- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.561
kızlar ben bişey sorcam sizlerin fikirleri nedir bu konuda.. ben kapalı bir bayanım doğumda malum hepimizin şubata denk geliyo kış..pijama takımı almayı düşünüyorum sabahlıklı kışlık bitanede yedek içine .. bazıları gecelik diyor ben pek rahat olmaz diye düşünüyorum...sizler ne alcaksınız?:44:
ayy cok tatli masallah onagozumun onune geldi resmen..cok hareketli olcak senin bebis annesi baksana tek ayak havada resmi bile var simdiden bizde 10 haftalik olduk bugun...2 hafta sonra doktor randevum var 2 li test icin..bende boyle kipir kipir sapasaglam gorsem bebegimi baska bisi istemem nasil sabredicem 2 hafta bilemiyorum biran once goreyim bebisimi istiyorum ozledimmm napiyo orda, nasil, iyimi merak icindeyim hep
benim hçç mide bulantım falan olmadıgı içinn öyle bir derdim olmuo sükürrneyse ben cıkıorum kızlarrr.. 1 saat kaldı randevuya. cıkaım da hazırlanayım ancak yetişirimm.. dua edin kızlarrrr
bende onceki haftalar korkuyordum ani bisilerden.. sinekten bile korktugum oldu baska bisi zannedip sicriyordum..simdi simdi daha bi normallestim sanki...ama esime kizmalarim hala devam ediyor..ay sabretsinler azcik ya napalim bizde zor bir donem gecriyoruz keyfimizden mi yapiyoruz sanki..benim aksamlari mide bulantim siddetleniyor ve uykumda geldiyse cok rahatsiz hissediyorum kendimi sinir basiyor acayip hasta gibi oluyorum..esimlede aksamdan aksama gorusuyoruz ee hep benim kotu anlarima denk geliyor bisi anlatiyor bagiriyorum anlatma diye sanki o konustukca mide bulantim artiyor gibi oluyor tahammul edemiyorum sinir basiyor her yanimi..bilmem anlatabildim mi
kızlar ben bişey sorcam sizlerin fikirleri nedir bu konuda.. ben kapalı bir bayanım doğumda malum hepimizin şubata denk geliyo kış..pijama takımı almayı düşünüyorum sabahlıklı kışlık bitanede yedek içine .. bazıları gecelik diyor ben pek rahat olmaz diye düşünüyorum...sizler ne alcaksınız?:44:
Cicili bicili pijama isterim, üşürüm gecelikle Şubatta
canım eşin asker mi?allah kavuştursun...
Evet, bencede.
Lasenza da guzel modeller gormustum aslında.
Soyle ortama cıkabılecek modellerıne bakmalı.
pijama alirim kis olacak cunku...ben normalde de yukariya toplaniyor diye gecelikle hic rahat yatamam zaten..pijama hastane ortaminda daha kullanisli olur herhalde...hatta yanima kucuk bir battaniye alicam hastanelerde usunurmus gibi geliyor bana...cok usuyen bi tipim yeterli ortu flan vermezlerse donarim ben..
evet canım mesleği asker.hep yanımda çok şükür.allah hepsıne sağlık uzun ömur versın kazadan beladan korusun.
ben daha adam akıllı hamiş elbısesı bıle almadımburalar çok sıcak evde şortla askılıyla dolanıyorum.bakdım ama guzel bışey bulamadım. LC den bı elbıse aldım oda göğus kısmı sıktı bıraz napıcam bılmıyorum.:44:
canım ben gecelık düşünuyorum.malum o aralar doktor kontrollerı sıklaşıyor ıkıde bır eşofman çıkarmak zor olur.gecelık daha rahat olur.ama üşüme konusundada çok haklısın.
kızlar kaç kilo aldınız? sanırım ben hala aynıyım..
Rabbım omur boyu ayırmasın sızı.
Butun askerlerımızı korusun insallah.
Benım esım hamıle oldugumuzu ogrendıgımız gun 3 adet hamıle tısortu aldı.
Onları da sadece evde gıyınebılıyorum.
Onun harıcınde bende hıc bırsey almadım ve artık kıyafetlerım sıkıyor benı.
Ama bebısten degıl, gobusten ):
Gaz bırıkmesı, cok kotuyum coook.
Aaaa cok haklısın aslında.
Ben en ıyısı bır takım pıjama, bır tane de gecelık alayım.
-1 kilo :) bir bucuk kilo vermiştim yarım kilosunu almışım sanıım ama midem pek tad vermiyor cok zayıfım zaten almak istiyorum ama göbegm cıktı küçük sivri bi göbüşüm var
bende aynıyım hatta verdım bıle.53 kıloyum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?