- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.761
kızlarrr bişi sorcam yafff.. ultrason resimlerinde hep var daa sormak aklıma gelmedi. bebegin üstündeki karaltı ne. o da kese gibi kocaman ama içi boss. ne ola ki????
Eki Görüntüle 225802
kızlar kızlarrrrrr ben yine şu beyinsiz eşimle kavga ettim ne olacak sonumuz bilemiyorum çok sabrediyorum ama bebeğime bişey olacak diyede endişeleniyorumm yaaa olmaz inşallah demiiii
bilgiler iyin msj atarsanir sevinirim
Canim suan cepten guriyorum pcden girdigimde listeye ekleyecegim canimben yokum lıstedee benım mucizem 6+4 gunluk oldu kesemızı 4+3 ken gorduk salı gunu kalp atıslarımızı gormeye gıdecez dogm tarıhımızde 27 subat 2 bebegim olacak 1 oglusum varrr baska bılgı lazımmı gurbet guzelı
endişelenme bence canım. her zaman böyle olmadığını bebiş de hissediyordur. hepimizin dengesi değişti bu aralar. biraz sabır. düzelecek bir süre sonra. ben de olur olmaz şeye kızıyorum, kavga çıkarıyorum, herkesin söylediği batıyor ama yapacak birşey yok. alttan alsınlar çok fena yaparım
bilmiyorum ki ben mi abartıyorum o mu anlamadım ama anlayışlı olsun o da yaaaaaaama varya gerçekten bebeğim bana sabrı öğretti normalde olsa ortalığı yıkardımm ama şimdi müzik dinliyorum hiççç de umrumda değillllll valla ben bebeğimle mutluyummmmmmmmm
kendi adıma konuşursam, evet fazlasıyla abartıyorum ama ne yazıkki o anda bunu idrak edemiyorum. eşim, annem, kayınvalidem, kayınpederim alttan almasa kendimi kaybederim herhalde. şeytan oluyorum en ufak bir sözlerindebir tek babacığıma kızamıyorum. ama napıyım o hiç dırdır etmiyorki tepemde. her zamanki gibi kızını korumasını biliyor. canımmmmmmmmmm.....
benimde annem canımmmmmmmmmm o benim herşeyimmmm ama eşim çok değişti yaaaaa mesela bugün bıraktı gitti arkadaşlarıyla buluştu bende annemlerdeydimm beni yalnız bıraktı gittiii taa gece 11 de geldi işteabartılmalı mı bu konu acaba sence ???????
benimki daha gelmedi, hala kardeşimle dışardaamaaaaaaan ne takıyorsun. biz onların kıymetlisiyiz evet tamam ama 24 saat bizimle olmalarını gerektirecek bir durum yok henüz. son aylara doğru acısını çıkarırız
neyse şeker ben yatayım artık. uyku düzenim iyice bozuldu. iyi geceler
Biz de Asya düşünüyoruz kız olursa .Eşim Asya yazılı bir oyuncak almış.Bira acele mi ediypruz ne.Cinsiyeti bile belli değil henüz :44:Ben çalmam Asya istiyorum.Ama kesinde değil, erkek olursa isim koymam daha kolay olur.:97:
bilgilerini yazarsan senide eklerim guzelim benim neden olmasin hosgeldinHoşbulduk değerli Dumyam80.. 14+2 günlük hamileyim...
Gurbetguzeline mesaj atmayı denedim lakin 100 mesaj sınırına takıldım.. =)
Canim hisgeldin Allah tamamina erdirsin crptwn giriyorum ece gidince ekliycembende şubat annesi olucam inşallah.1 kızım var bu 2.hamilelik.sat 25 mayıs 2011.29 şubat 2012 doğum...herkese acısız doğumlar.teşekkürler gurbetgüzeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?