- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.481
Degistir bence boyle bir doktor yanlıs olcum yapıp seni de yanıltabilir bence..
Bir kişinin demesiyle hemen kafan karışmasın tatlımya..
Ablam kısmetse Eylülde doğum yapcak mesela onun doktoru hakkındada eltim birsürü şey duymuş ama ablam çok memnun..
Ama soyle dusun bir de baskalarından oyle duymak ayrı bisey dava acılması apayrı bisey.
Gerceklik payı olmasa insanlar neden dava acsın bir doktora durduk yerde ?
Sağolun kızlar, nettende araştırdım doktoru, bir sezeryan sırasında annenin karnında gazlı bez unuttuğu iddiası ile dava açılmış hakkında.Belki onu diyorlardır.
Ama aklım takıldı ya içim rahat etmez artık.
Zamanında bana çok önermişlerdi DR. Mükerrem EROL'u. Ona gidicem artık.Zaten epidural normal doğumu da kendisi yapıyor.Şimdiki doktor hep sezeryana teşvik ediyormuş.Aklım bulandı sanırım daha gidemem :44:
Sağolun kızlar, nettende araştırdım doktoru, bir sezeryan sırasında annenin karnında gazlı bez unuttuğu iddiası ile dava açılmış hakkında.Belki onu diyorlardır.
Ama aklım takıldı ya içim rahat etmez artık.
Zamanında bana çok önermişlerdi DR. Mükerrem EROL'u. Ona gidicem artık.Zaten epidural normal doğumu da kendisi yapıyor.Şimdiki doktor hep sezeryana teşvik ediyormuş.Aklım bulandı sanırım daha gidemem :44:
ayyy hemen degistir derim...belki hem bebek olumune neden oldu hemde bi baskasinda anne karninda gazli bez unuttu...kac olayi var boyle bilemezsinki..ben olsam mimlenmis birine gitmeye korkardim acikcasi...aman degistir ya doktorunu paraylami...ayni parayi oburune vericeksin..
Bu arada şuan gündemde olan konu okuduğum kadarıyla ikili test..
Benim eltim doktora gidiyor down sendromlu deniliyor ve sonradan iki farklı doktora gidiyor ikiside aynı şeyi yeniliyor..ve çocuğu aldırması söyleniyor ama o yok diyor ve şuan Allah bağışlasın çok sağlıklı ve tatlı bir kızı var.. O sonradan nerden duymuş bilmiyorum ikili test ne kadar erken yapılırsa o kadar doğru sonuç veriyormuş :S
Ben pazartesi gitcem doktora bakalım o zaman 10 haftalık olcaz ama doktor yaptırmaz sanırım :S
Gerçeklik payı var mı yok mu orasını bilemem ben tabi..
Mesela benim şuan gittiğim doktorda arkadaşın arkadaşı doğum yapmış ve normal doğummuş kızın dikişleri iki defa atmış mikrop kaptığı için hastaneye felan yatırmışlar çok sıkıntılı bir dönem atlatmış yani..Ama diğer bir arkadaşım bir haftaya kadar o doktorda doğum yapcak bakalım..:) Yani olaylar kişiden kişiye göre değişebiliyor. Belki dikişi atan kiişi çok fazla dikkat etmedi belki doktordan tabiki orasını bilemeyiz yani bu tür olayları bir kişiye bağlamakta hoş değil..
Ben bunları bile bile hala aynı doktora gidiyorum :) Çünkü başka doktor yok hepsinin hakkında bir hikaye ki burdada doğum yapmayı düşünmediğim için çok fazla düşünmemeye çalışıyorum..
ha Azelyacım yaşadığın şehirde hakkında iii yorumlar duyduğun bir doktor varsa ona git ama dediğim gibi her doktor hakkında bir hikaye duyuyorsun..
Gerçeklik payı var mı yok mu orasını bilemem ben tabi..
