- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.601
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ediyorum
Ben malesef sizlerle anne olamayacağım
Bebeğimin kalp atışları dakikada 50 idi bugün doktor düşük yapacağımı söyledi...
Allah sizlere sağ salim yavrularınızı doğurmayı nasip eylesin hoşca kalın...
Bebeğimin kalp atışları dakikada 50 idi bugün doktor düşük yapacağımı söyledi...
Çatlak önlemek için herkez birşey diyor..
Eltim sadece arko krem ve vazelin kullanmış ve 24 kilo almış ama hiç çatlağı yok.. :)
Ablam is badem yağı kullandı ama göğüslerinede kadar çatladı..:)
Çalıştığım yerde kozmetik dünyası var ordaki arkadaşlarla samimiyim gittim sordum ne yapabilirim diye nivea nın badem özlü bebeyağını almayı düşünüyorum dedim dedi boşver, arko krem alayım dedim onunda glisirinlisini önerdi aslına bakarsan dedi ablama biz hiç bişe kullandırmadık sadece zeytinyağı kullanmasını önerdik dedi hiç bir çaatlağı yok dedi.. bence tamamen genetik.. Anneminkide ablamınkide hep çatladı benimkide çatlayacak gibi..
genetige bakarsak bende % 50 lik ihtimal var :)) birinde hic catlak yok digerinde cok var :)) ama catlaksiz ablamla tenimizin rengi cinsi ayni,digeri bizden farkli :)) suyu da cok tüketen biriyim,normalde de her banyodan sonra kremlenirim,hem bakimli olmaya calisirim,hatta hep espirisini yapiyorum doguma cok şık gidecegim :)) gerci simdiden vazgectim süslü püslü halimden,elimde cöp torbalariyla gidiyorum dr randevularina kusa kusa :))
neyse iste catlamaktan cok korkuyorum.. daha cok gencim erkencikten güzel göbüsümün büzüsmesini istemiyorum.. güzel bir krem bulursaniz bana da haber verin,kilo artisim henüz yok ama göbüsümün nemli kalmasi icin hemen baslamayi düsünüyorum , krem kullanmaya..
3 aydan sonra pilatese de devam edecegim,eskisi gibi agir olmayacak ama yine de ise yarar ins.....
buradan paylasin kullandiginiz kullanacaginiz kremleri...
benımde pazartesı kayınvalıdemler gelıyor.çok severım onlarda benı çok sever.ve ılk torunlarıde bızden olucak allahın iznıyle.bu yuzden bende besıye alınıcam kesın
senin için öyle gelir ama benim için hiç güzel bişey değil bi un cuvalı bi çimento bile 50 kilo benden agır dalga geciyor rüzgarda ucacaksın cebine tas koy diyolar cok zayıfım bundan memnun değilim kilo alsam diye deliriyorum herkes kendinde olmayanı ister ya öyle bişey henüz kimsede karın yok benm göbüşüm çıktı bile incecik bel hemen kalınlaşmaya başladı sivrildi yer yok napsın garibim :)) inş 60 kilo olurum diye dua ediyorum 16 kg ya gönülllüyüm yani bi kere küçük gösteriyorum 34 bedenim kıyafet bulamıyorum boyunu kestir belini daralt model falan kalmıyo en iyisi normal olmak 3 aydan sonra alırım ümidiyle bekliyorum
kızlar mrb nasılsınız????ya ben çok sıkıldım şu akıntıdan yaaaaasizlerde durum nasıl???
Keske yerınde olsaydım ):
Bazıları kayınvalıdemın bana uzak durmasının daha ıyı oldugunu dusunuyor ama, bence bu donemde ınsan ılgı beklıyor.
Benım aılem Bursa'da, kayınvalıdem ıstanbul'da yasıyor aslında ama yazlıga gıttı.
Canım bırsey ıstese kımse bırsey yapmaz, kendım ısten gelıp yorgun argın yapıyorum.
Yada bazen unutmaya calısıp, uyuyorum.
Ama oyle bır an gelıyor kı sinirleniyorum kayınvalıdeme.
Torun o kadar ıstıyordu, ama sımdı aramaya bıle nazlanıyor.
Ne dıyecegımı bılemıyorum.
Rabbım yenıden bu mutlulugu yasamayı ve tamamına ermeyı nasıp etsın.
Haklısın, neye sahıp degılsek onu ısterız.
Bır zamanlar bende 47 kıloydum, kım gorse hastalıklı gıbı gorunuyorsun derdı.
Kemıklı oldugum ıcın, daha da bır cırkın ve çökmüş gıbı duruyordum.
Sonra bır kılo aldım, pir aldım
57 kıloları gordum!
Zayıflamaya calısırken de, hamıle oldugumu ogrendım.
Artık baska bahara kaldı kılo verme ısı.
Dılerım sen de ıstedıgın kıloya ulasırsın.
Bu arada;
Hem moralım bozuk hem cok gergınım arkadaslar.
Tsh sonuclarımı aldım.
Cok fazla sorun yok, yalnız kızamıkcıga bagısıklık kazanmadıgın ıcın doktor kızamıkcık gecırmeyen cocuklardan uzak durmamı soyledı.
Bebek ıcın tehlıkelı olabılırmıs.
Nette bıraz arastırma yaptım, bır oyle dıyor bır boyle.
Annemle ve ablamla konustum, doktoru cok cıddıye alıyormusum dıye kızdılar bana!
Bende onlar benı cıddıye almıyor dıye onlara kızdım.
Boyle ıste, alınganlık mı yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım onlara.
KIZLAR BU ARADA kan grubu NEGATIF OLAN annişler varmı aranızda.antı-d hakkında konuşalım lutfen
canım çok hassas donemlerdeyız ve aşırı duygusalız.benımde sorunun ara ara kanamalarım olmasıydı.kuçucuk bı lekede hemen acıle atıyordum kendımı.bebeğin ıyı dıyolardı rahatlayıp eve geliyordum.ve hemen doğum yapmış butun aile uyelarını arayıp bılgı almaya çalışıyodum.banada önemlı bışey olmadığını çok buyutmememı falan ıma edıyolardı.bende öncelerınde benı önemsemıyolar diye kırılmıştım aama.sonra doğum yapan kadınların hıkayelerını duydukça herşeyı sorun etmemeyı.özellıkle doktorların her söyledığıne ınanılmamasını,annenın yapması gerekenlerı yapıp gerısını allaha bırakmak olduğunu anladım.
günaydınnn
benim + eşimin - bisorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?