- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.781
selammmm kizlarrrr....
herkesler uyumusss... bende yatimmm artik bari...
elefera, yazdiklarini okudum bu arada... o arkadasin resmen seni kiskaniyor... baska hicbir aciklamasi olamaz bu durumun bence...
Arkadaslar herkese güzel bir hafta diliyorum, sağlıklı, huzurlu ve neseli........
Arkadaşlar günaydın hepinize tempo dolu mutlu günler diliyorum...
Bugün bi tanem hayatımın anlamı biricik eşimin doğum günü ona hazırlıklar yapıyorum bu sefer hiç bişeye hazır konmyacağım pastasınıda kendim yapıcamm bakalım becerebilecekmiyim becerirsem eklerim resmini
Tesekkurler
Sana da.
Esının dogum gunu kutlu olsun.
Emınım cok guzel bır pasta yapacaksındır.
Sımdıden afıyet olsun.
Omur boyu ayrılmamanız dılegıyle...
Gunaydın kızlarrrrr
Saglıkocagından geliyorum. Gecen ay gittigimde kilom 54.4 du bugun 54.9 cıktı.
Hemsire bir daha eylulun 9 unda cagırdı sanırım kan tahlili ve ası yapacaklarmıs..
Ayyy canım benim teşekkür ederizzz koçişin bu doğum gününü 3 ümüz kutlayacağız o çok mutluluk veriyor bana...Ben eşim ve içimdeki nokta kadar olan bebişimmm
Ne noktası kız benim suan 5 cm bebisim seninki de kocamandır
Ayyy canım benim teşekkür ederizzz koçişin bu doğum gününü 3 ümüz kutlayacağız o çok mutluluk veriyor bana...Ben eşim ve içimdeki nokta kadar olan bebişimmm
günaydın bayanlar, bikaç gündür giremiyordum moralim bozuktu biras(((
Allah ayırmasın canımnice mutlu yıllara ikinize de hatta üçünüze:)
Hamıle kaldıgım donemde kılomda belkı ufak tefek degısıklık olmustur.
Ama ben yıne de buna baglamıyorum.
Bende fıkır olarak rahat olunmasının etkılı oldugunu dusunuyorum kı, o donemler bıraz daha sakındım.
Ama bır donem cok gergındım, bunu arkadasımla paylassam bır de bunun ıcın fırca yıyordum.
Yok, ben cok kırıldım ona
Kızlar selamlar nasılsınız? Bugün evime döndüm şükürler olsun, geçmişe dönük biraz okumaya çalıştım ama maşallah yazılar dağlar taşlar gibi birikmiş
Benim sıcaktan ve yolculuktan sanırım ayaklarım şişti. Aklıma preeklampsi riski geldi korktum.Eğer geçmezse doktorumu arayayım diye düşündüm.Tuzlu su yaptım ayaklarımı içinde beklettim. Şimdi de ayaklarımın altına yastık koydum biraz öyle yatacağım....Onu da fazla istemiyorum, tansiyonum biraz yükselmeye meyilli olduğundan ama birkaç dakika iyi gelir belki...
Sizde de ayaklarda şişme oluyor mu?
Allahtan el veyüzümde yok....Şükürler olsun...
Kızlar bu arada aranızda İzmirli olanlar vardı, sizlere Allah sabırlar versin
Bizim de İzmirde evimiz var daha doğrusu annemlerin evi, inanın birkaç gün dayanamadım sıcağına, ölüyorum, boğuluyorum sandım...İstanbul da sıcak ama, benim evim maşallah çok serin, halen yorganla yatsan yatılır, iş yerimde de klima olduğu için hissetmiyorum sıcağı...
Sıcakta hamile olmak ne zormuş, tüm dengem bozuldu vallahi
Nasıl yaşıyosunuz anam siz İzmirde ve civarında
Hoşbulduk değerli Dumyam80.. 14+2 günlük hamileyim...
Gurbetguzeline mesaj atmayı denedim lakin 100 mesaj sınırına takıldım.. =)
Hosgeldin canım,bende şubat annesi olucam inşallah.1 kızım var bu 2.hamilelik.sat 25 mayıs 2011.29 şubat 2012 doğum...herkese acısız doğumlar.
teşekkürler gurbetgüzeli...
Günaydın......Arkadaşlar günaydın hepinize tempo dolu mutlu günler diliyorum...
Bugün bi tanem hayatımın anlamı biricik eşimin doğum günü ona hazırlıklar yapıyorum bu sefer hiç bişeye hazır konmyacağım pastasınıda kendim yapıcamm bakalım becerebilecekmiyim becerirsem eklerim resmini
Gunaydın kızlarrrrr
Saglıkocagından geliyorum. Gecen ay gittigimde kilom 54.4 du bugun 54.9 cıktı.
Hemsire bir daha eylulun 9 unda cagırdı sanırım kan tahlili ve ası yapacaklarmıs..
nasılsınız benim bugün yine miidem bulanıyor iyice delirdi bu hafta ne yesem cıkıyor sinir oluyorum eşim dalga geciyor giriş ve cıkışlar aynı yerden valla organların hiç çalışmıyor diyor ne ysem durduramıyorum içimde b hafta hcg tavan yaptı galiba bundan sonra düşüşe gececekmiş dr öyle dedi bide diş etlerm kaşınıyor kımıl kımıl sürekli sakız falan çiğniyorum nafile resmen kaşınıyor kan haci arttıgı için oluyomuş offf daha neler göreceğiz bakalım
Teşekkür ederiz canım benim deee senin neyin var kuzum nolduuu:26:
Tatlım, insan sevdiginin yaptıklarına söylediklerine kırılırmış, bunca yıllık dost olmak büyük bir ayrıcalık ama bazen insanlar cok yakınındakilere daha acımasız yada düsüncesiz davranabiliyor... bence bunu ona acıkca söylemen en güzeli, umarım seni üzmez bir daha.. dostluklar kolay kurulmuyor ve gerceği cok değerli oluyor bence.....
işten çıkartıyorlar, zorla istifa ettirdiler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?