2012 Şubat Anneleri

Ağlattın beniii

canım ben de 2 gün önce gittim hatta baya çikolata yemiştim, ama şimdi bebeğin hareketini etkilemiyomuş çikolata boşa yemişsin ilerki dönemlerde etkiler dedi ama bizimki kıpır kıpırdı, sanki yüzüo gibiydi bacaklar fln:)) bi de kocaman göbişi var doktor bile dedi maşşallah göbeğe bak die

kacgundur devam eden mıde agrılarım bugun bıraz hafıfledı ama buseferde bas donmelerım basladı tansıyonumu olcturdum anca 3 kez olcmede duyabıldıler 9 a 6 mıs cok mu dusuk sızce 3 gundur pek bırsey yıyemedım dun aksam yemegı ve bugun kahvaltı yapamadım ne yaptısam bı lokma bıle yıyemıyorum
ve bu halımle calısıyorum sızce ne yapabılırım

cnm benim tansiyonum da çok düşük. en yüksek 8-5 çıkıyo gün içinde. doktoruma sordum bu durumu, bu dönemlerde olabilir normal dedi. ama tansiyon düşüklüğünden korkma dedi, bebeğe bi zarar vermez dedi. yüksek olsa korkmamız gerekirdi ama düşük tansiyon zarar vermez dedi. sadece siz halsiz olursunuz, bunun içinde sol tarafına uzanıp dinleniceksiniz dedi. ben tatilde olduğum için sürekli yatıyorum zaten ama sen çalışıyosan zor olur çünkü insan kolunu bile kaldıramıo tansiyonu düşünce. sık sık az az tuzlu kraker filan atıştır cnm. canın istemiyodur tahmin ediyorum ama biraz da olsa iyi geliyo

canım bence tansiyonu takma. gün içinde 3-4 kere ölçüyorum büyük9-10 küçük 5-6 çıkıyor hep. doktoruma da hemşire teyzeme de danıştım. eğer tutarlıysa dert etme dedi. hatta nabzım genelde 100-110 arası oynuyor. ona bile sorun yok dediler. hamilelikte çok hassasız biliyorum ama böyle minik şeyleri kafana takıp yorma kendini bence ben de yiyemiyorum pek. ama en azından kusma, bulantı yok yediklerim içimde kalıyor diye bile seviniyorum ve çalışma konusuna gelince mümkün olduğunca ne uzun süreli ayakta kal, ne de uzun süreli otur. dr'un tavsiyesi buydu bana. çok şükür ben bu sıkıntılı anları yaz tatiline getirdim ama son hafta rapor almak zorunda kaldım. o yüzden seni çooooooooook iyi anlıyorum.

kendine ve bebişine iyi bak

mumkun degıl hıcbırsey yıyemıyorum doktorun verdıgı vıtamın hapınıda 2 gundur ıcemyı bıraktım
gecen cumartesı gıttım sadece keseyı gordu gec dollenmeden dolayı daha kafama yatan bır doktorda bulamadım
acaba 2 gun rapor fılan alsam kendıme gelırmıyım bıraz serum fılan mı baglatsam dıyorum ya ne yapacagımı hıc bılmıyorummm

Günaydın kızlar.Çok şükür az önce yeni doktorumdan çarşamba günü için randevu aldım.2'li test 30TL.mış onu da sordum.

Senın durumun benden daha vahım.
Allah yardımcın olsun canım.
Insallah bebeklerımız bızım korkumuzdan cok etkılenmıyorlardır.
Benım en buyuk korkum bu ):

Canım bende öyleyim tam 3 kez eşimle tartıştım bu yüzden geliyo pat diye ben bi fırlıyorum yerimdenn((
Çok oluyo banada korkuyorum bu durumdan bende

Bende oyleyım ıste.
Arkamdan bırı seslense kalbım yerınden cıkacak gıbı oluyor.
Insallah bebeklerımız hıssetmıyordur bu korkularımızı.
Cok uzulurum yoksa.
Mınıgım, guvende oldugunu hıssetsın.

