2012 Şubat Anneleri

hamileliğim nedeniyle çıkartıyorlar, neymiş çok iş varmış ki biz aynı departmanda 5 kişiyis

tazminatımı veriyorlar zaten her şekilde alıyordum onu çünkü evleneli 1 yıl olmadı. ya ben inatlaşcaktım ama eşim istemedi, bebeğin stresten uzak durması lazım malum ve bildiğin tehdit ettiler belli yani psikolojik baskı yapcaklar bu da bebeğimi olumsuz etkilicek.... doğumdan sonra bırakıcaktım zaten sadece biras erken oldu(

:) ilk defa benim gibi kilo alan birisi :) bir tek kendim zannediyordum moralim çok bozuk 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum ne olacak benim halim...

Hayırlısı olsun canım,tazminat, işsizlik maaşı vs haklarını alıyorsan iyi yine.
Her şerde bir hayır vardır, evinde dinlenirsin şimdi bol bol.
Eşinde yanında sonuçta bu konuda.
Evde olmanın tadını çıkarırsın.

canım bende 60 la başlamıştım, 61 oldum şimdi. kısmetse yarın 12. haftamıza giriyoruz, cumada kontrolümüz var ikili test için.
Cuma inş görücem bebişlerimi zaman geçmiyorr.

Allah bildiği gibi yapsın, ne düşüncesiz insanlar var.5 ay daha çalıştırmak zor gelmiş adama.Eşin doğru düşünmüş.

:) ilk defa benim gibi kilo alan birisi :) bir tek kendim zannediyordum moralim çok bozuk 54 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum ne olacak benim halim...

Ben hamurişini biraz fazla kaçırdım :26:

evet onları alıyorum napalım evde yatıcas artık( alışık da değilim patlarım ben ya

slmlar kızlar nasılsınız??bugün acayip bi iştahla uyandım mesela tatlı hiç yemezdim canım çok feci çikolata çekti sizdede oluyomu iştah artışları??

Erken cıkman senı uzdu sanırım.
Ama calısma zorunlulugun yoksa maddı anlamda, boylesı daha ıyı ınan.
Ben dogumdan sonra da calısmayı dusunuyorum ama, daha sımdıden bebegımden nasıl ayrılırım dıye dusunup, uzuluyorum.
Hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah.

Allah bildiği gibi yapsın, ne düşüncesiz insanlar var.5 ay daha çalıştırmak zor gelmiş adama.Eşin doğru düşünmüş.

Ben hamurişini biraz fazla kaçırdım :26:

Bugunlerde bende hamur ısıne fazla merak saldım.
Sonumu ıyı gormuyorum ):
Bırde benım tıroıdlerım yavas calısıyormus.
Herhalde doguma buldozerle fılan tasırlar benı ):

herkeze gunaydınn güzel hafta diliyorum hepimizzee nasıl gıdıyor hamileliklerr benim bulantılarım çok istifra edemıyorum ama cok fazla ögürtüyo beni resmin kan gelıyor bogazlarım tahriş oldu artıkk keske ıstıfra edebılsem bu arada sizin bebişleriniz büyük cinsiyet ögrenen yok sanırım ?birde ben aşırı derece kabızım gazım var sişkinligim sizlerdede bu problemler varmı arkadaşlar

slmlar kızlar nasılsınız??bugün acayip bi iştahla uyandım mesela tatlı hiç yemezdim canım çok feci çikolata çekti sizdede oluyomu iştah artışları??

Ben bır kac haftadır resmen ac uyanıyorum.
Gun boyu da gozumun onunden borekler, balıklar, ananaslar ucuyor
Yakında masamın uzerındekı esyaları yıyecege benzetecegım galıba.

Hoşgeldin büşra, ne kadarlık gebesin bilmiyorum ama ben daha 6 haftalıkken başladım kabız problemi yaşamaya.Hala da ara ara yaşıyorum.Bana tavsiye edilen kayısı idi.Kayısıyı sabah aç karnına yersen iyi gelir.Tabi yine kişinin bünyesine göre değişiyor.Çok sıkıntılı bir durum.

canım benim kuzenimde hamur işi çok yedi, başka türlü doyduğumu anlamıyorum diyordu.
38-40 kg aldı ve şimdi yine 58 kg, oğluda 3 yaşına girdi.
Ama yinede hamur işinden uzak durmak iyi tabi. en azından nefsini körelticek kadar ye canım.

Olmaz mı?
ıkı hafta boyunca kabız oldum.
Hamdolsun ıkı-uc gundur normale dondum.
Esım bıle telefonda 'bugun yapabıldın mı?' dıyor ardından 'suraya bak b... derdıne dustuk' dıye dalga gecıyordu.
Bol bol su ıcmenı ve gün kurusu kayısısı yemenı onerırım.
Baska turlu gecmedı benım.
Su an hem kabız degılım hem de sıskınlıgım azaldı.

Bizde de aynı durum vardı, sabah tuvaletten çıktığımda ilk soru "yaptın mı?"

6+5 günlük azelyacım 4 haftalıktı başladı kabızlık kayısı bende hiç fayda etmıyor suanda gaz sansıcından duramıyorum karnım agrıyo kuru incir yedim bakalım o fayda etcekmi yarın kalp atısı için doktorumuz cagırdı soracam doktora bakalım ne diyecekk

Neeee 40 kılo mu?
Pekı nasıl basardı zayıflamayı.
Bende nefsımı tatmın etmeye calısıyorum sadece ama nefsım tatmın olmaya pek meyıllı degıl.
Oyle bır durumdayım kı, ısımler bıle bana bır yıyecegı cagrıstırıyor ve onu yemeden aklımdan cıkaramıyorum.
Mesela dun Tahsın adını duydum, tahın aklıma geldı.
Sımdı canım tahın ıstıyor, oysa normalde pek sevmem tahın helvasını ):

Canım su tüketimin nasıl? bol su içince kabızlık sorunu azalıyor. şişkinlik için akşamları yürüyüşe çıkıyoruz,süper geliyor.
ve soda günde bir tane iyi gelirmiş, oda rahatlatıyor.
birde kurtarıcı kayısı var tabi :)

günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan beri hayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…