2012 Şubat Anneleri

sonuçlar nasıl sizce?

GLUKOZ 110 * 74-106

VDRL-RPR NEGATİF

WBC 8.4 *4.5-10.3
NE% 68.1 *50.0-70.0
LY% 24.8 *20.0-40.0
MO% 4.8 *5.1-9.0
EO% 1.7 *0.9-4.0
BA% 0.6 *0.3-1.5
NE# 5.7 *2.1-6.1
LY# 2.1 *1.3-3.5
MO# 0.4 *0.3-0.8
EO# 0.1 * 0.0-0.5
BA# 0.1 * 0.0-0.2
RBC 5.09 *4.38-5.77
HGB 13.0 *13.6-17.2
HCT 40.5 *39.5-50.3
MCV 79.5 *80.7-95.5
MCH 25.5 *27.2-33.5
MCHC 32.1 *32.7-35.6
RDW 13.2 *11.8-13.4
PLT 278 * 156-373
MPV 9.1 *7.4-10.4
PCT 0.253
PDW 16.1

FT3_T 3.09 *2-4,9
FT4_T 1.25 *0,7-1,7
TSH_T 2.796 * 0,25-5

DANSİTE 1.015 *1010-1030
Reaksiyon (pH) 7.0 *5-8
PROTEİN NEGATİF
GLUKOZ NEGATİF
ASETON NEGATİF
BİLİRUBİN NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN NORMAL
SEDİMENT - 1-2 epitel görüldü

Neyin sonucu bunlar? Ben hiç böyle bir sonuç almadığımdan fikrimi söyleyemicem canım, benim direk doktora gitti sonuçlar.

yanlarında değerleri var, ne olduklarını belirtecek kadar bilgili değilim ne yazıkki ama o değerlere bakabilirsin. o aralıktaysa normaldir, değilse dr zaten seni yönlendirir canım

slm millet dün benimde ev temizlik günümdü maluş çalışmaktan hiç vakit bulamıyordum ve halsizlikten.. her yeri sildim hemen hemen ama canım çıktı..çok yoruldum karnım böyle çıksa kimbilir hiç iş yapamicaz yaa neyse işlerimi akşam 8 kadar anca bitirdim..sarma sardım bir tencere.. canım çekmişti napim..bugünde işe geldim ama hiç izin yapmamış gibiyim sıcakta bir yandan..eskiden yazın doğum yapmayı çok istiyordum bebek üşümez diye ama iyiki şubata denk geliyo yoksa bu sıcakta doğurmakta bir dert karnı burnunda olmakta vede lohusalıkta çok zor olur..çok şükür..allahım günü gelenlerin yardımcısı olsun vallahi..ramazanda oruç tutmaya çalışıcam doktorum bir yasak koymadı bakalım ama çok zorlarsa tutmam bebeğimden önemli değil.. inş cinsiyetinide sağ sağlim öğreniriz..bebeğini kaybedenlerde allahtan umud kesilmez hiç üzmeyin kendinizi..veren o alan o..inş bidaha olur..zamanı değilmiş demekki..haydin byy byy kızlar..:79::79:

selam kızlar
gelip sohbet etmek istiyorum nasıl ama duramıyorum hiç pc başinda.
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Allahım güç ver.
bugünde birşey içemezsem akşam hastaneye gitcem sanırım serum için.10-15 gündür 1 bardak dahi su içemedim.yediğim herşeyi çıkarıyorum.bazen cola bazen gazozla geçiştirmeye çalışıyorum susuzluğumu ama o da günde bellki 1-2 yudum.bulantı ve kusmalardan yorulduğumu itiraf ediyorum.boğazım tahriş oldu artık,kan kusuyorum çoğu zaman.inşallah benim gibi bi süreç geçirmezsiniz kızlar.

kızlar pozitif olun iyi şeyler düşünün bebeklerimiz etkileniyor herşeyden..hiçbişey onlardan önemli değil..canınızı sıkanlardan uzak durun..

çok şükür canım hiççıkarmadım ben allah yardımcın olsun..benimde ağır uykum oldu..bakalım kusan annişlerle bebek cinsiyetlerimiz farklımı? olcak uyuyanların..nerde uyuyanlar?????

ahh canim ya cok zormus senin durumun allah yardimcin olsun...aman diyim kola, gazoz gibi asitli iceceklerden uzak dur tum hamileligin boyunca..cok zararlii...baskada bisi icemiyosun gibi gorunuyor senin ama yinede kola cok zararli icme tatlim...doktorunla konus neler yapabilecegini..erken donemde gecer insallah bulantilarin...su cok onemliymis bebek icin eger susuz kalirsa vucudun bebegin suyundan harciyormus allah korusun..su icmeye calis tatlim..biliyorum su benimde midemi cok bulandiriyor...bende hic birsey yiyemiyorum kraker, biskuvi flan ama her ne kadar bulansada midem gunde 4-5 buyuk bardak su icmeye calisiyorum...o kadar icemesen bile azda olsa dene bebegin icin yap bunu mutlaka..

