2012 Şubat Anneleri

off ya çok üzüldüm ağlıyorum dayanamadım çok geçmiş olsun.allahım guç versın sana inşallah yakın zamanda yenı bebek haberlerıyle gelirsın aramıza.allahım hayırlısını nasıp etsın herkes için.hakkında hayırlısı olsun.

[
Sanki sımarır gıbısın
Ee tabıı bende 45 kılo ıle hamıle kalsam, sımarır, gerıne gerıen dolasırdım etrafta.
[/QUOTE]

senin için öyle gelir ama benim için hiç güzel bişey değil bi un cuvalı bi çimento bile 50 kilo benden agır dalga geciyor rüzgarda ucacaksın cebine tas koy diyolar cok zayıfım bundan memnun değilim kilo alsam diye deliriyorum herkes kendinde olmayanı ister ya öyle bişey henüz kimsede karın yok benm göbüşüm çıktı bile incecik bel hemen kalınlaşmaya başladı sivrildi yer yok napsın garibim :)) inş 60 kilo olurum diye dua ediyorum 16 kg ya gönülllüyüm yani bi kere küçük gösteriyorum 34 bedenim kıyafet bulamıyorum boyunu kestir belini daralt model falan kalmıyo en iyisi normal olmak 3 aydan sonra alırım ümidiyle bekliyorum

çok üzüldüm allah yardımcın olsun en kısa zamanda saglıklı bebek nasip etsn rabbim dua et bugün kandil sakın üzülme olurmu hakkımızda hayırlısı neyse o olsn geçmiş olsun canımmm arada ugra güzel haberlerini bekliyoruz

ne denir ki? çok üzüldüm. dilerim bundan sonraki hamileliğini sorunsuz yaşarsın... başka çocukların varsa Allahım onları sana bağışlasın, ömürlerine ömür katsın

genetige bakarsak bende % 50 lik ihtimal var :)) birinde hic catlak yok digerinde cok var :)) ama catlaksiz ablamla tenimizin rengi cinsi ayni,digeri bizden farkli :)) suyu da cok tüketen biriyim,normalde de her banyodan sonra kremlenirim,hem bakimli olmaya calisirim,hatta hep espirisini yapiyorum doguma cok şık gidecegim :)) gerci simdiden vazgectim süslü püslü halimden,elimde cöp torbalariyla gidiyorum dr randevularina kusa kusa :))

neyse iste catlamaktan cok korkuyorum.. daha cok gencim erkencikten güzel göbüsümün büzüsmesini istemiyorum.. güzel bir krem bulursaniz bana da haber verin,kilo artisim henüz yok ama göbüsümün nemli kalmasi icin hemen baslamayi düsünüyorum , krem kullanmaya..
3 aydan sonra pilatese de devam edecegim,eskisi gibi agir olmayacak ama yine de ise yarar ins.....

buradan paylasin kullandiginiz kullanacaginiz kremleri...

daha önce de yazmıştım ama gerilerde kalmıştır sanırım ben şuanda badem yağı kullanıyorum. niveanın kokusu hoşuma gitti en çok. ama 12.haftadan sonra da mustelanın bir kremi var. stretch marks double action. onu kullanıcam. ilaç değil. dermokozmetik. o yüzden fiyatı accık pahalıymış ama en yakın arkadaşım eczacı bana geliş fiyatına getircek

kızlar mrb nasılsınız????ya ben çok sıkıldım şu akıntıdan yaaaaasizlerde durum nasıl???

benımde pazartesı kayınvalıdemler gelıyor.çok severım onlarda benı çok sever.ve ılk torunlarıde bızden olucak allahın iznıyle.bu yuzden bende besıye alınıcam kesın

Keske yerınde olsaydım ):
Bazıları kayınvalıdemın bana uzak durmasının daha ıyı oldugunu dusunuyor ama, bence bu donemde ınsan ılgı beklıyor.
Benım aılem Bursa'da, kayınvalıdem ıstanbul'da yasıyor aslında ama yazlıga gıttı.
Canım bırsey ıstese kımse bırsey yapmaz, kendım ısten gelıp yorgun argın yapıyorum.
Yada bazen unutmaya calısıp, uyuyorum.
Ama oyle bır an gelıyor kı sinirleniyorum kayınvalıdeme.
Torun o kadar ıstıyordu, ama sımdı aramaya bıle nazlanıyor.

