- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.441
guneye gelebilir mi ki? ve guvenilir mi?
ya ben yeni ev degistirdim, bir suru tadilat oldu yeni evimde... onun icin haftaya ptesi veya sali icin birini bulsam cok iyi olcak... annem buraya gelcek kisa sureligine bana yardima, ona biri yardim etse iyi olur...
ondan sonra da memnun kalirsam tabi, her hafta veya 2 haftada bir filan birini alabilirim... ben yetisemiyorum cunku islere...
patates kizartmasi neden zararli ki anlamadimmm...:26::26: kizartma oldugundan mi? su hazir alip, firinda yapilanlar da mi zararli...:26: cok uzuldum... favori yiyecegimdir halbuki benim...
tamam ptesi ya da sali icin ok diyor ama gunu kesin degilmis ayarlamaya calisacakmis cuma kesinlersirmis hangi gun gelebilecegi sana telefon numarasini veriyorum canim ara bu numaradan kararlastirin hangi gun olacagina.. Sevinc : 0742 4793207 haa bir de guneyde nerde oturyorsun diye soruyor..evine yakin station varmi?
tamam supersin esracimmm, simdi ben ona mesaj atip, posta kodumu ve en yakin stationi yazarim...
benimde oyleyuksek derece isida pisirildigi icin zararli bir maddeye donusuyormus..hamilelik boyunca kizartmalardan uzak durun diyor..internetten hamilelikte patates kizartmasi diye arattir bak sonuclara bi..
biraz arastirdim canim, turk sitelerinde daha fazla boyle seyler yaziyor... buranin sitelerinde cok bisi bulamadim... yani olsada turk siteleri kadar ciddi yazmamislar...
ya esracim, belkide cok takilmamak gerek... bizim ev boyaniyordu, turk sitelerinden hep boya kokusunda hamilelerin durmasi cok zararli diye okuduk.. sonra doktora gittigimde sordum, yok bisi olmaz dedi... ingilizler cok daha rahatlar.. belkide boyle olmak daha iyi...
ben pek sanmiyorum canim ya bu ulkede cok fazla ozurlu cocuk gordum ben..o yuzden ingilizlerin bu rahatligi beni sinir ediyor..tv de bir hamile programi izlemistim kadin kanli kanli biftek yiyordu ya...gerci bebek saglam dogdu ama yinede buyuk risk ....fazla rahatlar bence
gerci olacagi varsa oluyor o ayri...benimki kadar pimpirikli olmakta iyi degil aslinda...bisi yemeden once hamileler yiyebilirmi yiyemezmi diye okumadan yemiyorum..bende fazla abarttim farkindayimama napim risk risktir..
bence burdaki ozurlu cocuklar cok ciddi kontrol olmadigi oluyor... baksana ilk kontrol 12. haftada.. cokkk geccc bence...
birde tr'de ozurluler daha cok kapali alanlarda... burda sirf bunlarla ilgilenen kurumlar var.. ben burda goruyorum, hepsini alip, dolasmaya cikariyorlar... yani daha cok goz onunde.. belkide ondan da daha fazla farkediyoruzdur...:26:
ben kendimi rahat tutmaya calisiyorum, bir arkadasim bebegini buyuturken cok rahat davrandi, sonucta cocuk cok insancil, herkesle anlasabilen, anneye cok bagimli olmayan bir cocuk oldu... bence cok guzel bir ornek...
bende simdiden rahat olmaya calisiyorum...
Gunaydın kızlarrr :80:
Nasılsınız bugun bakalım?
Günaydın canım....Ortaya karışığım ben bugün midem bulanıyo ama her zamanki gibi çıkaramıyorum birazdan hazırlanacağım çarşıya çıkacağım hamile kıyafeti ve eşime doğum günü hediyesi almaya ordanda bi kuaföre uğrarımmm bugün çok kaynatmayın haaa
arkadaşlar akşam kahverengi lekelenme oldu bende
ne yapacağım hiç bilmiyorum benim doktor vajinal den bile kalp atışlarını görmedi dün
acaba başka doktora mı gitsem
Allahım ya ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle şeyler şimdi çok tuhaf geliyor bana Rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun amin
son adet 19 mayıs canım bugün tam 8 haftalık
sağ ol arkadaşım ama güvenim de yok kimseye bilemiyorum nereye gideceğimide ben maltepede oturuyorum hastane tavsiye edebilecek olan var mı bana ?
sağ ol arkadaşım ama güvenim de yok kimseye bilemiyorum nereye gideceğimide ben maltepede oturuyorum hastane tavsiye edebilecek olan var mı bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?