2012 Şubat Anneleri

Kendime nazarım değdi midem bulanıyo offffff
Kızlar bişey dicem siz bizden büyüksünüz bebiş olarak ilerleyen haftalarda ne yaşıyorsunuzzz :26:

Yok şu an için kızamık geçiriyor olanlardan uzak dur demek istemiştim bulaşır diye

Afedersın canım, yanlıs anlamısım.
Pekı kızamıkcık gecırmeyen bebelerden bıle uzak durmam mantıklı mı sızce?
Doktor dıyor kı, 'bır bebek kızamık gecırıyordur ama aılesı nezle zannedebılır, sende o ortamda bulunursan hava yolu ıle sana ve bebegıne gecer'
Bu durumda Allah korusun bebegım buyuk zararlar gorebılır, hatta olebılırmıs

ayyy cok zorr bende agustosun birinde görücektim ama agrım oluncaa 15 günde bir görmüş oldummm..

Oh ne kadar sanslısın.
Yoksa bende mı 15 gu sonra agrım var dıyerek gıtsem

Ay Allah korusun, bence mantıklı geçirmemiş olanlardan uzak durman.Çünkü geçiriyor olabilir ama kırmızı benekleri çıkmamış olabilir.Hani uzak dur dediği de öpme, sarılma onu kasdetmiştir.

olabilir ama agrıya magnezyum veriolar hemen.. gerci cok fayda ettii hiçbiyerim agrımıyooo haketten

Kendime nazarım değdi midem bulanıyo offffff
Kızlar bişey dicem siz bizden büyüksünüz bebiş olarak ilerleyen haftalarda ne yaşıyorsunuzzz :26:

Hoşgeldin canım
Ben kendimden hiç örnek vermiyeyim, bende pek belirti olmadı, hala da öyle.Ama sürekli uykum gelirdi o gitti çok şükür birtek fazla sulugözüm o konuda sıkıntılıyım.

Hoşgeldin canım
Ben kendimden hiç örnek vermiyeyim, bende pek belirti olmadı, hala da öyle.Ama sürekli uykum gelirdi o gitti çok şükür birtek fazla sulugözüm o konuda sıkıntılıyım.

hoşbulduk şekerimm
Bende bugün şükür iyiyim dedim midem bulandı pc ye bile bakamıyorum öpüyorum siziii kusura bakmayın hemen çıkmam lazımmm yoksa midemm fenaaaa

Ay Allah korusun, bence mantıklı geçirmemiş olanlardan uzak durman.Çünkü geçiriyor olabilir ama kırmızı benekleri çıkmamış olabilir.Hani uzak dur dediği de öpme, sarılma onu kasdetmiştir.

Oyle olsa sorun etmem kı.
Doktor aynı ortamda bulunmayacaksın, kendını ızole edeceksın dedı.
Annem ve ablamda kızıyor, 'Sımdıkı doktorlar ne cok bılıyor' dıye.
Bende onlara kızıyorum, benı kâle almıyorlar' gıbı gelıyor.

olabilir ama agrıya magnezyum veriolar hemen.. gerci cok fayda ettii hiçbiyerim agrımıyooo haketten

Sevındım senın adına.
Ben beklerım artık ne yapalım, hem bebısım o zamana kadar daha da buyur.
Bende onu buyumus gorunce mutlu olurum.
Cok merak edıyorum cınsıyetını, kızım dıye sevıyorum gobusumu sımdılık ama sankı erkek olacak gıbı gelıyor bana.

bende oglummm die seviodum emme kayınpederim vefat ettigi günden beri kızım diorum.. erkek olursa kötü hissedicem gibii.. ay ne bilim yaa:44::44::44::44:

bende oglummm die seviodum emme kayınpederim vefat ettigi günden beri kızım diorum.. erkek olursa kötü hissedicem gibii.. ay ne bilim yaa:44::44::44::44:

Sen kayınpederını sevıyordun sanırım.
Mekanı cennet olsun.

Benım kızım dıye sevmemın bır nedenı var aslında.
Kız olmasını dılemekle beraber, kız olursa ısım konusunda sorun yasamayacagımızı dusunuyorum.
Cunku erkek olursa esım, babasının adını koymak ıstıyormus ve ben bunu hıc ıstemıyorum.

SElamlarrr...Bende inşallah şubat annesi olacağım Allah nasip ederse...benide aranıza alırmıydınız acaba?

Hosgeldın.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın ınsallah.

kızlar nasılsınız..bebişer nasıl? çok şükür maşallah deyin 2 gündür hiç hamile değil gibiyim çok şükür..sadece akşamları hemen uykum geliyo o kadarda olsun artık..​

erkek ismi bulmak gerçekten zor..eşimle hep zıtlaşıyoruz... eymen olsun dedim eğik gibi o ne dedi.. umut dedim kızlardada o isim var diyo..off offff

kızlar nasılsınız..bebişer nasıl? çok şükür maşallah deyin 2 gündür hiç hamile değil gibiyim çok şükür..sadece akşamları hemen uykum geliyo o kadarda olsun artık..​

Ben de bebisim de iyi sanırım =)
Ben de 1 haftadır kusmuyorum hic. ara ara kasıgımda agrı oluyor ve goguslerim acıyor. Onlar da olmasa hamile degilim diyecegim

Hoşgeldin canım

seninle hamileligimiz cok benzer ilerliyor azelya, (insallah sağlıkla doğurmak da nasip olur) bakalım cinsiyetleride benzeyecek mi:26:

SElamlarrr...Bende inşallah şubat annesi olacağım Allah nasip ederse...benide aranıza alırmıydınız acaba?

hosgeldin, Allah tamamına erdirsin...

diger yeni arkadaslarlarda hosgeldiler..

annesinin bebiki, canım cok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun inş.

canım 12 haftanın sonunda doktorun uzmansa cinsiyetini söyler 4 ayın sonunu falan bekleme..

erkek ismi bulmak gerçekten zor..eşimle hep zıtlaşıyoruz... eymen olsun dedim eğik gibi o ne dedi.. umut dedim kızlardada o isim var diyo..off offff

O konu bizde de var kız olursa esim hep medine olsun derdi simdi kubra da olabilir diyo.
Erkek olursa adem diyo kaynanam da adem diyo ama ben adem istemiyorum napıcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…