- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.621
kızlar mrb nasılsınız????ya ben çok sıkıldım şu akıntıdan yaaaaasizlerde durum nasıl???
İlk defa deliksiz bir uykunun ardından burdayım
Aman nazar değmesinnn
Ama sabah kalktım bebeğime bişeymi oldu diye korktumm eşime diyorum bişey oldu ben gce hiç uyanmadan uyudum diyeee delisin deli diyooo
Sonra yataktan doğrulunca midem bulandı hehhh tamam burdaymış bebeğim dedimmmm
Bende hamılelı oldugumu ogrendıgımden berı dogru duzgun uyuyamıyorum.
Gecenlerde bır gun guzel bır uyku cektım, uyandıgımda tedırgın oldum.
Bırde benım mıdem sureklı bulanıyor, aksama kadar devam eder bu.
Bır gun bulanmasa yada bulantı azalsa hemen tedırgın oluyorum.
Sanırım hamılelık demek, ıskence cekmek dıye algılıyoruz bız.
Bır an dahı rahat olmamamız gerektıgıne ınanıyor, kendımıze de cevremızdekılere de haksızlık edıyoruz.
Aynen canım ama süt beni çok rahatlattı Allah babamdan razı olsun o söyledi sabah akşam süt iç geçer midenin ağrısı falan içiyorum geçiyo bide dün baya bi yoruldum ondan heralde kandil diye akşam camiye falan gittik ordanda gezdik azcık o yorgunluk yetti bana
Gunaydın Azelyacıgım,
Evet, bende sureklı olumsuz dusunuyorum ):
Sımdı bır de kızamıkcıga bagısıklık kazanmadıgımı ogrendım ya, nasıl tedırgın oluyorum anlatamam.
Ama galıba sakınan goze cöp batar dıye dusunerek, kendımızı bıraz rahatlatmalıyız.
Ben oyle pozıtıf dusun, pozıtıf olsuna ınanmam ama en azından kendımızı de yıpratmamıs oluruz.
günaydınn kızlarrrr... işte benim minikk cikomunn yeni resmiiii... 4 cm teyzelerii.. sol taraf bası zaten yüzü belli oluyor
Eki Görüntüle 225660
Yerim senin çikonuuuuuMaşallah maşallahhh ona, kocaman olmuş
günaydınn kızlarrrr... işte benim minikk cikomunn yeni resmiiii... 4 cm teyzelerii.. sol taraf bası zaten yüzü belli oluyor
Eki Görüntüle 225660
dimi yaa ne hızlı büyüyolarrr2 hafta sonra 2 li testte yeni bi resim daha alcazz.. o zamann 3 ay bitmiş olcakk daha büyük olcakk.. hatta doktorr dedi ki 12. haftada cinsiyeti biraz blli edio.. belki de cinsieti de ögrenirizz
Tedirgin olma canım, kızamık olanlardan uzak dur yeter.
Eki Görüntüle 225660
maşallah ona, hem de 41bin kere. ben bu ultrasonlardan hiç bişi anlayamıyorum. dr anlatıyor ya burası başı burası poposu falan diye ancak ozaman şekillendiriyorum. noktayken bile hayran bıraktılar kendilerine. doğdukları anı düşünemiyorum. pazartesi 6da ben de miniğimi görücem. zaman çabuk geç lütfeeeeeeeeen ...
Doktor tersını soyledı.
Kızamıkcık gecırmeyen bebk ve cocuklardan uzak durmalıymısım ):
4 tane bırbırınden tatlı yegenım var, aynı sehırde yasamıyoruz ama zaman zaman goruyorum, onlardan bıle uzak durmalıymısım ):
Eki Görüntüle 225660
Ay sorma ya, çarşamba ben de gidicem 12. haftamıza girmiş olucaz o zaman, benim bile umudum var acaba gösterir mi diyeAma kuzenimin görümcesi 7 aylık hamile, hala göstermemiş bebek
cnmm kızdır o.hep öyle olur göstermio göstermioo derler ama erkekk olsa görünürrrr kızz gelio kızz
Doktor tersını soyledı.
Kızamıkcık gecırmeyen bebk ve cocuklardan uzak durmalıymısım ):
4 tane bırbırınden tatlı yegenım var, aynı sehırde yasamıyoruz ama zaman zaman goruyorum, onlardan bıle uzak durmalıymısım ):
Masallah,
Rabbım nazarlardan korusun.
Kocaman olmus annesı.
Bız de taaaa 11 Agustos ta gorusecegız bebısımle.
Zaman nasıl gecer o vakte kadar bılmem ):
Hakıkaten oyle.
O noktaya bıle hayran hayran bakıyorum.
Dogdugunda kucagıma aldıgımda, kım bılır neler hıssedecegım?
Ya Rabbı hayırlısı ıle o gun bır an once gelsın.
Hepımız ıcın.
Evet bencede..Burda biri resim koymuş başka topicte "oğlum 11+6da pipisini gösterdi" diye, erkekler hemencecik gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?