Bu arada hepınıze hayırlı kandıller.
Sehıtlerımızın aılelerıne de sabırlar dılıyorum.

canım Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıkla dünyaya gelir.herkesin kandili mübarek olsun.bu mübarek günün hürmetine Rab'bim hepimizin bebeğini esirgesin sağlıkla bizlere kavuştursun inşallah.

ya arkadaşlar bugün tartıldım da 4 kg zayıflamışım 1 ayda.doktorum önemli ddeğil dedi ama ben yine de biraz stres yaptım.içimizde benden başka böyle kilo veren oldu mu?

evet cnm ben sanssız gruptanım sıkıntılı bi hamilelik geciriorumm maaleseff hastalık , cenaze, yas.. benim duygusal gelgitlerim.. yaz da baslamadan bitti cenazeyle birlikte.. sizz benim yerime bol bol gezin egleninn, denize girinn, konsere gidin, dans edin... ayy üzgünümm bebegim yaa ben böyle olsun istemedim annecimm

Benım gezıp eglenmek gıbı sansın yok ne yazık kı ):
Calısıyorum ve calısırken hamıle olmak daha zor ınan.
Sureklı uyku modundayım, ınsanların yuzune bakarken gozlerım kayıyor resmen ):
Bırde mıdem bulanıyor kı, denızde degıl evde uyuyor olmayı tercıh ederdım su durumda.

günaydım kızlar bugün itibaren 11 haftalık olduk dün dr a gittik minik kuşum halay çekiyordu sanki kollar bacaklar kıpır kıpırdı duplörde hatta ultrason resminde bi bacak havada çıktı

ayy cok tatli masallah ona gozumun onune geldi resmen..cok hareketli olcak senin bebis annesi baksana tek ayak havada resmi bile var simdiden bizde 10 haftalik olduk bugun...2 hafta sonra doktor randevum var 2 li test icin..bende boyle kipir kipir sapasaglam gorsem bebegimi baska bisi istemem nasil sabredicem 2 hafta bilemiyorum biran once goreyim bebisimi istiyorum ozledimmm napiyo orda, nasil, iyimi merak icindeyim hep

benim hçç mide bulantım falan olmadıgı içinn öyle bir derdim olmuo sükürr neyse ben cıkıorum kızlarrr.. 1 saat kaldı randevuya. cıkaım da hazırlanayım ancak yetişirimm.. dua edin kızlarrrr

aşırı kusma yoksa, su içmeye çalış bol bol.benim tansiyonda 10-6. önemli değil. ama yemek yiyememek insanı zorluyor.
ben günde 5-6 kere kusmalaraım olduğu için doktora gittim bayağı yedim serum. ben de hiç bir şey yiyemiyordum. serumdan sonra insan toaprlıyor biraz. izin al haftaya pazartesi,salı git doktora gerek görürse doktor takar serum. bu arada hem de dinlenmiş olursun. yoruldukça daha kötüleşiyor insan. kendini deli gibi zorlamanın bir alemi yok.

bende onceki haftalar korkuyordum ani bisilerden.. sinekten bile korktugum oldu baska bisi zannedip sicriyordum..simdi simdi daha bi normallestim sanki...ama esime kizmalarim hala devam ediyor..ay sabretsinler azcik ya napalim bizde zor bir donem gecriyoruz keyfimizden mi yapiyoruz sanki..benim aksamlari mide bulantim siddetleniyor ve uykumda geldiyse cok rahatsiz hissediyorum kendimi sinir basiyor acayip hasta gibi oluyorum..esimlede aksamdan aksama gorusuyoruz ee hep benim kotu anlarima denk geliyor bisi anlatiyor bagiriyorum anlatma diye sanki o konustukca mide bulantim artiyor gibi oluyor tahammul edemiyorum sinir basiyor her yanimi..bilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…