- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.301
Gunaydın hepınıze;
Cok mutluyum cok, bebegımın kalp atısları gorundu
Fakat doktorum dınletmedı bıze, bebek ıcın saglıklı olmaz dedı.
Bende, o saglıklı olsun da duymasam da olur, dedım.
Bu arada bebısım 7+2 cıktı, bugun 7+3 oldu, tahmını dogum tarıhı : 26 Subat.
Buna cok uzuldum, cunku ben bır an once ona kavusmak ıstıyorum
Günaydın kızlar bu gün test yaptım ve çift çizgi geçen ay üstüne görmüştüm çok mutluyum ve umutluyum bu gün doktora gideceğim ama hala hastalanacakmışım gibi de hissediyorum hafif bir karın ağrısı var ve her an kan gelecekmiş gibi hamileyken hastalık belirtileri aynen olabiliyormuş sizce korkmalımıyım?
Yani bu gün çift çizgi olunca geçen ay üstüne gördüğüme karar verdim 10 mayıs ilişki tarihim geçen ay hastalandım ama bir garipti ve sürekli mide bulantım vardı hastalanınca hamile değilim sandım bu ay 16 gün geçikince ve mide bulantım artınca test yaptım çift çizgi çıktı dünde konu açmıştım zaten acabamı diye dayanamadık dün test aldık ve çift çizgi sabah tekrar yaptım yine çift çizgi anlatabildim mi?
Yani bu gün çift çizgi olunca geçen ay üstüne gördüğüme karar verdim 10 mayıs ilişki tarihim geçen ay hastalandım ama bir garipti ve sürekli mide bulantım vardı hastalanınca hamile değilim sandım bu ay 16 gün geçikince ve mide bulantım artınca test yaptım çift çizgi çıktı dünde konu açmıştım zaten acabamı diye dayanamadık dün test aldık ve çift çizgi sabah tekrar yaptım yine çift çizgi anlatabildim mi?
Arkadaşlar size çokkk güzel bi haberim varrrr
Özellikle bulantısı yanması ekşimesi olanlar beni iyi dinlesin...Formül şu:Gece yatarken dolaptan 5-10 dk önce çıkmış soğuk süte biraz şeker katarak için...Bunu gündüz öğlen civarı tekrarlayın ne mide yanması kalıyor ne ekşimesi ben maşaallah geceleri çok güzel uyuyorumm sizler aklıma geldiniz kıyamam sizede belki bi faydası olur
Ya mantar nasıl bisey cok merak ediyorum olsam anlamıycam sanırım.
Benim de vajina bolgesi kızarmıs biraz ve acıyor neden olabilir acaba bir bilgin var mı? Doktora soylesem acıp bakar onu da istemiyorum
ben de bir tür mantar çıktı. adını yazmıştım önceden şimdi unuttum. ama çok deli gibi rahatsızlığım olmadı. benim ilk muayeneler vajinal olduğu için doktor fark etti örnek aldı. ve sonuçta bir mantar türü çıktı. belli zamanlarda kaşıntı var. kızarıklık var. doktorum vajinal fitil verdi. kullanmadım. diğer doktoruma danıştım o sadece canesten krem kullan 3. aydan sonra bakarız dedi. ama çok inatçı bir türmüş kolya kolay geçmicek herlde.
pamuklu çamaşır çok önemli, her gün çamaşır değişikliği, bir de ben günlük ped kullanıyorum, onu da sürekli değiştiriyorum.
Günaydın kızlar bu gün test yaptım ve çift çizgi geçen ay üstüne görmüştüm çok mutluyum ve umutluyum bu gün doktora gideceğim ama hala hastalanacakmışım gibi de hissediyorum hafif bir karın ağrısı var ve her an kan gelecekmiş gibi hamileyken hastalık belirtileri aynen olabiliyormuş sizce korkmalımıyım?
sütmüü ığğğ gecen geceiçeym dedim midemde cıkıyordu agzımdan aman aman bi süre daha içemem cok felaket oluyor sonu dün gece yine cok kötü midem bulandı uyuyamadım ne var e yok cıkardım hala yiyemiyorum sabah bi tanemuz biraz kiraz yedm onla duruyorum meyveler midemi bulandırmıyor ama süt ığğ aklıma gelince fena oluyorum
sütmüü ığğğ gecen geceiçeym dedim midemde cıkıyordu agzımdan aman aman bi süre daha içemem cok felaket oluyor sonu dün gece yine cok kötü midem bulandı uyuyamadım ne var e yok cıkardım hala yiyemiyorum sabah bi tanemuz biraz kiraz yedm onla duruyorum meyveler midemi bulandırmıyor ama süt ığğ aklıma gelince fena oluyorum
Candida mı acaba bendede var o ve tekrarladı sanıyorum çok kötü yaa hamileyken daha kötü olacaktır işimiz.
Öyle deme kızzz süt mideye birebir ama soğuk içilecekkkk altını çiziyorummm
şimdi testlerimden buldum adı Candida Glabrata'imiş benimkinin.
esime sinirlendim dedin de konusu acilmisken, ben esimin yaptiklarina tahammul edemiyorum ya resmen ne soylese ne yapsa batiyo bana...sizde boylemisiniz kizlar? yanima yaklasmasina bile izin vermiyorum kokuyo gibi hepniye boyle oldum ben...surekli bagrisma halindeyiz bu yuzden...benim hakaretlerime karsi o kendini yinede iyi tutuyor valla...sen hamile olduguna eminmisin, icine seytan girmis gibisin diyo :))))) kutsal su aticak neredeyse bana o derece cok cazgir yapti bebis beni cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?