- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.401
bana doktor yalnızca ferrevit pronatal diye bir vştamın ılacı bu galıba verdı .ama bunu ıcıtgımden berı mıde bulantısı ve agır mıde agrıları cektım 2 gundur ıcmıyorum cok rahatladım bu ılacı kullanaana varmı .herkes folık asıt dıyor galıba buda onun grubundanmı oluyor yoksa o ayrı bırseymı doktorada haftasonu gıdıcem
Canim temizlikten olmaz benim bacim da bebegi 5 aylikti kordonu eline dolamis ve beslenememis ac kalmis o yuzden ölmus anne karninda notmsl dogum yapti ve bebegi aldilarAyyyy tüylerim diken diken oldu yaaaaaHamile bir bayan temizlik yapmış çok hareket ettiği için bebeğin kordonu bebeğin boynuna sarılmış boğularak ölmüş bayan kürtaj olmuşşş amnnn deyimmm kızlaarrr sakın sakın temizlik falan yapmayınnn
arkadaşlar ense kalınlığı için vajinal ultrasonla mı bakılıyor? bilginiz var mı?
Gunaydın hepınıze;
Cok mutluyum cok, bebegımın kalp atısları gorundu
Fakat doktorum dınletmedı bıze, bebek ıcın saglıklı olmaz dedı.
Bende, o saglıklı olsun da duymasam da olur, dedım.
Bu arada bebısım 7+2 cıktı, bugun 7+3 oldu, tahmını dogum tarıhı : 26 Subat.
Buna cok uzuldum, cunku ben bır an once ona kavusmak ıstıyorum
Eğer bebeğin duruşuna göre karından ense ölçümünde zorlanılıyorsa, vajinalde bakabiliyorlarmış.
SAT 19 mayıs benide tabloya eklerseniz sevinirim
Selam kızlar naber nasılsınız?
selamlar cok heyecanliyım bu benim ilk bebişim cinsiyetini çok merak ediyorum aslında farketmez ama gene de hayırlısı Rabbim sağliklı evlat verir inşallah herkese
ben şimdiye kadar hep vajinal ultrasona girdim, artık kurtulsam diyorumama öylesi daha sağlıklı ölçüm olacaksa yapsınlar tabiii
Selam canım, ben bunalmış durumdayım, eve gitmek istiyorum, zaman geçmiyor.Sen nasılsın?
Benim başıma hiç gelmedi, belki bu kez bakarlar vajinadan, başa gelen çekilir
Ben de evin icinde acayip bunalmıs sekildeyim.. Cok sıcak ya ter icinde kaldım camlar acık esmiyor sanki offf...
Evet evlerde durulmuyor, gece heryeri açıyoruz uyurken yine de esmiyor.
Sabah ezanıyla uyandım birden bire bugün.Rüya görmüştüm.Rüyamda iştahlı iştahlı bir portakal yedim kabuklarıyla, hayırlara çıksınAnneme söyledim.O da "ben de çok yerdim rüyamda hamileyken, bu rüyaları çok görürsün, yedirirler hep seni" dedi, korkumdan kim yediriyo anne diye soramadım İnşallah meleklerdir :86:
ilk gittiğimde 5. haftadaydım ve "vajinal ultrason hazırlayın"dediğinde hemşiresine irkildim. beni korkutmuşlardı bebeğe zarar veriyor diyedoktora dedim "şimdi bakmak zorundamısınız?" bir kahkaha patlattı ve "tabi bakmak zorundayım, ki sana detaylı ve gerekli bilgileri verebiliyim" dedi. korkarak yattım ama ekrandaki noktayı görünce nutkum tutuldu, kalkasım gelmedi Allahım isteyen herkese yaşatsın. üstüne 3 kere daha gittim, hiç o ilk tedirginliği yaşamadım. anne olmak fedakarlık gerektirir derler ya, en başında inandım...
ilk gittiğimde 5. haftadaydım ve "vajinal ultrason hazırlayın"dediğinde hemşiresine irkildim. beni korkutmuşlardı bebeğe zarar veriyor diyedoktora dedim "şimdi bakmak zorundamısınız?" bir kahkaha patlattı ve "tabi bakmak zorundayım, ki sana detaylı ve gerekli bilgileri verebiliyim" dedi. korkarak yattım ama ekrandaki noktayı görünce nutkum tutuldu, kalkasım gelmedi Allahım isteyen herkese yaşatsın. üstüne 3 kere daha gittim, hiç o ilk tedirginliği yaşamadım. anne olmak fedakarlık gerektirir derler ya, en başında inandım...
hahahahahAllah seni
Ben de gecen gun ruyamda baklava yiyordum. Oyle boyle degil cok guzeldi tadı. Esime soyledim 2-3 parca da olsa al da bari yiyim ruyamda gordum canım cekti diye
Sagolsun dun almıs getirmis. Yedigim de 2 tane
Evet, o an canım yanacak mı diye düşünemiyorsun.Doğum anında bile öyleymiş."aman canım yanacak" demiyormuşsun, "bebeğime birşey olmasın" diye daha metanetli oluyormuşsun.
Ben de hayatımda 1 kere alttan muayene oldum, tabi bebek yoktu o zaman.Tir tir titremiştim, kadın ya bismillah diyip birşey sokmuştu, göremedim de tövbe tövbe
sağlıklı olsunlar da, ne gerekiyorsa yaparız biz. ben şimdi yeni dr a gideceğim için aynı gerginliği yaşıyorum da, ondan bir sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?