2012 Şubat Anneleri

tamam ptesi ya da sali icin ok diyor ama gunu kesin degilmis ayarlamaya calisacakmis cuma kesinlersirmis hangi gun gelebilecegi sana telefon numarasini veriyorum canim ara bu numaradan kararlastirin hangi gun olacagina.. Sevinc : 0742 4793207 haa bir de guneyde nerde oturyorsun diye soruyor..evine yakin station varmi?

patates kizartmasi neden zararli ki anlamadimmm...:26::26: kizartma oldugundan mi? su hazir alip, firinda yapilanlar da mi zararli...:26: cok uzuldum... favori yiyecegimdir halbuki benim...

benimde oyle yuksek derece isida pisirildigi icin zararli bir maddeye donusuyormus..hamilelik boyunca kizartmalardan uzak durun diyor..internetten hamilelikte patates kizartmasi diye arattir bak sonuclara bi..

tamam supersin esracimmm, simdi ben ona mesaj atip, posta kodumu ve en yakin stationi yazarim...

benimde oyle yuksek derece isida pisirildigi icin zararli bir maddeye donusuyormus..hamilelik boyunca kizartmalardan uzak durun diyor..internetten hamilelikte patates kizartmasi diye arattir bak sonuclara bi..

biraz arastirdim canim, turk sitelerinde daha fazla boyle seyler yaziyor... buranin sitelerinde cok bisi bulamadim... yani olsada turk siteleri kadar ciddi yazmamislar...

ya esracim, belkide cok takilmamak gerek... bizim ev boyaniyordu, turk sitelerinden hep boya kokusunda hamilelerin durmasi cok zararli diye okuduk.. sonra doktora gittigimde sordum, yok bisi olmaz dedi... ingilizler cok daha rahatlar.. belkide boyle olmak daha iyi...

ben pek sanmiyorum canim ya bu ulkede cok fazla ozurlu cocuk gordum ben..o yuzden ingilizlerin bu rahatligi beni sinir ediyor..tv de bir hamile programi izlemistim kadin kanli kanli biftek yiyordu ya...gerci bebek saglam dogdu ama yinede buyuk risk ....fazla rahatlar bence

gerci olacagi varsa oluyor o ayri...benimki kadar pimpirikli olmakta iyi degil aslinda...bisi yemeden once hamileler yiyebilirmi yiyemezmi diye okumadan yemiyorum..bende fazla abarttim farkindayim ama napim risk risktir..

bence burdaki ozurlu cocuklar cok ciddi kontrol olmadigi oluyor... baksana ilk kontrol 12. haftada.. cokkk geccc bence...
birde tr'de ozurluler daha cok kapali alanlarda... burda sirf bunlarla ilgilenen kurumlar var.. ben burda goruyorum, hepsini alip, dolasmaya cikariyorlar... yani daha cok goz onunde.. belkide ondan da daha fazla farkediyoruzdur...:26:

gerci olacagi varsa oluyor o ayri...benimki kadar pimpirikli olmakta iyi degil aslinda...bisi yemeden once hamileler yiyebilirmi yiyemezmi diye okumadan yemiyorum..bende fazla abarttim farkindayim ama napim risk risktir..

ben kendimi rahat tutmaya calisiyorum, bir arkadasim bebegini buyuturken cok rahat davrandi, sonucta cocuk cok insancil, herkesle anlasabilen, anneye cok bagimli olmayan bir cocuk oldu... bence cok guzel bir ornek...
bende simdiden rahat olmaya calisiyorum...

evet haklisin 12. hafta cok gec..bana tesleri yaptilar anlatmistim oncekinin randevusunu kullanmistim hani..iste erken diye, yapilan testlerin sonuclarini bile bildirmediler hala...cok garipler cokk....bende biraz rahat olsam iyi olacak aslinda... o, bu. su derken iyice ac kaliyorum...yemek yapip yemeyi nasil ozledim anlatamam

Arkadaslar ya ben bu sabah ne giyecegimi sasirdim, pantolanlar kapanmiyor, kapansa da rahat vermiyor, gittim kendime biseyler alayim diye bedenler cok buyuk ben daha o kadar olmadim cok sukur tayt aldim bi tane ustune de tunikler, eyvah bundan sonra boyle dolaptaki ciciler beklemeye gecicek Siz Turkiyeden nerelerden alisveris yapiyorsunuz, LCW yi okudum yorumlardan, kesinlikle cok basarili, Ebru da guzel de pahali biraz.
Baska onerisi olan, Turkiye'ye gelince dolasmiyim belli yerler olsun aklimda istiyorum.

Gunaydın kızlarrr :80:
Nasılsınız bugun bakalım?

Günaydın canım....Ortaya karışığım ben bugün midem bulanıyo ama her zamanki gibi çıkaramıyorum birazdan hazırlanacağım çarşıya çıkacağım hamile kıyafeti ve eşime doğum günü hediyesi almaya ordanda bi kuaföre uğrarımmm bugün çok kaynatmayın haaa

Zorla kendini cıkart rahatlıyor insan o zaman bulantı cekmek daha zor valla..
Oh ne guzel benim yerime de bisiler al kendine Daha erken gousum falan yok diye esim almıyo bana bisey. Ben de pantolon giyemiyorum artık.
Altımda hep etek var. Benim de kuafore ugramam lazım bi ara kas bıyık aldı basını gidiyo 2.5 ay oldu en son alalı ormana dondum

arkadaşlar akşam kahverengi lekelenme oldu bende
ne yapacağım hiç bilmiyorum benim doktor vajinal den bile kalp atışlarını görmedi dün
acaba başka doktora mı gitsem

Allahım ya ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle şeyler şimdi çok tuhaf geliyor bana Rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun amin

Senin ne kadarlık suan goremedi kalp atıslarını?

sağ ol arkadaşım ama güvenim de yok kimseye bilemiyorum nereye gideceğimide ben maltepede oturuyorum hastane tavsiye edebilecek olan var mı bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…