- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.661
merhaba arkadaşlar, iyi günler.. keyfiniz bol olsun, bebişler sağlıkla büyüsün insallah...
ben canım göbeğimin sağ tarafında bi sertlik var aniden ayağa kalksam falan batıyor
selam kızlarrrr.. kontrolü yaptıkk.. bebik dipcik gibimişşşboyu 4 cm olmuss kuzumun.. sakın su içip gitmeyinn bebek 2 aylıkken falan sıkısmak gerekiomuss.. sonrasında bilakiss bosaltıp da girmek lazımmıss.. idrar kesesi baskı yapınca bebikk zor görünüomuss.. salak gibi 1.5 lt su içtimm.. 2 seferdir bulanık görüomm. neyse 2 hafta sonra bi daha görcem nasılsa doktor uyuyo didi.. sagdan soldan dürttü. cocuk 360 derece döndü fekat uyanmadıı.. kız galibaa miskinn annesi bana dokunmayınn uyanmıcam dio dedi sonaa rahat bıraktık cocuuuu folic asiti bırakıoruz artık dedi. elevit e geciş yaptık. resmi de yarın eklerimm. öpüldünüz
bende elevit kullanıyorum folic asit hiç vermedi doktor bana ama eleviti gece iç canım yatmadan iştah yapıyor yoksa..ben bi kaçgündür içmiyorum ama..
Ben de evelit kullanıyorum 5. haftadan beri. 1 hafta folic asit kullandım sadece ben.
Aksamları yatarken iciyorum ben de. Bazen unutuyorum icmeyi. İlac konusunda boyle sıkıntım var benim sevmem ilac icmeyi unuturum o yuzden..
Bi sorun olmaz degil mi
Ben de evelit kullanıyorum 5. haftadan beri. 1 hafta folic asit kullandım sadece ben.
Aksamları yatarken iciyorum ben de. Bazen unutuyorum icmeyi. İlac konusunda boyle sıkıntım var benim sevmem ilac icmeyi unuturum o yuzden..
Bi sorun olmaz degil mi
Bi sorun olmaz degil mi
seninle hamileligimiz cok benzer ilerliyor azelya,(insallah sağlıkla doğurmak da nasip olur) bakalım cinsiyetleride benzeyecek mi:26:
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri elevit kullanıyorum, şu hamileliyim süresince hiç mide bulantım olmadı çok şükür ama şu hapı içerken çok kötü oluyorumm:S sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ben doktor öyle demişti.:S
Ya herkesin dr u farklı hava çalıyor.Bana folik puls verdi veriş o veriş bir daha 29 temmuzda randevu var ikili test yapacaz dedi iyi dedik şimdi burda okudum ikili testle ilgili endişeleri...para tuzağı gibi geldi o testlere bakıpta bebeğini aldıran olabilir gibi gelmiyor bana...zaten sorunlu çocuk düşüyor yaşamıyor zaten eğer doğupta sana üzüntü ve imtihan vesilesi olacaksa her türlüde olur yani...
Ne dersiniz ya ikili test konusunda? ben çok pipirikliyim endişeliyim hemen tansiyon tavan yapıyor bana deseki çocukta down send var iyi o zaman alalım mı dicem ne ol cak git bi daha gel 3 lü test yapalım amniyosentez bakalım deney hayvanı gibi git gel
Arkadaslar soyle bırsey duydunuz mu hıc?
Hamıle kalmak ısteyen bayanlar vucutlarında degısıklık yapmalı.
Ya bır kac kılo almalılar ya da vermelıler.
Var mı boyle bırsey?
Birde soyle sorayım, bu sav sıze ne kadar mantıklı geldı?
sanmıyorum canım sonuçta onun içinde bütün vitaminler var zaten arada ara vermek lazım bence vitamin fazla olunca bebeklerin beyni sulanmasın sonra...şaka bi yana mideme ağrı yaptı bi gece bende ara verdim ama içicem doktorum içme diyene kadar.. sonuçta bütün vitaminleri hergün alamayabiliriz..ama elevitte var..
Bi sorun olmaz degil mi
Bana doktorum hicbisey demedi. Eczaneci gunde 1 defa tok karnına dedi. Ben de aksam yemegini yiyip 1-2 saat sonra iciyorum.
Bir sorun olmadı bende simdiye kadar. İstersen sen de aksamları ic canım bir sorun olmaz bence.
kızlar BEN KIZIM OLUNCA SAKIN İSİMLERİ ÇALMAYIN :18:duru yada damla koycam...
ben canım göbeğimin sağ tarafında bi sertlik var aniden ayağa kalksam falan batıyor
Kızlarımız olacakBenim annem bana hamileyken çok bulanmış midesi, çok kusmuş, benim bulanmıyor.Teyzemde aynı kusmalı, öğürmeli bir hamilelik geçirmiş, onun kızı da benim gibi tık yok..Tesadüf olabilir tabi
Benim de sag tarafımda. Ultrasonda bebisim o tarafdaydı ben de o buyuyo diye ona yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?