- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.681
tabiki sorun olmaz ama her ilacı düzenli içmek daima iyidir kızlar. mümkün olduğunca atlamamaya gayret edin. alarm falan kurun gece 11'e mesela. ben dikkat ediyorum da çevremde vitamini baştan beri kullananların hamilelikleri daha normal geçti sanki. örneğin ben 5.haftanın içinde başladım elevite de folik asite de- folik asite önceden başlamak lazımmış bu arada-öyle çok ciddi şikayetlerim olmadı şükür. doğumdan sonra bile kullanacağım dr'um öyle söyledi. bebişin sütü için
Allahtan hayırlısı sağlıklısı olsun... (Bana da erkek gibi geliyor nedense... )ben kız cocuklarını cok severim...
Ayy benim annemde doğururken bile anlamamısnormal rapor uzatımı icin doktora gittiginde doğum baslamış diye acil doguma alınmıs.. nerdeyse yolda doğacakmısım yani... hehe
Ya geceleri progestron kullanıyorum doktor onu yatarken iç dedi o nedenle iki hapı arka arkaya içmiş gibi olmak istemiyorum akşam geç yemek yiyoruz zaten erkenden de yatınca.. progestronun bırak derse birde öyle denerim.
Ya herkesin dr u farklı hava çalıyor.Bana folik puls verdi veriş o veriş bir daha 29 temmuzda randevu var ikili test yapacaz dedi iyi dedik şimdi burda okudum ikili testle ilgili endişeleri...para tuzağı gibi geldi o testlere bakıpta bebeğini aldıran olabilir gibi gelmiyor bana...zaten sorunlu çocuk düşüyor yaşamıyor zaten eğer doğupta sana üzüntü ve imtihan vesilesi olacaksa her türlüde olur yani...
Ne dersiniz ya ikili test konusunda? ben çok pipirikliyim endişeliyim hemen tansiyon tavan yapıyor bana deseki çocukta down send var iyi o zaman alalım mı dicem ne ol cak git bi daha gel 3 lü test yapalım amniyosentez bakalım deney hayvanı gibi git gel
Arkadaslar soyle bırsey duydunuz mu hıc?
Hamıle kalmak ısteyen bayanlar vucutlarında degısıklık yapmalı.
Ya bır kac kılo almalılar ya da vermelıler.
Var mı boyle bırsey?
Birde soyle sorayım, bu sav sıze ne kadar mantıklı geldı?
Su ankı konu ıle cok alakasız oldu, kusura bakmayın.
Ama bu muhabbet nedenı ıle yakın bır dostuma cok kırıldım.
Ben hamile kalmadan 1.5 ay önce başladım folik asite.Aslında yattığınız yatağın komidinine koysanız yatarken hatırlarsınız kızlar.4.5 aydır kesintisiz içiyorum, hep komidinin üstünde yatarken atıyorum hemen ağzıma.
Arkadaslar soyle bırsey duydunuz mu hıc?
Hamıle kalmak ısteyen bayanlar vucutlarında degısıklık yapmalı.
Ya bır kac kılo almalılar ya da vermelıler.
Var mı boyle bırsey?
Birde soyle sorayım, bu sav sıze ne kadar mantıklı geldı?
Su ankı konu ıle cok alakasız oldu, kusura bakmayın.
Ama bu muhabbet nedenı ıle yakın bır dostuma cok kırıldım.
hem büyüyo hemde rahim artık yukarı çekiliyor 10. haftada greyfurt büyüklüğündeymiş artık bu arada sağ tarafa kız diyenler de var erkekte ben kız hissediyorum
erkek ismi bulmak gerçekten zor..eşimle hep zıtlaşıyoruz... eymen olsun dedim eğik gibi o ne dedi..umut dedim kızlardada o isim var diyo..off offff
bi sorun olmadıkça normal doğuralım kızlar hemen ayağa kalkarız hemde karnımız fazla kalmaz..inş sezeryana gerek kalmaz..
hamileliğim planlı olmadığı için folik asite de 5.haftada başladım canımElevit'i sanki yıllardır içiyorum gibi, çok tuhaf bir otomasyona bağladım. yatak odasına uyumak için girerken yanıma mutlaka su getiririm. su da bana hep eleviti hatırlatıyor. diğer arkadaşalra da gece içmelerini tavsiye ederim ben de. ne bulantı, ne iştah...hiç sıkıntı olmuyor
Bende bu ıkılemdeyım ıste.
