2012 Şubat Anneleri

Cıddı mısın, eve gıttıgımde hemen deneyecegım.
Cok sagol

bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm

Tabıı kı, hosgeldın aramıza.
Rabbım hayırlısı ıle bebısını kucagına almayı nasıp etsın.

bende 45 :))) ilk kez göbeğim cıkıyor mutluyum zaten boydan da fukarayım incecik bişeym ben

Sanki sımarır gıbısın
Ee tabıı bende 45 kılo ıle hamıle kalsam, sımarır, gerıne gerıen dolasırdım etrafta.

merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun.yarın doktora gitcem inş. bebişimin kalp atışını duyabiliriz.lütfen sizde dua edin sorun olmasın

bende 45 :))) ilk kez göbeğim cıkıyor mutluyum zaten boydan da fukarayım incecik bişeym ben

bende bıran önce göbüşüm kocaman olsun ıstıyorum.ama aşırı kılo almaktan korkuyyorum bu yuzden az ve sık yıyorum.sağlıklı beslenmeye aşırı dıkkat edıyorum.allahım hepimize sağlıklı bebişler versın inşallah.doktor bana çok hızlı buyuduğunuu söyledı her gıdışımde benım hesaplarımdan 1 hafta ılerı olmuş oluyo çok şükür allahıma.sanırım eşime benzıyo oda 1.96 boyunda allahım nazarlardan korusivcivlerimizi

merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun.yarın doktora gitcem inş. bebişimin kalp atışını duyabiliriz.lütfen sizde dua edin sorun olmasın

senınde kandılın mubarek olsun canım.dualarım senınle allahım sağlık versın bebişine.annesı kalp atışlarını duyar fotosunuda alır gelirsın bebişinin inşallahh.

bende 2012 subat annecgı olacagım, 2010 ocak annesi olarak ilk tecrubemı yasadım ama bu mınıcık mercımeklede aynı heyecanı yasıyorumm... benı de aranıza alırsanız sevnırımmmm

hoşgeldın canım.allahım sağlıklı bır şekılde kucağına almayı nasıp etsın ınşallah.

kızlar ılerleyen dönemlerde buyuyen göbüşlerımızın çatlamasını önlemek için ne kullanıcağımız hakkında fıkrı olan varmı?:79::79::79:

Benim de sabahki gobegimle aksamki gobegim cok farkli oluyor, aksam bi gaz bi siskinlik sanirsin 5 aylik. Ama her sabah hala ayni kiloda oldugumu gormek guzel, aksamlari tartilmiyorum ki moralim bozulmasin
hala 57,5 la devam. ama annecigime ve kayinvalideme guveniyorum beni tombullastirmadan gondermez tatilden.

Çatlak önlemek için herkez birşey diyor..
Eltim sadece arko krem ve vazelin kullanmış ve 24 kilo almış ama hiç çatlağı yok.. :)
Ablam is badem yağı kullandı ama göğüslerinede kadar çatladı..:)
Çalıştığım yerde kozmetik dünyası var ordaki arkadaşlarla samimiyim gittim sordum ne yapabilirim diye nivea nın badem özlü bebeyağını almayı düşünüyorum dedim dedi boşver, arko krem alayım dedim onunda glisirinlisini önerdi aslına bakarsan dedi ablama biz hiç bişe kullandırmadık sadece zeytinyağı kullanmasını önerdik dedi hiç bir çaatlağı yok dedi.. bence tamamen genetik.. Anneminkide ablamınkide hep çatladı benimkide çatlayacak gibi..

benımde pazartesı kayınvalıdemler gelıyor.çok severım onlarda benı çok sever.ve ılk torunlarıde bızden olucak allahın iznıyle.bu yuzden bende besıye alınıcam kesın

kızlar ılerleyen dönemlerde buyuyen göbüşlerımızın çatlamasını önlemek için ne kullanıcağımız hakkında fıkrı olan varmı?:79::79::79:

ben simdilik her banyodan sonra bebe yagi suruyorum butun vucuduma sonrada uzerimden hafif bi su akitip cikiyorum banyodan..su akitmadan direk surunce cok yagli oluyor giysilere flan bulasiyor sevmiyorum ben...sonra cok hafif kurulaniyorumki etkisi gitmesin....baya bi yumusatiyor cildimi..en iyi bu gibi gorunuyor simdilik..biraz daha gecsin doktora sorarak alacagim bisiler...

Selam arkadaşlar.Nasılsınız?İnşallah herkes iyidir...
Bir süredir yazamadım, senelik izine ayrıldık ve tatile çıktık.Bir hafta oldu...
Birkaç il/ilçe gezdik, epey yolculuk yaptım,elbette en fazla 2-3 saatlik dilimler halinde...Geceleri dinlendik...Yani araba içinde 3 saatten fazla zaman geçirmedim...
Hiç güneşe çıkmadım....Denize girmedim desem yeri var...Sadece tekne turunda ve açıkta denize girdim 3 kez yerleşim yerlerine çok uzak olduğundan, temizliğinden emin olduğumdan..O da toplasanız 10-15 dakikadır toplam...
Hemen mayomu değiştirdim hiç ıslak mayoyla kalmadım...
Ama gittiğim yerlerde 6-7 aylık hamile bayanlar vardı denize havuza giriyorlardı mayolarını da değiştirmediler çıktıktan sonra....Birkaçına sordum sorun yaşamamışlar...Ben yine de merkezlerde,kalabalık plajlarda girmeye cesaret edemedim bu sene de böyle olsun dedim....Önlemimi aldığım ve fazla girmediğim için sorun olmadı hamdolsun...Denize gitmek isteyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde söyleyeyim istedim....
Nasipse yarın dönüyoruz İstanbul'a....Daha sık bakarım artık yazılanlara...
İnşallah herkesten hayırlı haberler vardır...Herkese sevgiler,selamlar...

banada ıkız doğum yapan bı doktor tanıdığım kullandığı kremın adını söylemişti.3 çocuk annesıdı ama doğum yapmış bıle denemezdı.ben o zamanlar bekardım.şimdi o kremı netten araştırıyorum.bulduğum zaman yazarım burda.nıveanın kremmlerı aşırı tuylenme yapıyor onu kımse tavsıye etmıyor.ama zaten kullandığımız kremler çok etkılı kremler değil.onların işe yarayacağını sanmıyorum.ben bı şu araştıracağım keremın uzerınde durucam.

Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ediyorum
Ben malesef sizlerle anne olamayacağım

Bebeğimin kalp atışları dakikada 50 idi bugün doktor düşük yapacağımı söyledi...
Allah sizlere sağ salim yavrularınızı doğurmayı nasip eylesin hoşca kalın...

Canım çok geçmiş olsun
Allah haklarımızda hep hayırlısını versin...Ne diyelim nasip böylemiş demek...
Allah yardımcın olsun canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…