2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
bi benim oğlum mu obur ya sağdığım sütleri yalayıp yutan eve gelincede mememden ayrılmayan terdende kan ter içinde kalan bi benim sıpam heralde

bgun anacağızımı devlet hastanesinde gögüs hastalıkları uzmanına götürmeyi planlıyorum. sigarayı bırakması için. tabi bunu ben istiyorum. annemin pek bırakma niyeti yok ama deneyelim bakalım

bgun anacağızımı devlet hastanesinde gögüs hastalıkları uzmanına götürmeyi planlıyorum. sigarayı bırakması için. tabi bunu ben istiyorum. annemin pek bırakma niyeti yok ama deneyelim bakalım

inş.bırakır canım
bende içiyodum malesef
ama kızım sayesinde bıraktım
hamile olduğumu ğrendiğim gün sigara bitti benim için çok şükür
inş içen herkes bırakır bu illeti

malesef eşimde içiyor benim
önceki sene o bırakmıştı 2 ay kadar
ben o süre zarfında onun gözüne baka baka içtim
şimdi ne kadar pişmanım anlatamam
içmeyen adam benim yüzümden tekrar başladı
şimdi ben bıraktım o hala içiyor
sözde kızımız doğduktan sonra bırakacaktı ama bırakamadı
şimdi az az içiyor ama içiyor işte
tehdit ediyorum bırakmazsan bende başlıcam diye
korkusundan balkonda falan gizli gizli yinede içiyor(((

günaydın nasılsınız kızlar benim kız çok iştahsızlaştı neredeyse hiç emmiyor zorla emziriyorum acıkmıyor bu çocuk kilo verecek diye üzülüyorum

annem geldi oğlanı aşıya götürdük
çok ağladı hemen aldım çıkarttım sağlık ocağından
yolda aklına geldikçe ağladı kuzum
sonra gelince emdi altını9 değiştirdik soydum yatırdım uyuyo şimdi
iştah azalması bizdede olmuştu saatlerce aç kalmıştı
sonra şeftali suyu verdim açıldı iştahı güzel emiyo şimdi
sanırım sıcaklardan diş sıkıntısı filan hepsi birarada heralde

geçmiş olsun..inşaallah sıkıntısız ,ateşsiz atlatırsıınız aşıyı..aşıının verdiği huy değiştirme ve huysuzluğa bişey diyemicem ama!kaçınılmaz her aşıdan sonra resmen değişiyorlar..1 hafta sürer.((

benimki annemden çekiniyo
yabancı diyo ondan pek sesi çıkmıyo
ama annem gidince naparız bilmem

ne ben nede eşim hayatımızda ağzımıza sigara sürmedik bu güne kadar..

niye acaba?hiç de sormadım nedendir diye!

hamileyken emzirirsen bebek zehirlenir yada emzirme kasılmalara sebep olabileceği için düşük riski olur diye bişeyler duymuştum bende
ama ne kadar doğrudur bilmiyorum doktora sormak lazım

geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatır

hamileyken emzirirsen bebek zehirlenir yada emzirme kasılmalara sebep olabileceği için düşük riski olur diye bişeyler duymuştum bende

akşama sorayım bizim adama. bi zararı varmı diye

eşimle kaynımın arasında tam 12 ay var, yani 3 ay sonra yeniden gebelik! dünyam80 4 ay sonra hamile kalmış. rekor kayınvalidemde

acaba eşimi emzirmiş mi anası. maşaallah sağlıklı da, pek hasta olmaz.

hugocuk geçmiş olsun. inşaallah rahat atlatırsınız akşamı.

elefera bu gun çok yorulmuyor galiba. çay, kahve ve internetten. buralarda yok bugun

gunışığımmm oğlunu tartırdın mı. emiş gücünnde azalma olunca zayıflıyorlar mı acaba. hastaneye gidince b, orda tarttırayım bizim küçük adamı bakalım ne çıkcak. inşallah 7 kg geçmiştir. 5 gun sonra 5. ayımız dolacak

dün internetten alışveriş yaptım
kilolarıma baktıkça uyuz oldum aldımda aldımda
amaaaaaa hepsini eski bedenime göre aldım:26:
büyük beden alırsam alışır zayıflayamam diye
sabahta çıldırmış gibi evde jimnastik yaptım kendi kendime
mekik falan çektim
eeeeeeeeeeeeee malum yeni kıyafetler gelmeden zayıflamam lazım
sanki zayıflayabilecekmişim gibi umut dünyası işte:26:

ya valla daha birini büyütmeden bi diğerine hamile kalmak zordur bence
cesaret işi
tabi kaza olunca elden bişey gelmez

selam anneler
bebişimi uyuttum hemen geldim eski yazıları okudum bi arkadaş hamileymiş Allah yardımcısı olsun kazasız belasız doğurur inşallah ama çok çok zor olacağını düşünüyorum.ben ikiz bebek çok istedim ama Allah dağına göre kar verirmiş derler ya aynen öyle ..bir tanesine bile bakmak zorken ikinciyi şu an düşünemiyorum.ek gıdaya geçmek bile istemiyorum.korkuyorum ya iyi besleyemezsem vitamin alamazsa zayıflarsa yapamazsam diye korkularım var.süt alıyor şu anda napıcam hiç bilmiyorum.sürekli okuyorum araştırıyorum tarifler tarifler...çizelge oluşturdum resmen ders çalışıyorum gibi bi defter yaptım:)hugucuk sana bayılıyorum bu arada söylemeden edemiycem.tariflerin,çorbaların,yoğurtların,pratikliğin ...

hugocuk hemen cevap veremedim canım, kızımın kıskançlık yapıp yapmadığını sormuşsun. kardeşini pek kıskandığını söyleyemem. babasıyla onun yanında kardeşinin üzerine çok düşmüyoruz. valla idare etmeye çalışıyoruz ama Allah'a şükür ki kızım kıskanç bir çocuk değil. ona ne kadar sevgi gösteriyorsak, kardeşine de o kadar sevgi gösteriyoruz.

hamileyken hormonlar tamamen değiştiğinden belkide faydasından çok zararı olabilir belki her iki bebek içinde..en doğrusunu doktor bilir..

benimde iki teyzem arasında 11 ay var.anneanneme sormak lazım hamile kalınca diğer teyzemi emzirmeye devam ettimi diye..

en son 4.ay kontrolünde tartırmıştım canım.o günden beri hiç tartırmadım.ayın 5 inde kontrolümüz var.ozaman belli olur.sağlık ocağınada ara bir gidip tartırmaya üşeniyorum diye hiç bilmiyorum son durum ne.

bende bi kaç gündür pilates yapıyorum evde.topum lastiğim var.1 yıl düzenli yapmıştım eru şallıyla bereber sabahları televizyondan.hamilelik girince bıraktım.bi kaç gündür başladım ama karın egzersizlerini ypmaaya korkuyorum sezeryandan dolayı.sen normal mi doğurdun.

ah ne güzel ,sana çok imrendim valla.ben ek gıdaya geçmeyi hem çok merak ediyorum ve çok istiyorum,hemde korkuyorum acaba besleyebilecekmiyim diye.bende öyle bi çizelge yapmak istiyorum nezamandır.nasıl yaptın canım.biraz bahsedermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…