- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.361
Allaha sukur kusma olmadi benim.... Ama hep midem bozuluyor, ishal oluyorum... (kusura bakmayin, detayli yazmak zorunda kaldim.:26:)
Dunden beridir de kotuyum... folik asit + vitaminler kullaniyorum...
Bu durumu engellemek icin ilac filan arastirsam iyi olacak galiba...:26:
Çok doğru aslında ya.Doktor elini birkaç milim oynatsa yanlış ölçse, sonuç yanlış çıkıyormuş..
vitamin yapıyor olabilir ishal
ama doktor vermeden ilaç kullanma sakın kafana göre,
İshalin çoksa eğer dr una sorarak reflor kullanabilirsin cnmmmm
Evet canım aynen dediğin şekilde diye biliyorum.Netten araştırıp okumak gerek, henüz 2'li testi yaptıracağımdan 3'lüyü araştıramadım açıkcası:26:Allah korusun sorduğun sorunun ihtimalini düşünüp, aldırırım veya aldırmam diye büyük konuşmak istemiyorum, o an ne yaparım inan hiç bilmiyorum, düşünmek bile korkutuyor beni, Allah'ım sen esirge bizlerden.
Günaydın canım.Biz 7+4den itibaren birlikte olduk.Haftada 1 olmak şartı ile.Çok şükür bir problemle karşılaşmadım.
Arkadaslar; 2'li test ve altta 3'lu test hakkında bilgi mevcut, bakmak isterseniz..
kili test, Birinci trimester tarama testi, ense kalnl lm, 11-14 testi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
benim araştırmalarımdan anladığım kadarıyla bu testler sadece risk oranı veriyor. Yani bebek kesin down sendromlu vs diye bir şey söyleyemiyor bu testler. sanırım en kesin bunu söyleyebilen amniyosentez onun da düşük oranı yüksek. örneğin 2 li test veya 3 test yaptırdınız size doktor risk oranı 1/200 ama aslında sizin yaşınızıda bu oranın 1/1000 olması lazım. buda risk oranınız artmış demek ama yine kesin bir şey yok. hep bu oranlar var.
doktor görmüs sonucta, önemli olan var olmasıdoğrusunu yapmıssın, Allah korusun yavrularımızı..
Yani bizim telaş bitmeyecek, keseyi görelim rahatlayalım, kalbini duyalım, 2'li,3'lü testler...Endişelenmemek çok zor.Annemin zamanında hamile kalmak varmış :)
elefera cım benimde burcum balık balık erkeğini sevmem ama kızı iyidir inş. sağlıklı sıhhatli bir kızım olur diyorum....
Kızlar ben 2 li 3 lü testlere girmeyeceğim onun yerine ayrıntılı usg ye girmek istiyorum sizlerinde bilgisi olsunnn
günaydın kızlarrr.. agrım var demiştimm.. pazartesi sabah yürükenn bacagımı attıgım yönden kramp girdii doktoru aradım. iyi beslenemedik galiba dedii. aslında beslendik dedim. ama 2 kg falan vermiştim. cenazemiz vardı falan anlattım cok sıkıldık die.. gece de korktugum için uyuyamıyordum cok bitkindim ama söylemedim onu. kendimize dikkat etmemişiz dedi. magnezyum eksikliginden olabilir dedii. magnorm al dedi. ama bi randevu al bebege bakalım ne olur ne olmaz dedi.. ancak cumaya randevu alabildim. ama pazartesi gecesi geceyarısına kadar kıvrandım resmen. belimle birlikte kasıklarımm korkuncc bi agrıydıama kanama vs gelmedi korkuyorum ama cuma yı beklemekten baska care de yokk:44::44::44::44:
Ya mantar nasıl bisey cok merak ediyorum olsam anlamıycam sanırım.
Benim de vajina bolgesi kızarmıs biraz ve acıyor neden olabilir acaba bir bilgin var mı? Doktora soylesem acıp bakar onu da istemiyorum
Agrin hala devam ediyormu? Ediyorsa bence randevuyu filan bekleme hemen git doktora... Insallah bir problem yoktur canim, dikkat et kendine...
arkadaslar bana bır hastane onerın yoruldum artık
besıktasta otuyorum yakın bı yer olsun ıstıyorum
ozel saglık sıgortam var acıbadem fılan demeyın cunku orası cok pahalı saglık sıgortasıda ancak yarısını karsılıyabılıyor
yok cnmm o günkü gibi olmadı bi daha sabah devam etse gidicektimm.. aksamlarıı oluyo hafiff hafif ama bende acaba o gün bişi oldu mu die korkuyorumm..regl nin ilk günü gibiydii ya terledim acıdan. yogunluk kasıgın ve belimin sag tarafıydı neyse 2 gün kaldı allah tan
Geçmiş olsun cnm...Sakın kendi başına karar verme antibiyotiğe dr un bi yol gösterir...Allah şifa versin..
insallah birsey olmamamistir canim... duscek filan olsa, en azindan kanaman olurdu... ama kanaman da olmamis.. icini rahat tut bence... insallah cuma gunu guzel haberler alirsin..
kizlar catlaklar icin krem kullanmaya baslayan var mi?
lierac phytolastil jel diye bisi varmis, iyiymis.. internette okudum az once... baska tavsiyesi olan var mi?
kizlar catlaklar icin krem kullanmaya baslayan var mi?
lierac phytolastil jel diye bisi varmis, iyiymis.. internette okudum az once... baska tavsiyesi olan var mi?
eleferammmmm usg=ultrason bebemmmmm
merhaba, ben de şubat annesi olacağım inşallah. böyle bir forumdan yeni haberim oldu. çatlaklar için doktoruma danıştım daha gerek yok dedi. ama arkadaşım dermokozmetik bir ürün olan mustelanın kremini önermişti. şimdilik niveanın badem yağı içerikli bebe yağını kullanıyorum o yüzden. ama 12.haftadan itibaren doktor falan dinlemiycem kullanıcam kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?