- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.581
canım aynen benımde sorunun gaz.zaten ayva göbüşlüydum şimdi karnım top gıbı ooldu.gaz olayını yavaş yuruyuşler yapıp göbüşü saat yonunde ovarak halledebılırsın.ben hep oyle yapıyorum banada doktor söylemşti
bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm
bende 45 :))) ilk kez göbeğim cıkıyor mutluyum zaten boydan da fukarayım incecik bişeym ben
bende 45 :))) ilk kez göbeğim cıkıyor mutluyum zaten boydan da fukarayım incecik bişeym ben
merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun.yarın doktora gitcem inş. bebişimin kalp atışını duyabiliriz.lütfen sizde dua edin sorun olmasın
senınde kandılın mubarek olsun canım.dualarım senınle allahım sağlık versın bebişine.annesı kalp atışlarını duyar fotosunuda alır gelirsın bebişinin inşallahh.
bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm
amin canım inş alırım sizinle paylasırım hemen
Benim de sabahki gobegimle aksamki gobegim cok farkli oluyor, aksam bi gaz bi siskinlik sanirsin 5 aylik. Ama her sabah hala ayni kiloda oldugumu gormek guzel, aksamlari tartilmiyorum ki moralim bozulmasin
hala 57,5 la devam.ama annecigime ve kayinvalideme guveniyorum beni tombullastirmadan gondermez tatilden.
canım ben gecelık düşünuyorum.malum o aralar doktor kontrollerı sıklaşıyor ıkıde bır eşofman çıkarmak zor olur.gecelık daha rahat olur.ama üşüme konusundada çok haklısın.
kızlar ılerleyen dönemlerde buyuyen göbüşlerımızın çatlamasını önlemek için ne kullanıcağımız hakkında fıkrı olan varmı?:79::79::79:
Çatlak önlemek için herkez birşey diyor..
Eltim sadece arko krem ve vazelin kullanmış ve 24 kilo almış ama hiç çatlağı yok.. :)
Ablam is badem yağı kullandı ama göğüslerinede kadar çatladı..:)
Çalıştığım yerde kozmetik dünyası var ordaki arkadaşlarla samimiyim gittim sordum ne yapabilirim diye nivea nın badem özlü bebeyağını almayı düşünüyorum dedim dedi boşver, arko krem alayım dedim onunda glisirinlisini önerdi aslına bakarsan dedi ablama biz hiç bişe kullandırmadık sadece zeytinyağı kullanmasını önerdik dedi hiç bir çaatlağı yok dedi.. bence tamamen genetik.. Anneminkide ablamınkide hep çatladı benimkide çatlayacak gibi..
arkadaşlar meraba.
benim de doğum tarihi 29 şubat.
Allah herkese kolyalık versin...
Allah tamamına erdirsin canım hayırlı uğurlu olsun...bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ediyorum
Ben malesef sizlerle anne olamayacağım
Bebeğimin kalp atışları dakikada 50 idi bugün doktor düşük yapacağımı söyledi...
Allah sizlere sağ salim yavrularınızı doğurmayı nasip eylesin hoşca kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?