2012 Şubat Anneleri

Bende hamıle oldugumu ogrendıgımden berı dogru duzgun uyuyamıyorum.
Gecenlerde bır gun guzel bır uyku cektım, uyandıgımda tedırgın oldum.

Bırde benım mıdem sureklı bulanıyor, aksama kadar devam eder bu.
Bır gun bulanmasa yada bulantı azalsa hemen tedırgın oluyorum.

Sanırım hamılelık demek, ıskence cekmek dıye algılıyoruz bız.
Bır an dahı rahat olmamamız gerektıgıne ınanıyor, kendımıze de cevremızdekılere de haksızlık edıyoruz.

Son düzenleme:

Aynen canım ama süt beni çok rahatlattı Allah babamdan razı olsun o söyledi sabah akşam süt iç geçer midenin ağrısı falan içiyorum geçiyo bide dün baya bi yoruldum ondan heralde kandil diye akşam camiye falan gittik ordanda gezdik azcık o yorgunluk yetti bana

Allah kabul etsın canım.

Sütün adını bıle duymak ıstemıyorum ben ):
ılk gunler bır kac kez ıctım ama sımdı sankı ıcsem ıstıfra edecegım gıbı dusunuyorum.

Günaydın kızlarr
Dün Lerzan Mutlu'nun gece olan programını izledim..Bir konuğu vardı pozitif düşünce gücünün etkisi hakkında uzmanlaşmış olan.
Adam dedi ki "hamile bayanlar genelde ay bebeğim iyi mi, bir sorun olur mu, bir rahatsızlığı çıkar mı diye düşünüp, tedirgin olurlar ama;aslında kötü enerjiyi çağırdıklarının farkında değillerdir" dedi. Onun yerine "çok güzel bir anne olucam, bebeğim sağlıklı, herşey yolunda" tarzında kendimizi telkin etmemiz gerekiyormuş. Beni de baya sardı bu :81:Sonra Lerzan Mutlu "%100 düşünce gücü" isimli kitabı önerdi.Babasının ölümünden sonra bu kitapla hayatının değiştiğini felan anlattı. Bu kitabı ben 5 sene önce okumuştum, hala saklıyordum, şimdi bir kez daha okumaya karar verdim.

Gunaydın Azelyacıgım,

Evet, bende sureklı olumsuz dusunuyorum ):
Sımdı bır de kızamıkcıga bagısıklık kazanmadıgımı ogrendım ya, nasıl tedırgın oluyorum anlatamam.
Ama galıba sakınan goze cöp batar dıye dusunerek, kendımızı bıraz rahatlatmalıyız.

Ben oyle pozıtıf dusun, pozıtıf olsuna ınanmam ama en azından kendımızı de yıpratmamıs oluruz.

Tedirgin olma canım, kızamık olanlardan uzak dur yeter.

Yerim senin çikonuuuuu Maşallah maşallahhh ona, kocaman olmuş

dimi yaa ne hızlı büyüyolarrr 2 hafta sonra 2 li testte yeni bi resim daha alcazz.. o zamann 3 ay bitmiş olcakk daha büyük olcakk.. hatta doktorr dedi ki 12. haftada cinsiyeti biraz blli edio.. belki de cinsieti de ögrenirizz

günaydınn kızlarrrr... işte benim minikk cikomunn yeni resmiiii... 4 cm teyzelerii.. sol taraf bası zaten yüzü belli oluyor

Eki Görüntüle 225660

maşallah ona, hem de 41bin kere. ben bu ultrasonlardan hiç bişi anlayamıyorum. dr anlatıyor ya burası başı burası poposu falan diye ancak ozaman şekillendiriyorum. noktayken bile hayran bıraktılar kendilerine. doğdukları anı düşünemiyorum. pazartesi 6da ben de miniğimi görücem. zaman çabuk geç lütfeeeeeeeeen ...

dimi yaa ne hızlı büyüyolarrr 2 hafta sonra 2 li testte yeni bi resim daha alcazz.. o zamann 3 ay bitmiş olcakk daha büyük olcakk.. hatta doktorr dedi ki 12. haftada cinsiyeti biraz blli edio.. belki de cinsieti de ögrenirizz

Ay sorma ya, çarşamba ben de gidicem 12. haftamıza girmiş olucaz o zaman, benim bile umudum var acaba gösterir mi diye Ama kuzenimin görümcesi 7 aylık hamile, hala göstermemiş bebek

Tedirgin olma canım, kızamık olanlardan uzak dur yeter.

Doktor tersını soyledı.
Kızamıkcık gecırmeyen bebk ve cocuklardan uzak durmalıymısım ):
4 tane bırbırınden tatlı yegenım var, aynı sehırde yasamıyoruz ama zaman zaman goruyorum, onlardan bıle uzak durmalıymısım ):

günaydınn kızlarrrr... işte benim minikk cikomunn yeni resmiiii... 4 cm teyzelerii.. sol taraf bası zaten yüzü belli oluyor

Eki Görüntüle 225660

Masallah,
Rabbım nazarlardan korusun.
Kocaman olmus annesı.
Bız de taaaa 11 Agustos ta gorusecegız bebısımle.
Zaman nasıl gecer o vakte kadar bılmem ):

Hakıkaten oyle.
O noktaya bıle hayran hayran bakıyorum.
Dogdugunda kucagıma aldıgımda, kım bılır neler hıssedecegım?
Ya Rabbı hayırlısı ıle o gun bır an once gelsın.
Hepımız ıcın.

Yok şu an için kızamık geçiriyor olanlardan uzak dur demek istemiştim bulaşır diye

Ay sorma ya, çarşamba ben de gidicem 12. haftamıza girmiş olucaz o zaman, benim bile umudum var acaba gösterir mi diye Ama kuzenimin görümcesi 7 aylık hamile, hala göstermemiş bebek

cnmm kızdır o. hep öyle olur göstermio göstermioo derler ama erkekk olsa görünürrrr kızz gelio kızz

ayyy cok zorr bende agustosun birinde görücektim ama agrım oluncaa 15 günde bir görmüş oldummm..

Evet bencede..Burda biri resim koymuş başka topicte "oğlum 11+6da pipisini gösterdi" diye, erkekler hemencecik gösteriyor

evet erkekk belli ediomuss erkenn ayy cok heyecanlıı doktor 12 de belli oluyor asagı yukarı dedii havalara uctummm.. aslanımm mı diyimm kıymetlimm mi belli olsun artıkkk

yaz sonunda kesinleştirmiş oluruz herhalde cinsiyetleri kızlar. ah babası neler alacak ona, kendimden çok onu dizginlemeye çalışıyorum. şimdiden bir önlüğümüz, bir elbisemiz, bir de yazlık takımımız var. babacık almış. anneden de oğluna bir yazlık tulum bakalım hangimizin içine doğan olacak, merakla bekliyoruz biz de pazartesi 11+1 olacağız, o yüzden pek ümidim yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…