Ne dıyecegımı bılemıyorum.
Rabbım yenıden bu mutlulugu yasamayı ve tamamına ermeyı nasıp etsın.

Haklısın, neye sahıp degılsek onu ısterız.
Bır zamanlar bende 47 kıloydum, kım gorse hastalıklı gıbı gorunuyorsun derdı.
Kemıklı oldugum ıcın, daha da bır cırkın ve çökmüş gıbı duruyordum.
Sonra bır kılo aldım, pir aldım
57 kıloları gordum!
Zayıflamaya calısırken de, hamıle oldugumu ogrendım.
Artık baska bahara kaldı kılo verme ısı.
Dılerım sen de ıstedıgın kıloya ulasırsın.

Bu arada;
Hem moralım bozuk hem cok gergınım arkadaslar.
Tsh sonuclarımı aldım.
Cok fazla sorun yok, yalnız kızamıkcıga bagısıklık kazanmadıgın ıcın doktor kızamıkcık gecırmeyen cocuklardan uzak durmamı soyledı.
Bebek ıcın tehlıkelı olabılırmıs.
Nette bıraz arastırma yaptım, bır oyle dıyor bır boyle.
Annemle ve ablamla konustum, doktoru cok cıddıye alıyormusum dıye kızdılar bana!
Bende onlar benı cıddıye almıyor dıye onlara kızdım.
Boyle ıste, alınganlık mı yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım onlara.

meyve yiyorum kızlar hala işteyim..üşenmezsem eve gidince namaz kılcam..dua edelim birbirimize..kolay doğumlar,sağlıklı doğumlar olsun diye..tamammı? herkese hayırlı geceler..

Kızlar çatlak için benim arkadaşım Bella B diye bir marka kullanıyor şimdilik memnunum diyor ayrıca göğüs ucu kremi de varmış doğuma bir ay kala kullanmaya başladı onu kullanınca göğüsler yara olmuyormuş. 26 temmuzda doğumu var inşallah ben sana doğumdan sonra bilgi veririm dedi iyi veya kötü diye:) Memnun kalırsa benden ondan alayım diyorum ama bir de şöyle bir durum var benim cildim yağlı onun cildi kuru aslında herkeste farklı etki yapabilir...

Göğüslerim çok ilginç bu ara uçları küçülmeye başladı sanki... eskiden daha belirgindiler 9 aya kadar inşallah tamamen yok olmazlar:) dün doktora gittiğimden beri çok iyiyim maşallah bugün hiç bulantım olmadı diyebilirim ve bir sürü şey yedim:) internette okumuştum. 8 haftadan sonda hamileliğe alışmaya başlıyormuş vücut sanırım ben kalp atışlarını duyunca çok rahatladım akşam sevinçten uyuyamadım:) bu sabah kalktım kan tahlillerimi yaptırdım. 237 tl tuttu. yarın sonuçlarımı alıp doktoruma göstereceğim bu sonuçlardan sonra gerekli olan vitaminleri veriyormuş. bir de bana folic asit içmeye devam ediyorsun dedi... Bugün eski bir arkadaşımla karşılaştım o da 4 aylık hamileymiş daha önce de 3 aylıkken düşük yapmış. hemen üzerine tekrar hamile kalmış yine biraz kanaması olmuş ama bu sefer tutunmuş bebişi:) biraz kilolu kendisi bir de mağaza müdürü olduğu için sürekli ayakta shuma marka terlik almış önleri topuklarından daha yüksek sırtın düz durmasına destek oluyormuş. Araştırdım 60 tl kargo da bedava... bir de hamile yastığı almış çok rahat diyor kesinlikle tavsiye ederim mutlaka al ama annem tutturdu ben sana aynısını dikerim diye onu kırmak istemiyorum ama onunla dikme bir olur mu hiç kullanılan malzeme farklı sonuçta neyse bu hafta tatile gidiyoruz kısmetse sonra evime gideyim de biraz kafamı dinleyeyim:) herkese iyi akşamlar...

