- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.461
ahh bırak içmeyi su reklamlarına bile bakamıyorum ki ben hamilelik öncesi her gün kesintisiz 3 lt su içen insanım.
yok mümkün değil,almıyor ne midem ne gözüm.
eğer gazozu da içmessem ki dediğim gibi bardakları ağzıma yaklaştıramadığım için pipetle birkaç yudum ancak içebiliyorum bu sıcakta tek yudum geçirmeden günü tamamlıcam nerdeyse.ama bu kadar zararlarıni bilmeme rağmen biraz olsun susuzluğumu gidersin diye bütün bardağı şişeyi içmeye razıyım.o derece.bilinç vs. öteledim hepsini.sabrediyor ve Allah'a dua ediyorum her dakika geçsin artık bu günler zararsız bi şekilde diye.
Canim baska dra git derim ben gec dollenme olabilir bana uc dr bakti karara bagladilar kalbinin atmadigiarkadaşlar akşam kahverengi lekelenme oldu bende ne yapacağım hiç bilmiyorum benim doktor vajinal den bile kalp atışlarını görmedi dünacaba başka doktora mı gitsem Allahım ya ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım böyle şeyler şimdi çok tuhaf geliyor bana Rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun amin
günaydın kızlar
geçen gün bahsetmiştim size toxoplasma testim olumsuz çıktı diye doktor yeni testler istemişti o istediği testlerin 1 tanesi güzel çıktı
2. si ise 15 gün sonra belli oalcak lütfen bana duaa edin...şu an için olumlu gidiyoruz ama 15 gün sonra kötü birşey olmasından korkuyorum...
günaydın kızlar
geçen gün bahsetmiştim size toxoplasma testim olumsuz çıktı diye doktor yeni testler istemişti o istediği testlerin 1 tanesi güzel çıktı
2. si ise 15 gün sonra belli oalcak lütfen bana duaa edin...şu an için olumlu gidiyoruz ama 15 gün sonra kötü birşey olmasından korkuyorum...
nasılsınız kızlar ben cok fenayım sadece meyve yiyebliyorum ölüyorum resmen sürekli midem bulanıyor dr aradım 10. hafta hcg en fazla oldugu haftadr bundan sonra yükselmeyecek haftaya düşmeye baslıcak rahatlıcaksn dedi inşallah bakalım bide inanılmaz sacım dökülüyor öyle böyle değil avuç avuc kel olcam korkuyorum her halta aglıyorum bi tuhafım bi kaç gündür allah yardımcımız olsn
bu bulantılar ne zaman geıcek daha dgrsu hıc kusma yok hep bır hıs ve mıde agrısı var
calısıyorum bırde ustune sutluk rapor alıp 3 gun dınlensem kendıme gelırmıyım acaba
ne zaman bıtıcek bunlar
çok teşekkürler. sanırım günlerimiz aynı sizinle. benim meleğim de bugün 10 hafta 3 günlük sat'a göre. gelişimi bikaç gün öndememlekete geldik o yüzden yeni bir dr bulup 2li testi yaptırıcam ben de. yeni dr çok korkutuyor, kendi druma alışınca, diğerlerini ne beğenebiliyorum ne de güvenebiliyorum
sonuçlar nasıl sizce?
GLUKOZ 110 * 74-106
VDRL-RPR NEGATİF
WBC 8.4 *4.5-10.3
NE% 68.1 *50.0-70.0
LY% 24.8 *20.0-40.0
MO% 4.8 *5.1-9.0
EO% 1.7 *0.9-4.0
BA% 0.6 *0.3-1.5
NE# 5.7 *2.1-6.1
LY# 2.1 *1.3-3.5
MO# 0.4 *0.3-0.8
EO# 0.1 * 0.0-0.5
BA# 0.1 * 0.0-0.2
RBC 5.09 *4.38-5.77
HGB 13.0 *13.6-17.2
HCT 40.5 *39.5-50.3
MCV 79.5 *80.7-95.5
MCH 25.5 *27.2-33.5
MCHC 32.1 *32.7-35.6
RDW 13.2 *11.8-13.4
PLT 278 * 156-373
MPV 9.1 *7.4-10.4
PCT 0.253
PDW 16.1
FT3_T 3.09 *2-4,9
FT4_T 1.25 *0,7-1,7
TSH_T 2.796 * 0,25-5
DANSİTE 1.015 *1010-1030
Reaksiyon (pH) 7.0 *5-8
PROTEİN NEGATİF
GLUKOZ NEGATİF
ASETON NEGATİF
BİLİRUBİN NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN NORMAL
SEDİMENT - 1-2 epitel görüldü
günaydın kızlar
Günaydın güzel anneler nasılsınız ??
Önümüzdeki hafta 2'li test için randevu aldık, 2'li test yaptırmayı düşünen var mı aramızda ??Zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz işallah hayırlısıyla şu testleri de geride bırakırız ve artık güzel günler bizii bekler
Günaydın güzel anneler nasılsınız ??
Önümüzdeki hafta 2'li test için randevu aldık, 2'li test yaptırmayı düşünen var mı aramızda ??Zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz işallah hayırlısıyla şu testleri de geride bırakırız ve artık güzel günler bizii bekler
Ben de ya haftaya cuma, ya da sonraki haftaiçi gidicem 2'li test için.
Doktorun randevu vermedi mi canım sana?
Eki Görüntüle 224828 Eki Görüntüle 224829 Eki Görüntüle 224830 Eki Görüntüle 224831 Eki Görüntüle 224832 Eki Görüntüle 224833
popoymam sitesinden kızlar.Sipariş vermek isteyen olursa aklında bulunsun.Çok esprili şeyler var bayıldımmmm
Off canım çok sıkıldı kızlar.Az önce eşim aradı.Kendisi avukatlık bürosunda çalışıyor, ordan birkaç bayan arkadaşı benim doktorum hakkında "bebek ölümü" yüzünden kendisine dava açıldığını söylemiş.Kadını çok sevmiştim, çok güleryüzlü içten bir kadındı.
Şimdi korku kapladı içimi, değiştireyim mi? İkili test için yinede gideyim mi?
Off canım çok sıkıldı kızlar.Az önce eşim aradı.Kendisi avukatlık bürosunda çalışıyor, ordan birkaç bayan arkadaşı benim doktorum hakkında "bebek ölümü" yüzünden kendisine dava açıldığını söylemiş.Kadını çok sevmiştim, çok güleryüzlü içten bir kadındı.
Şimdi korku kapladı içimi, değiştireyim mi? İkili test için yinede gideyim mi?
Bir kişinin demesiyle hemen kafan karışmasın tatlımya..
Ablam kısmetse Eylülde doğum yapcak mesela onun doktoru hakkındada eltim birsürü şey duymuş ama ablam çok memnun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?