2012 Şubat Anneleri

bende elevit kullanıyorum folic asit hiç vermedi doktor bana ama eleviti gece iç canım yatmadan iştah yapıyor yoksa..ben bi kaçgündür içmiyorum ama..

bende elevit kullanıyorum folic asit hiç vermedi doktor bana ama eleviti gece iç canım yatmadan iştah yapıyor yoksa..ben bi kaçgündür içmiyorum ama..

Ben de evelit kullanıyorum 5. haftadan beri. 1 hafta folic asit kullandım sadece ben.
Aksamları yatarken iciyorum ben de. Bazen unutuyorum icmeyi. İlac konusunda boyle sıkıntım var benim sevmem ilac icmeyi unuturum o yuzden..
Bi sorun olmaz degil mi

Erkek ismi bulmak cidden zor..
Herkes bana oğlun olacak gibi geliyor diyor..:S
Normalde ilk hamile olduğumda bana hep kızım olacakmış gibi geliyordu..
Kız olursa ismi hazır İRem yada Zeynep.. :)
ama erkek olursa bilmiyorum :S

sanmıyorum canım sonuçta onun içinde bütün vitaminler var zaten arada ara vermek lazım bence vitamin fazla olunca bebeklerin beyni sulanmasın sonra...şaka bi yana mideme ağrı yaptı bi gece bende ara verdim ama içicem doktorum içme diyene kadar.. sonuçta bütün vitaminleri hergün alamayabiliriz..ama elevitte var..

Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri elevit kullanıyorum, şu hamileliyim süresince hiç mide bulantım olmadı çok şükür ama şu hapı içerken çok kötü oluyorumm:S sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ben doktor öyle demişti.:S

Ya herkesin dr u farklı hava çalıyor.Bana folik puls verdi veriş o veriş bir daha 29 temmuzda randevu var ikili test yapacaz dedi iyi dedik şimdi burda okudum ikili testle ilgili endişeleri...para tuzağı gibi geldi o testlere bakıpta bebeğini aldıran olabilir gibi gelmiyor bana...zaten sorunlu çocuk düşüyor yaşamıyor zaten eğer doğupta sana üzüntü ve imtihan vesilesi olacaksa her türlüde olur yani...

Ne dersiniz ya ikili test konusunda? ben çok pipirikliyim endişeliyim hemen tansiyon tavan yapıyor bana deseki çocukta down send var iyi o zaman alalım mı dicem ne ol cak git bi daha gel 3 lü test yapalım amniyosentez bakalım deney hayvanı gibi git gel

seninle hamileligimiz cok benzer ilerliyor azelya, (insallah sağlıkla doğurmak da nasip olur) bakalım cinsiyetleride benzeyecek mi:26:

Kızlarımız olacak Benim annem bana hamileyken çok bulanmış midesi, çok kusmuş, benim bulanmıyor.Teyzemde aynı kusmalı, öğürmeli bir hamilelik geçirmiş, onun kızı da benim gibi tık yok..Tesadüf olabilir tabi

Bana doktorum hicbisey demedi. Eczaneci gunde 1 defa tok karnına dedi. Ben de aksam yemegini yiyip 1-2 saat sonra iciyorum.
Bir sorun olmadı bende simdiye kadar. İstersen sen de aksamları ic canım bir sorun olmaz bence.

Arkadaslar soyle bırsey duydunuz mu hıc?

Hamıle kalmak ısteyen bayanlar vucutlarında degısıklık yapmalı.
Ya bır kac kılo almalılar ya da vermelıler.

Var mı boyle bırsey?
Birde soyle sorayım, bu sav sıze ne kadar mantıklı geldı?

Su ankı konu ıle cok alakasız oldu, kusura bakmayın.
Ama bu muhabbet nedenı ıle yakın bır dostuma cok kırıldım.

Son düzenleme:

Hala falic ASİT KULLANAN ARKADASLAR DA VAR SANIRIM BUNYEYE GORE VERİYOR İLACLARI DOKTORLAR.
Allah'ım kimseye vermesin ama doktor bana soylerse ben asla aldırmam ki. Benim suanki gitmemdeki amacım bebegimi gormek test umrumda degil =)

çok saçma ama hamile olmadan önce bende kilo almıştım ama alakası yok beyin olarak rahat olmaya ve istemeye bağlı..

tabiki sorun olmaz ama her ilacı düzenli içmek daima iyidir kızlar. mümkün olduğunca atlamamaya gayret edin. alarm falan kurun gece 11'e mesela. ben dikkat ediyorum da çevremde vitamini baştan beri kullananların hamilelikleri daha normal geçti sanki. örneğin ben 5.haftanın içinde başladım elevite de folik asite de- folik asite önceden başlamak lazımmış bu arada-öyle çok ciddi şikayetlerim olmadı şükür. doğumdan sonra bile kullanacağım dr'um öyle söyledi. bebişin sütü için

Bana doktorum hicbisey demedi. Eczaneci gunde 1 defa tok karnına dedi. Ben de aksam yemegini yiyip 1-2 saat sonra iciyorum.
Bir sorun olmadı bende simdiye kadar. İstersen sen de aksamları ic canım bir sorun olmaz bence.

Ya geceleri progestron kullanıyorum doktor onu yatarken iç dedi o nedenle iki hapı arka arkaya içmiş gibi olmak istemiyorum akşam geç yemek yiyoruz zaten erkenden de yatınca.. progestronun bırak derse birde öyle denerim.

ben canım göbeğimin sağ tarafında bi sertlik var aniden ayağa kalksam falan batıyor

O dediğin bende de var sağda nedense ve bebekte sağ tarafta bakıyorum dr ultrasonda sağ kasığımın üzerine koyunca çıkıyor...neyse o sertlik gibi sanki bir düğüm varmış gibi birşey dönerken batabiliyor hapşırınca acıyor ama ara ara oluyor sürekli değil ve bende bu hafta başı itibariyle sabah kusmaları azaldı bulantı yemekten önce yemekten sonra bazen öğürtecek şiddette olabiliyor ama kesinlikle 2 hafta öncesinden iyi durumda.

İştahta iyi gibi yalnızca öğünlerime dikkat etmiyorum acıkınca hemen yemiyorum ne cins bi insanım anlamadım bu sefer öle deli gibi aç yiyince bulantıda oluyor çarpıntıda..Yalnız sizde nasıl acıkma durumu ben yedikten sonra yr saat sonra kazıntılar başlıyor midemde sanki bir olkma yicek yokmuş gibi..acıkcası sürekli pac man gibi yemektende sıkıldım ondan her acıktıgımda kalkıp yemiyorum yiyince fenalık yapıyor yr saat sona tekrar acıkınca eeeehhh ama yeter artık oluyorsun...

İlk 9 haftaya kadar olan hislerim hep kız yönündeydi ama sanki erkek gibi hissediyorum şimdi...aman hayırlısıyla sağlıklı olsunda kız erkek farketmez..

Allahtan hayırlısı sağlıklısı olsun... (Bana da erkek gibi geliyor nedense ... )ben kız cocuklarını cok severim...
Ayy benim annemde doğururken bile anlamamıs normal rapor uzatımı icin doktora gittiginde doğum baslamış diye acil doguma alınmıs.. nerdeyse yolda doğacakmısım yani... hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…