Son düzenleme:

ahh bırak içmeyi su reklamlarına bile bakamıyorum ki ben hamilelik öncesi her gün kesintisiz 3 lt su içen insanım.
yok mümkün değil,almıyor ne midem ne gözüm.
eğer gazozu da içmessem ki dediğim gibi bardakları ağzıma yaklaştıramadığım için pipetle birkaç yudum ancak içebiliyorum bu sıcakta tek yudum geçirmeden günü tamamlıcam nerdeyse.ama bu kadar zararlarıni bilmeme rağmen biraz olsun susuzluğumu gidersin diye bütün bardağı şişeyi içmeye razıyım.o derece.bilinç vs. öteledim hepsini.sabrediyor ve Allah'a dua ediyorum her dakika geçsin artık bu günler zararsız bi şekilde diye.

amin amin.. allah yardimcin olsun tatlim ya..hastaneye git bari serum taksinlar hemen 15 gundur susuz olmaz..serum iyi gelecektir sana...mide bulantini bile azaltabilir..

esracimmmm, nerden buldun bayani... turk mu yoksa polonyalilardan mi...:26: ne kadar vercen... ayy cok soru sordum kusura bakma.. bende bulsam bende alcam, ama yabanciyi eve sokmak istemiyorum.. turk de bulmak zor...:26::26:

ayyy ben az once banyomu temizledimmmm....:26::26::26::26:

simdi bende bisi sorucam..yemek yapip yiyemiyorum ama midemin bulanmadigi zamanlar nadirde olsa canim mc donalds hamburger ve tavuk burger cekiyor..napsam yesemmi acaba..tam bisi isterken canim bi anda bi bulanti sonucu yiyemiyebiliyorum.. yiyip yiyemiyecegimden bile emin degilim ama yinede sorim dedim...patates kizartmasi zararli biliyorum ama hamburger hic mi yemicem bi bilgisi olan varmi..sizin doktorlar ne diyor bu konuda kizlar ?

çok şükür canım hiççıkarmadım ben allah yardımcın olsun..benimde ağır uykum oldu..bakalım kusan annişlerle bebek cinsiyetlerimiz farklımı? olcak uyuyanların..nerde uyuyanlar?????

ben de cikarmayip, uyuyanlardanim... kategorilendirelim, bakalim ne cikacak cinsiyetler... hem de sizden anlamis olurum, burda gec soyluyorlar cinsiyeti...

esracim, ben hic dikkat etmiyorum, patates kizartmasi da yedim, hamburgerde... calisiyorum, surekli yemek yapmam mumkun diil... buna dair doktor da bisi dememisti...:26:

esim ayarladi aslinda esimle birlikte bikac kez konserlerde calismislar..adi sevinc iyi bir kiz ve cokkk temiz yapiyor isi..cok detayci yani...saati 8 pounda geliyor canim..simdi soyledim ona her haftami istiyor diye sordu? ya da hangi gun lazim sana soyleki haftasi cok dolu ama ayarlama yapabilirmis..

guneye gelebilir mi ki? ve guvenilir mi?

ya ben yeni ev degistirdim, bir suru tadilat oldu yeni evimde... onun icin haftaya ptesi veya sali icin birini bulsam cok iyi olcak... annem buraya gelcek kisa sureligine bana yardima, ona biri yardim etse iyi olur...

ondan sonra da memnun kalirsam tabi, her hafta veya 2 haftada bir filan birini alabilirim... ben yetisemiyorum cunku islere...

haklisin calisirken nasil ev yemegi yiyecen..bi de londrada hemde..ben patates kizartmasi icin kesinlikle yenmemesi gerekiyor diye okuyorum internette ama hamburger ve tavuk burger gibi seyler icin asiri tuketilmemeli gibi okudum..ne derece dogru acaba..buradaki doktorlar bisi bilmiyolarki uyarsinlar :) sen bence patates kizartmasi olmadan ye hamburgerini canim ne olur ne olmaz..

patates kizartmasi neden zararli ki anlamadimmm...:26::26: kizartma oldugundan mi? su hazir alip, firinda yapilanlar da mi zararli...:26: cok uzuldum... favori yiyecegimdir halbuki benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…