2012 Şubat Anneleri

enteresan valla...bendee hissetmek istiyorum bebegimi oyle banani

inşallah canım bir ay sonra hepimiz hissederiz anneme teyzeme kayınvaldeme sordum nerdeyse 3 aylık oldun normal hissetmen dediler burdaki kızlar erken daha 4. aydan sonra dedi anlamadım gibi neyse saglıklı olsunlarda aceleye gerek yok gec olsun güç olmasın :))

kızlar aranızda izmirde yaşayan varmı?doktorumdan memnun değilim tavsıye istıycem

olmazmı bi sürü var mesela ben :) ya canım varya yarama bastın ben 5 dr gittim ama hala kararsızım en cok gazi hastanesinde ayşen hnm bide şifada mine hnm begendm diğerleri bildiğin sinir acıklama yapmayan drbu ikisi iyi ama ikiside cok yogun ayşene bi kez gidebildim bi ay sonraya gün veriyolar şimdi 2 li test yapcam gazide yokmuş aslında ben gazi istiyorum doğum için ama yeni doğan ünitesi yok o yüzden kararsızım erken doğumda almıyolarmış bu yüzden ama dr cok iyi herkes memnun şifa cok temiz kalabalık ama dr iyi yani tavsiye ederm ikiside sgk anlaşmalı central hospital, bornova tıp,kent hast tavsiye etmem ben begenmedim kent hast cok pahalı orayıda cok övüyolar durumun iyiyse gidebilrsn ama ben begenmedim her zaman yardımcı olamaya calışırım elimden geldiğince bende daha karar veremedim burda yardımlaşıyoruz işte :) bi arkadsta egepole gidiyor o da cok iyimiş bilgin olsun

Son düzenleme:

canım ya aynen benım sorunumda doktorumun açıklama yapmaması ve benı daha sonrakı işlemler hakkında bılgılendırıp çağırmaması.bende ege pole gıdıyorum ama doktorumdan memnun değilim.şifayıda tevsiye edıyolar ama orası bana uzak kalıyo benım ara ara kanamalarım oluyo ben hemen taksıye atlayıp egepole gıdıyorum.eşimde sık nöbetçi oluyo bu yuzden çok yalnız kalıyorum.hastanenın bana yakın olması bu açıdan önemlı.benımde öğrendığım kadarıyla yenıdoğan ünitesi bı egepolde bırde şifada varmış.doğuma kadar herhangı bı hastanenın doktoruna gıtsem doğum için yıne egepolu seçicem.ıkılı teste bende gıdıcem haftaya egepol yapmıyormuş bı laboratuara yönlendırıyormuş.yeşilyurt devlet hast.var ben bı gece oranın acılıne gıttım memnun kaldım çok ılgılendıler.ıkılı test ıçın oraya gıdıcem kurum karşılıyormuş hemde.

ben de doktor konusunda çok karasızım ne yapsam bilmiyorum.kafam karmakarışık.
bi de şimdi şehit haberlerini izledim dağılmış bi durumdayım .allahım sabır versin yavrularımızın ailelerine....

ben de doktor konusunda çok karasızım ne yapsam bilmiyorum.kafam karmakarışık.
bi de şimdi şehit haberlerini izledim dağılmış bi durumdayım .allahım sabır versin yavrularımızın ailelerine....

evet bende izledim ve bı asker eşi ve şehıt yakını olarak kanım dondu.allahım ailelerıne sabır versın guç versın.

o bilmis benim 4. aydan sonra hissedersin diye ben dimistim ihihihihi

Kızlar sonunda bebeğimle tanıştım bugün:) Çok güzel bir duyguymuş 8 hafta 2 günlük dedi doktorum da kolları bacakları tomurcukları oluşmaya başlamış. 17 mm dedi çok güzeldi yaaa Allahım bu duyguyu dileyen herkese tattırsın inşallah. Doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı sanırım ikili taramalar için:) bugün de kan tahlili istedi bir kaç tane yarın sabahtan kalkıp onları yaptıracağım:)

merhaba arkadaşlar benim akıntım kan pıhtıları ve kan rengine dönüşmeye başladı sanırım düşecek bebeğim
dün kendi doktoruma gittim kanama olduğu halde hiç bakma gereği duymadı düşecekse nasıl olsa düşecekmiş ya ne insanlar var şu dünyada

saat 12 de başka bir doktora randevum var Allah sonumuzu hayr etsin... bana dua edin olur mu

canım rahat ol, hemen bi iğne yaparlar kanama durur. progestan die iğne yaparlar, bana yapmışlardı kesildi hemen

günaydım kızlar bugün itibaren 11 haftalık olduk dün dr a gittik minik kuşum halay çekiyordu sanki kollar bacaklar kıpır kıpırdı duplörde hatta ultrason resminde bi bacak havada çıktı

biraz daha sabir kizlar 3. ay bitince daha bi normallesicez..benimde hic tahammulum yokk hicc hemde

