- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.501
off iyice sinirlerim bozuldu iş arkadasım sakız çiğniyor kızı kaç kez uyardım cıkar sunu diye allahım delircem elimi ağzına sokup cıkarmak istiyorum cat cat cat çiğniyor tahammül edemiyorum bagırdım en sonunda nerden duyuyosun ya diyor yan masada oturuyor en yakın arkadsım ama beni delirttti cok sinirli oldum galibaa cıkıp bi hava alayım yoksa hiç iyi şeyler olmicak resmen batıyo delirtiyo beynimde çınlıyo sess ayyyyyyyyyyyyyboğuvercemşimdi sesi kesilcek allahım sen sabır ver
hormonlardan mi yoxa boylemisindir hep...korktum valla
hormonlardan mi yoxa boylemisindir hep...korktum valla
yok ya ben kuzu gbiyimdir en yakın arkadasım zaten barıştık şimdi bana çikolata almış hormonal galiba seni hiç böyle görmedm dedi :))) bende dediim içimde bebek değil şeytan var gibi tepkilerim fazla farkındayım eşimde öyle diyor ama birden deliriyorum bilmiyorum sonra üzülüyorum ama bi anlık işte gececek inşallah kızlar bebeğinn hareketlerini hissetmem mümkün değildir demi benim hiç gazım olmamasına ragmen sol alt kasıgımda ( ki bebek te ordaydı dr usg de bakarken oraya koyunca cıkıyordu) gıdıklıyor gibi sanki biri tüyle dürtüyo öyle bişey hissettm elimi koydum orası sert diğer taraf daha yumuşak bebeği mi hissettm sizce herkes erken diyor ama ben hissettiğimi düşünüyorm
Ben kendı adıma yanıt vermek ısterım.
Hormonların da etkısı oluyor sanırım.
Ama calısma arkadasları da onemlı.
Bız ofıste ıkı kısıyız ve benı bazen delı edıyor.
Genellıkle nette dolasır, 'elefera bak buna, elefera bak suna' der.
Kalkmasan hıc yakanı bırakmaz.
Bırde bagırarak telefonda konusması yok mu?
Delı oluyorum delı!
ahaha iste ayni ben...neyseki insanlar hamilelere karsi anlayisli oluyorda yirtiyoruz :))) bence bebek degildir canim bebek coook daha geride rahim icinde guvenli bir yerde henuz..4. ay flan cikar meydana annesi..banada oluyo oyle seyler
asagidaki linke tikla bak cerenim anne karninda su an boyle bebisin..nasil hissedicenki elinle
http://www............./gebelikte3.ay.html
bende içerden hissediyorum zaten bi kez hissettm ilk kez bugün bi daha da olmadı neden olmasın ya hissedilemezmi bu ne o zaman? gaz değil çünkü hiç gazım yok benm 8-9 haftada bitti hiç yok benden baska yokmu hisseden... bide ben cok zayıfım 34 bedenm karnımda cıkmaya basladı zayıf annelr daha cabuk hissedermiş cok mu erken..
Hoş bulduk kuzuummm, özledim yaa,
ay çok tatlı yaa. Çok iyi fikir inş.kısmet olursa yaptırırım böyle birşey teyzesi :))
kızlar ya benim göbiş baya baya çıktı hee ikiz diye midir ki, erken değilmidir daha?
Valla çok ara verdin, özletme kendini.
Benim de tek olmasına rağmen çıktı göbeğim.Ama benimki gazda olabilir, sabah minik akşam olduğunda 4 aylık gibi oluyor :86:
Kız dal gibisin maşallahZayıf annelerin daha erken hissettiklerini ben de duydum. Mucize hissetmiş olabilirsin, kimbilir
MERHABA KIZLAR, UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ?
CANIM BENİMDE ARADA SIRADA SOL TARAFIMDA AŞIRI PITPIT ATMALAR OLUYOR :)) İÇTEN İÇE
seyirme gibi demi ben bi haftadır hissediyorum bugün cok farklı oldu canım ya ne güzel beişy hissetmek annelik cok güzel hemen büyüsünde tekme atsın istiyorum canlı kanlı iyi oldugunu bileym :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?