2012 Şubat Anneleri

Gunaydın hepınıze;

Cok mutluyum cok, bebegımın kalp atısları gorundu
Fakat doktorum dınletmedı bıze, bebek ıcın saglıklı olmaz dedı.
Bende, o saglıklı olsun da duymasam da olur, dedım.

Bu arada bebısım 7+2 cıktı, bugun 7+3 oldu, tahmını dogum tarıhı : 26 Subat.
Buna cok uzuldum, cunku ben bır an once ona kavusmak ıstıyorum

Son düzenleme:

Çok sevindim canımmm doğum tarihlerimiz aynıı bu arada

Günaydın kızlar bu gün test yaptım ve çift çizgi geçen ay üstüne görmüştüm çok mutluyum ve umutluyum bu gün doktora gideceğim ama hala hastalanacakmışım gibi de hissediyorum hafif bir karın ağrısı var ve her an kan gelecekmiş gibi hamileyken hastalık belirtileri aynen olabiliyormuş sizce korkmalımıyım?

Ben bişey anlamadım geçen ay üstüne gördün bu ayda çift çizgi kafam karıştı

Yani bu gün çift çizgi olunca geçen ay üstüne gördüğüme karar verdim 10 mayıs ilişki tarihim geçen ay hastalandım ama bir garipti ve sürekli mide bulantım vardı hastalanınca hamile değilim sandım bu ay 16 gün geçikince ve mide bulantım artınca test yaptım çift çizgi çıktı dünde konu açmıştım zaten acabamı diye dayanamadık dün test aldık ve çift çizgi sabah tekrar yaptım yine çift çizgi anlatabildim mi?

Bence anlattığına göre üstüne görme değilde bu ay hamile kalmışsın gibi geldiii:26:

hamilesin gibi gözüküyor, ben de 3 testte çift çizgi görmüştüm ama inanamamıştım. doktora gidince kalp atışını görünce inandım.

tebrikler

sütmüü ığğğ gecen geceiçeym dedim midemde cıkıyordu agzımdan aman aman bi süre daha içemem cok felaket oluyor sonu dün gece yine cok kötü midem bulandı uyuyamadım ne var e yok cıkardım hala yiyemiyorum sabah bi tanemuz biraz kiraz yedm onla duruyorum meyveler midemi bulandırmıyor ama süt ığğ aklıma gelince fena oluyorum

Ya mantar nasıl bisey cok merak ediyorum olsam anlamıycam sanırım.
Benim de vajina bolgesi kızarmıs biraz ve acıyor neden olabilir acaba bir bilgin var mı? Doktora soylesem acıp bakar onu da istemiyorum

ben de bir tür mantar çıktı. adını yazmıştım önceden şimdi unuttum. ama çok deli gibi rahatsızlığım olmadı. benim ilk muayeneler vajinal olduğu için doktor fark etti örnek aldı. ve sonuçta bir mantar türü çıktı. belli zamanlarda kaşıntı var. kızarıklık var. doktorum vajinal fitil verdi. kullanmadım. diğer doktoruma danıştım o sadece canesten krem kullan 3. aydan sonra bakarız dedi. ama çok inatçı bir türmüş kolya kolay geçmicek herlde.
pamuklu çamaşır çok önemli, her gün çamaşır değişikliği, bir de ben günlük ped kullanıyorum, onu da sürekli değiştiriyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar bu gün doktora gideceğim bakalım 10 mayıstan sonra ilişki olmadı ondan üstüne görme dedim :) şubat annesi olacağım yani anlayacağınız oyy 5 yıldır bekleyen ve en ummadığı zamanda hamile kalan birinin sevincini anlatamam size...

Candida mı acaba bendede var o ve tekrarladı sanıyorum çok kötü yaa hamileyken daha kötü olacaktır işimiz.

hayırr korkma olmayacaksın çünkü :) bende aynı öyleydm bi hafta gecti adetm bugun olcam yarın olcam karnım da karnım diye dolanıyodum burdaki kızlar zorlaa git yap dediler değilm adet olcam diyordumm bi baktım çift çizgi sokkk hcg bakıldı 4700 mü ne olmuştu hayırlısı olsun canım allh saglıkla kucagına almayı nasip etsn cok sevindm :))))

Son düzenleme:

Öyle deme kızzz süt mideye birebir ama soğuk içilecekkkk altını çiziyorummm

kaç haftalık hamilesin acaba?? ben de çok çekiyorum bu mide bulnatısı ve kusmadan da. şu anda 9+6yım. benim kötüleşmem 2 hafta önce başladı. geçen haftada serum yedim. 3 kilo kadar da zayıfladım.

Öyle deme kızzz süt mideye birebir ama soğuk içilecekkkk altını çiziyorummm

normalde bayılırım ben süte soguk şekersiz içerm kocaman bardaklar yetmez ama hamile oldum içemiyorum kokuyo herşey bahcede çimleri biçiyolar ben ayılıp bayılıyorum normalde cok seerm ot kokusunu aman yarabbi o neydi öldüm öğürmektenn 3 aydan sonra artık süt yumurta et malesef suan agzıma sokamıyorum zorla yiyincede hiç ii olmuyo zaten yiyemiyorum

aynı beni tarif etmişsin. bir de canım gözümün içine bakar ama ben valla acayip sinirleniyorum. zaten ev kokuyor diye annemlere taşındım neyse arada bir görüşüyoruzda çok hırpalamıyorum. sürekli dişlerini fırçalatıp ellerini yıkadın mı diye soruyorum var mı böyle bir şey. ne kadar gıcık bir durum ama kendime engel olamıyorum. neyse geçecek sabredicez artık. bir dediğimi de iki etmez yani öyle de bir kişiliktir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…