2012 Şubat Anneleri

kaç haftalık hamilesin acaba?? ben de çok çekiyorum bu mide bulnatısı ve kusmadan da. şu anda 9+6yım. benim kötüleşmem 2 hafta önce başladı. geçen haftada serum yedim. 3 kilo kadar da zayıfladım.

10 haftalık canım 4 gün gerilemş bebeğm yiyemiyorum ki napsın bende zayıfladım bazen daha iyi oluyorum bazen berbat oluyorum dün berbattım gecen hafta cok iyiydim değişiyor valla hormanal bunlar 12 den sonra azalcak diyolar az kaldı bakalım şuan bile midem cok fenaaa bugün bide belim ağrıyooo seninde ağrıyomu çok felaketm oturamıyorum bi türlü rahat edemedm

Çok sevindim canımmm doğum tarihlerimiz aynıı bu arada

Cok tesekkur ederım.
Darısı bekleyenlerın basına.
Demek bebıslerımız balık burcu olacak.
Off... duygusal bır cocuk

Insallah hamılesındır canım.
Bende hıc ıhtımal vermedıgım bır anda hamıle oldugumu ogrendım.
Doktora gıt ve bırde orada al guzel haberı

Sütün adını duymak bıle mıdemı bulandırmaya yetıyor.
Ben sütün yerini dondurma ıle telafı etmeye calısıyorum.

Son düzenleme:

dün ve bu sabah bende de bel ağrısı vardı. ama şimdi iyiyim bel kısmından fakat mide berbat yine. bu bel ağrısı kusarken çok zorlandığım zamanalrda çıkıyor bende.

bir de bebeğin gelişimine çok takılma. üç ay bitene kadar zaten bebek anneden beslenmyor. keseden besleniyor. doktor bişey yiyememenin bir önemi yok o kendini besler dedi. bana anneyle aradaki bağ oluşunca yediklerine dikkat etcen dedi. o da 12. haftadan sonra.

Gecmıs olsun canım, Rabbım acıl sıfalar versın.
ınsallah cabucak ıyılesırsın ama kesınlıkle doktoruna gorunmeden ılac kullanma derım.

Günaydın kızlar.

Dün ikili test fiyatını sormuştum burda, nihayet sabah hastanemi aradım öğrendim, 8 TL. ile 20 TL. arasında değişiyormuş, yani öyle 200 felan değil çok şükür.

Günaydın kızlar.

Dün ikili test fiyatını sormuştum burda, nihayet sabah hastanemi aradım öğrendim, 8 TL. ile 20 TL. arasında değişiyormuş, yani öyle 200 felan değil çok şükür.

Oh cok ıyı.
Dun kı tsh testıne 136 TL odedıkten sonra, 2'li test ıcın 200 TL yazdıklarını gordugumde hamileliğin ne kadar masraflı oldugunu dusunmustum, bu haber ıyı geldı

Oh cok ıyı.
Dun kı tsh testıne 136 TL odedıkten sonra, 2'li test ıcın 200 TL yazdıklarını gordugumde hamileliğin ne kadar masraflı oldugunu dusunmustum, bu haber ıyı geldı

Haklısın canım vallaha benimde gözüm korkmuştu.Ama yine de değişiyor hastaneden hastaneye.Sen de bi ara sor, ben laf aramızda eşime arattım

ay ne bileym korkuyorum ben umarım iyidir.. allah hepimizin bebişlerinizi bağışlasın korusun yarabbim

dün ve bu sabah bende de bel ağrısı vardı. ama şimdi iyiyim bel kısmından fakat mide berbat yine. bu bel ağrısı kusarken çok zorlandığım zamanalrda çıkıyor bende.

evet zaten kusarken cok korkuyorum midem cıkacak nerdeyse karnıma kadar hissediyorum bilmiyorum belim cok agrıyo ama napsam rahat etmiyorum artık yüzüstü yatamıyorum ondan da olabilir yıllların alışkanlığı napsam rahat edemiyorum....

Haklısın canım vallaha benimde gözüm korkmuştu.Ama yine de değişiyor hastaneden hastaneye.Sen de bi ara sor, ben laf aramızda eşime arattım

Hastane ıcınde bıle fark edıyor
Bız dun ılk sordugumuzda 147 TL dedıler, aynı hastanenın baska veznesıne gıttık 136 TL

Esıme soyleyerım o zaman, o da arastırsın su 2'li test fıyatlarını.
Ama bu test tam olarak ne ıcın yapılıyor? Bilmiyorum ):
Ve 3'lü test?

Kromozomların anormal olup olmadığı, down sendromu olup olmadığı ortaya çıkıyor bu testlerle.
11-14. haftalar arasında 2li test, sonrasında ise 3'lü ve 4'lü geliyor arkasından ileriki aylarda.

Gunaydın guzel annelerrrr

Ya dun bi soru sormustum vajinada mantar nasıl anlasılır diye ama cevap veren olmamıs malesef.
Benim de kızarmıs orası ve acıyor birazcık. Doktora da gostermek istemiyorum acıp da hic alttan baktırmadım simdiye kadar..

Kızarma ve kaşıntı olduğunda mantar belirtisi diye biliyorum :26:

arkadaslar bana bır hastane onerın yoruldum artık
besıktasta otuyorum yakın bı yer olsun ıstıyorum
ozel saglık sıgortam var acıbadem fılan demeyın cunku orası cok pahalı saglık sıgortasıda ancak yarısını karsılıyabılıyor

Beyaz sut kesigi gibi akinti oluyor, kasinti , kasidikca tahris, sonra gene kasinti, kisir dongu yani, ilik suyla yikamak sabun hic kullanmamak, cok iyi kurulamak gerek. Bir de ic camasirlarini camasir suyu yapabilirsen yikamadan evvel hatta ustune utulersen tekrar etmez. Gecmis olsun insallah sadece tahristir, bakalim bu hamilelik bize daha neler gostericek

Kromozomların anormal olup olmadığı, down sendromu olup olmadığı ortaya çıkıyor bu testlerle.
11-14. haftalar arasında 2li test, sonrasında ise 3'lü ve 4'lü geliyor arkasından ileriki aylarda.

Azelyacıgım yanı her ıkı test aynı amac ıcın mı yapılıyor?
Yoksa mesela 2'li test sadece down sendromu olup-olmadıgını,
3'lu test ıse farklı bır durumu tesbıt etmek ıcın mı kullanılıyor?
Ogrenmek ıstedıgımı anlatabıldım mı bılmıyorum?

Bırde sunu sormak ısterım, Rabbım korusun ama sonucta hersey onun ıstegı ıle olur.
Cocugunun bu testler sonucu down sendromlu oldugunu ogrenen olursa ne yapmayı dusunur?

günaydınnnnnn

inş. anneler ve bebişler iyidir.
birsey sormak istiyorum 6.haftadan sonra eşinizle birlikte oluyormusunuz?
birde karnınızın üstüne yatıyormusunuz bisorun olurmu sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…