2012 Şubat Anneleri

çok şükür bugün bi kaç tanede olsa bayan yakalayabildim ne zaman ben çıkarken millet doluyo ben varken kimse yok..kızlar berat kandiliniz sizin ve meleklerinizin kutlu olsun..inş bi dahaki sene kollarımızda olurlar kandillerde..bugün içim yanıyor 13 şehit 13 anne yüreği yandı..allahım sabırlar versin..bizler daha şimdiden aman ya düşerse derken onlar koç gibi yiğitlerinin cenazesine sarıldı..çok çok üzgünüm..inş rabbim sabır versin..

kızlar ben bişey sorcam sizlerin fikirleri nedir bu konuda.. ben kapalı bir bayanım doğumda malum hepimizin şubata denk geliyo kış..pijama takımı almayı düşünüyorum sabahlıklı kışlık bitanede yedek içine .. bazıları gecelik diyor ben pek rahat olmaz diye düşünüyorum...sizler ne alcaksınız?:44:

daha vakti var diye düşünüyorum ben.. çünkü ne kadar kilo alcağımzı bilemediğimiz için şimdilik hiç düşünmedim..

sağol canımmm hiç tahmin etmiyordum öyle hareketli göreceğimi hadi sende göreceksin iki hafta sonra hemde baya büyümüş olacak çok iyidir merak etme sen bende 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım herkes baya uyguna yaptırıyo bizim hastane biraz pahalı galiba 130 denildi napalım hayırlısı artık

benim hçç mide bulantım falan olmadıgı içinn öyle bir derdim olmuo sükürr neyse ben cıkıorum kızlarrr.. 1 saat kaldı randevuya. cıkaım da hazırlanayım ancak yetişirimm.. dua edin kızlarrrr

Benım genelde sabah saatlerınde baslıyor, ıkındıye kadar devam edıyor.
Ne ıstıfra edebılıyorum, ne de mıde bulnatıma engel olabılıyorum.

Anlıyorum elbette.
Ben o kadar sınırlı degılım ancak bıraz fazla nazlıyım sanırım.
Esım butun ılgısını bana gostersın ıstıyorum.
Hatta butun ınsanlık
Allah tan ıs arkadaslarım bıraz nazlandırıyor.
Canım ne cekıyorsa hemen gonderıyorlar.
Gıda fırmasında calısmanın en buyuk avantajını yasıyorum yanı

Bende henuz erken oldugunu dusunuyorum.
Yıne de fıkır belırtecek olursam, gecelık yatarken yukarı toparlanması bakımından benım tercıhım degıldır.
Pıjama sanırım daha kullanıslı olur.

Cicili bicili pijama isterim, üşürüm gecelikle Şubatta

pijama alirim kis olacak cunku...ben normalde de yukariya toplaniyor diye gecelikle hic rahat yatamam zaten..pijama hastane ortaminda daha kullanisli olur herhalde...hatta yanima kucuk bir battaniye alicam hastanelerde usunurmus gibi geliyor bana...cok usuyen bi tipim yeterli ortu flan vermezlerse donarim ben..

Evet, bencede.
Lasenza da guzel modeller gormustum aslında.
Soyle ortama cıkabılecek modellerıne bakmalı.

ben daha adam akıllı hamiş elbısesı bıle almadım buralar çok sıcak evde şortla askılıyla dolanıyorum.bakdım ama guzel bışey bulamadım. LC den bı elbıse aldım oda göğus kısmı sıktı bıraz napıcam bılmıyorum.:44:

canım ben gecelık düşünuyorum.malum o aralar doktor kontrollerı sıklaşıyor ıkıde bır eşofman çıkarmak zor olur.gecelık daha rahat olur.ama üşüme konusundada çok haklısın.

Benım esım hamıle oldugumuzu ogrendıgımız gun 3 adet hamıle tısortu aldı.
Onları da sadece evde gıyınebılıyorum.
Onun harıcınde bende hıc bırsey almadım ve artık kıyafetlerım sıkıyor benı.
Ama bebısten degıl, gobusten ):
Gaz bırıkmesı, cok kotuyum coook.

canım ben gecelık düşünuyorum.malum o aralar doktor kontrollerı sıklaşıyor ıkıde bır eşofman çıkarmak zor olur.gecelık daha rahat olur.ama üşüme konusundada çok haklısın.

Aaaa cok haklısın aslında.
Ben en ıyısı bır takım pıjama, bır tane de gecelık alayım.

canım aynen benımde sorunun gaz.zaten ayva göbüşlüydum şimdi karnım top gıbı ooldu.gaz olayını yavaş yuruyuşler yapıp göbüşü saat yonunde ovarak halledebılırsın.ben hep oyle yapıyorum banada doktor söylemşti

bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…