2012 Şubat Anneleri

mutlaka hastaneye gidip serum taktırın. 3 gün kadar gözümü açtım ben serum takılınca bişeyler de yedim. sonra yeniden başlıyor ama insan biraz rahatlayıp dinleniyor. çok zor bir durum. doktor bana ne mideni buladırmıyorsa onu ye dedi. sadece çiğ et, iyi yıknmamış sebze meyvadan uzak dur dedi okadar. yani o sağlıklı değil bu sağlıklı diye kafana takma. valla ben serumdan sonra 20 adet kadar patates kızartması yemiştim çok mutlu olmuştum hiç de umursamıoyumr o zararlı bu yararlı diye. doktor 12.haftadan sonra önemli yediklerin dedi. kola da içmiştim serumdan sonra süperdi. şimdi zaten içemiyorum.

günaydın kızlar
geçen gün bahsetmiştim size toxoplasma testim olumsuz çıktı diye doktor yeni testler istemişti o istediği testlerin 1 tanesi güzel çıktı
2. si ise 15 gün sonra belli oalcak lütfen bana duaa edin...şu an için olumlu gidiyoruz ama 15 gün sonra kötü birşey olmasından korkuyorum...

Herkese hayirli sabahlar yarin berat kandili herkesin kurtulusa erecegi gun Allahim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine gunahlarimizi bagisla ,sen varsin birsin Allahim bize merhamet et, rahmet kapilarini ac, bize cemalini goster, su aciz kullarina resulumun sefeat hakkini bizlere tani dilediklerimizin hayirli olanini bize nasip et AMIN

Canim baska dra git derim ben gec dollenme olabilir bana uc dr bakti karara bagladilar kalbinin atmadigi

Gunaydın sana da,
Gecmıs olsun, guzel haberler aldıgına senın adına cok sevındım.
Insallah gelecek test sonuclarında da cok mutlu haberler alırsın.

nasılsınız kızlar ben cok fenayım sadece meyve yiyebliyorum ölüyorum resmen sürekli midem bulanıyor dr aradım 10. hafta hcg en fazla oldugu haftadr bundan sonra yükselmeyecek haftaya düşmeye baslıcak rahatlıcaksn dedi inşallah bakalım bide inanılmaz sacım dökülüyor öyle böyle değil avuç avuc kel olcam korkuyorum her halta aglıyorum bi tuhafım bi kaç gündür allah yardımcımız olsn

bu bulantılar ne zaman geıcek daha dgrsu hıc kusma yok hep bır hıs ve mıde agrısı var
calısıyorum bırde ustune sutluk rapor alıp 3 gun dınlensem kendıme gelırmıyım acaba
ne zaman bıtıcek bunlar

Günaydın güzel anneler nasılsınız ??

Önümüzdeki hafta 2'li test için randevu aldık, 2'li test yaptırmayı düşünen var mı aramızda ??Zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz işallah hayırlısıyla şu testleri de geride bırakırız ve artık güzel günler bizii bekler

Dualarım seninle canım, inşallah doktorundan güzel haberler alırsın....

Canım hamileliğin oluşturduğu hormon değişiklikleriyle insan kişiliğinden çıkıp bambaşka birine dönüşebiliyor 10. haftaya kadar bende öyleyim her an aklıma kötü birşeyler getirir sürekli ağlardım, ama artık o günler geride kaldı şuan öyle değilim psiklolojim yavaş yavaş düzeliyor diyebilirim..Bu günler geçecek sabret canım ve bol bol dua et...
Doktoruna hiçbir şey yiyemediğini söyle belki arkadaşların dediği gb serum falan takar iyi gelir sana kendini toplarsın..

Canım ilk 3 ayı atlatınca bulantıların bittiiğini söylüyorlar ben hiç bulantı yaşamadım o yüzden bilmiyorum, umarım en kısa zamanda normale dönersin sende...

merhaba tatlım, evet aynı benim sat da 1 Mayıs... gerci tabloda 3 mayıs yazıyor ama gecen ayla karıstırıp yanlıs söylemisim sonra da düzeltmeye gerek yok dedim...

aman diyim seker özelikle 2 li teste doktorun (vede makinanın) cok cok iyi olması gerekiyor bildigim....

Tatlım doktor seker icin (glukoz) ve TSH (trioid) degerlerin icin ne dedi merak ettim? :26::26::26:

cok sevindim canım, dualarımız seninle, umarım 15 gün sonrada güzel haberler alırsın, moral bozmak yok seker

Bende ayın 25 inde yaptırıcam inş. canım... yani düsünüyorum.. ayrıca doktor söylerse 3 lu testide detaylı usg de hersey yaptırıcam yani ... bu modern zamanın verdigi dezavantajlar varsa bize, avntajlarını da kullanmak lazım.. benim düsüncem...

Ben yaptırıcam canım 1 hafta sonra bizim de randevumuz. İnsallah hayırlı haberler alırız..

Off canım çok sıkıldı kızlar.Az önce eşim aradı.Kendisi avukatlık bürosunda çalışıyor, ordan birkaç bayan arkadaşı benim doktorum hakkında "bebek ölümü" yüzünden kendisine dava açıldığını söylemiş.Kadını çok sevmiştim, çok güleryüzlü içten bir kadındı.
Şimdi korku kapladı içimi, değiştireyim mi? İkili test için yinede gideyim mi?

Degistir bence boyle bir doktor yanlıs olcum yapıp seni de yanıltabilir bence..

Bir kişinin demesiyle hemen kafan karışmasın tatlımya..
Ablam kısmetse Eylülde doğum yapcak mesela onun doktoru hakkındada eltim birsürü şey duymuş ama ablam çok memnun..

Bir kişinin demesiyle hemen kafan karışmasın tatlımya..
Ablam kısmetse Eylülde doğum yapcak mesela onun doktoru hakkındada eltim birsürü şey duymuş ama ablam çok memnun..

Ama soyle dusun bir de baskalarından oyle duymak ayrı bisey dava acılması apayrı bisey.
Gerceklik payı olmasa insanlar neden dava acsın bir doktora durduk yerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…