2012 Şubat Anneleri

vitamin yapıyor olabilir ishal
ama doktor vermeden ilaç kullanma sakın kafana göre,

Çok doğru aslında ya.Doktor elini birkaç milim oynatsa yanlış ölçse, sonuç yanlış çıkıyormuş..

ben bu testleri çok kafama takmıyorum. doktor çok önemli. bizim işyerinden bir arkadaşa çocuğu aldırma durumun oalbilir vs diye bişeyler söylemişti doktoru test sonucu sanırım 2'li testi. sonra riskli gebelik uzmanı bulduk ona gitti hiç birşey çıkmadı. geçen hafta doğum yaptı. maşallah çocukta hiç bir şey yok doktor çok önemli. her doktorun işi değil bu ölçümler bir de makinalar da çok önemli benim anladığım kadarıyla. ölçüm makinaları.

vitamin yapıyor olabilir ishal
ama doktor vermeden ilaç kullanma sakın kafana göre,

folik asit ve vitaminler iceren ilac var... onu bayadir iciyorum.. herhalde o yapmiyordur diye dusunuyorum...:26: ama bir gece once balik yagi hapi ictim... belkide o yapti.. bir kez ictim biraktim zaten... bir daha icmem...

İshalin çoksa eğer dr una sorarak reflor kullanabilirsin cnmmmm

reflor burda satiliyor mu ben bir arastirayim canim... tesekkur ederim...

günaydın kızlarrr.. agrım var demiştimm.. pazartesi sabah yürükenn bacagımı attıgım yönden kramp girdii doktoru aradım. iyi beslenemedik galiba dedii. aslında beslendik dedim. ama 2 kg falan vermiştim. cenazemiz vardı falan anlattım cok sıkıldık die.. gece de korktugum için uyuyamıyordum cok bitkindim ama söylemedim onu. kendimize dikkat etmemişiz dedi. magnezyum eksikliginden olabilir dedii. magnorm al dedi. ama bi randevu al bebege bakalım ne olur ne olmaz dedi.. ancak cumaya randevu alabildim. ama pazartesi gecesi geceyarısına kadar kıvrandım resmen. belimle birlikte kasıklarımm korkuncc bi agrıydı ama kanama vs gelmedi korkuyorum ama cuma yı beklemekten baska care de yokk:44::44::44::44:

Ben sımdılık yaptırmayı dusunmuyorum Azelyacıgım.
Cunku cevremde duydugum o kadar ornek var kı, cocugu ıcın down sendromlu v.s. dıyıpte, dogdugunda sapasaglam oldugunu goren.

Tesekkurler

Ve dogruluk oranı kanıtlanmıs degıl.

doktor görmüs sonucta, önemli olan var olması doğrusunu yapmıssın, Allah korusun yavrularımızı..

Elbette!
Dıyorum ya, saglıklı olsun o, gerısı onemlı degıl.

Yani bizim telaş bitmeyecek, keseyi görelim rahatlayalım, kalbini duyalım, 2'li,3'lü testler...Endişelenmemek çok zor.Annemin zamanında hamile kalmak varmış :)

Kesınlıkle haklısın.
Dogumdan sonra da aman atesı cıktı, aman dustu, aman yemek yemıyor... Baska telaslarımız olacak.
Esım de dıyor, eskı kadınlar tarlaya calısmaya gıdermıs, hamıle hallerı ıle.
Sımdıkıler pek bır nazlı dıye.

Bende kız olmasını ıstıyorum zaten
Tabıı oncelık saglıkla gelmesı sonra cınsıyet.

Usg mı, o ne?
Bende ne cok sey bılmıyormusum.
Bi' arastırayım bakim.

Son düzenleme:

Agrin hala devam ediyormu? Ediyorsa bence randevuyu filan bekleme hemen git doktora... Insallah bir problem yoktur canim, dikkat et kendine...

Ya mantar nasıl bisey cok merak ediyorum olsam anlamıycam sanırım.
Benim de vajina bolgesi kızarmıs biraz ve acıyor neden olabilir acaba bir bilgin var mı? Doktora soylesem acıp bakar onu da istemiyorum

canım ben de muayene olmadım ama daha önceki tecrübelerimden mantar olduğunu biliyodum.sen de emin ol mantar olsan anlarsın çünkü fıstığınınher tarafı bembeyaz oluyo......

Agrin hala devam ediyormu? Ediyorsa bence randevuyu filan bekleme hemen git doktora... Insallah bir problem yoktur canim, dikkat et kendine...

yok cnmm o günkü gibi olmadı bi daha sabah devam etse gidicektimm.. aksamlarıı oluyo hafiff hafif ama bende acaba o gün bişi oldu mu die korkuyorumm.. regl nin ilk günü gibiydii ya terledim acıdan. yogunluk kasıgın ve belimin sag tarafıydı neyse 2 gün kaldı allah tan

Canım Avrupa Florence Nightingale Hastanesi sıgorta karsılıyor dıye bılıyorum...iyi ve guzel bir hastanedir..kadin dogum bolude var...ben hic gitmedim ama kizkardesim orada dogum yapti..iyi diye hatirliyorum..bende besktasliyimdir..simdi baska yerde yasiyorum o ayri...mecidiyekoy diye yazdigina bakma fulyada sanada yakin olur..bi dene istersen..

Fulya Mah. Mehmetçik Cad. Cahit Yalçın Sok. No:1
34394 - MECİDİYEKÖY / İSTANBUL
Gsm: - Anlık Mesajlaşma:
Tel: (212) 2128811 (13 Lines)- Fax:2127722

insallah birsey olmamamistir canim... duscek filan olsa, en azindan kanaman olurdu... ama kanaman da olmamis.. icini rahat tut bence... insallah cuma gunu guzel haberler alirsin..

Geçmiş olsun cnm...Sakın kendi başına karar verme antibiyotiğe dr un bi yol gösterir...Allah şifa versin..

teşekkür ederim arkadaşım doktorum verdi antibiyotiğimi ama iki günde geçmezse ağrıların kbb ye görün dedi

kalp atışlarını yine duyamadık bir gelişme olmuş fakat geriden geliyor biraz dedi.. on gün daha bekleyelim dedi...
herşeyin hayırlısı ...

kizlar catlaklar icin krem kullanmaya baslayan var mi?

lierac phytolastil jel diye bisi varmis, iyiymis.. internette okudum az once... baska tavsiyesi olan var mi?

merhaba, ben de şubat annesi olacağım inşallah. böyle bir forumdan yeni haberim oldu. çatlaklar için doktoruma danıştım daha gerek yok dedi. ama arkadaşım dermokozmetik bir ürün olan mustelanın kremini önermişti. şimdilik niveanın badem yağı içerikli bebe yağını kullanıyorum o yüzden. ama 12.haftadan itibaren doktor falan dinlemiycem kullanıcam kremi

kizlar catlaklar icin krem kullanmaya baslayan var mi?

lierac phytolastil jel diye bisi varmis, iyiymis.. internette okudum az once... baska tavsiyesi olan var mi?

canım lierac'ı kuzenim kullandı ve hiç işe yaramadı, bir sürü çatlağı oldu... ben şimdi bebe yağı kullanıyorum ama bir kaç sonra Cocoa Butter Belly Cream'diye bir krem var ona başlıcam oluşmuş çatlakları bile geçiriyormuş

eleferammmmm usg=ultrason bebemmmmm

Bende hıc bi'şi' bilmiyorum ya ):

Hayırlı olsun, ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebegını.
Bende henuz krem v.s. kullanmıyorum ama bugun ıtıbarı ıle bebe yagı kullanmaya baslayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…