- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.541
hayırlı kandiller kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin cok kötüyüm bu kadar şehit bir anda mahfoldum ben dünden beri durup durup aglıyorum balkonuma kocaman bayrak astım içim yanıyor bu terörün allah belasını versin ölmek isteyipte ölemesinler sürüm sürüm sürünsünler inşallah eşi hamile olan şehitler 6 aylık bebeği olanlar varmış ne diyeyim ki... çok üzgünüm gece 4 e kadar uyuyamadım her zaman dokunurdu bana şehit haberleri bu sefer daha fazla bi yıkıldım evlat nedir anlamaya başlıyor insan.. cocugunu eşini bırakıp orda vatan için can veriyolar içim acıyorr bu devlet hiçbişey yapmıyor çözüm yok mu bişeyler yapsınlar artık yıksınlar dagları kazısınlar yaksınlar hepsinin kökünü kazısınlar sürsünlerr hangi cehenneme istiyolarsa dayanamıyorum ben artıkkk
Gunaydın tatlım.
Resmini bekliyoruz annesi kocaman olmustur o simdi 3 cm olmustur boyu onun
Elini ayagını poposunu oynatıyordur. Muayeneye girmeden yarım saat falan once cikolata ye ki kıpır kıpır olsun gor hareketlerini rahatlıkla
kacgundur devam eden mıde agrılarım bugun bıraz hafıfledı ama buseferde bas donmelerım basladı tansıyonumu olcturdum anca 3 kez olcmede duyabıldıler 9 a 6 mıs cok mu dusuk sızce 3 gundur pek bırsey yıyemedım dun aksam yemegı ve bugun kahvaltı yapamadım ne yaptısam bı lokma bıle yıyemıyorum
ve bu halımle calısıyorum sızce ne yapabılırım
kacgundur devam eden mıde agrılarım bugun bıraz hafıfledı ama buseferde bas donmelerım basladı tansıyonumu olcturdum anca 3 kez olcmede duyabıldıler 9 a 6 mıs cok mu dusuk sızce 3 gundur pek bırsey yıyemedım dun aksam yemegı ve bugun kahvaltı yapamadım ne yaptısam bı lokma bıle yıyemıyorum
ve bu halımle calısıyorum sızce ne yapabılırım
cnm benim tansiyonum da çok düşük. en yüksek 8-5 çıkıyo gün içinde. doktoruma sordum bu durumu, bu dönemlerde olabilir normal dedi. ama tansiyon düşüklüğünden korkma dedi, bebeğe bi zarar vermez dedi. yüksek olsa korkmamız gerekirdi ama düşük tansiyon zarar vermez dedi. sadece siz halsiz olursunuz, bunun içinde sol tarafına uzanıp dinleniceksiniz dedi. ben tatilde olduğum için sürekli yatıyorum zaten ama sen çalışıyosan zor olur çünkü insan kolunu bile kaldıramıo tansiyonu düşünce. sık sık az az tuzlu kraker filan atıştır cnm. canın istemiyodur tahmin ediyorum ama biraz da olsa iyi geliyo
canım bence tansiyonu takma. gün içinde 3-4 kere ölçüyorum büyük9-10 küçük 5-6 çıkıyor hep. doktoruma da hemşire teyzeme de danıştım. eğer tutarlıysa dert etme dedi. hatta nabzım genelde 100-110 arası oynuyor. ona bile sorun yok dediler. hamilelikte çok hassasız biliyorum ama böyle minik şeyleri kafana takıp yorma kendini benceben de yiyemiyorum pek. ama en azından kusma, bulantı yok yediklerim içimde kalıyor diye bile seviniyorum ve çalışma konusuna gelince mümkün olduğunca ne uzun süreli ayakta kal, ne de uzun süreli otur. dr'un tavsiyesi buydu bana. çok şükür ben bu sıkıntılı anları yaz tatiline getirdim ama son hafta rapor almak zorunda kaldım. o yüzden seni çooooooooook iyi anlıyorum.
kendine ve bebişine iyi bak
Günaydın kızlar.Çok şükür az önce yeni doktorumdan çarşamba günü için randevu aldım.2'li test 30TL.mış onu da sordum.
ben de pazartesiye randevu aldım. yeni dr'dan. 2li test 60 dedi, sevinmiştim ben de :)
İstanbulda mısın? Ben Samsun'dayım. Eski doktor 8 ile 20 TL. arasında değişiyor demişti.
aynenn senin gibiyim hayatım bende.. aslında 1 ay öncesine kadar kolu bacagı kopmus bebekler görüodum, yada düsük yapıodumm böle seyler görüodum ve en ufak bişiden sıcrıodum. kayınpederimi kaybedeli 12 gün oldu. gözümü kapatınca üzerime toprak atcaklar gibi gelio. mümkün degil rahat edemiyorum. evde en ufak bi seste sıcrıyorum. rüyamda bebekler degil bu sefer sürekli sevdigim birilerininn öldügünü görüyorum. gözümü kapatıyorum sıcrayarak uyanıyorumm kociş te napcagını sasırdıı ne olyo sana deip duruo. uyuyamıorum tam uyuyacakken sıcrıyı veriorumm.. bebege bişi olursa sıcramaktan rüyalardan olcak cekirge gibi oldum.. bugün doktora sölücem.
