- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.201
Selam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır girmiyorum buraya. Fazla zamanım olmuyor takip etmek icin o yuzden pek ugramıyorum.
Ne var ne yok?
Ben gene hamileyim 5 haftalık. Batuhan da 5 aylık oldu. Bakalım napıcam. Yanlıslıkla hamile kalanlardanım.
Selam kızlar nasılsınız?
Ben bayadır girmiyorum buraya. Fazla zamanım olmuyor takip etmek icin o yuzden pek ugramıyorum.
Ne var ne yok?
Ben gene hamileyim 5 haftalık. Batuhan da 5 aylık oldu. Bakalım napıcam. Yanlıslıkla hamile kalanlardanım.
bugün kayısılı verdim yoğurdu
off şeftali suyu kadar çok sevmiyo yoğurdu
öğleden önce şeftali suyu vermiştim çok severek gülücükler atarak konuşa konuşa içti
yoğurduda ağlaya ağlaya yedirdim
sonrada emdi
şimdi uslu uslu oynuyo bakalım oyuncağınla
Selam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
hayırlı uğurlu olsun maşallah :) ikisi beraber büyür ne güzel işte,ben de istiyorum aslında ama tabi bu kadar çabuk değil.peki batuhanı emzirmeye devam ediyomusun?Selam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
Selam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
hayırlı olsun canım..2.si çok çabuk olmuş ama kısmet demekki,ikisi birlikte büyüyüverirler..yine şubat annesi olucan galiba!:))
ne tesadüf,istesen tutturamazsın..
yanlışmı biliyorumda olabilir ama hamileyken emzirilmiyor diye duymuştum,eğer öyleyse ilk bebişin için biraz kötü olacak,memeden erken kesmiş olucan.sağlıklı olsunda..
kız yanlışılıkla nasıl hamile kalınıyor?hiç öyle bişey başıma gelmedi;?:))):44:
Selam kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
hugocuk düdüklü tencereyi ben almadım canım, annem hediye almıştı.fiyatını bilmiyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?