Mesela benim şuan gittiğim doktorda arkadaşın arkadaşı doğum yapmış ve normal doğummuş kızın dikişleri iki defa atmış mikrop kaptığı için hastaneye felan yatırmışlar çok sıkıntılı bir dönem atlatmış yani..Ama diğer bir arkadaşım bir haftaya kadar o doktorda doğum yapcak bakalım..:) Yani olaylar kişiden kişiye göre değişebiliyor. Belki dikişi atan kiişi çok fazla dikkat etmedi belki doktordan tabiki orasını bilemeyiz yani bu tür olayları bir kişiye bağlamakta hoş değil..
Ben bunları bile bile hala aynı doktora gidiyorum :) Çünkü başka doktor yok hepsinin hakkında bir hikaye ki burdada doğum yapmayı düşünmediğim için çok fazla düşünmemeye çalışıyorum..
ha Azelyacım yaşadığın şehirde hakkında iii yorumlar duyduğun bir doktor varsa ona git ama dediğim gibi her doktor hakkında bir hikaye duyuyorsun..
slm kızlar bebişlerin bilgilerini tabloya nasıl ekliyorsunuz bana da yardımcı olursanız sevinirim
selam kızlar ya bu ikili üçlü testlerdende ben çok korkuyorum ya karından iğne batırıyorlar sanırım.. inş doktorum gerek duymaz..
slm kızlar bebişlerin bilgilerini tabloya nasıl ekliyorsunuz bana da yardımcı olursanız sevinirim
kizlarrrr dun mutfagi dip kose temizlettim...oglen 1 den aksam 9 a kadar temizledi kiz...temizlik maddelerinin kokusu cok fena yapiyordu beni o yuzden dove sabun ve fairynin naneli bulasik deterjani pek rahatsiz etmiyor beni onunla sildirttim mutfagi...herseyi tek tek yikattim...buzdolabini, mutfagi bastan yaratti kiz...aylardir giremedigim mutfaga cok rahat girebiliyorum artik...tum kokular gitti cok mutluyummm :) meger ben mr. mussle sika sika iyice pis kokutmusum mutfagi..aman midesi bulanan arkadaslar fis fis temizlik malzemeleri kullanirken temiz oluyor gibi dusunuyoruz ama 1 gun sonra igrenc bir kokuya donusuyor mutfaklardaa..daha soft seyler kullanirsaniz mutfaga daha rahat girersiniz
baby-gaga.com a gir tatlim ben o siteden yapmistim..zor bisi dil zaten..
selam kızlar ya bu ikili üçlü testlerdende ben çok korkuyorum ya karından iğne batırıyorlar sanırım.. inş doktorum gerek duymaz..
popoymam sitesinden kızlar.Sipariş vermek isteyen olursa aklında bulunsun.Çok esprili şeyler var bayıldımmmm
Off canım çok sıkıldı kızlar.Az önce eşim aradı.Kendisi avukatlık bürosunda çalışıyor, ordan birkaç bayan arkadaşı benim doktorum hakkında "bebek ölümü" yüzünden kendisine dava açıldığını söylemiş.Kadını çok sevmiştim, çok güleryüzlü içten bir kadındı.
Şimdi korku kapladı içimi, değiştireyim mi? İkili test için yinede gideyim mi?
Bu arada şuan gündemde olan konu okuduğum kadarıyla ikili test..
Benim eltim doktora gidiyor down sendromlu deniliyor ve sonradan iki farklı doktora gidiyor ikiside aynı şeyi yeniliyor..ve çocuğu aldırması söyleniyor ama o yok diyor ve şuan Allah bağışlasın çok sağlıklı ve tatlı bir kızı var.. O sonradan nerden duymuş bilmiyorum ikili test ne kadar erken yapılırsa o kadar doğru sonuç veriyormuş :S
Ben pazartesi gitcem doktora bakalım o zaman 10 haftalık olcaz ama doktor yaptırmaz sanırım :S
Haaaa ben de başka birşeyin cevabını vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?