2012 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun, ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebegını.
Bende henuz krem v.s. kullanmıyorum ama bugun ıtıbarı ıle bebe yagı kullanmaya baslayacagım.
[/QUOTE]

teşekkür ederim. güzel dilekleriniz hepimiz için geçerli olsun. bebe yağını her duştan sonra tavsiye ederim. cildim çok kuru olduğu için çatlaklardan fena korkuyorum. o yüzden yaklaşık 3 haftadır her gün kullanıyorum...

Amin.

Benım cıldım normalde yaglıdır.
Yıne de bebe yagı kullanacagım.
Umarım fazla catlak olusmaz.

kızlarr ikili testte napıyorlar ?? bilen var mı ki. ense kalınlıgını ölcüyorlarmıss galiba degerlere bakıyolarmıss.. 4 boyutlu da bakacaklarsa paradan kacıp devlet hastnesine gitmeyeyim yani

kızlarr ikili testte napıyorlar ?? bilen var mı ki. ense kalınlıgını ölcüyorlarmıss galiba degerlere bakıyolarmıss.. 4 boyutlu da bakacaklarsa paradan kacıp devlet hastnesine gitmeyeyim yani

İkili testte senden yine kan örneği alıyorlar, bebeğin de ense kalınlığı ölçüp iki değeri hesaplıyorlar.Şu an sen istemeden 4 boyutlu bakmazlar.Bakıyorlar mı yoksa ense ölçerken :26:

İkili testte senden yine kan örneği alıyorlar, bebeğin de ense kalınlığı ölçüp iki değeri hesaplıyorlar.Şu an sen istemeden 4 boyutlu bakmazlar.Bakıyorlar mı yoksa ense ölçerken :26:

ya kadın bana dedi kiii biz artık yapamıyoruzz.. ama isterseniz degerleri alırız siz özel bi laboratuara götürürsünüz. yada yesilyurt devlet hastahanesi yapıyor dedi. ultrason cok önemliymiş doktorr iyi olmalıymıss algılaması için. e ben nie devlete gideim ultrasona gireceksem kendi doktoruma gideyim. tıp merkezine sordum ilk gittigim onlarda baska laboratuara gönderiomus 120 lira tutuo dedi. devlete giderim o zaman dediydimm ama nie kalabalıkta cocugumu riske edeyim?? ayy ne bilim yaaa:44::44::44:

Neden yapamıyorlarmış? O zaman 3'lü felanda yapmayacaklardır öyle mi? 120 TL. çok yahu neden şehirden şehire bu kadar fark var anlamıyrum.Ama benimolan arkadaşın yaptığı gibi detaylı usg'ye girebilirsin sanırım o zaman.

Kızlar sizleri okudukça kafam karışıyor..:44:
Doktora pazartesi gitcem kısmetse ne dicek bakalım..
Ben tsh tahlili için felan 49 tl vermiştim.

bende surekli dislerini fircalatip ellerini yikadinmi diye soruyorum...iyice yikadimi diye basinda bekliyorum bugunde cop kokuyosun dedim cocuga ya sen dogur bi ben sana gostericem dedi en sonunda:)))) benimkide cok ilimlidir bir dedigimi iki etmez..uzuluyorum sonra niye boyle dedim diye ama napimm kokuyoo ay benim evde kokuyor en cokta mutfak..simdi yardimci bayan cagirdim onu bekliyorum butun mutfak dolaplari, buzdolabi herseyi silsin temizlesin..tezmizlige ragmen kokarsa artik yapacak bisi yok demektir..bi de temizlik malzemeleri cok pis kokuyor burnuma..dove sabun cok guzel geliyor bana dovela sildircem heryeri napim :)

heralde yapmayacaklar.. cuma gidince sorucamm burda bana ne kadara mal olucak die? bide üclüyü falan sorucamm.. bidee renkli ve doppler in belli bir zamanı var mı die sorayım.. simdi cok kücük az daha büyüyince renkli ye gireyimm .. herkesin doktoru anlatmıss kücük burunlu olcak minyon olcakk veya bacak boyu uzun bi bebek olcak falan die.. az daha büyürse net olurr.. ayy cok heyecanlıııııı

slm canlar nasilsiniz ne var ne yok özelden msj atin guncellemeyi icin degiseyim canlar

arkadaşlar ankarada oturan varmı? doğumu nerde yapıcanıza karar verdinizmi? ben çok kararsızım

canım ben ankaradayım gazi hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım.şimdi 29 mayıs hastanesi varmış bi ona bakacam bi de lokman hekim hastanesi.bi de mevki askeri hastanesi artık sivillere bakıyomuş.orada çalışan bi doktorun etlikte muayenehanesi varmış 100tl çok iyi bi doktormuş.doğum için de ayrıca para almıyomuş.bi arkadaşım da fatihe gidiyo o da memnun tavsiye ederim diyo....

ben şimdi lokman hekim hastanesine gidiyorum... doktorum fatma bolkan dokroru çok sevdim ama hastane devlet hastanesinden beter çok kalabalık ve ultrason cihazları çok eski bebeğin kalbini bile duyamıyosun, görüyosun :) kararsızım biede yeni doğan bölümü varmı gidince sorucam çok önemli sırf bu yüzden bir sürü bebek doğar doğmaz vede ediyor

Ayyyy tüylerim diken diken oldu yaaaaa

Hamile bir bayan temizlik yapmış çok hareket ettiği için bebeğin kordonu bebeğin boynuna sarılmış boğularak ölmüş bayan kürtaj olmuşşş amnnn deyimmm kızlaarrr sakın sakın temizlik falan yapmayınnn

Canim, sen doktorun dedigi gibi yat dinlen... Yorma kendini.. Atlatmissindir insallah bundan sonra bisi olmaz... Ama cok dikkat et... Hic yorma kendini...

dün neti kapattıktan sonra tekrar kanamam oldu aradım doktoru hastaneye gelin dedi.eşimde nöbetçiydi taksıye atladım gıttım acile.çok şükür bebişte sorun yok dedi doktor kanamada aktif değilmiş bebişte kocaman olmuş kalp atışlarınıda duydum 5.kez :) iğne yaptılar bı tane tekrar eve geldim.çok şükür bı sorun yoktu:

Gecmıs olsun, Rabbım bır daha yasatmasın.

ınsallah daıma guzel haberler alırsın bebısınle ılgılı.

Yeni gelen arkadaşlar, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... hosgeldiniz

**** sancı, kanama geciren arkadaslarımıza da gecmis olsun, bir daha olmasın insallah

Yeni gelen arkadaşlar, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... hosgeldiniz

**** sancı, kanama geciren arkadaslarımıza da gecmis olsun, bir daha olmasın insallah

çok teşekkürler. sanırım günlerimiz aynı sizinle. benim meleğim de bugün 10 hafta 3 günlük sat'a göre. gelişimi bikaç gün önde memlekete geldik o yüzden yeni bir dr bulup 2li testi yaptırıcam ben de. yeni dr çok korkutuyor, kendi druma alışınca, diğerlerini ne beğenebiliyorum ne de güvenebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…