2012 Şubat Anneleri

emzirmek kilo verdirmiyor!!!!!!
allhtan almadım!süt olsun diye yediklerim birde kilo yapsaydın üzerine!
evet ya yaklaşık 6 ay oldu ,dile kolay diğer 6 ayda versek bari1
emeklemeye başalyıp ,bende arkasından bbütün gün koştursam o zmaan veririm'İN hayalindeyim ben!!:)))

emzirmek çok kilo verdirir aslında süt olsun diye yediklerimizdir sorun
emzirdikten sonra için kıyılmıyomu

kızlar sorcam sorcam diyorum unutuyorum
kızım 1hafta 10 gündür sürekli kulaklarıyla oynuyor
özelliklede sağ kulağıyla
sizdede varmı böyle bir durum??
dişten olabilirmi???
yoksa kulağında iltihapmı oluştu(((
cmrtsi doktora götürcem inş kulak iltihabı dğildir korkuyorum valla/((

canım sanırım ben internette okumuştum sanırım bebeklerin diş çıkarma belirtilerinden biriymiş kulaklarıyla oynaması!
benimkide emmzirirken oynuyor genelde kulağıyla.
inşallah iltihap falan değildir,öyle olsa beebeğin rhatsız olur ,nebiliyim belli eder bişekilde.doktoruna mutlaka sor ama..

inş değildir canım normaldede huysuz bi tip olduğundan anlayamıyorumki

canım senin dediğin aynı şikayetle bikaçgün önce oğlumu doktora götürdüm ısrarla doktora kulağı ağrıyomu emerken kulağıyla çok oynuyo dedim özellikle sağ kulağıyla 2 haftadır böyleydi bide orta kulak iltihabı falan olurmuş öyle bişiymi diye sordum doktor 2 defa baktı ve korkma bişeysi yok bu zamanlarda kulaklarını farkederler çıkıntı olunca kulak yapısı sürekli oynamak isterler ondan eli kulağındadır dedi yani kulağını keşfetmiş ondan oynuyomuş:)seninkide öyle olabilir canım

nisane mrb. senden başka ankarada olan var mı aramızda. ben de önümüzdeki hafta sonu ankaraya gelecegim 2 gunluğune. eğer sayımız fazla ise bebişlerle toplanıp kahvaltı yapalım dışarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…