selam kızlarrrr.. kontrolü yaptıkk.. bebik dipcik gibimişşş boyu 4 cm olmuss kuzumun.. sakın su içip gitmeyinn bebek 2 aylıkken falan sıkısmak gerekiomuss.. sonrasında bilakiss bosaltıp da girmek lazımmıss.. idrar kesesi baskı yapınca bebikk zor görünüomuss.. salak gibi 1.5 lt su içtimm.. 2 seferdir bulanık görüomm. neyse 2 hafta sonra bi daha görcem nasılsa doktor uyuyo didi.. sagdan soldan dürttü. cocuk 360 derece döndü fekat uyanmadıı.. kız galibaa miskinn annesi bana dokunmayınn uyanmıcam dio dedi sonaa rahat bıraktık cocuuuu folic asiti bırakıoruz artık dedi. elevit e geciş yaptık. resmi de yarın eklerimm. öpüldünüz

canım çok hassas donemlerdeyız ve aşırı duygusalız.benımde sorunun ara ara kanamalarım olmasıydı.kuçucuk bı lekede hemen acıle atıyordum kendımı.bebeğin ıyı dıyolardı rahatlayıp eve geliyordum.ve hemen doğum yapmış butun aile uyelarını arayıp bılgı almaya çalışıyodum.banada önemlı bışey olmadığını çok buyutmememı falan ıma edıyolardı.bende öncelerınde benı önemsemıyolar diye kırılmıştım aama.sonra doğum yapan kadınların hıkayelerını duydukça herşeyı sorun etmemeyı.özellıkle doktorların her söyledığıne ınanılmamasını,annenın yapması gerekenlerı yapıp gerısını allaha bırakmak olduğunu anladım.

KIZLAR BU ARADA kan grubu NEGATIF OLAN annişler varmı aranızda.antı-d hakkında konuşalım lutfen

Çok üzüldüm.. Allah sana güç kuvvet versin...
Çok üzülüyorum ben bu tür haberlere...
Allah sana yeniden anne olmayı nasip etsin...

Sanırım haklısın.
Ben kendımı ınandırmaya calısıyordum 'duygusal gel-gıtlerım yok, ohh ıyıyım' dıye ama, dunden sonra artık oyle dusunmuyorum.
Annemlerle konustuktan sonra esım aradı, nasıl oldugumu ogrenmek ıstemıs.
Ben basladım telefonda aglamaya, 'kımse benı anlamıyor, kımse benımle ılgılenmıyor' dıye.
Ardından esım de ısten bıraz gec dondu eve, ıcerı gırmeden 'dur dınle bı' demesıne kalmadı, 'senınle ılgılenmıyorum artık' dedım gıttım, yattım.
Sonra baktım elınde benım ıcın yaptırdıgı guzel bır yemek var, onun ıcın gec kalmıs.
Bu kez de hemen gulerek yemegımı yemeye basladım.
Cok tuhafım bugunlerde cooook.
7 ay boyunca ınsallah kımseyı cok kırmam ve kımseyı bıktırmam ):

İlk defa deliksiz bir uykunun ardından burdayım
Aman nazar değmesinnn
Ama sabah kalktım bebeğime bişeymi oldu diye korktumm eşime diyorum bişey oldu ben gce hiç uyanmadan uyudum diyeee delisin deli diyooo
Sonra yataktan doğrulunca midem bulandı hehhh tamam burdaymış bebeğim dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…