- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.321
kaç haftalık hamilesin acaba?? ben de çok çekiyorum bu mide bulnatısı ve kusmadan da. şu anda 9+6yım. benim kötüleşmem 2 hafta önce başladı. geçen haftada serum yedim. 3 kilo kadar da zayıfladım.
Benimkide o işteçok inatçı eşler ilaç kullanmalı yoksa bizdeki geçsede eşten tekrar geçiyormuş. Kaşıntısı olmasa çok dert değilde kötü kaşınıyor.
Çok sevindim canımmm doğum tarihlerimiz aynıı bu arada
Günaydın kızlar bu gün test yaptım ve çift çizgi geçen ay üstüne görmüştüm çok mutluyum ve umutluyum bu gün doktora gideceğim ama hala hastalanacakmışım gibi de hissediyorum hafif bir karın ağrısı var ve her an kan gelecekmiş gibi hamileyken hastalık belirtileri aynen olabiliyormuş sizce korkmalımıyım?
sütmüü ığğğ gecen geceiçeym dedim midemde cıkıyordu agzımdan aman aman bi süre daha içemem cok felaket oluyor sonu dün gece yine cok kötü midem bulandı uyuyamadım ne var e yok cıkardım hala yiyemiyorum sabah bi tanemuz biraz kiraz yedm onla duruyorum meyveler midemi bulandırmıyor ama süt ığğ aklıma gelince fena oluyorum
10 haftalık canım 4 gün gerilemş bebeğm yiyemiyorum ki napsınbende zayıfladım bazen daha iyi oluyorum bazen berbat oluyorum dün berbattım gecen hafta cok iyiydim değişiyor valla hormanal bunlar 12 den sonra azalcak diyolar az kaldı bakalım şuan bile midem cok fenaaa bugün bide belim ağrıyooo seninde ağrıyomu çok felaketm oturamıyorum bi türlü rahat edemedm
10 haftalık canım 4 gün gerilemş bebeğm yiyemiyorum ki napsınbende zayıfladım bazen daha iyi oluyorum bazen berbat oluyorum dün berbattım gecen hafta cok iyiydim değişiyor valla hormanal bunlar 12 den sonra azalcak diyolar az kaldı bakalım şuan bile midem cok fenaaa bugün bide belim ağrıyooo seninde ağrıyomu çok felaketm oturamıyorum bi türlü rahat edemedm
merhaba arkadaşlar
ben çok kötüyüm kaç gündür boğazlarım ağrıyordu üzerine düşmedim geçer diye bugün kulağımda fena ağrıyor sanırım antibiyotik kullanmadan atlatamam
yarın kalp atışı için gidiyorum inşallah olumsuz bir durum olmaz
hepinizee selamlar sevgiler...
Günaydın kızlar.
Dün ikili test fiyatını sormuştum burda, nihayet sabah hastanemi aradım öğrendim, 8 TL. ile 20 TL. arasında değişiyormuş, yani öyle 200 felan değil çok şükür.
Oh cok ıyı.
Dun kı tsh testıne 136 TL odedıkten sonra, 2'li test ıcın 200 TL yazdıklarını gordugumde hamileliğin ne kadar masraflı oldugunu dusunmustum, bu haber ıyı geldı
bir de bebeğin gelişimine çok takılma. üç ay bitene kadar zaten bebek anneden beslenmyor. keseden besleniyor. doktor bişey yiyememenin bir önemi yok o kendini besler dedi. bana anneyle aradaki bağ oluşunca yediklerine dikkat etcen dedi. o da 12. haftadan sonra.
dün ve bu sabah bende de bel ağrısı vardı. ama şimdi iyiyim bel kısmından fakat mide berbat yine. bu bel ağrısı kusarken çok zorlandığım zamanalrda çıkıyor bende.
Haklısın canım vallaha benimde gözüm korkmuştu.Ama yine de değişiyor hastaneden hastaneye.Sen de bi ara sor, ben laf aramızda eşime arattım
Hastane ıcınde bıle fark edıyor
Bız dun ılk sordugumuzda 147 TL dedıler, aynı hastanenın baska veznesıne gıttık 136 TL
Esıme soyleyerım o zaman, o da arastırsın su 2'li test fıyatlarını.
Ama bu test tam olarak ne ıcın yapılıyor? Bilmiyorum ):
Ve 3'lü test?
Gunaydın guzel annelerrrr
Ya dun bi soru sormustum vajinada mantar nasıl anlasılır diye ama cevap veren olmamıs malesef.
Benim de kızarmıs orası ve acıyor birazcık. Doktora da gostermek istemiyorum acıp da hic alttan baktırmadım simdiye kadar..
Kızarma ve kaşıntı olduğunda mantar belirtisi diye biliyorum :26:
Oyle bisey yoktur insallah bende yaa
Gunaydın guzel annelerrrr
Ya dun bi soru sormustum vajinada mantar nasıl anlasılır diye ama cevap veren olmamıs malesef.
Benim de kızarmıs orası ve acıyor birazcık. Doktora da gostermek istemiyorum acıp da hic alttan baktırmadım simdiye kadar..
Kromozomların anormal olup olmadığı, down sendromu olup olmadığı ortaya çıkıyor bu testlerle.
11-14. haftalar arasında 2li test, sonrasında ise 3'lü ve 4'lü geliyor arkasından ileriki aylarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?