2012 Şubat Anneleri

hormonlardan mi yoxa boylemisindir hep...korktum valla

Ben kendı adıma yanıt vermek ısterım.
Hormonların da etkısı oluyor sanırım.
Ama calısma arkadasları da onemlı.

Bız ofıste ıkı kısıyız ve benı bazen delı edıyor.
Genellıkle nette dolasır, 'elefera bak buna, elefera bak suna' der.
Kalkmasan hıc yakanı bırakmaz.
Bırde bagırarak telefonda konusması yok mu?
Delı oluyorum delı!

yok ya ben kuzu gbiyimdir en yakın arkadasım zaten barıştık şimdi bana çikolata almış hormonal galiba seni hiç böyle görmedm dedi :))) bende dediim içimde bebek değil şeytan var gibi tepkilerim fazla farkındayım eşimde öyle diyor ama birden deliriyorum bilmiyorum sonra üzülüyorum ama bi anlık işte gececek inşallah kızlar bebeğinn hareketlerini hissetmem mümkün değildir demi benim hiç gazım olmamasına ragmen sol alt kasıgımda ( ki bebek te ordaydı dr usg de bakarken oraya koyunca cıkıyordu) gıdıklıyor gibi sanki biri tüyle dürtüyo öyle bişey hissettm elimi koydum orası sert diğer taraf daha yumuşak bebeği mi hissettm sizce herkes erken diyor ama ben hissettiğimi düşünüyorm

ahaha iste ayni ben...neyseki insanlar hamilelere karsi anlayisli oluyorda yirtiyoruz :))) bence bebek degildir canim bebek coook daha geride rahim icinde guvenli bir yerde henuz..4. ay flan cikar meydana annesi..banada oluyo oyle seyler

biraz daha sabir kizlar 3. ay bitince daha bi normallesicez..benimde hic tahammulum yokk hicc hemde

ahaha iste ayni ben...neyseki insanlar hamilelere karsi anlayisli oluyorda yirtiyoruz :))) bence bebek degildir canim bebek coook daha geride rahim icinde guvenli bir yerde henuz..4. ay flan cikar meydana annesi..banada oluyo oyle seyler

bende içerden hissediyorum zaten bi kez hissettm ilk kez bugün bi daha da olmadı neden olmasın ya hissedilemezmi bu ne o zaman? gaz değil çünkü hiç gazım yok benm 8-9 haftada bitti hiç yok benden baska yokmu hisseden... bide ben cok zayıfım 34 bedenm karnımda cıkmaya basladı zayıf annelr daha cabuk hissedermiş cok mu erken..

Kız dal gibisin maşallah Zayıf annelerin daha erken hissettiklerini ben de duydum. Mucize hissetmiş olabilirsin, kimbilir

MERHABA KIZLAR, UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ?

CANIM BENİMDE ARADA SIRADA SOL TARAFIMDA AŞIRI PITPIT ATMALAR OLUYOR :)) İÇTEN İÇE

Oyyy ikiz anası hoşgeldin, sana bi tişört buldum netten, görünce aklıma geldin

Eki Görüntüle 225041

Hoş bulduk kuzuummm, özledim yaa,
ay çok tatlı yaa. Çok iyi fikir inş.kısmet olursa yaptırırım böyle birşey teyzesi :))

kızlar ya benim göbiş baya baya çıktı hee ikiz diye midir ki, erken değilmidir daha?

Valla çok ara verdin, özletme kendini.
Benim de tek olmasına rağmen çıktı göbeğim.Ama benimki gazda olabilir, sabah minik akşam olduğunda 4 aylık gibi oluyor
:86:

Valla çok ara verdin, özletme kendini.
Benim de tek olmasına rağmen çıktı göbeğim.Ama benimki gazda olabilir, sabah minik akşam olduğunda 4 aylık gibi oluyor
:86:

evet akşamları iyice çıkıyor
sorma canım ya, izin dönüşü kabus oldu bana, denetime evrak hazırlıyorum
sgk muhtasar derken aldı gitti bunaldım çok

Kız dal gibisin maşallah Zayıf annelerin daha erken hissettiklerini ben de duydum. Mucize hissetmiş olabilirsin, kimbilir

evet zayıfım kilo almak istiyorum hayatımda ilk kez göbegm olacak mutluyum ben ilk hamile oldugumdada yani gecen ay yine sol tarafta eğilip kalkarken batmalar oluyodu ultrasona gitmeden anlamıştım orda oldugunu şimdi yine aynı yerde mesela yukarıda göbegmn altlarında genel bi hareket var karnım şişmeye başladığından beri sanırım kaslar genişliyor ama o daha aşağıdaydı ve hayatımda ilk kez hissettm bu kas gibi değildi tüy gibiydii gıdıklar gibi bi dokunuş küçük bi yerde oldu bilmiyorum ama anneme sordum annem erkek cocuklar erken kıpraşır dedi ben günüm 40 gün gectimi hissederdim dedi annemin 3 oğlu var :) yani sata göre 2 ay 10 gün yani 10-11. hafta bilmiyorum yaa cok güzel bişeydi bi daha olmadı dinliyorum şimdi tık yok dayılarına cekti benim sıpam galibaa yandık :))

MERHABA KIZLAR, UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ?

CANIM BENİMDE ARADA SIRADA SOL TARAFIMDA AŞIRI PITPIT ATMALAR OLUYOR :)) İÇTEN İÇE

seyirme gibi demi ben bi haftadır hissediyorum bugün cok farklı oldu canım ya ne güzel beişy hissetmek annelik cok güzel hemen büyüsünde tekme atsın istiyorum canlı kanlı iyi oldugunu bileym :))

seyirme gibi demi ben bi haftadır hissediyorum bugün cok farklı oldu canım ya ne güzel beişy hissetmek annelik cok güzel hemen büyüsünde tekme atsın istiyorum canlı kanlı iyi oldugunu bileym :))

aynen canım bende bir an önce hissetmek istiyorum herkes gibi
harika bir duygu
geçen gece rüyamda gördüm doğum yapmışım eve gelmişiz, bebeklerin arka odadan ağlama sesi geliyor
ilk kez o an görüyorum yüzlerini,
ay öyle bir his ki rüyada bile kafayı yicektim

ikiside kumral mavi gözlüydü ikisinide emzirmeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…