Benım sabretmemle olmuyor kı ):
Cevremızdekılerın bıze sabretmesı gerek.
Esım bu gece kızdı bana, gıttı ıcerıde uyudu ):
Gece boyu oksurdu, bır an uyandım ve 'korkuttun benı' dedım.
Oksurmesıne degıl de, benı korkutmasına tepkı verınce küstü, gitti ):
Sabah barıstık ama, nereye kadar boyle devam eder bılmıyorum.
Ben bu aralar beklenmedık, ufacık bır sesten cok fazla korkuyorum ):
Sızlerın de oyle mı?

Canım endıse etme.
Benımde gecen haftalarda once kahverengı leke geldı, hemen gece vaktı doktora kostuk.
Sonrakı ıkı gun, az da olsa resmen kan geldı.
Cok korktum. Doktorumu aradım, sakin ol, dusecekse duser, engel olamayız buna dedı.
Bır kac gun progestan kullandım, basımı cok dondurdugu ıcın de bıraktım.
Salı gunu doktora gıttık ve bebesım sag salım oracıkta duruyordu
ılk kez gordum bebısımı.
Insallah Rabbım senın evladını da sana bagıslar.
Annesını uzmez mınık yaramaz.
Ama sana veda ederse de, bılkı senı cennette bekleyecek bır yavrun olacak.

günaydınnnn hamişşler.... bugün 14.45 de kontrolüm var. cok agrım oldu die bakalım demişti ya o acıdan umarım kötü bişi cıkmaz. gerci magnezyum kullanmaya basladıktan sonra gecti:44: en güzeli bebügüü görcemmm büyümüştür artık die düsünüyorummmmm. bugün 10+6 oldu

Son düzenleme:

aynenn senin gibiyim hayatım bende.. aslında 1 ay öncesine kadar kolu bacagı kopmus bebekler görüodum, yada düsük yapıodumm böle seyler görüodum ve en ufak bişiden sıcrıodum. kayınpederimi kaybedeli 12 gün oldu. gözümü kapatınca üzerime toprak atcaklar gibi gelio. mümkün degil rahat edemiyorum. evde en ufak bi seste sıcrıyorum. rüyamda bebekler degil bu sefer sürekli sevdigim birilerininn öldügünü görüyorum. gözümü kapatıyorum sıcrayarak uyanıyorumm kociş te napcagını sasırdıı ne olyo sana deip duruo. uyuyamıorum tam uyuyacakken sıcrıyı veriorumm.. bebege bişi olursa sıcramaktan rüyalardan olcak cekirge gibi oldum.. bugün doktora sölücem.

Gunaydın tatlım.
Resmini bekliyoruz annesi kocaman olmustur o simdi 3 cm olmustur boyu onun
Elini ayagını poposunu oynatıyordur. Muayeneye girmeden yarım saat falan once cikolata ye ki kıpır kıpır olsun gor hareketlerini rahatlıkla

öle mii cikolata yiyince kıpırdıo muymuss.. yiyeyim kıss o zamannnn seve seve bugün cok su içmemm lazım net olsun die. gecen sefer 1.lt civarı içtimm bulanıktıı.. bugün 1.5 lt yi bitireyim.. galiba yine tek basına görcem bebişi. kociş adliyeye gitti, ordan görmcemii annesine getircek, cumaya gitcek bide onları mezarlıga götürcek kandl die. sanırımm bu kargasada bana yine yer olamıcak neyse en son babam hastada ben de hamileyim dediydimm adam gittiginden beri isyan etmeseydim yasar mıydı diorum. o ndenle ses cıkarmıycam cok istiyosa yolunu bulur gelir zaten

hayırlı kandiller kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin cok kötüyüm bu kadar şehit bir anda mahfoldum ben dünden beri durup durup aglıyorum balkonuma kocaman bayrak astım içim yanıyor bu terörün allah belasını versin ölmek isteyipte ölemesinler sürüm sürüm sürünsünler inşallah eşi hamile olan şehitler 6 aylık bebeği olanlar varmış ne diyeyim ki... çok üzgünüm gece 4 e kadar uyuyamadım her zaman dokunurdu bana şehit haberleri bu sefer daha fazla bi yıkıldım evlat nedir anlamaya başlıyor insan.. cocugunu eşini bırakıp orda vatan için can veriyolar içim acıyorr bu devlet hiçbişey yapmıyor çözüm yok mu bişeyler yapsınlar artık yıksınlar dagları kazısınlar yaksınlar hepsinin kökünü kazısınlar sürsünlerr hangi cehenneme istiyolarsa dayanamıyorum ben artıkkk

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…