- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.381
teşekkür ederim. güzel dilekleriniz hepimiz için geçerli olsun. bebe yağını her duştan sonra tavsiye ederim. cildim çok kuru olduğu için çatlaklardan fena korkuyorum. o yüzden yaklaşık 3 haftadır her gün kullanıyorum...
kızlarr ikili testte napıyorlar ?? bilen var mı ki. ense kalınlıgını ölcüyorlarmıss galiba degerlere bakıyolarmıss.. 4 boyutlu da bakacaklarsa paradan kacıp devlet hastnesine gitmeyeyim yani
İkili testte senden yine kan örneği alıyorlar, bebeğin de ense kalınlığı ölçüp iki değeri hesaplıyorlar.Şu an sen istemeden 4 boyutlu bakmazlar.Bakıyorlar mı yoksa ense ölçerken :26:
ya kadın bana dedi kiii biz artık yapamıyoruzz.. ama isterseniz degerleri alırız siz özel bi laboratuara götürürsünüz. yada yesilyurt devlet hastahanesi yapıyor dedi. ultrason cok önemliymiş doktorr iyi olmalıymıss algılaması için. e ben nie devlete gideim ultrasona gireceksem kendi doktoruma gideyim. tıp merkezine sordum ilk gittigim onlarda baska laboratuara gönderiomus 120 lira tutuo dedi. devlete giderim o zaman dediydimm ama nie kalabalıkta cocugumu riske edeyim?? ayy ne bilim yaaa:44::44::44:
aynı beni tarif etmişsin. bir de canım gözümün içine bakar ama ben valla acayip sinirleniyorum. zaten ev kokuyor diye annemlere taşındım neyse arada bir görüşüyoruzda çok hırpalamıyorum. sürekli dişlerini fırçalatıp ellerini yıkadın mı diye soruyorum var mı böyle bir şey. ne kadar gıcık bir durum ama kendime engel olamıyorum. neyse geçecek sabredicez artık. bir dediğimi de iki etmez yani öyle de bir kişiliktir canım
Neden yapamıyorlarmış? O zaman 3'lü felanda yapmayacaklardır öyle mi? 120 TL. çok yahu neden şehirden şehire bu kadar fark var anlamıyrum.Ama benimolan arkadaşın yaptığı gibi detaylı usg'ye girebilirsin sanırım o zaman.
arkadaşlar ankarada oturan varmı? doğumu nerde yapıcanıza karar verdinizmi? ben çok kararsızım
canım ben ankaradayım gazi hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım.şimdi 29 mayıs hastanesi varmış bi ona bakacam bi de lokman hekim hastanesi.bi de mevki askeri hastanesi artık sivillere bakıyomuş.orada çalışan bi doktorun etlikte muayenehanesi varmış 100tl çok iyi bi doktormuş.doğum için de ayrıca para almıyomuş.bi arkadaşım da fatihe gidiyo o da memnun tavsiye ederim diyo....
belki zamanı gelince isteyecektir
gittim devlete yüzüme bile bakmadılar
ne demek cnaım
bende yarın aile hekimine gidicem inş.onlar yaparlar
sonuçları ne zaman veriyorlar
Canim, sen doktorun dedigi gibi yat dinlen... Yorma kendini.. Atlatmissindir insallah bundan sonra bisi olmaz... Ama cok dikkat et... Hic yorma kendini...
dün neti kapattıktan sonra tekrar kanamam olduaradım doktoru hastaneye gelin dedi.eşimde nöbetçiydi taksıye atladım gıttım acile.çok şükür bebişte sorun yok dedi doktor kanamada aktif değilmiş bebişte kocaman olmuş kalp atışlarınıda duydum 5.kez :) iğne yaptılar bı tane tekrar eve geldim.çok şükür bı sorun yoktu:
Yeni gelen arkadaşlar, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... hosgeldiniz
**** sancı, kanama geciren arkadaslarımıza da gecmis olsun, bir daha olmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?