2012 Şubat Anneleri

ayyyyyyy hamilemisinnnnnn
hayırlısı olsun canım

bugün kayısılı verdim yoğurdu
off şeftali suyu kadar çok sevmiyo yoğurdu
öğleden önce şeftali suyu vermiştim çok severek gülücükler atarak konuşa konuşa içti
yoğurduda ağlaya ağlaya yedirdim
sonrada emdi
şimdi uslu uslu oynuyo bakalım oyuncağınla

yaaaaaaaaaa hayırlı olsun
valla bende daha adet olmadım
gidip test almaya bile korkuyorum:26:

ohhhhh afiyet bal şeker olsun
alışır zamanla eminim

merhaba kızlar bende şubat annesiyim hamileliğin başlarında giriyodum hatırlamıyabilirsiniz oğlum 4 aylık oldu hiç emmedi tutmadı çok uğraştım ama almadı 2 ay pompayla sağıp verdim ama mama takviyeside aldı sonrasında sütüm bitti tamamen mamayla besleniyoruz bende artıö tattırmaya başladım alışsın diye elma suyu verdim kustu şeftali verdim suratımı ekşidi patates ve havucu haşlayıp çorbasını yapıp tattırıyorum meyvelere nazaran suratı daha iyi ama genel anlamda iştahsız bir oğlum var mama yedirirken kırk takla atıyoruz hele bu aralar iştahımız iyice azaldı salı doktora götürcem bakalım ne diyecekler

[ı] iyi akşamlar kızlar.ben de şubat 2012 annesiyim.foruma ben de başta bişiler yazmıştım çok sık bişiler yazamasam da sürekli takip ediyorum.kah güldüm yazdıklarınıza kah üzüldüm.2 şubatta doğdu oğlum,çok şükür sağlıklı da ama işte sıkıntılı bi süreç oldu benim doğum sonram.her gün inanın yazıcam paylaşıcam kızlarla dıyoırum kendı kendıme.insanlar sıkıntılarını kendilerini hiç tanımayan birilerine anlatınca daha objektif cevaplar aldıkları için rahatlıyolar.bence psıkologa gidilmesinin sebebi de bu :) şimdi bebeğime bişiler yediricem.ama paylaşımlarınıza ihtiyacı olan birileri var.ve anlatıcam hikayemi inşallah yakın zamanda.hepinize teşekkür ederim kızlar...[/ı]

inanmıyorum yine mi hamilesin...oooooo...yyoooooo......ay benim şu an hiç 2. yi hiç gözüm kesmiyo...yanlışlıkla nasıl hamile kalınıyo cok merakk ediyorum.....ben istedgim halde 6 ay olmamıstı....neyse hayılısı olsun.....

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun maşallah :) ikisi beraber büyür ne güzel işte,ben de istiyorum aslında ama tabi bu kadar çabuk değil.peki batuhanı emzirmeye devam ediyomusun?

hayırlı olsun canım..2.si çok çabuk olmuş ama kısmet demekki,ikisi birlikte büyüyüverirler..yine şubat annesi olucan galiba!:))
ne tesadüf,istesen tutturamazsın..
yanlışmı biliyorumda olabilir ama hamileyken emzirilmiyor diye duymuştum,eğer öyleyse ilk bebişin için biraz kötü olacak,memeden erken kesmiş olucan.sağlıklı olsunda..

kız yanlışılıkla nasıl hamile kalınıyor?hiç öyle bişey başıma gelmedi;?:))):44:

bende hamileyken emzirilmemeli diye biliyorum

çok yoruldum
oğlum durmadan konuşmamı istiyo
kendide devamlı aralıksız aaaaaaaa huuuuuuuuuuu aguuuuuuuuu hihhhhhhhhhh
alahım her dediğine bir cevap vermek zorundayım
vermezsem bağırıyo sinirleniyo
yorgun düştüm valla
uyuyakaldı bende dinleniyorum

canım hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. ikisi bir arada büyümüş olacak inşaallah. benim 5 yaşında da bir kızım. şimdi diyorum arka arkaya doğmuş olsalardı küçük bebekle uğraşmış olmayacaktım. ama tabi bunu sonradan düşünüyorsun. o zaman buna cesaret edemiyor insan. şimdi zorluğunu çekeceksin ama ileride inşaallah rahat edeceksin.

kocam bana anca 200 lira verdi yol harclıgı olarak 50 de bende var...yetermiki 20 gün falan kalacam....cok cimri benimki yaaa...akrep var cebinde...bende biraz savrugum aslında ....o yüzden daha fazla istiyemiyorum vermezde zaten

kocam bana anca 200 lira verdi yol harclıgı olarak 50 de bende var...yetermiki 20 gün falan kalacam....cok cimri benimki yaaa...akrep var cebinde...bende biraz savrugum aslında ....o yüzden daha fazla istiyemiyorum vermezde zaten

günaydın nasılsınız kızlar benim kız çok iştahsızlaştı neredeyse hiç emmiyor zorla emziriyorum acıkmıyor bu çocuk kilo verecek diye üzülüyorum

gunaydınlar playdoh aynen benim oğlan da emmiyor, acıkmıyor da. dun misafir geldi çok şaşırdı. saatlerce oturdular. bizimki 1 kere o da o kadar kısa süre emmidiki. kadın da şaşırdı. benim oğlan memeyi hiç bırakmazdı falan dedi. ama acıksa ağlar diye düşünüyor. bir daninoyu iştahla yiyen çocuk dun onu da yiyemedi. niye böyleler acaba. diğer arkadaşlar siz de mi öylesiniz.

dunyam80 artık 2013 şubat annelerine takılır. bakalım sırada kim var. ben henüz adet görmedim. zaten sezeryan oldum. bekleyeceğim. şu an kafamda 2.ye dair birşey de yok.

dun akşam çamların oldugu parka gittik. oğlan bi güzel uyuduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…