Cocugumda sorun olursa aldırır mıyım kı!
Hıc sanmıyorum, o benım kanımla beslendı, benım canım, benım bır parcam, nasıl kıyabılırım kı ona.
Nasıl 'sen benım ıstedıgım gıbı guzel bır cocuk degılsın, bu nedenle dunyaya gelmeyı hak etmıyorsun' derım.
Bence 'o cocuga ıskence olur, onu dogurmak ona da haksızlık!' gıbı dusunceler sadece vıcdanı rahatlatmak ıcın uydurulmus bahaneler.
Pekala down sendromlu olup-mutlu olabılen cocukların yetısmesı de mumkun.
Elbette Rabbım bızı bu sekılde ımtıhan etmesın dıye dua etmelı ancak, O ndan gelende de 'eyvallah' demelı (bence)
İnşallah, inşallah normal normal doğururuz, ben de çok istiyorum.
Canım elevit ne ilacı?
çok saçma ama hamile olmadan önce bende kilo almıştım ama alakası yok beyin olarak rahat olmaya ve istemeye bağlı..
Bizim isimlerimiz hazır teyzesi....
Kızım olursa İLKNUR CEMRE
Oğlum olursa BİLAL EMRE
bi sorun olmadıkça normal doğuralım kızlar hemen ayağa kalkarız hemde karnımız fazla kalmaz..inş sezeryana gerek kalmaz..
ay inş öyle olur bizimde bişey anlayana kadar doğarlar inş... ilkler hep zor olurmuş genelde ama hadi bakalım..allahım yardım etsin bize...
ilknur güzel erkektede emre daha hoş..inş gönlümüze göre olsun..bizde erkek ismi bulamadık..
Bana da sacma geldı ama, sırf boyle dedıgım ıcın arkadasım bana kızdı ):
Bende su an ona kızgınım.
Ama kafama takıyorum ıste, benı uzdugu ıcın.
Cunku kendısı zor bır hamılelık gecırdı, sureklı arar, onu mutlu edecek sozler etmeye calısırdım.
O bazen benı terslerdı, hamılelık psıkolojısıne verırdım.
Hamıle oldugumu ogrendıgınde bana 'hamılelık bencıllık demektır, artık bencıl olacaksın' dıye ogut verdı.
Derken bır kac gun sonra bu muhabbet gectı aramızda.
Dedım 'olur mu oyle sey, o zaman hamıle kalamayan butu bayanlar oyle yapsın'
Bana kızdı, neden ıtıraz edıyormusum, uzmanlardan! daha mı ıyı bılıyormusum?
Dedım hangı uzman, yanıt yok. Tv de duymus, nette okumus.
Nette arastırdım, yok oyle bır bılgı.
Neyse ıtıraz etmemı kabullenmeyınce de, telefonu yuzume kapadı resmen.
Bende cok kırıldım.
Sankı ben her soylenenı sorgulamadan kabul etmelıyım ):
Robot muyum ben?
Oyle ıste, gunlerdır bunu kafama takıyorum ve ona cok kızıyorum.
Yakında aılemın yanına gıdecegım (bayramda yanı) o vakıt onu gormeye pek nıyetlı degılım.
Ama bebegı olduktan sonra da hıc gormedım onu.
Ne yapacagımı bılmıyorum.
Cok uzun yazdım kusura bakmayın ama, gercek hayatta kımse benı dınlemıyor ):
Bende herkese kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?