımın kalp atısları gorundu
Fakat doktorum dınletmedı bıze, bebek ıcın saglıklı olmaz dedı.
Bende, o saglıklı olsun da duymasam da olur, dedım.
Bu arada bebısım 7+2 cıktı, bugun 7+3 oldu, tahmını dogum tarıhı : 26 Subat.
Buna cok uzuldum, cunku ben bır an once ona kavusmak ıstıyorum
Azelyacıgım yanı her ıkı test aynı amac ıcın mı yapılıyor?
Yoksa mesela 2'li test sadece down sendromu olup-olmadıgını,
3'lu test ıse farklı bır durumu tesbıt etmek ıcın mı kullanılıyor?
Ogrenmek ıstedıgımı anlatabıldım mı bılmıyorum?
Bırde sunu sormak ısterım, Rabbım korusun ama sonucta hersey onun ıstegı ıle olur.
Cocugunun bu testler sonucu down sendromlu oldugunu ogrenen olursa ne yapmayı dusunur?
günaydınnnnnn
inş. anneler ve bebişler iyidir.
birsey sormak istiyorum 6.haftadan sonra eşinizle birlikte oluyormusunuz?
birde karnınızın üstüne yatıyormusunuz bisorun olurmu sizce?
Hayırlı olsun, gercekten bambaska bir mutluluk bebegi, kalp atımlarını, hareketlerini vb. ekranda görmek...
[/B]
Azelyacıgım yanı her ıkı test aynı amac ıcın mı yapılıyor?
Yoksa mesela 2'li test sadece down sendromu olup-olmadıgını,
3'lu test ıse farklı bır durumu tesbıt etmek ıcın mı kullanılıyor?
Ogrenmek ıstedıgımı anlatabıldım mı bılmıyorum?
Bırde sunu sormak ısterım, Rabbım korusun ama sonucta hersey onun ıstegı ıle olur.
Cocugunun bu testler sonucu down sendromlu oldugunu ogrenen olursa ne yapmayı dusunur?
Cok tesekkur ederım.
Ben kalp atıslarını da goremedım ):
Doktor, cok guc gordugunu benım goremeyebılecegımı soyledı.
Acıkcası, bende bebegımın saglıklı oldugunu ogrendıkten sonra cok onemsemedım.
Gunaydın guzel annelerrrr
Ya dun bi soru sormustum vajinada mantar nasıl anlasılır diye ama cevap veren olmamıs malesef.
Benim de kızarmıs orası ve acıyor birazcık. Doktora da gostermek istemiyorum acıp da hic alttan baktırmadım simdiye kadar..
elefera cım benimde burcum balık balık erkeğini sevmem ama kızı iyidir inş. sağlıklı sıhhatli bir kızım olur diyorum....
Kızlar ben 2 li 3 lü testlere girmeyeceğim onun yerine ayrıntılı usg ye girmek istiyorum sizlerinde bilgisi olsunnn
Kizlar gunaydin....
Midem cok kotu, ise gidemedim.... Sizde de boyle oluyor mu? Ilaclardan midir nedir...:26:
Nidennn :26:Ayrıntılı usg zaten ileri dönemde olmuyor mu? Ay çok kafam karıştı ya.
ben işteyim 5 dakika önce kustum. demir hapı, folik asit, vitamin vermişti doktor hiçbirisini içmiyorum çünkü onalrı da kusuyorum. zaten geçen hafta içme dedi doktor demir hapı artırırmış mide bulantısını. ben çok çekiyorum bu kusmadan. geçen hafta serum takıldı. şimdi de emedur tablet içiyorum doktor verdi sabah akşam aç karna biraz bi şeyler yiyorum onu içinde. bu sabah içmedim kustum işte.
Canım 2 li ve 3 lü testlerin doğruluk payı ` olduğu için yanlış çıkınca anneleri çok strese sokabiliyo 2 arkadaşım bi halamda yaşadım bunu testlerde çocuğun sakat olduğu çıkmış çok üzülmüşler ama boşuna şuan bebekler nur topu gibi sapasağlammmmO testleri yaptırıpta kendimi hiç strese sokmayacağımmm
Allaha sukur kusma olmadi benim.... Ama hep midem bozuluyor, ishal oluyorum... (kusura bakmayin, detayli yazmak zorunda kaldim.:26:)
Dunden beridir de kotuyum... folik asit + vitaminler kullaniyorum...
Bu durumu engellemek icin ilac filan arastirsam iyi olacak galiba...:26:
Çok doğru aslında ya.Doktor elini birkaç milim oynatsa yanlış ölçse, sonuç yanlış çıkıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?