- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.521
canım elimle değil içimde hissettm eimle oraya dokundum sert o taraf dolgun diğer taraf daha boş gibi farkediyosun onu ben tüy gibi bişey hissettm bi anda oldu 3-4 sn ve kayboldu
enteresan valla...bendee hissetmek istiyorum bebegimi oyle banani
kızlar aranızda izmirde yaşayan varmı?doktorumdan memnun değilim tavsıye istıycem
olmazmı bi sürü var mesela ben :) ya canım varya yarama bastın ben 5 dr gittim ama hala kararsızım en cok gazi hastanesinde ayşen hnm bide şifada mine hnm begendm diğerleri bildiğin sinir acıklama yapmayan drbu ikisi iyi ama ikiside cok yogun ayşene bi kez gidebildim bi ay sonraya gün veriyolar şimdi 2 li test yapcam gazide yokmuş aslında ben gazi istiyorum doğum için ama yeni doğan ünitesi yok o yüzden kararsızım erken doğumda almıyolarmış bu yüzden ama dr cok iyi herkes memnun şifa cok temiz kalabalık ama dr iyi yani tavsiye ederm ikiside sgk anlaşmalı central hospital, bornova tıp,kent hast tavsiye etmem ben begenmedim kent hast cok pahalı orayıda cok övüyolar durumun iyiyse gidebilrsn ama ben begenmedim her zaman yardımcı olamaya calışırım elimden geldiğince bende daha karar veremedim burda yardımlaşıyoruz işte :) bi arkadsta egepole gidiyor o da cok iyimiş bilgin olsun
ben de doktor konusunda çok karasızım ne yapsam bilmiyorum.kafam karmakarışık.
bi de şimdi şehit haberlerini izledim dağılmış bi durumdayım .allahım sabır versin yavrularımızın ailelerine....
evet bende izledim ve bı asker eşi ve şehıt yakını olarak kanım dondu.allahım ailelerıne sabır versın guç versın.
inşallah canım bir ay sonra hepimiz hissederiz anneme teyzeme kayınvaldeme sordum nerdeyse 3 aylık oldun normal hissetmen dediler burdaki kızlar erken daha 4. aydan sonra dedi anlamadım gibi neyse saglıklı olsunlarda aceleye gerek yok gec olsun güç olmasın :))
merhaba arkadaşlar benim akıntım kan pıhtıları ve kan rengine dönüşmeye başladı sanırım düşecek bebeğim
dün kendi doktoruma gittim kanama olduğu halde hiç bakma gereği duymadı düşecekse nasıl olsa düşecekmiş ya ne insanlar var şu dünyada
saat 12 de başka bir doktora randevum var Allah sonumuzu hayr etsin... bana dua edin olur mu
biraz daha sabir kizlar 3. ay bitince daha bi normallesicez..benimde hic tahammulum yokk hicc hemde
merhaba arkadaşlar benim akıntım kan pıhtıları ve kan rengine dönüşmeye başladı sanırım düşecek bebeğim
dün kendi doktoruma gittim kanama olduğu halde hiç bakma gereği duymadı düşecekse nasıl olsa düşecekmiş ya ne insanlar var şu dünyada
saat 12 de başka bir doktora randevum var Allah sonumuzu hayr etsin... bana dua edin olur mu
Benım sabretmemle olmuyor kı ):
Cevremızdekılerın bıze sabretmesı gerek.
Esım bu gece kızdı bana, gıttı ıcerıde uyudu ):
Gece boyu oksurdu, bır an uyandım ve 'korkuttun benı' dedım.
Oksurmesıne degıl de, benı korkutmasına tepkı verınce küstü, gitti ):
Sabah barıstık ama, nereye kadar boyle devam eder bılmıyorum.
Ben bu aralar beklenmedık, ufacık bır sesten cok fazla korkuyorum ):
Sızlerın de oyle mı?
Canım endıse etme.
Benımde gecen haftalarda once kahverengı leke geldı, hemen gece vaktı doktora kostuk.
Sonrakı ıkı gun, az da olsa resmen kan geldı.
Cok korktum. Doktorumu aradım, sakin ol, dusecekse duser, engel olamayız buna dedı.
Bır kac gun progestan kullandım, basımı cok dondurdugu ıcın de bıraktım.
Salı gunu doktora gıttık ve bebesım sag salım oracıkta duruyordu
ılk kez gordum bebısımı.
Insallah Rabbım senın evladını da sana bagıslar.
Annesını uzmez mınık yaramaz.
Ama sana veda ederse de, bılkı senı cennette bekleyecek bır yavrun olacak.
günaydınnnn hamişşler....bugün 14.45 de kontrolüm var. cok agrım oldu die bakalım demişti ya o acıdan umarım kötü bişi cıkmaz. gerci magnezyum kullanmaya basladıktan sonra gecti:44: en güzeli bebügüü görcemmm büyümüştür artık die düsünüyorummmmm. bugün 10+6 oldu
Gunaydın tatlım.
Resmini bekliyoruz annesi kocaman olmustur o simdi 3 cm olmustur boyu onun
Elini ayagını poposunu oynatıyordur. Muayeneye girmeden yarım saat falan once cikolata ye ki kıpır kıpır olsun gor hareketlerini rahatlıkla
Benım sabretmemle olmuyor kı ):
Cevremızdekılerın bıze sabretmesı gerek.
Esım bu gece kızdı bana, gıttı ıcerıde uyudu ):
Gece boyu oksurdu, bır an uyandım ve 'korkuttun benı' dedım.
Oksurmesıne degıl de, benı korkutmasına tepkı verınce küstü, gitti ):
Sabah barıstık ama, nereye kadar boyle devam eder bılmıyorum.
Ben bu aralar beklenmedık, ufacık bır sesten cok fazla korkuyorum ):
Sızlerın de oyle mı?
Canım bende öyleyim tam 3 kez eşimle tartıştım bu yüzden geliyo pat diye ben bi fırlıyorum yerimdenn((
Çok oluyo banada korkuyorum bu durumdan bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?