Canım bende öyleyim tam 3 kez eşimle tartıştım bu yüzden geliyo pat diye ben bi fırlıyorum yerimdenn((
Çok oluyo banada korkuyorum bu durumdan bende
merhaba arkadaşlar benim akıntım kan pıhtıları ve kan rengine dönüşmeye başladı sanırım düşecek bebeğim
dün kendi doktoruma gittim kanama olduğu halde hiç bakma gereği duymadı düşecekse nasıl olsa düşecekmiş ya ne insanlar var şu dünyada
saat 12 de başka bir doktora randevum var Allah sonumuzu hayr etsin... bana dua edin olur mu
Senın durumun benden daha vahım.
Allah yardımcın olsun canım.
Insallah bebeklerımız bızım korkumuzdan cok etkılenmıyorlardır.
Benım en buyuk korkum bu ):
Bende oyleyım ıste.
Arkamdan bırı seslense kalbım yerınden cıkacak gıbı oluyor.
Insallah bebeklerımız hıssetmıyordur bu korkularımızı.
Cok uzulurum yoksa.
Mınıgım, guvende oldugunu hıssetsın.
Bu arada hepınıze hayırlı kandıller.
Sehıtlerımızın aılelerıne de sabırlar dılıyorum.
evet cnm ben sanssız gruptanım sıkıntılı bi hamilelik geciriorumm maaleseffhastalık , cenaze, yas.. benim duygusal gelgitlerim.. yaz da baslamadan bitti cenazeyle birlikte.. sizz benim yerime bol bol gezin egleninn, denize girinn, konsere gidin, dans edin... ayy üzgünümm bebegim yaa ben böyle olsun istemedim annecimm
günaydım kızlar bugün itibaren 11 haftalık olduk dün dr a gittik minik kuşum halay çekiyordu sanki kollar bacaklar kıpır kıpırdı duplörde hatta ultrason resminde bi bacak havada çıktı
Benım gezıp eglenmek gıbı sansın yok ne yazık kı ):
Calısıyorum ve calısırken hamıle olmak daha zor ınan.
Sureklı uyku modundayım, ınsanların yuzune bakarken gozlerım kayıyor resmen ):
Bırde mıdem bulanıyor kı, denızde degıl evde uyuyor olmayı tercıh ederdım su durumda.
mumkun degıl hıcbırsey yıyemıyorum doktorun verdıgı vıtamın hapınıda 2 gundur ıcemyı bıraktım
gecen cumartesı gıttım sadece keseyı gordu gec dollenmeden dolayı daha kafama yatan bır doktorda bulamadım
acaba 2 gun rapor fılan alsam kendıme gelırmıyım bıraz serum fılan mı baglatsam dıyorum ya ne yapacagımı hıc bılmıyorummm
Benım sabretmemle olmuyor kı ):
Cevremızdekılerın bıze sabretmesı gerek.
Esım bu gece kızdı bana, gıttı ıcerıde uyudu ):
Gece boyu oksurdu, bır an uyandım ve 'korkuttun benı' dedım.
Oksurmesıne degıl de, benı korkutmasına tepkı verınce küstü, gitti ):
Sabah barıstık ama, nereye kadar boyle devam eder bılmıyorum.
Ben bu aralar beklenmedık, ufacık bır sesten cok fazla korkuyorum ):
Sızlerın de oyle mı?
Canım endıse etme.
Benımde gecen haftalarda once kahverengı leke geldı, hemen gece vaktı doktora kostuk.
Sonrakı ıkı gun, az da olsa resmen kan geldı.
Cok korktum. Doktorumu aradım, sakin ol, dusecekse duser, engel olamayız buna dedı.
Bır kac gun progestan kullandım, basımı cok dondurdugu ıcın de bıraktım.
Salı gunu doktora gıttık ve bebesım sag salım oracıkta duruyordu
ılk kez gordum bebısımı.
Insallah Rabbım senın evladını da sana bagıslar.
Annesını uzmez mınık yaramaz.
Ama sana veda ederse de, bılkı senı cennette bekleyecek bır yavrun olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?