2012 Şubat Anneleri

selammmm kizlarrrr....

herkesler uyumusss... bende yatimmm artik bari...

elefera, yazdiklarini okudum bu arada... o arkadasin resmen seni kiskaniyor... baska hicbir aciklamasi olamaz bu durumun bence...

Arkadaşlar günaydın hepinize tempo dolu mutlu günler diliyorum...

Bugün bi tanem hayatımın anlamı biricik eşimin doğum günü ona hazırlıklar yapıyorum bu sefer hiç bişeye hazır konmyacağım pastasınıda kendim yapıcamm bakalım becerebilecekmiyim becerirsem eklerim resmini

selammmm kizlarrrr....

herkesler uyumusss... bende yatimmm artik bari...

elefera, yazdiklarini okudum bu arada... o arkadasin resmen seni kiskaniyor... baska hicbir aciklamasi olamaz bu durumun bence...

Oncelıkle gunaydın hepınıze;

Bılmıyorum canım, belkıde haklısın.
Bazı detayları dusununce oyle olduguna bende kanaat getırıyorum.
Fakat ınan, kıskanılacak bır yanım yok benım.
Yanı ben en azından kendımı kıskanılacak bırı olarak degerlendırmıyorum.
Ne cok guzelım, ne de ınanılmaz bır egıtımım var.
Ama butun bunlar ona kırgın olmamı engellemıyor.
Zaten bugunlerde cok hassasım ):
Dun oturdum, arkadasımla yaptıgımız o gorusmeyı dusundum, basladım aglamaya ):
Belkı cok abartılı bır gorusme degıldı ama, o hamıleyken onu kırmamamız ıcın sureklı uyarır, canı sıkıldıgında hemen telefonu kapatırdı.
Sımdı ben hamıleyım ve yıne benım anlayıslı olmamı beklıyor.

Arkadaslar herkese güzel bir hafta diliyorum, sağlıklı, huzurlu ve neseli........

Tesekkurler
Sana da.

Esının dogum gunu kutlu olsun.
Emınım cok guzel bır pasta yapacaksındır.
Sımdıden afıyet olsun.
Omur boyu ayrılmamanız dılegıyle...

Gunaydın kızlarrrrr

Saglıkocagından geliyorum. Gecen ay gittigimde kilom 54.4 du bugun 54.9 cıktı.
Hemsire bir daha eylulun 9 unda cagırdı sanırım kan tahlili ve ası yapacaklarmıs..

Tesekkurler
Sana da.

Esının dogum gunu kutlu olsun.
Emınım cok guzel bır pasta yapacaksındır.
Sımdıden afıyet olsun.
Omur boyu ayrılmamanız dılegıyle...

Ayyy canım benim teşekkür ederizzz koçişin bu doğum gününü 3 ümüz kutlayacağız o çok mutluluk veriyor bana...Ben eşim ve içimdeki nokta kadar olan bebişimmm

nasılsınız benim bugün yine miidem bulanıyor iyice delirdi bu hafta ne yesem cıkıyor sinir oluyorum eşim dalga geciyor giriş ve cıkışlar aynı yerden valla organların hiç çalışmıyor diyor ne ysem durduramıyorum içimde b hafta hcg tavan yaptı galiba bundan sonra düşüşe gececekmiş dr öyle dedi bide diş etlerm kaşınıyor kımıl kımıl sürekli sakız falan çiğniyorum nafile resmen kaşınıyor kan haci arttıgı için oluyomuş offf daha neler göreceğiz bakalım

günaydın bayanlar, bikaç gündür giremiyordum moralim bozuktu biras(((

Ayyy canım benim teşekkür ederizzz koçişin bu doğum gününü 3 ümüz kutlayacağız o çok mutluluk veriyor bana...Ben eşim ve içimdeki nokta kadar olan bebişimmm

Allah ayırmasın canım nice mutlu yıllara ikinize de hatta üçünüze:)

Tatlım, insan sevdiginin yaptıklarına söylediklerine kırılırmış, bunca yıllık dost olmak büyük bir ayrıcalık ama bazen insanlar cok yakınındakilere daha acımasız yada düsüncesiz davranabiliyor... bence bunu ona acıkca söylemen en güzeli, umarım seni üzmez bir daha.. dostluklar kolay kurulmuyor ve gerceği cok değerli oluyor bence.....

Hosgeldin canım Tatil iyi gelmistir umarım.... canım izmir in birde daha güneyini düsün biz hergün +40 derecelerdeyiz.......

Hoşbulduk değerli Dumyam80.. 14+2 günlük hamileyim...

Gurbetguzeline mesaj atmayı denedim lakin 100 mesaj sınırına takıldım.. =)

Hosgeldin canım, Allah tamamına erdirsin insallah....
(ikili testi yaptırmıssındır bile sen...(darısı basımıza ins) )

bende şubat annesi olucam inşallah.1 kızım var bu 2.hamilelik.sat 25 mayıs 2011.29 şubat 2012 doğum...herkese acısız doğumlar.
teşekkürler gurbetgüzeli...
Hosgeldin canım, Allah tamamına erdirsin insallah.... amin cümlemize inş.

Günaydın......
Kutlu mutlu olsun, Allah bir yastıkta güzel bir ömür nasip etsin inş...

Gunaydın kızlarrrrr

Saglıkocagından geliyorum. Gecen ay gittigimde kilom 54.4 du bugun 54.9 cıktı.
Hemsire bir daha eylulun 9 unda cagırdı sanırım kan tahlili ve ası yapacaklarmıs..

ikili testi yaptırdın mı canım sen 9 Eylül de cağırdı yoksa bu baska bisey mi? Bende 53,5 olmusum ..aynı yani..

sen nasılsın canım.. gecmis olsun, iyi bak kendine...

Haklısın, cok uzun zamandır tanısıyoruz bız.
ılk okula bıle gıtmıyorduk daha.
Sımdı ıkımız de 30'lu yasların basındayız.
Fakat; genel anlamda bız hep bır anlasmazlık ıcındeydık.
Bırbırını hem cok seven, hem de hıc anlasamayan ıkı ınsan gıbıyız.
Yıne aklıma geldı.
Mesela dogum yaptıgını ogrendıgımde ona tebrık mesajı gonderdım ve soyle bır ıfade kullandım,
'artık gercek bır aıle oldunuz'
Bu cok mu abes bır ıfade?
Daha sonra kendı anlatıyor, yakın bır arkadasımız daha var, onunla konusmuslar, cok sacma bır ıfade olarak degerlendırmısler.
'Ne demek gercek aıle, ben zaten gercek bır aıleyım, cok gereksız bır mesajdı' dedı.
Cok uzuldum oyle dusunmesıne ama, 'evet sanırım haklısın' dıyerek gecıstırdım.
Arkadasımın boyle bır kac huyunu sevmıyorum ıste, muhtemelen o dan benım bazı huylarımı sevmıyordur.
Fakat bu davranısına nedense daha cok kırıldım.
O arayana dek aramayı dusunmuyorum bu nedenle, ararsa da o vakıt soyleyecegım ne kadar kırıldıgımı.

işten çıkartıyorlar, zorla istifa ettirdiler(

Oyle sey olur muymus? gerci orasi Turkiye her sey mumkun... Kesinlikle haklari yok boyle biseye hamileliginin sonuna kadar calisabilir sonra da dogum izninde maasini alabilirsin. Is kanunununda acikca yazili. Ama imzayi attiysan artik cok gec, bari tazminatini verseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…