- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.221
bgun anacağızımı devlet hastanesinde gögüs hastalıkları uzmanına götürmeyi planlıyorum. sigarayı bırakması için. tabi bunu ben istiyorum. annemin pek bırakma niyeti yok ama deneyelim bakalım
günaydın nasılsınız kızlar benim kız çok iştahsızlaştı neredeyse hiç emmiyor zorla emziriyorumacıkmıyor bu çocuk kilo verecek diye üzülüyorum
gunaydınlar playdoh aynen benim oğlan da emmiyor, acıkmıyor da. dun misafir geldi çok şaşırdı. saatlerce oturdular. bizimki 1 kere o da o kadar kısa süre emmidiki. kadın da şaşırdı. benim oğlan memeyi hiç bırakmazdı falan dedi. ama acıksa ağlar diye düşünüyor. bir daninoyu iştahla yiyen çocuk dun onu da yiyemedi. niye böyleler acaba. diğer arkadaşlar siz de mi öylesiniz.
benimkide öyle..sadece uyurken acıktığı zaman ağlayarak uyanıp açlığını belli ediyor gün içinde ve gece..onun dışında gündüzleri ben vermesem aklına emmek gelmiyor bu aralar..
malesef eşimde içiyor benim
önceki sene o bırakmıştı 2 ay kadar
ben o süre zarfında onun gözüne baka baka içtim
şimdi ne kadar pişmanım anlatamam
içmeyen adam benim yüzümden tekrar başladı
şimdi ben bıraktım o hala içiyor
sözde kızımız doğduktan sonra bırakacaktı ama bırakamadı
şimdi az az içiyor ama içiyor işte
tehdit ediyorum bırakmazsan bende başlıcam diye
korkusundan balkonda falan gizli gizli yinede içiyor(((
ne ben nede eşim hayatımızda ağzımıza sigara sürmedik bu güne kadar..
bende hamileyken emzirilmemeli diye biliyorum
niye acaba?hiç de sormadım nedendir diye!
annem geldi oğlanı aşıya götürdük
çok ağladı hemen aldım çıkarttım sağlık ocağından
yolda aklına geldikçe ağladı kuzum
sonra gelince emdi altını9 değiştirdik soydum yatırdım uyuyo şimdi
iştah azalması bizdede olmuştu saatlerce aç kalmıştı
sonra şeftali suyu verdim açıldı iştahı güzel emiyo şimdi
sanırım sıcaklardan diş sıkıntısı filan hepsi birarada heralde
geçmiş olsun..inşaallah sıkıntısız ,ateşsiz atlatırsıınız aşıyı..aşıının verdiği huy değiştirme ve huysuzluğa bişey diyemicem ama!kaçınılmaz her aşıdan sonra resmen değişiyorlar..1 hafta sürer.((
ne ben nede eşim hayatımızda ağzımıza sigara sürmedik bu güne kadar..
niye acaba?hiç de sormadım nedendir diye!
annem geldi oğlanı aşıya götürdük
çok ağladı hemen aldım çıkarttım sağlık ocağından
yolda aklına geldikçe ağladı kuzum
sonra gelince emdi altını9 değiştirdik soydum yatırdım uyuyo şimdi
iştah azalması bizdede olmuştu saatlerce aç kalmıştı
sonra şeftali suyu verdim açıldı iştahı güzel emiyo şimdi
sanırım sıcaklardan diş sıkıntısı filan hepsi birarada heralde
hamileyken emzirirsen bebek zehirlenir yada emzirme kasılmalara sebep olabileceği için düşük riski olur diye bişeyler duymuştum bende
ama ne kadar doğrudur bilmiyorum doktora sormak lazım
akşama sorayım bizim adama. bi zararı varmı diye
eşimle kaynımın arasında tam 12 ay var, yani 3 ay sonra yeniden gebelik! dünyam80 4 ay sonra hamile kalmış. rekor kayınvalidemde
acaba eşimi emzirmiş mi anası. maşaallah sağlıklı da, pek hasta olmaz.
hamileyken emzirirsen bebek zehirlenir yada emzirme kasılmalara sebep olabileceği için düşük riski olur diye bişeyler duymuştum bende
ama ne kadar doğrudur bilmiyorum doktora sormak lazım
akşama sorayım bizim adama. bi zararı varmı diye
eşimle kaynımın arasında tam 12 ay var, yani 3 ay sonra yeniden gebelik! dünyam80 4 ay sonra hamile kalmış. rekor kayınvalidemde
acaba eşimi emzirmiş mi anası. maşaallah sağlıklı da, pek hasta olmaz.
hugocuk geçmiş olsun. inşaallah rahat atlatırsınız akşamı.
elefera bu gun çok yorulmuyor galiba. çay, kahve ve internetten. buralarda yok bugun
gunışığımmm oğlunu tartırdın mı. emiş gücünnde azalma olunca zayıflıyorlar mı acaba. hastaneye gidince b, orda tarttırayım bizim küçük adamı bakalım ne çıkcak. inşallah 7 kg geçmiştir. 5 gun sonra 5. ayımız dolacak
dün internetten alışveriş yaptım
kilolarıma baktıkça uyuz oldum aldımda aldımda
amaaaaaa hepsini eski bedenime göre aldım:26:
büyük beden alırsam alışır zayıflayamam diye
sabahta çıldırmış gibi evde jimnastik yaptım kendi kendime
mekik falan çektim
eeeeeeeeeeeeee malum yeni kıyafetler gelmeden zayıflamam lazım
sanki zayıflayabilecekmişim gibi umut dünyası işte:26:
selam anneler
bebişimi uyuttum hemen geldim eski yazıları okudum bi arkadaş hamileymiş Allah yardımcısı olsun kazasız belasız doğurur inşallah ama çok çok zor olacağını düşünüyorum.ben ikiz bebek çok istedim ama Allah dağına göre kar verirmiş derler ya aynen öyle ..bir tanesine bile bakmak zorken ikinciyi şu an düşünemiyorum.ek gıdaya geçmek bile istemiyorum.korkuyorum ya iyi besleyemezsem vitamin alamazsa zayıflarsa yapamazsam diye korkularım var.süt alıyor şu anda napıcam hiç bilmiyorum.sürekli okuyorum araştırıyorum tarifler tarifler...çizelge oluşturdum resmen ders çalışıyorum gibi bi defter yaptım:)hugucuk sana bayılıyorum bu arada söylemeden edemiycem.tariflerin,çorbaların,yoğurtların,pratikliğin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?